91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nekem is. Amikor a reviben megjelennek mindig elfog az eufória.
  • Zpogi
    Hamarosan újra aktuálissá válnak ezek a típusok :)

Lehet megköveztek,de nekem ezek a masinák is nagyon tetszenek :)

i-16 Rata

i-153 Csajka

Edit:valamiért a Rata videója nem jelenik meg...Rata
  • LeonSilver
    Ezen már én is gondolkodtam. Nekem egyedi tervezésű és gyártású asztalom van, amin van iylen polc szerű izé. Na én arra gondoltam, hogy oda beépítem a cuccot oszt jónapot.
  • istikovacs76
    Meg jó nagy kupi az asztalán, alaplapokkal és tápokkal körülvéve, persze mind csak épp hogy megy, de szerinte mind jó. (a sok p3-as p4-es gépnek jó is)
  • istikovacs76
    Nevetni fogsz, de nálunk az informatikusnak kb ilyen a"gépe". Semmi ház, csak alaplap. Na meg monitor:)
  • VO101Tom
    Na. Ennek a gépnek legalább jó a szellőzése... és látod is, ha valami elfüstöl :)

• istikovacs76
    Hello !

Küldetm pm-et neked. A hsfx-et csak a jsgme-ben tudod aktiválni. Ha az up3-at elindítod, és ott feldobja azt a kis ablakot, hogy stock-classic-sas-utlrapack-dark blue, ott nem is lesz neked hsfx, nem választható. együtt nem megy a kettő, csak külön-külön.
  • VO101Tom
    Én fél tankkal megyek. Légi harcban nagyon érezni a nehéz és a könnyű gép között a különbséget. Különösen így, hogy a Mesza teljesítménye kevesebb, mint kellene.
  • Her Laca
    Én csurig nyomom. Már amit enged és már nem piros.
  • SnowF
    Egy kérdés: ATAG-on ti mennyi üzemanyaggal szoktatok indulni?
  • Sanyo
    Két teljesen különböző dolog.
  • artivizsla #50145
    A LockOn grafikus motorja megegyezik az IL2 1946-al?
  • Willenbrock
    Szeretem a Ratát de nem ezt a nagyágyús változatot.Várom ezt az BOM folytatást,nagyobb térképek,új típusok.Csak tényleg fejezzék be egyszer.
  • Her Laca
    Ja.És a hangmérnöki munka az botrányos.
  • Her Laca
    Uraim. M1 en keresik a dalt az eurovizios dalfesztiválra. EZ SZÁNALOM!!!! Ennyit tudok mondani. Sírok.
  • artivizsla #50141
    Érdekességek :

1.
    2.
    3.
  • mijki
    Rendben.
  • LeonSilver
    Mijki. A kurva banner alatt van egy link. Egyszerű használni, és nem viccből került oda ;)
  • Sanyo
    4.11 majd utána a 4.11 hotfix. Még nem volt időm frissíteni az írást, de nemsokára az is meglesz.
  • Valka
    köszi! 4.10-ig megcsináltam. arra rá lehet tenni a 4.11-et közvetlenül? illetve a 4.11 hotfix az kell, vagy van már javított verziójú 4.11?
  • artivizsla #50136
    Az 1946 -> HSFX 5.01 telepítése után, a JSGME-ben aktiválva, ment a játék a HSFX history mod-ban, de amikor az UP3 RC4-et is telepítettem, hiába aktiválom csak a HSFX mod-ot a JSGME-ben, az IL2-selector nem kínálja fel, csak az UP3-at ( meg a Stock, Blue..mod-ot, de a HSFX-et nem). UP3 egyébként megy rendesen.
    Máshogy kell indítani a HSFX-et, vagy valami gond lehet vele ?
  • mijki
    Akkor így
    http://i743.photobucket.com/albums/xx76/mgfoster1/stuka001.jpg
  • V43 1105
    Sem ! :))
  • mijki
    Na most:
  • mijki
  • Valka
    igen, az volt. köszi!
  • Leon77
    Sziasztok! Il2 1946 (4.11 patch) játéknál hosszabb ideig, vagy egymás után többször repült pályán kifagyott a játék a következő hibaüzenettel:
    This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
    Találtam egy fórumot, ahol linketlek egy hotfixet, ami úgy néz ki, megoldotta a jelzett hibát. Legalábbis azóta (és eddig) nem fagyott le a játék hasonló körülmények között.
    Op.rendszer: win 7 x64
  • LeonSilver
    Kiszedtem. Ha valaki ír egyet akkor megint lesz.
  • Sanyo
    Itt van.
  • bralph
    Az egybetűs exe a megfejtés a gyökérben. Duplaklikk majd sok várakozás és menni fog. Esetleg a ennek a file-nak a kompatibilis módban futását átállítani, ha így nem megy.
  • Solt
    Mert aki jó pilóta akar lenni, annak először meg kell tanulnia jó magyar borokat inni! :D
  • Hecker007
    öö srácok a F.A.Q helyett valami Egri Blog portál jön be :S
  • Sanyo
    A pcpilot most költözik másik szerverre, amint ismét megy az oldal, van ott egy cikk a Win7-re való telepítésről. Kis türelmedet kérem.
  • Valka
    hello mindenki!

most próbáltam először win 7-re telepíteni a '46-ot, de nem megy. kidobja azt az ablakot, ahol választani kell a mappa megnyitása, vagy a setup.exe futtatása között, aztán nem megy tovább. az utolsó 2 próbálkozásnál már megkérdezte, hogy milyen nyelven szeretném telepíteni...
    mi lehet a probléma vele?
  • artivizsla #50122
    A jelzett hiba megoldódott, leszedtem újból a HSFX-et, utána már felment.
    IL2 telepítésével nem volt gond, megnéztem mindegyik patch után. Most próbálom újból.
  • Her Laca
    21:00, Vasárnap (január 29.), film+
    Kémek a Sasfészekben
  • Her Laca
    Balról jobbra: Pufin, Quby, HerrLaca, Neghwar, Gida, Bitang, Dumbo, Po, Muhahaa.
  • Lysandus
  • istikovacs76
    Nem.
    Csak a sima hsfx5.01-t, majd arra a hotfixet, így lesz belőle 5.01. Nem tudom miért írhat neked hibát, nekem sohasem csinálta még. Jól raktad fel a "sima" il2-t? Próbáltad, mikor felpatchelted egészen 4.10.1-ig, hogy megy-e? Én mikor telepítem/pathelem az il2-t, ki szoktam próbálni, hogy megy-e. Néha (win7/64bit-em van), mikor újraraktam az il2-t, előfordult, hogy a regisrtybn bennemaradt valami gubanc, és a sima alap 1946-ot, nem 4.07-esnek, hanem már egyből 4.10.1-esnek látta. Akkor teljesen leszedtem megint, törlés a registryből mindent, és utána jó lett.
  • artivizsla #50117
    A képen látható többi pilóta neve publikus ?