91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V43 1105

• Her Laca
    Na itt a Máltai csata jó sok szines filmrészlet.
  • Her Laca

Startbereit! – Bf 109 E-3/JG 2 - France, 1940

Ezek a srácok sem nagyon töltötték be a 22 őt.
  • Her Laca

Pre take-off preparations of the Bf 109 G-6, Royal Hungarian Air Force – 1944
  • Her Laca

Bf 109 Ga 6 – RHUAF, Veszprem, 1944

Bf 109 G-14 RHUAF

Ammunition re-supply of the Bf 109 F-4, RHUAF – July, 1943 (photo taken by Kádar Gyula)
    Csak azért teszem be őket mert ezeket én még sehol sem láttam,gondolom mások is elmentik majd.
  • Her Laca
    Hoppácska mit leltem.

Riadóstart (Alarmstart)- Bf 109 G-6, 101. Vadászrepülő ezred (101st Fighter Group), June 1944

"Brave fighters are defending the capital of Hungary" - Bf 109 G-6, RHUAF – June 1944
  • Her Laca
    Az gondolában van. Azt mindegyikre fel tudták tenni. Nem ez a kérdés:)hanem ,hogy a szárnyba beépíthették e.
  • artivizsla #49146
    Me-109 F4R6 2 db szárnygépágyúval.
  • V43 1105
    Gépágyú, igaz bocsánat !
  • Her Laca
    Gépágyút! Hogy pontosak legyünk ugyi:) MG FF. később MG 151/20
    Na most a fricinek a szárnyát is átépítették ,ezért nem gondolnám,hogy benne hagyták a helyet a lőszer adagoló mechanizmust stb.
    Vagy valami nagyon korai változatban ,ennek érdemes lenne utána nézni.

Alapvető eltérések vannak,szvsz ide képtelenség beherbákolni egy ágyút.
  • V43 1105
    Pedig az F-ből pont hogy kivették őket és kapott ugye orrgéppuskát .. később azonban mikor átvették az első példányokat nem túlzottan örültek a szárnygéppuska hiányának éppen ezért volt olyan egység ahol visszaépítették őket :)
  • artivizsla #49142
    Igen! A propeller helyett légcsavart írtam a keresőbe, ezért nem találtam.
  • mijki
    Most néztem a Discovery World-on a Málta védői(pontosan nem tudom mi volt a címe) című dok. filmet. Az F-es messzer szárnyágyúval lőtt, akárcsak az Emil. LOL
  • PhantomAss
    jóféle
    kár hogy a játék nem ilyen :D
  • Her Laca

Ez volt már?
  • Szepy2884
    Szerintem erre gondolsz :)))

Itt ismerkedtem meg előszőr nagyon sok jófej szobapilótával akik ma már igazi régi motorosok a szakmában és páran már nem is repülnek. Az indexes fórum kissé megállt a fejlődésben mióta átköltöztünk ide az sg-re.

A HL-en van egy server Air Race néven. Elégg ritkán repülnek rajta, de ha meghírdetik, akkor sokan szoktak rajta lenni. Ha csatlakozol, arra ügyelj, hogy semmilyen fegyvert ne vigyél mert egyből bannolnak érte.
  • Hecker007
    tothgyorgy és Tom, köszönöm a segítséget, megpróbálom mindegyik módszert megtanulni, és köszönöm az oldalakat, szeretnék megpróbálkozni a 3D modellezéssel újra ezért is nézelődtem itt a max topikban és ott láttam ezt a gépet.
  • artivizsla #49136
    Sakky :

Szepy : A Google a barátom ! Találtam egy videót, IL2-es játékra épített Race-Ace pályákkal, aztán rákerestem a neten és feldobott egy index-es fórumot, valami légcsavaros repülés címűt, ami mindössze 3 lapból állt és ott láttam a nick neved. Ami viszont érdekes, hogy ma már sehogy nem tudom behozni ezt a fórumot. Egyébként megy még ez a része a játéknak?

A laptop alá én sem teszek hűtőt, mert szerintem is felesleges, meg még az is zabálja csak az akksit. Egy 4 mm-es műanyag lapot vágtam alá, a felső lábak alá pedig ragasztottam még egy-egy darabot, hogy kiemelje egy kicsit, így a gép alatt több hely marad a szellőzésre, Ennyi elég, meg nem is kell több szerintem egy laptopnak a többi csak paraaztvakítás, meg marketing.
  • Szepy2884
    Gondoltam kihasználom már a teljesítményét és ha felrakok pár izmosabb játékot ami meghajtaná, ne legyen belőle gond.
  • VO101Tom
    Ha az ilyesmi 3D-s rajzok érdekelnek, akkor a következő oldalak tetszeni fognak:
    http://www.precise3dmodeling.com/
    http://www.military-meshes.com/forums/

A meszával mi két módszert alkalmaztunk. Az egyik a zuhanóbombázás. Ehhez segítséget adhat a pumaszállásról letölthető, bombázó pilóták számára készült könyv (A BOMBÁZÁS ESZKÖZEI, III. fejezet.). Ennek a 19. oldalán van egy irányzékszög táblázat, ami a játékban is remekül használható, sajnos csak 1000 és 700m oldási magasságra készült. Ebben benne van, hogy a Revivel hány fokkal (osztással) kell a cél fölé célozni oldásnál. Ez annyira jól működik a játékban, hogy pl Stukával keresztbe a hidat eltalálom, ha így oldok. Viszont ennek egy hátránya van, meszában a zuhanási szöget nehezebb megbecsülni.

Ennek egy változata amit tothgyorgy is írt, olyan alacsonyan oldasz bele, hogy felrántás előtt ereszted csak el, ha a játékban van a bombákon élesítési idő, akkor viszont lehet, hogy így nem robban.

A másik módszer, hogy kacsázol, ez működik vízen és földön is. A lényege, hogy 0 méteren nagy gázzal elrepülsz a cél fölött, az utolsó pillanatban beleoldasz, a bomba pedig odapattog, és remélhetően a célban robban (ha van élesítési idő, az itt is gond lehet). Hajók ellen tökéletes, tankok ellen viszont mi a zuhanóbombázást alkalmaztuk, azzal pontosabban lehet célozni azért. A tank fölött átpattanhat, ha mozog akkor különösen nehéz eltalálni, szal macerás. A háborúban kis 50 kg-os bombákkal alkalmazták ezt tankok ellen, remélve egyik-másik megakad a lánctalpnál, és azt azért gond nélkül szétviszi.
  • tothgyorgy
    Gyakorlat kérdése. Rárepülsz mintha lőni akarnád, majd jó közel a felvétel előtt oldasz. Kicsit mögéje kell célozni. Hátranézve látod hol robbant. Ha előtte, vagy utána, akkor legközelebb korrigálsz. Oldás után várj a felemeléssel egy picit, mert magaddal húzod a bombát is. Ne felejts el késleltetést beállítani (3-5mp).
  • Her Laca
    Minek neked laptop hűtő? Nálunk két lapto is van ,lányomé megy állandóan de nem kell külön hűteni. Ha ölbe veszi akkor egy könyvre vagy egy tálcára teszi és nincs gondja.
  • repvez
    :D
    Nincs olyan gép a világon ami megmozditaná ezt játékban.
  • Hecker007
    Egy kis OFF:
    F14 Tomcat már csak egy szimulátort kéne írni köré :)
    ON:

IL2-ben 109-essel hogyan lehet eltalálni bármit is a bombával? Vagy csak érzésre dobjam le aztán majd lesz valami?
  • Szepy2884
    Köszi
  • sakkay
    Ja, és a poén:senki nem is tudta (ezt sem) egyszerűen nem beszélt ilyenekről az öreg. Gondolkodtam már azon, mennyi történet mehetett vele a sírba. A gyerekei nem kérdezték, én meg mire pár dolgot kérdezgettem, az öreg hamarosan meghalt.
  • Szepy2884
    Ezt miből láttad? Amúgy semmi közöm nincs hozzá azon kívül, hogy 1x 2x kipróbáltam.

A laptop hűtős kérdésemre senki nem válaszol?

amúgy +1 mert engem is érdekel
  • bettly
    HSFX 501 Ezt nem ismerem az IL-2 - ben . Egy szerverre akartam menni , lattam ott van a Mijki, meg Savas , talan majd ok segitenek , nallam az UP-3 van meg a 4.101 termeszetesen, ezeket valtom. Kosz
  • sakkay
    ok.
  • artivizsla #49124
    +1

A 4.11-es patch-ről semmi hír ?
  • V43 1105
    +1
  • Johann Wind
    Az igen! Köszi az infót.:) Ha elküldöd privátban, én szívesen elolvasom, természetesen csak ha publikus a történet. Engem az ilyen történetek sosem untatnak.:)
  • LeonSilver
    Ez fasza!!
  • otiq
    Egy másik videó. 4 finn srác csinálja.http://www.youtube.com/watch?v=Ep97ba_uWXM&feature=related
  • sakkay
    Hegyivadász volt.
    A soproni határnál hagyta abba, 2-3 komoly sebesülés (kétszer visszakérte magát előbb mint kellett volna.)
    A halálakor tudtuk meg, hogy az egyik szeme üveg volt. Csak a mama tudta.
    Megérte?-nem
    Nagy király volt?-igen
    Van egy jó történet róla, amit egy másik öreg mesélt el
    (ő nem nagyon mesélt),de nem akarok senkit untatni.
    Nem udvariasságból írom,tényleg nem akarok büszkélkedni vele.
  • otiq
    Akkor ez lehet tetszeni fog. A Beholderekre hajaz és most fog kijönni nemsokára.
    Én már kinéztem magamnak mert órákat bolyongtam én is annó a dungeonokban.
    http://www.youtube.com/watch?v=_HnTeQFBIq0
  • artivizsla #49117
    Szepy, ha jól láttam, régebben érdekelt voltál ebben ?
  • artivizsla #49116
    Az SSP In Action repülős füzetek pedig innen tölthetők le.
  • Zpogi
    Valakinek sikerült már lejátszani a First Light-ot?
  • artivizsla #49114
    Egy kis fedélzeti kamera.