91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na:) Magyarán miről van szó? Én lusta vagyok fordítgatni:))))
Had hőbörögjek már én is így hétfő délelőtt:))) -
Ez fasza! Azt hiszem majd ki is teszem a banner alá :)
**--**
Jól gondolom, hogy a "Main Belt" az a hevederezés mikéntje? Szóval ahogy ott szerepel úgy lesz hevederezve a motyó?
-
Lőszer leírás Vogeltől.
-
[URL=http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29295]Hétfői "lóf@x" frissítés![/URL]
A tököm tele van már ezekkel a majmokkal,hogy nem tudnak rendesen informálni minket erről a rohadt játékról. Úgy pofán tudnám baszni ezeket,azt sem tudnák merre vannak arccal.
Komolyan mondom úgy viselkednek,mint a gyerekek az óvodában. -
bralph #49869 Szerintem az elektron és Brandsprengranate páros a megoldás a nagyba. Az M-Geschoss nálam nincs is a listában.
A kicsi a nagyobb kérdés, talán S.m.K.H. és Ub.m.Zerl, (ha) a P.m.K nem húz csíkot akkor néha egy nyomjelző közéjük. De majd a szakik kijavítanak! -
artivizsla #49868 x52-es joy-t használat esetén, a PP állítás jobb, ha rákerül a gázkarra, míg a gázkar funkciója a "kicsi", csúszka alakú kézi gázkarra? Csak, ha már többet kell használni úgyis. -
bralph #49867 Szép munka, Így kell ezt csinálni! :) -
Jut eszembe. Tegnap Fecskának is mondtam,lehet sokan nem tudják,ha bombázót gyilkoltok akkor a motor helyett a motortól kifele eső szárny területet lőjétek. Mindig kigyulladnak,gondolom ott az üzemanyag nekik. -
Én mindent alapon használok. Ha le kell esnie az eneminek akkor aszondom bármit lövök bele le fog esni. Ha meg nem akar leesni ,lőhetem akármivel:)
Eleve az E1 et favorizálom. Lehet szórni az áldást vele,5 bombert meg még 1-2 vadászt bőven le lehet vakarni azzal a lőszer mennyiséggel ami benne van. Nem is ráz mellesleg. -
Srácok, ezekről mit lehet vagy mit érdemes tudni?
Egyáltalán, mit célszerű hevederezni a kicsibe és mit a nagypuskába??
-
Steam. Beállítások ,barátok ,profilnév. -
Srácok a pilóta nevét a multihoz hol a fenébe lehet átírni??? 

-
:D
-
Akkor talán jobb is hogy nem láttam. :( -
Épp a hét végén volt egy fasza műsor az NGC-n (ha jól emlékszem). Fantomokat bontottak szét egy germán légibázison.
-
Keblemre, az F-4 és az F-14 örök kedvenc marad. :) -
"Nagy álmom egy macskával szimezni."
tessék:
link -
Apropó.:)
Minap hiányolta bralph kollega,hogy nem akaródzik felmenni 1 re az arányomnak. Tegnap kicsit munkálkodtam a dolgon:)
-
:D Igen-igen, nekem is. Mind a kettő szívem csücsökje ;) -
F4 es:) Vagy!!! F14!!!! Nagy álmom egy macskával szimezni. -
Mondjuk ha kijönne egyben a 15-ös meg a Sabre, na az lenne az igazi nagy durranás!!!!
Ott már lehetne dogolni nagyokat! -
Maga az elgondolás nem rossz. Ami baklövés az az, hogy kiadnak egy darab szerencsétlen, szaros gépet? Azt akkor mi a fasznak? Nem gondolták ugye komolyan, hogy a musztáng fog dogolni az A-10C-vel... Rohadt nagyot kaszálhatnának (azért így is fognak, mert sokan megveszik majd, köztük valószínűleg én is) ha minimum 4, maximum 6 gép jönne ki a "csomagban". Viszont az azért ilyen kidolgozottság mellett qrva nagy meló volna. Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi időnként jön majd új gép és mennyiért. -
Semmi konkrétumot, csak amit Laca linkelt. Jelentkeztünk rá, nem tudom mi lesz de valami csak lesz ;)
Mondjuk blizzard ide, blizzard oda, nekem van egy kicsi félelmem. Annyira de annyira várja a qrva sok fan a cuccot, nehogy csalódás legyen. Mert ugye volt már olyan. -
Tessék.
Még egy -
messerharcos #49849 Ha szuperratát raknának be azt még megérteném de ez....
-
artivizsla #49848 Nem az enyémek, a repüléshez való kapcsolatuk miatt raktam be, gondoltam, nem árt látni, hogy mivel is lődöznek ránk az enemy-k. -
Glo #49847 Nem javaslom, hogy vegyen ilyet bárki is, ugyanis ezek lőszer elemnek számítanak, és a kereskedelme engedélyhez kötött (eladása is, tartása is, vétele is). Csak mondom
-
sakkay #49846 Nem kéne..ezt ide berakni.. 
Minden tisztelettel. -
Apropo...
Diablo III Beta-ról mit hallottál? -
artivizsla #49844 Érdekességek. -
KÖSZÖNÖM SRÁCOK!!! Ez már elég részletes a megértéshez!!! 

-
Indi69 #49842 mindig lerakja asztalra vissza menni nem tudok csak ha kilövöm a freetracket. confiniben trackiruse 1 az jó? freetrack 2.2 van -
bralph #49841 Én válaszoltam rossz posztra, arra gondoltam, hogy a hibát fejtsd ki jobban. Ha CoD-hoz használsz freetrack-et kilép az asztalra? Rendszeresen? Vissza tudsz lépni? stb. Bár több ötletem így sem lesz, talán másnak. -
Indi69 #49840 megnéztem amit irtál,semmi nincs pipálva. 46-ban és rof-ban jó. csak a clod-ban szarakszik. lövésem sincs mi a baj -
Tudom hogy off,de itt páran értenek a számítástechnikához és mivel máshol nem tudtak semmi konkrétat mondani megkérdezném itt:Az a gondom hogy a letöltőoldalakon nem látszanak a letöltő kódok.Mikor elindul a windows néha úgy 5 percig igen aztán megint nem.Honnan lehet megtudni mi okozza ezt konkrétan,és hogy lehet megszünteteni ezt a módfelett bosszantó állapotot? -
bralph #49838 Kifejted bővebben? -
Indi69 #49837 negativ, valami más? -
Laca bátyátok felszállt és elkísértem a bombereket 5 K-n.
Angelusok feltett célja ,hogy mindenáron lelövik a bombázókat és halálmegvető bátorsággal esnek nekik. Komolyan célbalövészetet lehet velük gyakorolni. Már mint a vadászok nem térnek ki csak szegelik a bombereket. -
bralph #49835 Ilyet még nem tapasztaltam. Talán a Global fül alatt a General optoins minimize opcióit lődd ki. -
Indi69 #49834 sziasztok. freetrack leteszi asztalra a játékot(clod) ötlet?