91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
hetti #50596 tápellátás? esetleg rátudsz mérni multiméterrel? powertune a cc-ben? -
Solt #50595 Már másik foglalatban is próbáltam... 1C-n nem találtam ilyet, de a jelenség nem is játékspecifikus... minden játék ezt csinálja. -
sakkay #50594 Wint cseréltem. Az lehet , hogy az a baj , hogy most 32 bites előzőleg meg 64?
-
sakkay #50593 Srácok. Úgy néz ki ,hogy az ÖSSZES!!!könyvjelzőmet elbasztam a mozillába.
Azt hittem ,hogy a profil könyvtárt elég elmenteni. Nem elég..vagy?!
Segítsetek ha van valami lehetőség még.
HELP!!
-
hetti #50592 a monitor nem valoszinü
csak ips?? :O
nehéz minden variációt kiprobálni a bios win gama driver eggyüttesben az a baj
1c forumos nem panaszkodtak mások is ilyenre?
van több pci-e foglalatod? -
Solt #50591 USB-vel tudtommal nem lehet... displayport, HDMI, DVI... általában a TV-n HDMI szokott lenni, Monitorokon meg HDMI, DVI, jobbakon displayport... -
Solt #50590 Lehet, hogy az enyém már bekapott egy állast, és azért tántorog... :D -
Még a csatlakozókról nem kérdeztem,a pc csatlakoztatásához milyen kell,egy DVI csatlakozó elég? Most a monitorhoz olyan van,azt mondják a mai tv-k nagy része usb-vel is csatlakoztatható.HDMI bemenet úgy látom nincs a kártyámon csak DVI. -
Akkor már aknakereső vagy pasziánsz ... fémillás gépen :D :D :D -
Nyeheheheeeeeeeeeeeeee. "beindul a proci önvédelme" :D Ezen szarrá röhögtem magam. Thai-boxoló CPU :D -
Megmondom én mit kell játszani:) Starcraft 2 őt:) Nincs mikro meg semmi féle lagg:) Halál a zerg parazitákra. -
Solt #50585 Ha ezen múlik akár a plafonra is felfúrom! :D
De legalább nem vagyok egyedül! :)) -
Hát van ilyen x-akta az biztos. Nekünk volt olyan kuncsaftunk, akinek a zsír új gépe az asztalon nem működött (nem kapcsolt be) az asztal mellett meg igen. Kicseréltünk neki tápot, lapot mindent de a jelenség megmaradt. Azt tanácsoltuk neki, hogy ne az asztalon legyen a gép :) Azóta az asztal mellett van a gép és faszán működik -
Solt #50583 Valami szerencsétlen együttállás van... :D Nem emlékszem pontosan, de a régi LG TN paneles monitoromon én nem emlékszem ilyenre... totál tanácstalan vagyok már, ezért menekülök előre ezekkel a konfigokkal...
Lacánál holnap talán kiderül valami... -
Nekem is giga van, ráadásul csak AM2+ -os és AM3-as profiesszort visz. Volt fent az arma2 de nem tapasztaltam ilyen izét. -
Solt #50581 Bios, winfos, CCC, egyéb driver beállítás A-Z-ig kipróbálva...
Ha valami hardver hiba lenne, akkor 60fps-nél is csinálná... mindenképpen a pci-e energiagazdálkodás, működés, gpu, monitor hármas közt van valami gubanc...
Monitor ( igaz csak IPS paneles ) már volt másik próbálva, vga volt másik próbálva, egyedül az alaplap ami nem volt másik próbálva...
A fő gond az, hogy a GTX460+Q9550 óta hozom ezt magammal... azóta volt már legalább 4 másik vga, és mind ezt csinálta... egyedüli ami közös, az a Gigabyte márkája az alaplapoknál...
De, ha meg ez lenne a nyűg, akkor erre sokan panaszkodnának... -
Solt #50580 Igen, de, ha ez lenne a gond, akkor a displayport kábel orvosolta volna... Én arra gondoltam, hogy a 8ms-s IPS panel nem tudja követni a gpu-ból érkező jeleket... de, ha válaszidő gond lenne, és a plazma tényleg ennyivel jobb mint az LCD, akkor a TV-n nem lett volna ilyen gond...
Így most egyel több érv szól valami Giga féle pci-e foglalat energiagazdálkodási nyűg mellett... -
hetti #50579 a hardvernél max a vga-val lehet bibi a cf miatt a többit meg kenjük olegékre...
attol hogy ssd attol olvashat valamit a mocska s az ssd-k sem problémamentesek még de legalább jó drágák
esetleg powertune beállitás a catalyst-ban?
-
Csak mert van kever a DVI-D meg a DVI-I és a dual meg a single között is. Bár gondolom tucccccccc róla. -
Solt #50577 Az a CloD hibája. Ami nálam van az nem mikrolag ( A Clod nálam is mikrolaggol ). A mikrolag az, amikor két képkocka közt túl sok idő ( ms ) telik el... általában ez program hiba...
DVI kábelem van, de próbáltuk displayport kábellel is...
@Laca: Vazzeg... :D -
Egy megoldás van. Le kell venni a játékok részletességét minimumra,és akkor tuti a 60 FPS
Na? Hogy megoldottam:XD
-
Milyen bemenet van a monitoron? -
Érdekes. Mondjuk ilyen mikrolag nekem is van CloD-ban, de csak a városok felett. Ugrál vagy mi a faszt csinál. -
Solt #50573 EZ
Ha nincs meg a fix 60fps, akkor akad a kép... akár már 50fps mellett is. Feltettem a 75Hz-s monitor drivert, a jelenség ugyanez, csak akkor 75 fps-n vaj sima minden, alatta akad...
Magyarul csak akkor kapok folyamatos képet, ha a monitor frissítési frekvenciájának megfelelő fps-t tudok produkálni... minden más esetben akad a kép, és nem csak arma2 alatt... általános jelenség.
Vsync kikapcsolása nem segít... -
SSD je van. -
Na:) A 6990 es VGA,egy I7K proci ,megnem mondom mennyi de 8 vagy a duplája ram,csoda ház,csoda táp,IPS monitor, és ha 60 fps alá megy nála a dolog akkor akadozik. Jelenleg ennél erősebb gép nem nagyon van jelzem. -
75-ért mutattak 32"-es Samsungot,mondom de jó árban van aztán kiderült hogy nincs usb csatlakozója pc-hez.Valamit mondtak hogy vga átalakítóval vagy hdmi-n keresztül,nem értek hozzá de nem akarok átalakítókat venni,rádugni kelljen csak és menjen. -
hetti #50569 nem olvas olyankor a háttértárrol valamit a masinád mikor belassul?
-
Solt #50568 Reméljük holnap kiderül... ha a Te monitorodon is úgy akad, akkor monitor is kizárva... ha meg a Te gépedben a 6990-l nem akad, akkor a lap lesz a ludas... ezt 1-2 óra alatt lezongorázzuk... :) -
hetti #50567 szerintem ne vegyél 178º alatti betekintési szögű (160º-170º) lcd-nél kisebbet ha veszel.... halál a TN-re -
Mi a probléma egész pontosan? -
Solt #50565 Én hiszek neked, csak ne harapd le a fejem! :D -
Akkor Solt mesternek az egész gépe szar:) Másra nem tudok gondolni:XD
Nálam se híre se hamva azoknak az anomáliáknak amiket nála láttam.
Ebben az a szomorú ,hogy sok ,sok havi átlagfizetést beleölt a cuccba és mégsem jó. De kipróbáltuk az ő gépében a GTX et is és ugyanazokat a jelenségeket produkálja. Mondjuk neki Giga lapja van,de ez számítana? -
Lacusch69 #50563 Baromi nagy tévedés. A plazmáknak sokkal-sokkal jobb a válaszideje, mint bármelyik LCD-nek. -
Solt #50562 Ha kellő távolságra tudsz ülni tőle, plusz lesz elég erős géped "kiszolgálni", akkor jó dolog a nagy monitor... :) -
Na még jó hogy nem vettem meg egyből a 32"-est. -
istikovacs76 #50560 Lancester -
istikovacs76 #50559 Egy igazán szép bombázó szerintem.A bbc-n azért csinálnak még érdekes műsorokat.
-
Solt #50558 Az a lényeg, hogy olyan távolságra ( annyi cm-re ) kell tenni a monitort a szemedtől, ami a szélességének és a magasságának az összege... elvileg ez az optimális távolság. -
istikovacs76 #50557 :)