91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #50356 Ezen most ***vajót röhögtem
-
bralph #50355 Így kell ezt! ...azért a háromszáz lőszert hazacipelni! :D
Egyre többen kezdik komolyan venni az ATAG küldetését. Tegnap mindkét oldalon voltak humán bombázok szépen, sőt a 71st csapatból négyen is Blenheim ültek. Kezd alakulni a dolog! -
Lysandus #50354 Beszédfelismerő szoftver Skóciában:
:-))))))))))))) -
Jó is! A pron a rugótányér meg a joy szára fém, oda meg pont fasza ;) Még Dummy ajánlotta.
-
Johann Wind #50352 Az tuti jó lesz! Én igaz csak fegyverolajnak használom, de annak nagyon jó.:) -
Johann Wind #50351 Az szép!:) bomberek típusa? Tényleg még a végén nem marad más csak Fiat G.50 -
Van aki használta a BS-hez is. Az angol windózban van ilyen funkció. Persze lehet, hogy van külön szoftver is, de az angolban eleve be van építve. -
Aaaaz igen...
Apropo. Múltkor olvastam 1C-n, hogy egy srác valami beszédfelismerő szoftverrel kezelte a rádiózást. Bemondja a mikrofonba mit csináljon az AI, a progi aktiválja a megfelelő billentyűkombinációt, és végigpötyögi az utasítást. Mondjuk ezek a szoftverek már nem újak, de milyen hangulatos lehet így egy-egy bevetés :) -
istikovacs76 #50348 Ritka mostmár. Egy éve kb 1500ft vola a meddia marktban. Én anno 12000-ért vettem. Hihetetlen , hogy megéri nekik még 1500-ért is adni (vagy nem éri meg, lehet csak kisöpörték a raktárat).
De azért kíváncsi lennék, hogy egy videokártyának mennyi lehet az előállítási ára. (az enyém 48000ft volt giga 6850oc). Gondolom belekerül vagy 10000ft-ba.
Az is vicc, hogy Lacáé meg 150ezer körül van. (azt hiszem 580-asa van) Az mennyibe lehet a gyárnak? (gondolom nem 140ezer) -
istikovacs76 #50347 Vékonyan raktam, még ronggyal egy picit szét is kentem. Annyira ragadt csak, hogyha kiérítettem a botot pl balra, akkor volt, hogy picit akadt, és úgy jött vissza (a rugó ellenében persze).
Utána meg wd40et adtam neki, na akkor nyikorgott rendesen:( e után a aztán... a grafitos, na az jó lett. (köszi Laca)
Ez a grafitos zsír istencsászár dolog:) Jó lett most olyan könnyű, hogy csak na. Nem mintha eddig nehez ment volna, csak olyan "reszelős" volt. Most gondolom olyan mint új korában. (nem emlékszem milyen volt) -
Szepy2884 #50346 Hát a WD-40 nem ártott volna neki, sőt még jót is tett volna, de ah nem volt semmi baja és nem is nyikorgott akkor az se lett volna baj ha úgy hagyod. Amúgy nekem is ilyen joyom van, csak force-os. Ha megadja magát akkor befejeztem a repülést. Ritka mint a fehér holló
-
Szepy2884 #50345 Tapad? Lehet sok maradt rajta? Ha leszeded és csak egy vékony "filmréteg" marad, akkor hogy működik?
Amúgy a grafitos cucc elméletileg csak nagy hőmérsékletű gépelemek kenésére való, ahol a súrlódás miatt akár a 120°C-t is meghaladja a kenőanyag és ahol a (bármennyire is hihetetlen) kevés stabilizáló víz elpárolog és a kenőanyag szétfolyósodik. Ekkor jó a grafit mert még ken is meg stabilizál is...
Én még sosem kentem joy-t, de szerintem kb. mindegy milyen gépzsír megy rá. Olaj nem jó, mert nem marad meg ott ahol kéne. Szerintem. -
Solt #50344 Én kentem szilikon zsírral anno cyborgot, teljesen jó volt... -
istikovacs76 #50343 Ez valami fegyverspray (googleból néztem). a következő majd az lesz, ha ez nem jön be. Azért köszi szépen:) -
istikovacs76 #50342 Nem , nem te írtad.
Valami joyos sg-s fórumon írta valaki, hogy az a legjobb. Majd ha megtalálom azt az oldalt megöszönöm neki, milyen jófej volt. Most kellőképpen nyikorog, de már vettem grafitos zsírt. Jó fekete. Régen dolgozta vele, d emgondolom még most is megfogja a kezem a grafit:) -
Ballistol rulez! -
Szilikon zsírt nem írtam. A szilikon az ragad ,mint láthatod:)
A legjobb mint mondtam varrógép olajba belereszelni grafitot.
VAGY!! Puha cerkával besatírozni a tányér alját.
VAGY!! csapágy kosarat teszel oda.
Más nem jut eszembe:) -
istikovacs76 #50339 Oké, köszi. Bekentem szilikonzsírral, de most meg ragad, úgyhogy szedhetem szét:( -
Meg 3 bomber!!! Így pontos Szepy tesó:) És még maradt a két orr fegyverben 300,300 skuló:) -
Glo #50337 Az új Kinect olyan pontos lesz, hogy szájról is tud olvasni.. ami ugye nem gyenge
-
Szepy2884 #50336 Életed főműve? 4 shit egy felszállással? 4 touch down egy meccs alatt? 
Gratulálok
-
Én grafitos gépzsírt használtam. De ceruza hegyét lereszeled,ala grafit por és valami kis olajjal elkevered majd ecsettel felhordod pl.
Vazelin is jó:) Mindegy annak csak csússzon.
-
Az biztos, hogy nagy lehetőségek vannak ebben a kütyüben.
Mondjuk a mikroszoft egész hó hardvereket csinált a pc-hez is.
Amikor kijött az első, görgő nélküli egér (ez olyan 98 körül volt, és ~25k-ért vettem ami bizony akkor nem volt kevés, valami intellimouse explorer vagy mi a rák volt a neve) az is igen fasza kis szerkezet volt. Vagy ott az első, FFB-s joyuk. Azt meg még előbb vettem és a mai napig működik faszán. -
Én a gyerekeknél úgy vettem észre, hogy nem nagyon érdekli más. Meg meglehet ám csinálni (szerintem), hogy csak a fejedet figyelje, hiszen ilyne szoftveres próbálkozás már a webkamerákhoz is van.
Nem maga a clip zavaró, én a hülye usb madzagtól kapok agyfaszt már. Rég vettem volna vezeték nélküli fülest, de így minek? -
Solt #50332 Köszöni jól... :) Mikor elkezded, akkor bekalibrál, és utána azt már nem veszi figyelembe, aki a kalibrálásnál nem volt ott... :) -
Solt #50331 Egy az, hogy nem kell hozzá semmi szar, a másik meg az, hogy nem csak a fejmozgást követné, hanem a kézmozgást is... azért így egy rampstart... vagy akár menet közben babrálni a fülkében... kicsit más érzés lenne! :) -
istikovacs76 #50330 Sziasztok !
Van egy saitek cyborg evo joyom. Az lenne e kérdésem, hogy kell e valamivel karbatartani (wd40, vagy valamilyen olaj/zsír))? Nem nyikorog, ninc semmi bajaj, csak olyan műanyag a műanyagon hangja kezd lenni. Régen egy kukkot sem szólt:)
Ha jobban megnézem, látom, ogy a valamikor új zsír/kenőanyag valami szürke száraz porrá vált a nyelén (már ahol látszik -nem retek ami a fogáján van:)- ), a rugótányér alatt a szélén. -
A TrackClip, amit fejhallgatóra teszel, az iszonyat pontos, és egyáltalán nem zavaró. Hogy kinectre váltsak, ahhoz nagyon precíz és megbízható módon kellene megcsinálniuk. A kinect lényege a testmozgás, nem a fejmozgás. Hogy ha otthon ülök a gép előtt, és elmegy mögöttem valaki, az a trackclip-et nem érdekli. De a kinect hogy van ezzel? -
Hát igen. Véleményem szerin (nekem Tir5 van, sapka bizbasszal meg a clippel) a természetes pont cuccai eddig, igazi konkurencia hiányában, jelentősen túl volt árazva. Most nézzük csak a hülye clipet. 35$ ami egy madzag, némi műanyag meg három szaros led... Hát basszák meg!
Ehhez a mikorszoftos cucchoz meg nem kell semmi szar. -
Solt #50327 Főleg, hogy már most kb egy árban vannak... :) -
Szerintem is csak valami dll kell hozzá, vagy még az is lehet, hogy csak módosítani kell mint a freetrekkhez. Onnantól meg szarban lesz a Természetes Pont. Mert azért a led/sapka kombó mindenképpen hátrány jelent. -

-
:D -
Solt #50323 
-

B+ laca, be fogják tiltani az E-1-et is MIATTAD
-
Uraim:) Életem fő műve most volt atagon. Mármint Clod ban.
Egy felszállással,3 bomber ,4 spit. A spitek mind humánok voltak.
Ezt akárhonnan nézem 7 es gép:) E1 el követtem el.
Hijnye de virgoncul érzem magam:) -
Solt #50320 Nagyon nem értek ehhez, de ahol a 6dof támogatás, és a klikkelhető kabin megvan, elvileg szerintem nem lehet nehéz támogatást írni hozzá... -
Solt #50319 Én próbáltam már az xbox verziót, meglepődtem, hogy milyen pontos... ahhoz a lassabb mozgáshoz ami egy pilóta fülkében kell, bőven jó lenne szerintem. .. -
csak gondolom a játékot kellene átírni ahhoz hogy támogassa
vagy nem? -
Már én is gondoltam rá, hogy a Természetes Pont most rágcsálja a kefét. Lévén ehhez nem kell semmi külső fényforrás vagy sapkára szerelhető szar.