91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
SnowF #50076 Este megyek én is ATAG-ra, addig is valaki priviben elküldené a TS infókat?
Köszi. -
Este meglesz a fordítás, most értem haza a reggeli melóból és szunnyadnom kell egy kicsit a délutáni hajtás előtt. -
artivizsla #50074 Pont azért van így egyenlőre, mert a nyelvtanulás terén semmit sem léptünk előre az eltelt 20 év alatt, viszont főleg a gazdaság, meg úgy általánosan is kinyílt az ország a világ felé és, hát kellene valamilyen szinten kommunikálni a partnerekkel. Egyébként meg tapasztalat is, úgy a családon belül, mint a munkahelyet nézve is. -
bralph #50073 Minden pénteken ír majd egy ilyen politikus-szöveget a Projektvezető/Producer?
Még ha Mekkmester volt is a programtervező és tényleg akarnak is sokat foltozni a játékon az új verzió megjelenéséhez, akkor azért lenne mit mutogatni a fórumon, akár hetente. Az egy év gépenként és a tankmodellezős példa pedig ordas nagy vicc! Ha ezt tényleg komolyan gondolja közülük valaki, akkor nagyon nagy a baj...
Remélem tényleg csak az az ok, hogy nem akarnak még egy bughalmazt kiadni a kezeik közül, ezért váratják a jónépet csendben. Addig se kell hallgatni az új bírálatokat, kérdéseket, spekulációkat - ezekből kapnak eleget így is.
Akkor ma este ATAG-olás? 7-8 körül? :) -
Nem hinném hogy februárban látunk belőle bármit is..
De ha egyszer készen lesznek az alapok kikupálásával (grafika,optimalizáció,hangok, ai, földi fizika, dinamikus időjárás) szerintem nem fogunk unatkozni az elkövetkező évtizedben -
Solt #50071 EZT próbáld ki... -
bralph #50070 Gratula! A többiben pedig bár igazad lenne... :) -
Feró Flex #50069 Oké,köszi orosz barátunk,akkor még két....?! -
[URL=http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29368]Itt a várva-várt "Pénteki frissítés"!![/URL] -
artivizsla #50067 Ügyes gyerek ! Én úgy látom, hogy egy, vagy esetleg két jó nyelvvizsgával olyan jó helyekre lehet kerülni, mint egy diplomával. Anyagi vonzatát nézve és a lehetőségeket tekintve is. -
A következő a helyzet. A fiam IMÁDJA az angolt (most gondolkodik, hogy mi legyen a következő nyelv).
Miért szerette meg?
- amikor még kicsi volt a Putt-putt-al játszott a gépen. Már ez sokat tanított neki!!
- a catoon annak idején angolul ment CSAK, kénytelen volt tanulni
- alsóban KURVA JÓ!!!!!!!! angoltanáruk volt, aki szintén megszerettette velük a nyelvet (énekelt, gitározott nekik és játszottak sokat)
Szerintem ezek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ma itt tart nyelvileg. -
A fiam 10.-én megy. Felső angol. Közép már van neki. -
artivizsla #50064 Azért, ennyi hendikep-et adtam magamnak.
2008-ban 26-an kezdtünk, ebből most hatan államvizsgáztunk és ebből is csak 3-an kapunk diplomát. Ez az arány, a nappalin sem jobb.
Magyarországon valami nem működik rendesen az idegen nyelv oktatásában, vagy a tanulásában. A rendszerváltásig lehetett az orosz nyelv utálatára hivatkozni, de ez a korosztály, már a rendszerváltáskor született és az arány semmit sem javult.
LeonSilver : A bölcsész szak az eleve kizárt. Vidéken nőttem fel, a józan paraszti ész alapból meg volt.Minek azt elrontani.
-
Akinek nem működik a CloD-ban a track illetve a bill.profil kiválasztás,annak itt a megoldás: jobb klikk a launcher.exe parancsikonján-->compatibility-->a Disable visual themes mellől ki kell venni a pipát.
Ezen felbuzdulva végeztem néhány tesztet a Blackdeath trackkel.
A konfigom:Motherboard:Gigabyte MA770 UD3
CPU:AMD Phenom2 X4 955 BE(3.2GHz)--> 3.9GHz
GPU:Shappire 5850 1GB
RAM:4x2GB DDR2 800MHz GEIL Black Dragon Dualchannel
Win7 64bit
Beállításim:
A conf.ini-ben ezek vannak átírva:
processaffinitymask:15
shadowmapsize:5-ről --> 3-ra
1.teszt
2.teszt
Bepipáltam a Disable desktop composition-t a compatibility beállításoknál. Ez az amiről a múltkor beszéltünk Tom,viszont nálatok javulást hozott,ellenben nekem:
3.teszt
conf.ini-ben átírtam:
shadowmapsize:3-ról --> 5-re,igazából nálam nincs nagy különbség miatta.
Kivettem a pipát a Disable desktop composition mellől:
4.teszt
conf.ini-ben átírtam:
processaffinitymask kiiktatva(;-vel),itt sincs nagy külömbség:
-
akkor neked már nem is kellett a nyellvizsga ugye?
én még előtte vagyok :( -
Itt egy jó totyik:Ugly Planes
artivizsla:Gratulálok! -
Külön gratulálok, hogy "vén" fejjel csináltad meg, és annak is, hogy nemj bőcsész diplomád lett
-
artivizsla #50059 Anyagmérnök és mindezt 45 éves fejjel ( +2 gyerek + meló + építkezés )
'87-ben már elkezdtem egyszer a Miskolc-i egyetemet, de azt elszüttyögtem, azóta bennem volt, hogy azért egyszer ezt meg kell majd még csinálnom.
Egyébként a mi esetünkben jellemző, hogy a levelezők jobban teljesítenek, mint a nappalisok, ill. hogy a nyelvvizsga olyan mértékben hiányzik még most is a végzősök esetében, hogy az már brutális, főleg, így 20 évvel a rendszerváltás után.
Köszönöm a gratulációkat !

A hozzászólásaim jó része, azért nem a szimulátorokról szóltak egy jó ideje, mert a tanulás érdekében, a joy-t elraktam, viszont a fórumot nem akartam hanyagolni. -
Gratula! -
Romeo One #50057 GRAT -
Szepy2884 #50056 Gratula! 

Amúgy, miből is? -
gratulálok!! -
bettly #50054 gratula pajtas -

-
-
-
Solt #50050
-
artivizsla #50049 Egy kis ON :
Ma sikeresen LEDIPLOMÁZTAM! -
bettly #50048 Igazan koszonom -
Feró Flex #50047 köszönöm
Viszont az új kampányok berakás sem olyan kézenfekvő mint az elődnél... -
Itt megmondják. -
bettly #50045 Sziasztok,mit jelent az hogy >video memory usage;,,,a ROF -nal van a beallitasnal ,milyen ertek az idealisabb, ha 100% teszem ugy ertsem hogy maximumon dolgozik a video kartyam ?
-
Nincs különösebben. Olyan van, hogy az epilepszia szűrőt, SSAO-t kapcsold ki a grafikai beállítások közül, meg a cof iniben van shadow map size=5 érték, amit ha átírsz 3-ra, akkor csúnyább lesz az árnyék, de nő az fps. Amit még észrevettünk, hogy az erdő még minimális bekapcsolással is sok sok fps-t szed le, úgyhogy az nálam totál ki van kapcsolva. -
Feró Flex #50043 Köszi Tom.Van még ilyen okosság confi-ban esetleg? -
Az egyik ATAg-os srác, ATAG_Snapper szerint a laucher hibák csökkennek, ha játék indítás előtt a cache mappa tartalmát kitörlitek (C:\Users\-Név-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache).
Kiderül, hogy működik-e... -
gondolom megmutatja, hogy veszel-e tracket(felvétel) -
Nézzétek az MGM et. Az A ezer gépes támadás megy. -
Kferro #50039 Meg tudnátok mondani, hogy a 4.11-es patchben mi lenne, mit jelentene a "Track recording indicator"? -
Egyszer használtam dog közben alacsony sebességnél. A mögöttem lévő hurri átesett. Majd egy másodpercre rá egy magasból érkező spit próbált szűk fordulóval mögém jönni. Áteset... -
Egy kis "burkolt" info morzsa a CloD-hoz :)