91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na:) Magyarán miről van szó? Én lusta vagyok fordítgatni:))))
    Had hőbörögjek már én is így hétfő délelőtt:)))
  • LeonSilver
    Ez fasza! Azt hiszem majd ki is teszem a banner alá :)

**--**

Jól gondolom, hogy a "Main Belt" az a hevederezés mikéntje? Szóval ahogy ott szerepel úgy lesz hevederezve a motyó?

• Zpogi
    Lőszer leírás Vogeltől.
  • Zpogi
    [URL=http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29295]Hétfői "lóf@x" frissítés![/URL]

A tököm tele van már ezekkel a majmokkal,hogy nem tudnak rendesen informálni minket erről a rohadt játékról. Úgy pofán tudnám baszni ezeket,azt sem tudnák merre vannak arccal.
    Komolyan mondom úgy viselkednek,mint a gyerekek az óvodában.
  • bralph
    Szerintem az elektron és Brandsprengranate páros a megoldás a nagyba. Az M-Geschoss nálam nincs is a listában.
    A kicsi a nagyobb kérdés, talán S.m.K.H. és Ub.m.Zerl, (ha) a P.m.K nem húz csíkot akkor néha egy nyomjelző közéjük. De majd a szakik kijavítanak!
  • artivizsla #49868
    x52-es joy-t használat esetén, a PP állítás jobb, ha rákerül a gázkarra, míg a gázkar funkciója a "kicsi", csúszka alakú kézi gázkarra? Csak, ha már többet kell használni úgyis.
  • bralph
    Szép munka, Így kell ezt csinálni! :)
  • Her Laca
    Jut eszembe. Tegnap Fecskának is mondtam,lehet sokan nem tudják,ha bombázót gyilkoltok akkor a motor helyett a motortól kifele eső szárny területet lőjétek. Mindig kigyulladnak,gondolom ott az üzemanyag nekik.
  • Her Laca
    Én mindent alapon használok. Ha le kell esnie az eneminek akkor aszondom bármit lövök bele le fog esni. Ha meg nem akar leesni ,lőhetem akármivel:)
    Eleve az E1 et favorizálom. Lehet szórni az áldást vele,5 bombert meg még 1-2 vadászt bőven le lehet vakarni azzal a lőszer mennyiséggel ami benne van. Nem is ráz mellesleg.
  • LeonSilver
    Srácok, ezekről mit lehet vagy mit érdemes tudni?
    Egyáltalán, mit célszerű hevederezni a kicsibe és mit a nagypuskába??

• Her Laca
    Steam. Beállítások ,barátok ,profilnév.
  • DonZorro
    Srácok a pilóta nevét a multihoz hol a fenébe lehet átírni???
  • LeonSilver
    :D
  • Sanyo
    Akkor talán jobb is hogy nem láttam. :(
  • LeonSilver
    Épp a hét végén volt egy fasza műsor az NGC-n (ha jól emlékszem). Fantomokat bontottak szét egy germán légibázison.
  • Sanyo
    Keblemre, az F-4 és az F-14 örök kedvenc marad. :)
  • PhantomAss
    "Nagy álmom egy macskával szimezni."

tessék:
    link
  • Her Laca
    Apropó.:)
    Minap hiányolta bralph kollega,hogy nem akaródzik felmenni 1 re az arányomnak. Tegnap kicsit munkálkodtam a dolgon:)

• LeonSilver
    :D Igen-igen, nekem is. Mind a kettő szívem csücsökje ;)
  • Her Laca
    F4 es:) Vagy!!! F14!!!! Nagy álmom egy macskával szimezni.
  • LeonSilver
    Mondjuk ha kijönne egyben a 15-ös meg a Sabre, na az lenne az igazi nagy durranás!!!!
    Ott már lehetne dogolni nagyokat!
  • LeonSilver
    Maga az elgondolás nem rossz. Ami baklövés az az, hogy kiadnak egy darab szerencsétlen, szaros gépet? Azt akkor mi a fasznak? Nem gondolták ugye komolyan, hogy a musztáng fog dogolni az A-10C-vel... Rohadt nagyot kaszálhatnának (azért így is fognak, mert sokan megveszik majd, köztük valószínűleg én is) ha minimum 4, maximum 6 gép jönne ki a "csomagban". Viszont az azért ilyen kidolgozottság mellett qrva nagy meló volna. Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi időnként jön majd új gép és mennyiért.
  • LeonSilver
    Semmi konkrétumot, csak amit Laca linkelt. Jelentkeztünk rá, nem tudom mi lesz de valami csak lesz ;)
    Mondjuk blizzard ide, blizzard oda, nekem van egy kicsi félelmem. Annyira de annyira várja a qrva sok fan a cuccot, nehogy csalódás legyen. Mert ugye volt már olyan.
  • Her Laca
    Tessék.
    Még egy
  • messerharcos
    Ha szuperratát raknának be azt még megérteném de ez....
  • artivizsla #49848
    Nem az enyémek, a repüléshez való kapcsolatuk miatt raktam be, gondoltam, nem árt látni, hogy mivel is lődöznek ránk az enemy-k.
  • Glo
    Nem javaslom, hogy vegyen ilyet bárki is, ugyanis ezek lőszer elemnek számítanak, és a kereskedelme engedélyhez kötött (eladása is, tartása is, vétele is). Csak mondom
  • sakkay
    Nem kéne..ezt ide berakni..
    Minden tisztelettel.
  • VO101Tom
    Apropo...

Diablo III Beta-ról mit hallottál?
  • artivizsla #49844
    Érdekességek.
  • DonZorro
    KÖSZÖNÖM SRÁCOK!!! Ez már elég részletes a megértéshez!!!
  • Indi69
    mindig lerakja asztalra vissza menni nem tudok csak ha kilövöm a freetracket. confiniben trackiruse 1 az jó? freetrack 2.2 van
  • bralph
    Én válaszoltam rossz posztra, arra gondoltam, hogy a hibát fejtsd ki jobban. Ha CoD-hoz használsz freetrack-et kilép az asztalra? Rendszeresen? Vissza tudsz lépni? stb. Bár több ötletem így sem lesz, talán másnak.
  • Indi69
    megnéztem amit irtál,semmi nincs pipálva. 46-ban és rof-ban jó. csak a clod-ban szarakszik. lövésem sincs mi a baj
  • Willenbrock
    Tudom hogy off,de itt páran értenek a számítástechnikához és mivel máshol nem tudtak semmi konkrétat mondani megkérdezném itt:Az a gondom hogy a letöltőoldalakon nem látszanak a letöltő kódok.Mikor elindul a windows néha úgy 5 percig igen aztán megint nem.Honnan lehet megtudni mi okozza ezt konkrétan,és hogy lehet megszünteteni ezt a módfelett bosszantó állapotot?
  • bralph
    Kifejted bővebben?
  • Indi69
    negativ, valami más?
  • Her Laca
    Laca bátyátok felszállt és elkísértem a bombereket 5 K-n.
    Angelusok feltett célja ,hogy mindenáron lelövik a bombázókat és halálmegvető bátorsággal esnek nekik. Komolyan célbalövészetet lehet velük gyakorolni. Már mint a vadászok nem térnek ki csak szegelik a bombereket.
  • bralph
    Ilyet még nem tapasztaltam. Talán a Global fül alatt a General optoins minimize opcióit lődd ki.
  • Indi69
    sziasztok. freetrack leteszi asztalra a játékot(clod) ötlet?