91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Nem hiába bajtársam, nem hiába! ;)
  • Solt
    Így kell ezt... Vagy így.... :D
  • Her Laca
    Ha lenne hozzá kedvem ,már rég deresedne itt minden.
    Van egy nagyon jó barátom Hűtő gép szerelő.
    Már megtervezett mindent ,és még olyan nagyon pénzbe sem kerülne ,de nincs helyem egy mini hűtőnek a gép mellett:)

Leon:))
    Már megint egyre gondoltunk:)
  • LeonSilver
    Venni kell egy kisméretű, használt, fagyasztót oszt' beleépíteni a pécét. Ennyi :)
  • Solt
    :D Tényleg nincs... egy normális ( a home made dolgokat nem szeretem ilyen kényes témában! :D ) rendszer közel 100000.-Ft lenne... csak maga a blokk a 6990-re van vagy 40000.-Ft! :D
  • Her Laca
    Ó jaj:)) Meg ,hogy rendes vízre nincsen:)
    Hidd el kell az neked,levizezed a VGA-t is a vinyókat ,mindent.
    Csak blokkokat kell venni aztán egy busz hűtőre rákötni,egy búvárszivattyúval .és ledermeszted a rendszert:)
  • Solt
    Így más! :) Nincs mit, majd még beírom, ha válaszolnak... :)

@Leon: Jó kis cucc az... nekem majd 6 évig volt Ninja-m... még az első széria! :)

@Laca: i5k-n lehet, hogy szart sem ér, de egy PhenomII-re szerintem elég lenne... és ez tuti nem lóg be a ramok fölé! :) De az is jó amit linkeltél...
  • Her Laca
    A TX 3 szart nem ér. Pontosabban ,hangos a lelkem,és amit linkeltem az jobban is hűt. Tudom ,mert volt.
  • LeonSilver
    Nekem ilyen van, kurva állat!
  • Zpogi
    Nem újban gondoltam ezeket :) (használtan kb 10.000 Ft).

Amit Laca linkelt az is szimpatikus.

Köszönöm,akkor újra rágom a dolgot.
  • Solt
    H80 van nekem! :) Rendes vízre nincs pénzem, a nagy teljesítményű léghűtők meg rálógnak a ram slotra, feszítik az alaplapot a +1kg súlyukkal... ráadásul alig olcsóbbak! :)
  • Solt
    Fogós kérdés! :)

Közel 20000.- Forintért léghűtést én biztos nem vennék... A Ninja3 kiváló ár/érték arányú hűtő, de erre a procira szerintem feleslegesen nagy és drága... Csak akkor ajánlanám, ha 1-2 éven belül procit cserélsz... ezt tudnád magaddal vinni ( kis ráköltéssel ) erősebb procira is.

A 955-t 4GHZ felett úgysem tudod 7/24-ben járatni, 4GHZ-ig pedig elég egy kisebb hűtő is... én ERRE szavaznék, de azért rákérdezek neked az AMD topikban... :)
  • Her Laca
    Én ezt ajánlanám.
    Nekem ilyen van és nagyon elégedett vagyok vele. Se nem hangos ,jól is hűt,nem is drága.

Vagy ezt itt:))
    Soltnak ilyen van asszem ,vagy valami hasonló.
  • Zpogi
    OFF

Solt,milyen proci hűtőt ajánlanál egy Phenom II 955-re?

Húznám a bajszát is.

Ezeket néztem ki eddig:

ez nem biztos,hogy elfér.

Köszi a választ

ON
  • Szepy2884
    Ata, küldtem egy privátot a gmail-es fiókodba.
  • VO101Tom
  • acidrain
    4.10.1-nél, a bombáknak minimum 3 másodpercig levegőben kellett lenniük, hogy élesedjenek, egyébként nem robbantak fel.

A 4.11-nél már külön ki lehet választani, hogy milyen élesítési időt szeretnél, és ehhez tartozik a becsapódástól számított robbanási idő.
    (long, short, instant delay) Erre külön gombot kell konfigolni.
    A Tab megnyomására a parancsok mellett meg tudod nézni, hogy hogy az adott élesítéshez milyen robbanási idő tartozik.
    Elektromos gyújtóknál ha a bomba nem "tud" élesedni rövid késleltetési módban(short delay), akkor automatikusa átáll a hosszú idejű késleltetésre, és a rövid robbanási időre.
    A "low level -re" állított bombák például gyorsan élesednek, de csak viszonylag hosszú idő után robbannak fel.
    Az beállítható élesedési, és a robbanási idők bombatípusonként is változnak, a torpedókról púzom sincs, azokat még nem próbáltam.

A 4.11 USER GUIDE-ban egészen jól leírják a bombák működését, kukkants bele.
  • VO101Tom
    Nem vagyok naprakész a 46-al (UP-vel), lehet ez már megváltozott, de kényszerleszállásnál például ha külső függesztményt nem dobtad le, akkor abban a pillanatban felrobbant a gép, ahogy földet ért. A lövéseket nem tudom.

Régebben nem volt semmi élesítési ideje a bombáknak, később betettek pár másodpercet. Amit aztán ki is szedtek, mert az emberek 90%-a nem talált el semmit, ha legalább 500m-ről kellett oldani.

Hogy ma hol tart, vagy éppen hogy működik, azt majd Savasék megmondják :)
  • Romeo One
    Az 1946 mennyire pontosan modellezi le a bombák oldásának technikai részleteit? Gondolok itt az élesítés folyamatára. Felrobbanhat egy felfüggesztett bomba, vagy torpedó a gépen, ha elkapja egy sorozat?
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Éppen most egy felszállással 3 sicc,meg 2 hurkány
  • VO101Tom
    Igen. 1C-n sokan írták, hogy W7 alatt jelentős teljesítménynövekedést éreztek a játékon.
  • artivizsla #49451
    A COD működése szempontjából van esetleg valamilyen különbség, hogy XP, vagy 7-es windows alatt fut ?
  • VO101Tom
    Azt passzolom, te tudod mit akarsz oda. :)
    De szerintem egy link az 1C fórumba sokkal többet ér, mint ez a rövid lista, ami ráadásul csak az én válogatásom, olyan nagyon alap dolgok nincsenek is benne, ami egy FAQ-ba mondjuk kellhet.
  • Sanyo
    Pcpilot Il-2 FAQ. :)
  • VO101Tom
    Hova?
  • Sanyo
    Ezt akkor mind tehetem egy oldalra?
  • Lacusch69
    Nekem úgy tűnik, hogy 0.55-nél van a lényeg.
  • VO101Tom
    Kimaradt a linkből az eleje...
  • artivizsla #49444
    Az utolsó link nem működik nálam.
  • VO101Tom
    A korábbi, 109 magyarázathoz hasonló videókat viszont tervezek majd csinálni a tengelyhatalmak gépeiről, de azt már csak peccs után. Nem, fogalmam sincs mikor jön, de -elvileg- abban számtalan dolog változni fog, így én már nem csinálok oktató videókat a mostaniról.
  • VO101Tom
    Ok, bemásolom ide is a linkeket, de előre szólok, kissé össze vissza megy, mert ugye valakinek eszébe jut valami, és kérdez vagy ír róla. Ezért valahol az első hsz. a lényeg, valahol pedig pont a többi rész. De ha valami rendszert kitaláltok (akár egy GYIK-hez hasonló html oldalt is lehet kalapálni neki), akkor ez jó lehet hosszú távon is.

Akkor ömlesztve:
    CloD bombákról -
    Blenheim kezelés -
    He 111 Bombázás -
    Hajtómű indítások -
    Ju-88 indítási procedúra -
    Ju-88 bombázás -
    Bf 109 légcsavar állásszög állítás magyarázat -
    Bf 110 üza tank kapcsoló és autopilóta használat -
    Spit és Hurri iránytű beállítás -
    Spit és Hurri iránytű 2nd kör (kissé komplikált, ez igaz, de nem ennyire :) -

CloD repülőtér magasságok lista (magasságmérő beállításához) - http://

Nos, nekem ennyi van lementve, de napi szinten is sokkal több dologról van szó. Spit és Mesza teljesítményeiről, harcászatról, taktikákról ment épp minap egy érdekes beszélgetés, szal szerintem az sokkal jobb, ha egyetlen dolgot mentesz le, az 1C Clod fórumát, és naponta felnézel éppen miről dumálnak a népek...
  • Sanyo
    Ha megvan az összes infó, szívesen kiteszem.
  • LeonSilver
    Szedd össze csokorba, küldd el és berakom. Esetleg Sanyo csinál neki egy oldalt vagy gyűjtőhelyet a pcpiloton és azt a linket teszem be ide.
  • artivizsla #49439
    Nagyon szemléletes, amikor a lövedékeket mutatják. Igaz, hogy "Sok lúd disznót győz", de azért, ha betalál az a "disznó", a ludak mehetnek a susnyásba.
  • VO101Tom
    Az 1C-ről rengeteg tutorialt lehetne fejlécbe rakni, gépkezelések, harcászat, bombázás... ha az angol nem okoz gondot, szerintem turkálj egy kicsit az FM/DM, meg a Vehicle and Terrain threads topikokban.
  • Hecker007
    Köszi, ez alapján sikerült, favoltam is gyorsan hogy legközelebb meglegyen :D
    Szerintem érdemes lenne ezt az oldalt betenni a banner alá hátha másnak is szüksége lesz rá :)
  • VO101Tom
    Egykori BoB pilóták mesélnek a 109-esről. Akkor támadtak amikor akartak, akkor léptek le amikor akartak, és azt lőttek le akit akartak. Mondjuk ez a Clodban is így van, ha nincs IIa :)
  • VO101Tom
    Hajtómű indítások
    http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=20321
  • Hecker007
    Ma gondoltam kipróbálom hogy milyen a vörös oldal, de nem sikerült a hurkánnyal meg a spittel fel se szállnom :S Mit kell ezekről tudni meddig kell melegíteni a motort, merre keressem bennük a hűtőket stb?
    Tudom hogy google a barátom, de lusta vagyok sokat olvasni egy gyorstalpaló kéne csak :)