91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na:) Ez a beszéd Miki:xd A lényeg,hogy menjen a harács ,és hulljon a veres:) -
Most beültem egy Zerstörer-be, lelőttem egy Bleinheim rajt és kidobtam pár földicélt. De a legfőbb, hogy élveztem. :) -
Jaja :)
Bár az első futó elhelyezése megér egy misét. -
Lysandus #49190 Sikeres SUM-ot egyébként is sokkal egyszerűbb vadásszal megcsinálni. Ha ti kíséritek őket. Egy-kettő csak megmarad a végén. Ha nem, akkor is legalább leszedtek párat a SUM-ra rárontó enemiből...
Ha meg humán SUM-ot kísérsz, akkor előre kell menni a célterületig, leszedni vagy elkergetni az ellenséges vadászokat. Amíg ez meg nem történik, addig a SUM biztonságos, saját terület felett várakozik. És csak utána jön be...
Mondjuk AI SUM-nál is meg lehet reszkírozni, hogy közeli kíséret helyett inkább előre mentek a célterületre, hogy letakarítsátok, amíg odaérnek a szállítók. -
Lysandus #49189 Mondjuk nekem is minimum egy anyahajó kell célnak, hogy bomberbe üljek. Meg az elég nagy ahhoz, hogy én is eltaláljam. :-))) -
Lysandus #49188 Mondtam: ha van F4 akkor abba ülj! A war nagyon jó dolog, nekem speciel a kedvencem. De SUM-mal egyébként sem lehet wart nyerni. A bevetést meg az teszi eredményessé, ha mindenki épségben leszállt. A war csak utána jön. -
messerharcos #49187 valakinek elkell végezni a piszkos melót is néha, de ami igazán felbasz az az h az ő sum gépük blenheim előre tüzelő géppuskákkal mi nekünk meg azt meg se közeliti junka. Lőtt már szét blenheim. Nekünk az is elég ha csak az ő sum gépeikkel találkozunk és mindenki meghal. Abbahagyom az állandó sumolást én is. Miért nem c-47-et kapnak? -
A reteknem nem ülsz vadászba? Ki kényszerít? Engem asszem pályafutásom alatt ha 2x 3x láttak két vagy többmotoros vasba akkor már sokat mondok:)
Summoljon az akinek fontos. Statra gyúrjál Miki fiam:) az a lényeg:XD
Azt hogy ki nyeri a térképet senkit nem érdekel:))))
Elmondom mit tegyél. Menj föl 6-7 K ra (messzerrel) sasolj lefelé,mindig lesz egy két óvatlan veres aki megy a bomberekre vagy csak úgy repked.
Bőven elég ha egyet lelősz és utána húzd el a csíkot:) És te leszel a király:))) -
Én megértelek!
-
Srácok, most már elegem van a SUM-ból. Nem vagyok más mint egy repülő céltábla. Ha jön egy ellenség, semmit se tudok ellene csinálni. Ju-52 egy ****. A kísérő vadászaink ma mindig későn reagáltak. Szét szedték mint a 2x a 6 gépes köteléket. Mind a kétszer 1 SPITFIRE!!!!! Nem azért, várok gyakran egy órát a warra, hogy egy Ju52-esben legyek golyófogó. Tudom, ez fontos a war szempontjából, hogy megnyerjük, de az nekem nem szórakozás, hogy beülök egy csotrogányba elrobogok fél órát a célig, majd szitává lőnek. Sajnálom. -
artivizsla #49183 Ezt szinte hívhatták volna Me-51D-nek is. -
Gondolom valami lőszer szállító. Életben nem sokan maradhattak a környékén. -
Johann Wind #49181 Gallandnak 3 különböző speciális F-gépe is volt:
"Photo's 03-06: These photographs were taken during and immediately after the change-of command ceremony at Audembert on 5 December 1941 when Oberst Adolf Galland, ordered to succeed Werner Molders as General der Jagdflieger, handed over command of JG26 to Major Gerhard Schopfel. Showing a keen interest in the aircraft is Reichsmarschall Goring who, although not expected at the ceremony, arrived in order to pay tribute to Galland's leadership and to the successes of the Geschwader. The aircraft are two of the three Bf 109Fs which Galland had modified because he thought the F-version was under-armed. All three of the modified machines retained their standard engine mounted MG 151/20 cannon but two had been fitted with two 12.7mm MG 131s in the cowling, while the third retained the standard MG 17 armament but also had an MG FF cannon in each wing. The aircraft on this page has the two MG FF cannon in the wings, just visible in the photograph and a smooth engine cowing. Note the Mickey Mouse emblem on this machine faces aft."
"Bf 109 F-6/U
short description
Diese Versionsbezeichnung ist bei einer Einsatzeinheit entstanden und hat es nicht gegeben.
Es wurde so die für Oberstleutnant Adolf Galland umgebaute Bf 109 F-2 Werknummer 6750, welche zusätlich zwei MG FF/M in die Tragflächen eingebaut bekam, bezeichnet. Belegt wird diese Bezeichnung unter anderem durch eine Abschussmeldung Gallands (94. Abschuss) vom 18.11.1941 gegen eine Spitfire."
Van egy 1/72-es Italeri makettem amin az egyik lehetséges megépíthető változat Galland egyik szárnyágyús F-je.
-
Na ez az aszongyák.F2 es. -
F-2-t és F-6-ot -
Most olvastam. De a srácok írták ,hogy F6 ost alakítottak át Gallandnak. -
Lacusch69 #49177 109F5,F6: fotofelderítő -
Fél OFF:
ON: -
Johann Wind #49175 Itt volna elvileg Galland szárnygépágyús F-je
Több tartalék gépe is volt. -
Szepy2884 #49174 fú basszus, mi robbant fel 1:58-nál??????? A második robbanás is van vagy 20 emelet 

-
Itt érdemes kicsit nézelődni .. -
Johann Wind #49172 Itt vmi kavarodás van.:) Azt amit te linkeltél ott a gépágyúgondolák 15 milisnek vannak írva Itt viszont ha megnézed az F4/R1-st akkor 20 miliseknek. Itt is 20 milisnek vannak írva a gépágyúgondolák:http://en.wikipedia.org/wiki/Messerschmitt_Bf_109_variants#F-3.2C_F-4.2C_F-5.2C_F-6
Én tisztára felhúztam magam az 1946 Patchen, mert ott is 15 milis gondolák vannak, én pedig nagyon vártam a 20 milis gépágyúgondolás F-4 eseket. -
Jaaaa! Már leesett. -
M209-V5
2.
Szerintem nagyon szép gépezet lett. -
Nincs meg véletlenül az Adolf Gallandról szóló könyv neked? Abban azt hiszem le van írva . -
Már a kép aláírása :)
"A curiosity, the Me-109 V31 with belly radiator and wide undercarriage a test aircraft for the Me-309." -
Köszi!
Laca:
A leírást én speciel nem látom.
A Me 309 pedig így néz ki:
-
Én most rákerestem,találtam is utalást pontosabban a nagy makett gyártók megcsinálták ezt az F6 ost,de egyiken sincs szárny ágyú. -
Johann Wind #49165 Tévedtem! :)
Ez az Me-209:
Me-209V4
Me-209V4
Sztem nagyon érdekesen néz ki. -
Annyi az egész hogy Gallandnak készítettek egy speciális változatot az F-6ból asszem .. -
Johann Wind #49163 Ott a pont. Szép volt!:)
Tévedtem.
Laca itt a prototipusok:Falcon messer hangar -
Ha Youtube-on rákeresel erre, hogy "RARE COLOR FILM", akkor rengeteg ilyen filmet tölthetsz le. -
Johann Wind #49161 Az alsó Szebeni Antal gépe.http://www.google.hu/search?tbm=isch&hl=hu&source=hp&biw=1680&bih=1030&q=Szebeni+Antal&gbv=2&oq=Szebeni+Antal&aq=f&aqi=g-S1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1016l4532l0l4829l13l13l0l4l4l0l391l1547l2-3.2l5l0
z alatta lévő kép pedig a Signalban jelent meg, azt hiszem. -
Bf-109V31 -
No akkor ezt már tudjuk.
Én nem tudtam különben.
Erről van valamiféle irodalom ,vagy kép esetleg. -
Johann Wind #49158 Sztem az egy Me-209-es prototípus. -
Messzer. Csináltak ilyen prototípust ,aminek széles a nyomtávja ,asszem a póniról vettek át egy két dolgot,mert eléggé hasonlít.
DE ITT A LEÍRÁS !!!!!!!
A curiosity, the Me-109 V31 with belly radiator and wide undercarriage a test aircraft for the Me-309.
ÉS Gidámnak már megint igaza van:))))) -
Johann Wind #49156 Az egyetlen olyan F messer aminek a szárnyában gépágyú volt az Galland speciálisan átalakított gépe volt. Mert Galland gyengének találta a gépe fegyverzetét. -
Ez meg miféle gépezet? 1. kép -
Ezek ismert képek. Én egy időben sokat foglalkoztam a magyar vonatkozású messer képek gyűjtésével,de az alanti képekkel most találkoztam először.
Pedig annó végig nyálaztam a netet oda vissza:))