91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Jó értem , igazad van , de megbeszéltem a dolgot a jóemberrel , szóval most elvileg szent a béke , én meg elnézést kérek ! :/
  • LeonSilver
    Ha a kollégád és egy helyen dolgoztok, akkor ha legközelebb háttal áll neked, nyúlj át a két lába között, markold meg a tökeit és rántsd a bokái felé olyan erővel, amit jónak tartasz. Többet nem fog az accoddal szórakozni. Egyébként elhiszem, hogy szar napod volt, elhiszem, hogy frusztrál a dolog de (és ezt most nem rosszindulatból mondom!!!) ez engem igazából nem érdekel.
    Valószínű, hogy ha ismerlek inne, többet jársz ide, beszélgetsz és posztolgatsz akkor megkérdezem, hogy mi a rák van veled. De így? Igazán nem kérdezhetek meg mindenki, hogy mégis miért baromkodik.
  • Zoli105
    pedig vigyázok rá csak vannak mókás kedvű emberek , no de mind1 ! :/
  • Papa01 #49993
    Miért nem vigyázol a fiókodra??
  • Zoli105
    Elnézést, de elég szarnapon vagyok túl , és probálom tiszteletben tartani a szabályokat , de gondolom te is kicsit fusztrált lennél ha egy kedves kollega szórakozna a felhasználófiókoddal és utána a többiek még jól le is tolnánk !:/
  • sakkay
    Clodozok meg Rof-ok egymás után,és majdnem agyfa*t kapok pár percig, míg átállok.
  • sakkay

Már megint lemaradtam a kiváltó okról..pedig csak fél órát nem voltam,de Leon keze olyan gyorsan eljár, mint egy western filmben.
  • Papa01 #49989
    Köszi Leon, már én is untam...
  • LeonSilver
    A lónak a faszát barátom. Vannak írott és íratlan szabályok. Ha betartod semmi probléma, ha meg nem magadra vess. Vagy köszönd meg a barátodnak.
    Nehogy már azt gondolod, hogy csináljátok itt a fesztivált és majd még én kérek elnézést. Kicsit kapj a fejedhez kispajtás.
  • Zoli105
    Azért köszönöm !
    1. nincs "hülyegyerekszindrómám"
    2. nagy ritkaság ha hozzászólok itt bármihez, max olvasni szoktam hogy a "nagyobb" embereket nem zavarjam feleslegesen !
    3. mielőtt cselekszik az ember kicsit jobban utána néz a dolgoknak hogy mi a helyzet!
  • LeonSilver
    Zolika tiltólistára került. Szóval írogathat, látni nem fogja senki.
  • fecska
    Bocsi!
  • LeonSilver
    A hülyegyerekszindrómát kéretik máshol kiélni. Amíg szépen kérem.
  • Zoli1O5
    Fecska- elnézést!! Fecska
  • Her Laca
    Savas! Szólj már Kabócának,hogy a kedvemért vegyétek már fel Miki gyereket és foglalkozzatok vele. Csapatban akar repülni ,mi meg ugye nem vagyunk csapat:) Ti meg csak egyben vagytok. Előre is köszönöm.
  • kri1219
    Kicsit off, de nem tudjátok hogy lehetséges-e 411-ben az alap skinek visszaállítása? Nem jönnek be az újak, főleg közelről nagyon furcsák 1-2 gépnél, vagy ez már így marad?
  • acidrain
    6 volt a forrásfeszültséged. Terhelő ellenállásod 2000 Ohm.
    A kapocsfesz 5.5 Volt. A generátoron a belső feszültségesés (U"belső")=0,5V.
    A kapcsoláson átfolyó terhelő áram erőssége (I)= U"kapocs" * R"terhelő"./5.5V*2000Ohm/
    Kijön, hogy 0,00275A.
    R"belső" = U"belső" osztva az (I) -vel = 181 Ohm.

• Feró Flex
    Köszönöm szépen a válaszokat.
  • 55manfred
    Szia Mijiki !

Ha küldesz privi e-mail címet, küldöm a hivatalos képletet is...
  • VO101Tom
    A szürke kockán Alt+bal klikk, majd jobb klikk, close info window.
    Mijkinek is ugyanez volt minap, több szürke lapot tesz egymásra, annyiszor ismételd meg ezt a kijelölés-becsukását, amíg el nem tűnik.
  • Her Laca
    Tudsz. Jobbra ,balra,előre ,hátra,döntöd a fejed stb.
    Meg ugye ott vannak a fov beállítások is .
    Üzenet kockára alt click és be tudsz állítani rajta mindent akár el is tüntetheted. A rádió forgalmazást is ki tudod kapcsolni asszem,de jó ha van sok hasznos infót ad ,az ellenség holléte felől.
  • 55manfred
    Szia Mjiki !

Szerintem a megoldást az előtét előtétellások mintájára, avagy arra az elvre kellene építeni hogy soros körben a feszültségek osztódnak...
    Tehát: a 2 k-Ohmos ellenállásra jut 5,5 V. Marad 0,5 V ami az 5,5-ben megvan 11 szer. A 2000 Ohmot osztod 11-el ami 181,1 Ohm, ami elvileg 0,5 -re jutna. Szerintem. A generátorok a gyakorlatban elég kis ellenállásúak. De még jobban beleásom magam.
  • Feró Flex
    Lenne néhány kérdésem a Clod-al kapcsolatban.

Tudok-e az ülésben "helyezkedni" úgy minta Rof-ban fel,le,oldalra,előre és hátra?Nagyon elől érzem magam,benne van a fejem a reviben,Trackir 4-em van.Néha meg lecsúszik a szálkereszt...

Ball fentről hogyan tudom eltűntetní a "szürke üzenet kockát"?Aztán a rádió űzeneteket is kéne valahogy limitálni mert néha a fél képernyő tele van a csitt-csettel.

Köszi a srácok.:)
  • 55manfred
    Sziasztok !

Visszatérve a 4.11 patch-re, tényleg ilyen gyorsan képesek voltak ezek motrok felforralni magukat ? Tény hogy én csak a gázzal meg a radiátor karral variálok, mert a prop pitch és a mixtura beállítások AUTOMATÁRA vannak belőve... Még nem érzem ez utóbiakat. Tudna valaki mondani jó tippet ? 1938 hurrit a küldetés felénél lehasználok, de seafier-t Iwo Jimanál hamarabb megsütök.
  • Zpogi
    Nálatok működnek a track-ek a játékban? Nálam tök üres a menüje...
  • Her Laca

Asszem ezt megveszem.

Bakker !!!!!!!!!!!!! 14 ropi.

De ezt imádom.
  • Svenhassel
    Na végül megvettem, egész jól fut a gépemen, persze Medium beállításokon (csak a model van highon)
    Szóval mostmár csak egy botkormányt kell beszereznem és mehet a repkedés!
  • LeonSilver
    Én is így voltam, amíg rá nem szántam közel egy napot. Aztán eléggé megváltozott a véleményem.
    Írtam is kicsit lentebb, hogy ez a szoftver így szarul is kurva jó, mi lenne ha még jó is lenne.. Én egyre jobban kezdem élvezni és Emil rulez!
  • SnowF
    Ja igen, a CloD-ra vonatkozik a kérdés.
  • SnowF
    Hali,

Van itt olyan aki már kicsit jobban belemerült a Full mission builder rejtelmeibe és esetleg össze is rakott már valami komolyabb küldit? Azért érdekel a dolog mert kíváncsi lennék a mission file felépítésére, és arra hogy erre esetleg lehetne-e majd építeni valami Online War félét.
  • mijki
    Valaki tud segíteni?
  • Her Laca
    Boldog évek. Jó kis MHSZ. Ott még nem kértek pénzt amikor ejézni tanultunk.
  • Her Laca

Szepy. Ez úgy ha nem jobban néz ki és jól is fut,csak hardver kell alá.
    A launcher exe meg pár bibi van vele,de ezek végül is csak idegesítőek.
    A legnagyobb baj,hogy nagyon erős gép kell a maximális futtatáshoz.
    Értsd úgy ,hogy (és ezt elhiheted nekem,hiszen én aztán végig zongoráztam) jelenleg egy GTX 580 kell neki amin simán fut. Vagy e feletti . No ez a legnagyobb hátránya. Potom 350 ezres gép kell hozzá,és akkor nincs miről beszélni.
    Légi harc ,teljesen más mint az IL2 ben. Én szívesen látnálak ha Pesten jársz ,odaültetlek a gép elé ,és jókat röhögnék,ahogy lyuggatnád a levegőt:) Múltkor Neghwar volt nálam,csak pislogott és pazarolta a lőszert. És aztán őróla nem lehet elmondani,hogy ne tudna IL2 -őzni:)

Bakker ez a zenei aláfestés:))
  • Szepy2884
    a clod jelen formájában nem tud felizgatni. Ha úgy nézne ki és úgy is futna mint a WOP csak persze nem azokkal az arcade módjaival, akkor már régen hanyat homlok rohantam volna konfigot építeni.
  • Nohab
    Oktatófilmek a repülésről: a magyar aviatika történetének fontos emlékei.
  • Szepy2884
    laca, fogdd be... a füled :D

• VO101Tom
    Gyere fel TS-re, elmondom mit kell tudni róla.
  • Her Laca
    Az az igazság,hogy ha nem is jó egy szerkezet ez a G50 ,ellenben ritka egy randa .
    Van az a mondás ,hogy ami szép az jó is ,na erre az ellenkezője is igaz.

Neked hogy van 176 fps ed amúgy?:)Vsinc nincs bekapcsolva?
  • Szepy2884
    akkor így
  • Szepy2884