91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #50516 '46 online játéknál a chst ablakba hogyan lehet beírni a "<" jelet?
régen simán működött... -
berciba #50515 A Vörös Báró sokáig csak németül futott, én feliratozva láttam, állítólag szinkronizálva is fut. A romantikus szerelmi történet mellett remek légi csatákat is tartalmaz, a ROF fanok tanulhatnak,,,, -
Valka #50514 Ez a HSFX mod mit tud? Kerestem a pcpilot-on de nincs róla semmi. A hyperlobbyn is elég kevesen használják. -
Clod Meszáról nem kell, de ha más gépeken valaki találkozik kezelési hibákkal, rosszul lemodellezett, hibás működéssel, akkor azt írjátok meg plíz. 1C-n most indult egy olyan topik, ami az eddigieknél jóval szervezettebb formában próbálja kezelni az ilyen bugokat, oda érdemes feltenni minden hibát, amit találunk. Tegnap rászabadultam a meszás dolgokkal, de ha tudtok valamiről, azt írjátok meg. -
hetti #50512 bárki akárki!! kis CoD? :) -
Romeo One #50511 Na, itt már megint esik a hó. Nem kicsit. Ezért megosztom a két aktuális kedvencemet:
FINNEK
Esik a hó...
Biztos ismertek, de nem menekültök... -
Tudom,hogy "vótmá",de qrva jó ez a videó:
-
ez nem csak il2, a karakterek a return to castle wolfensteinből vannak (plusz a zene egy része is)
amúgy sztem egész jó film a flyboys, most találtam egy másik filmet a témában, a "vörös báró", vmi német film, még nem láttam de megnézem majd
látta már valaki? Vélemény? -
Lacusch69 #50508 Szerintem is erre gondolt. -
Szerintem a 309-esre gondolt.
Me 309
Ezeket még nem láttam:
Me 409
Me 509
-
Tegnap este óta én is töprengek, hogy ez vajon mit is akar jelenteni.
-
artivizsla #50505 Sok év múlva, amikor a Malév-ról is már csak úgy fognak beszélni, mint az Ikarus-ról, Lehel hűtőről, Csepel autóról, Videoton TV-ről, Dutra traktorról, akkor majd könnyebb lesz kimondani, hogy veszteséges működéssel, csak idő kérdése volt, hogy mikor jön el ez a pillanat, de most még az emóció az erősebb. -
Gondolom a mezőgazdaság egész ágazatára mások az uniós elvek, mint egy légitársaságra. Van ami tisztán piaci alapokon kell, hogy működjön, van ami nem. -
"Más: szerintetek hogy szerepelt volna a Me109, ha bevetik légiharcban? Ahogy néztem eléggé gyenge lett volna a fegyverzete, főleg bombázók ellen. Bár 1942ben talán nem annyira.."
Hogy mivan...? -
Jó benne az a csaj! :D
-
kri1219 #50501 Több év után először bekapcsoltam a tévét és megnéztem a Viasaton a Flyboyst. Elég szépre megcsinálták a légiharcokat, csak ez a szerelmes nyálas szarság ne lenne benn minden filmben 
Más: szerintetek hogy szerepelt volna a Me109, ha bevetik légiharcban? Ahogy néztem eléggé gyenge lett volna a fegyverzete, főleg bombázók ellen. Bár 1942ben talán nem annyira.. -
Valka #50500 vagy 2004-ben?
-
Valka #50499 kissé pesszimista vagy. bár a clodra is azt írták kb 2006-ban, hogy "két hét múlva kint lesz". vártam 2008-ig aztán meguntam. most egy kicsit elkezdett érdekelni a repülés megint. ha jó lenne a '46, nekem az is megtenné. -
Indi69 #50498 üdv. várd meg a javitást a következő tiz évben kijön. akkor lehet a középkategoriás vga is jó lesz -
sakkay #50497 Köszi.
Most tesztelgettem kicsit, a közepes(max) felhők kb 15-20 fps vesznek le..nálam. -
Valka #50496 jó nekem a használt is, bár egyenlőre csak a cliffs of dover miatt kellene, de arról még nem tudom, hogy érdekel-e igazából... -
c:\Users\xyz\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\
Itt vannak a joy beállítások. -
sakkay #50494 Újrarakom a wint.
Ha nem akarom , hogy elvesszen a joy beállításom, el kell mentenem valamit, vagy a steam emlékezik rá?!
mondjuk a steamot is törlöm persze, csak azt nemtom' , hogy a nevemen kívül mit tart meg náluk. -
artivizsla #50493 Csak halkan és ironikusan jegyezném meg, hogy az Uniós mezőgazdaságba pumpált EU-s/állami milliárdok persze rendben vannak.
Azért, mégis csak kár a Malév-ért és valszeg kevés a működéshez, hogy ha csak mi akarjuk, hogy működjön. Ráadásul a megszűnésével egy csomó új probléma is keletkezni fog, mivel a hozzá kapcsolódó ágazatok is megsínylik majd a megszűnését. -
Indi69 #50492 tehát nem történt semmi? -
Indi69 #50491 szia. új kell vagy jó a használt? és mekkora a rászánt keret -
a pontos vessző azért van ott, mert az a sor egy MEGJEGYZÉS nem a kód része. -
Indi69 #50489 mi ez egyébként? -
Indi69 #50488 [rts]
tickLen=30
ProcessAffinityMask=15
maxTimerTicksInRealTick=20
; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
mouseUse=2
0 - not use, 1 - use if hardware exist itt és
joyUse=1
0 - not use, 1 - use if hardware exist itt
trackIRUse=1
DisableIME=1
culture=en-GB -
Pontosan honnan vetted ki a pontosvesszőt?
Kimásolhatnád és berakhatnád ide. -
Indi69 #50486 hello.úgy látom,hogy müködik. mondjuk nekem nagyon-nagyon szar volt, offline max 2 perc, de volt,hogy az elsö 3 másodperc, mindig. online már nem is használtam. most meg jónak vélem, valaki kiprobálhatná,hátha -
Glo #50485 Szia!
Írd meg a konfogidat pontosan, aztán az okosok megmondják, h milyen fejlesztések kellenek. Amúgy a Clod 3ezerért megvehető, de szidják mint a bokrot, és várják a peccseket :) -
Valka #50484 Hello mindenki!
Korábban már írtam, hogy három éve nem játszottam a '46-al, akkor volt 4.08-as verzió. Most gyakorlatilag a 4.11-el folytatnám, de rendkívül kiábrándító. Szinte az összes kiemelkedően jó német gépet lebutították - bár igaz néhány rosszabbat meg felhoztak - így alapvetően az összes középszerű lett. Ezzel szemben felhoztak eddig középszerű vörös gépeket a kimagaslóak közé, így teljesen felborították azt a gyenge "egyensúlyt" ami volt.
Namost ebből előbb utóbb az lesz, hogy spitek, mustangok, meg tempestek fognak egymásra vadászgatni, kék gépbe csak a legelszántabb szuicidok fognak ülni. Persze lehet még azokkal is repülni, csak baromi frusztráló, hogy míg a vörös gépek olyan taktikát alkalmaznak amihez éppen kedvük szottyan, addig a kékek le vannak korlátozva egy adott műfajra.
Ezért is kérdezném, hogy a cliffs of dover-el mi a helyzet ilyen téren?
Valójában a gyenge videokarim miatt nem tudok játszani vele, ez is érdekelne, hogy milyen kellene a konfigomba, amivel jól menne. (Nem kell perfektnek lennie, de azért legyen élvezhető) Négymagos 3.2Ghz-s procim van 4Gb rammal, win7 32bit op rendszerrel. -
Solt #50483 
-
Teszteld ,mert van ,hogy órákig nincs ilyen probléma,aztán meg csőstül jön. Volt olyan nap,hogy egyszer se volt.
Bár igazad lenne. -
Indi69 #50481 hello. ez mit csinál a clodban? 0-not use, 1-use if hardwerexist joyuse=1 trackiruse=1 kivettem a ; jelet és megszünt a launche exe hiba. ez lehetséges vagy beteg vagyok? -
bralph #50480 Azt nem tudom szerepel-e a linkelt portál anyagában, hogy jelenleg tizenegy légitársaság üzemel állami támogatással a zunióban és az EU-t a Malév se érdekelte volna, ha fel nem jelenti a wizzair. Szép, ízes Magyar történet ez is... -
Zoli105 #50479 Értem akkor úgylátom rég nem néztem a Tv-ét ! :/ de ez akkor is szörnyű :( -
Indi69 #50478 huhhh ez a video odabasz,köszi -
A malév egyáltalán nem működött jól. 2001 óta csak veszteséget termel, csak az utóbbi őt évben 75 milliárdot, mindezt úgy, hogy számolatlanul öntötték a százmilliárdokat a "feltőkésítésbe" meg a "visszavásárlásba", meg a mittudoménmibe. Pénztemető volt az egész cucc, csak presztízskérdést csináltak belőle, hogy legyen-e nemzeti légitársaság. A mostani csőd is ezért jött, mert az államtól kapott kisegítést (valami 100 milliárd forint) egy EU döntés alapján vissza kellene fizetni, mert az Unios jogokat sérti, ha magáncégek állami pénzeket kapnak csak úgy, puszira.