91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Tavasz,nyár környékén felújítom a gépem,akkor én is meg fogom venni :)
  • Willenbrock
    Ilyen gépet sem fogunk itt "nyugaton" látni szerintem soha:Mig-3 egész eredetinek látszó állapotban és repképes.Látszik hogy van azért pénzük a ruszkiknak az olajból.Telik már ilyen restaurálásokra is.
  • VO101Tom
    576kb-ban 3e HUF...
    Mi egyébként jókat repkedünk online, a játék fagyások idegesítőek, de összességében még mindig jobban szeretek ebben repkedni, mint bármi másban. Pár Pumás is elkezdett repkedni múlt héten, nekik is qrvára tetszik, mondjuk ők kimaradtak az elmúlt év szívásaiból is.
  • Willenbrock
    Meg lesz hozzá talán nyár végére egy megfelelő gépem is.
  • Willenbrock
    Én pont az ilyesmik miatt várok még mindíg a Clod megvásárlásával,majd kiforrja magát és még olcsóbb is lesz.
  • mijki
    Van film a magyar katonákról a 2.vh-ban?
  • LeonSilver
    Hát ez az! De ugye kifizetni ki kellett. Szarjanak sünt. Vagy inkább egy egész sün családot.
  • VO101Tom
    Én nemrég szedtem le ezt, de nem néztem még meg:
  • VO101Tom
    Nem tudni mikorra.
  • artivizsla #49544
    Akinek a használható angol nyelvtudása révén, vagy esetleg valamilyen "nemzetközi" kapcsolatai vannak és ezáltal nagyobb rálátása van a nemzetközi filmtermésre, jelezhetné itt, hogyha tudomása van még valamilyen hasonló háborús filmekről, a többit elintézem, csak sajna nekem az angol még alapszinten van.
  • bralph
    Ilyenre csak CoD-hoz, illetve egy template-re mert abból csak kisebb felbontásút találtam mint a skin.
  • LeonSilver
    Egyébként éppen mag gondolkodtam rajta, hogy ugye ÁLLÍTÓLAG újra írják a motort vagy mi a bánatos szart. Éssss mikó?
    Idén? Jövőre? 2022-ben? Mert ugye mint mondod, időpont az nincs.
  • LeonSilver
    :D Nem, nem új dolog. De például régebben még hangja is volt, ha emlékeztek rá. Állt a gép, álltak a motorok és zörgött az egész szar :D
  • VO101Tom
    Leon. Te direkt szivatod magad? :)
    A Clod ezt csinálja amióta kijött. Elgurul a repülő indok nélkül (egyébként van benne szél). Mondták, hogy átkalapálják az új peccsben ezt is, de dátum sincs, hogy kb mikorra lesz kész. Ezek után nem értem mire számítottál. Vagy ez új dolog neked? Vagy hogy? :)

Én egyébként beállítottam a féknek a pedált ugye, és plusz egy tengelyt, amolyan parkolóféknek.
  • VO101Tom
    Köszönjük!
  • LeonSilver
    Áááá, dehogy :) Egyébként próbálgattam és nem mindig csinálja. Nem is tudom, mintha "elfújná" a szél vagy mi a rák. Van itt valamiféle időjárkálás? Lehet valahol látni, hogy "merről fúj a szél"?
  • VO101Tom
    Ilyenre gondolsz?
    Pumaszállás - Skinek

A legtöbb géphez van a PainShemes mappában fehér "void" nevű skin, azt Photoshopban bármikor lehet szegecs layernek használni.
  • VO101Tom
    Azt NEM lehet 4.11-re tenni, soha. Ha kijön frissítés az UP-hoz, amiben lesz Stock4.11 "komponens", akkor lehet egy mappából repülni, de az UP3 alapja akkor is a 4.10.1 marad.
  • bralph
    Sziasztok! CoD-hoz 109-es "fehér-szeges" skin alap layer hol lelhető fel? Vagy esetleg egy publikus magyar festés?
  • Feró Flex
    4.11

"A hozzáadott új AM rádióállomások "Tokió rádió" és a "Párizsi rádió""

Ezeket hogyan tudom hallgatní?
  • artivizsla #49533
    A "The winter war" c. film, innen letölthető a felirattal együtt. "Tarvisota" néven szerepel, gondolom, hogy ez az eredeti finn címe.
  • DonZorro
    Szia Srácok! Technikai kérdés: Az UP3RC4-et lehet már telepíteni a 4.11-re vagy még várni kell?
  • Her Laca
  • Her Laca
    Én ilyet nem tapasztaltam még. Joy-t kalibráld ,lehet az a baj.
  • LeonSilver
    Kicsit "előszedtem" a CloD-ot, de annyira felidegesített már megint :D

Röpködök, örömködök, leszedek egy-két bombázót.
    Leszállok:

1) Motort leállítom, a gép áll, nincs domb se semmi, elkezd szépen jobbra vagy balra fordulni.
    Fék, megáll. Fék fel, elindul :D

2) Ugyan ez a szitu, gép megáll. Ugrik egyet mint egy bakkecske és fejre áll.... Mi a faszé?

Annyira bosszantanak ezek a szarok.
  • Her Laca
    Ami tény az tény. Az orosz háborús (a későbbi is sokszor) ipar ,nem a precíz dolgok megalkotásáról volt híres. Ellenben szarták a cuccot ,laza csavar ide vagy oda,és győztek.

De az vicces ,hogy egy vadászgépet szögelnek ,mondjuk hatékonyabb ,olcsóbb,gyorsabb,mint a szegecselés. Max elhagy ezt azt menet közben.
  • LeonSilver
    :D
  • VO101Tom
    Én azon pislogtam, hogy felszállás előtti ellenőrzés szerves része meghúzni a csavarokat bakker
  • LeonSilver
    Hát igen. Nem volt egyszerű az életük.
  • Her Laca
    Nekem a gyártás tetszik. Jó kis orosz nyírfa ,enyv,szög ,oszt kész a kasztni:) Egyik fő szerszám a kalapács:XD
  • VO101Tom
    Ezt már régebbről is ismertem, nagyon jó kis film. Ezek alapján el lehet képzelni mennyi előnyt jelentett légi harcban a németeknek az a nagyfokú automatizáltság, amikkel a Mesza és a Fóka rendelkezett. Hihetetlen mit kellett gépészkedni ezekkel :)
  • LeonSilver
    Ez de fasza! Már szedem is le, nehogy "eltűnjön" az éterben...

• Her Laca
    No? Mi történt:) Na mind1 amit Leon linkelt videó a végén vagy egy csomó jó kis film.
  • Her Laca
    Oroszoknál van egy sorozat ,nagyon komoly ,ilyenekkel foglalkozik.
    De ez se rosz.
    Gondolom annó elvittek egy halom felvételt és nem nagyon publikálták.
  • artivizsla #49519
  • bettly
    koszonom, utana nezek
  • LeonSilver
    Egész biztosan.
  • Glo
    Félreértettem volna? o,O

• LeonSilver
    Vazze. Miket lehet lehet találni ezen a nyúltyúbon...

• bucsher
    szia! nem ismerem pontosan a joyt, de ha műanyag csúszik műanyagon ott a szilikonspray szokott a legjobb lenni. pár száz ft. pl. autós boltban vagy hiperben.