91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • hetti
    tápellátás? esetleg rátudsz mérni multiméterrel? powertune a cc-ben?
  • Solt
    Már másik foglalatban is próbáltam... 1C-n nem találtam ilyet, de a jelenség nem is játékspecifikus... minden játék ezt csinálja.
  • sakkay
    Wint cseréltem. Az lehet , hogy az a baj , hogy most 32 bites előzőleg meg 64?
  • sakkay
    Srácok. Úgy néz ki ,hogy az ÖSSZES!!!könyvjelzőmet elbasztam a mozillába.
    Azt hittem ,hogy a profil könyvtárt elég elmenteni. Nem elég..vagy?!
    Segítsetek ha van valami lehetőség még.
    HELP!!
  • hetti
    a monitor nem valoszinü
    csak ips?? :O
    nehéz minden variációt kiprobálni a bios win gama driver eggyüttesben az a baj
    1c forumos nem panaszkodtak mások is ilyenre?
    van több pci-e foglalatod?
  • Solt
    USB-vel tudtommal nem lehet... displayport, HDMI, DVI... általában a TV-n HDMI szokott lenni, Monitorokon meg HDMI, DVI, jobbakon displayport...
  • Solt
    Lehet, hogy az enyém már bekapott egy állast, és azért tántorog... :D
  • Willenbrock
    Még a csatlakozókról nem kérdeztem,a pc csatlakoztatásához milyen kell,egy DVI csatlakozó elég? Most a monitorhoz olyan van,azt mondják a mai tv-k nagy része usb-vel is csatlakoztatható.HDMI bemenet úgy látom nincs a kártyámon csak DVI.
  • LeonSilver
    Akkor már aknakereső vagy pasziánsz ... fémillás gépen :D :D :D
  • LeonSilver
    Nyeheheheeeeeeeeeeeeee. "beindul a proci önvédelme" :D Ezen szarrá röhögtem magam. Thai-boxoló CPU :D
  • Her Laca
    Megmondom én mit kell játszani:) Starcraft 2 őt:) Nincs mikro meg semmi féle lagg:) Halál a zerg parazitákra.
  • Solt
    Ha ezen múlik akár a plafonra is felfúrom! :D

De legalább nem vagyok egyedül! :))
  • LeonSilver
    Hát van ilyen x-akta az biztos. Nekünk volt olyan kuncsaftunk, akinek a zsír új gépe az asztalon nem működött (nem kapcsolt be) az asztal mellett meg igen. Kicseréltünk neki tápot, lapot mindent de a jelenség megmaradt. Azt tanácsoltuk neki, hogy ne az asztalon legyen a gép :) Azóta az asztal mellett van a gép és faszán működik
  • Solt
    Valami szerencsétlen együttállás van... :D Nem emlékszem pontosan, de a régi LG TN paneles monitoromon én nem emlékszem ilyenre... totál tanácstalan vagyok már, ezért menekülök előre ezekkel a konfigokkal...

Lacánál holnap talán kiderül valami...
  • LeonSilver
    Nekem is giga van, ráadásul csak AM2+ -os és AM3-as profiesszort visz. Volt fent az arma2 de nem tapasztaltam ilyen izét.
  • Solt
    Bios, winfos, CCC, egyéb driver beállítás A-Z-ig kipróbálva...

Ha valami hardver hiba lenne, akkor 60fps-nél is csinálná... mindenképpen a pci-e energiagazdálkodás, működés, gpu, monitor hármas közt van valami gubanc...

Monitor ( igaz csak IPS paneles ) már volt másik próbálva, vga volt másik próbálva, egyedül az alaplap ami nem volt másik próbálva...

A fő gond az, hogy a GTX460+Q9550 óta hozom ezt magammal... azóta volt már legalább 4 másik vga, és mind ezt csinálta... egyedüli ami közös, az a Gigabyte márkája az alaplapoknál...

De, ha meg ez lenne a nyűg, akkor erre sokan panaszkodnának...
  • Solt
    Igen, de, ha ez lenne a gond, akkor a displayport kábel orvosolta volna... Én arra gondoltam, hogy a 8ms-s IPS panel nem tudja követni a gpu-ból érkező jeleket... de, ha válaszidő gond lenne, és a plazma tényleg ennyivel jobb mint az LCD, akkor a TV-n nem lett volna ilyen gond...

Így most egyel több érv szól valami Giga féle pci-e foglalat energiagazdálkodási nyűg mellett...
  • hetti
    a hardvernél max a vga-val lehet bibi a cf miatt a többit meg kenjük olegékre...
    attol hogy ssd attol olvashat valamit a mocska s az ssd-k sem problémamentesek még de legalább jó drágák
    esetleg powertune beállitás a catalyst-ban?
  • LeonSilver
    Csak mert van kever a DVI-D meg a DVI-I és a dual meg a single között is. Bár gondolom tucccccccc róla.
  • Solt
    Az a CloD hibája. Ami nálam van az nem mikrolag ( A Clod nálam is mikrolaggol ). A mikrolag az, amikor két képkocka közt túl sok idő ( ms ) telik el... általában ez program hiba...

DVI kábelem van, de próbáltuk displayport kábellel is...

@Laca: Vazzeg... :D
  • Her Laca
    Egy megoldás van. Le kell venni a játékok részletességét minimumra,és akkor tuti a 60 FPS Na? Hogy megoldottam:XD
  • LeonSilver
    Milyen bemenet van a monitoron?
  • LeonSilver
    Érdekes. Mondjuk ilyen mikrolag nekem is van CloD-ban, de csak a városok felett. Ugrál vagy mi a faszt csinál.
  • Solt
    EZ

Ha nincs meg a fix 60fps, akkor akad a kép... akár már 50fps mellett is. Feltettem a 75Hz-s monitor drivert, a jelenség ugyanez, csak akkor 75 fps-n vaj sima minden, alatta akad...

Magyarul csak akkor kapok folyamatos képet, ha a monitor frissítési frekvenciájának megfelelő fps-t tudok produkálni... minden más esetben akad a kép, és nem csak arma2 alatt... általános jelenség.

Vsync kikapcsolása nem segít...
  • Her Laca
    SSD je van.
  • Her Laca
    Na:) A 6990 es VGA,egy I7K proci ,megnem mondom mennyi de 8 vagy a duplája ram,csoda ház,csoda táp,IPS monitor, és ha 60 fps alá megy nála a dolog akkor akadozik. Jelenleg ennél erősebb gép nem nagyon van jelzem.
  • Willenbrock

75-ért mutattak 32"-es Samsungot,mondom de jó árban van aztán kiderült hogy nincs usb csatlakozója pc-hez.Valamit mondtak hogy vga átalakítóval vagy hdmi-n keresztül,nem értek hozzá de nem akarok átalakítókat venni,rádugni kelljen csak és menjen.
  • hetti
    nem olvas olyankor a háttértárrol valamit a masinád mikor belassul?
  • Solt
    Reméljük holnap kiderül... ha a Te monitorodon is úgy akad, akkor monitor is kizárva... ha meg a Te gépedben a 6990-l nem akad, akkor a lap lesz a ludas... ezt 1-2 óra alatt lezongorázzuk... :)
  • hetti
    szerintem ne vegyél 178º alatti betekintési szögű (160º-170º) lcd-nél kisebbet ha veszel.... halál a TN-re
  • LeonSilver
    Mi a probléma egész pontosan?
  • Solt
    Én hiszek neked, csak ne harapd le a fejem! :D
  • Her Laca
    Akkor Solt mesternek az egész gépe szar:) Másra nem tudok gondolni:XD
    Nálam se híre se hamva azoknak az anomáliáknak amiket nála láttam.
    Ebben az a szomorú ,hogy sok ,sok havi átlagfizetést beleölt a cuccba és mégsem jó. De kipróbáltuk az ő gépében a GTX et is és ugyanazokat a jelenségeket produkálja. Mondjuk neki Giga lapja van,de ez számítana?
  • Lacusch69
    Baromi nagy tévedés. A plazmáknak sokkal-sokkal jobb a válaszideje, mint bármelyik LCD-nek.
  • Solt
    Ha kellő távolságra tudsz ülni tőle, plusz lesz elég erős géped "kiszolgálni", akkor jó dolog a nagy monitor... :)
  • Willenbrock
    Na még jó hogy nem vettem meg egyből a 32"-est.
  • istikovacs76
    Lancester
  • istikovacs76
    Egy igazán szép bombázó szerintem.A bbc-n azért csinálnak még érdekes műsorokat.
  • Solt
    Az a lényeg, hogy olyan távolságra ( annyi cm-re ) kell tenni a monitort a szemedtől, ami a szélességének és a magasságának az összege... elvileg ez az optimális távolság.
  • istikovacs76
    :)