91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azt nem tudom,de ha jól sejlik mostanában van valamelyik temetőben megemlékezés a Budapest ostrománál elhunyt áldozatok emlékével kapcsolatban. -
artivizsla #50635 Mutatnék pár könyvet ismét, ha még nem unjátok :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Ezt pedig közben a neten találtam. -
Romeo One #50634 Tavaly valamelyikőtök emlegette a Kitörés-túrát. Idén van ilyen terv? -
Romeo One #50633 Kókemén. Szerintem cimborák ezzel:
tuning 1
tuning 2
tuning 3 -
Ez olyan 580 körüli. A legbrutibb a 70 es. -
7950? az nem a legújabb bruti kártya?
omg vérpistike szagot érzek...gyakorlatileg ki sem lehet használni azt a kártyát, és már rohan megvenni, utána elfűrészeli
-
Ő pénze,ő baja:) De legalább van némi műszaki érzéke, mint írta is, hogy a nyákból nem fűrészelt :)) Arra kíváncsi lennék,hogy leszerelte e fűrészelés előtt vagy csak befogta satuba a terméket oszt neki a flex el.
Mindig mondom,hogy nagy az isten állatlertje és sajna alacsony az a kerítés. -
artivizsla #50629 A jövő viszont, még tényleg előtted van.
Érdemes időnként archiválni a Mozilla személyes beállításait, könyvjelzőit, az újratelepítéskor pedig, csak vissza kell másolni és meg van minden újból.
C:\ Dokument and settigs \ "Felhasználó neve" \ Application Data \ Mozilla
[Extension]
[Firefox]
[plugins]
Ez a 3 mappa tartalmazza a könyvjelzőket és egyéb beállításokat.
Érdemes az Outlook esetében is megtenni mindezt, így az is jól jön egy újbóli telepítés alakalmával.
Microsoft Outlook mentése :
C:\ Documents and Settings \ "Felhasználó neve" \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook \ *.*
Mindkét esetben a fájlkezelőben a "rejtett fájlok megtekintését" előbb be kell kapcsolni, hogy láthassuk a megfelelő mappákat.
-
Lacusch69 #50628 Semmi baj, csak a személyi száma 2-vel kezdődik... -
Ja, néztem én is a lapját... nc -
Solt #50626 Akkor inkább vágjon ki a házból, aztán vesz valami normálisabbat később... vagy legalább kérdezne... nem akarom bántani, de a személyi száma kettessel kezdődik... :D -
Solt #50625 Igen... meg azt is, hogy felteszem 75hz-re... mindig csak akkor folyamatos, ha azonos az fps a frissítési frekvenciával... -
Vannak ilyen kretének. Én ilyenen már meg sem lepődök.
Szakmabeli nem volt képes 200ft-ért venni az AMD procihoz (régen) iylen távtartó szart. Mondom neki, ha lesarkazod nem vesszük vissza mert az nem gar. Ááááá, ő aztán nem... persze fék óra múlva megjelent, hogy nemeleheteneesetleg... Hát nem.
Ez is nemhogy vett volna valami normális gépet, fűrészelt... Kretén, mondom én. -
otiq #50623 Próbáltad, hogy leveszed 50Hz-re? -
Solt #50622 Baszki... levág egy darabot a 7950-ből, mert nem fér bele a filléres házba... nem térek magamhoz! :D -
Nyehehe! Ez olyan, mint a faszi aki behozta a gépét, hogy a friss cd olvasó nem adja ki a tálcát. Persze, mert a barom facsavarral rögzítette a házba és beletekerte a tálcába is. :D -
Solt #50620 Kattints az EZ-re... spoilerben szürkén jelenik meg a link... :) -
Na. Mit basztál el? Egyik dugót nem nyomtad rá a kártyára? -
Solt #50618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Urak... EZ nálam az utóbbi idők legdurvább húzása júzer oldalról... :D Könnyezem... -
Solt #50617 Nincs mit... ;)
Én INNEN szoktam okosítani magam... :) -
Szepy2884 #50616 Hát, bízzunk benne hogy sikerül jót választani. Azért majd mond el milyet vettél. -
Kösz az infókat,kicsit okosabb lettem-semmi tapasztalatom nincs ezekkel az új tévékkel azért kérdeztem ennyit :) -
Solt #50614 Én úgy tudom, hogy minőségben nem okoz gondot.
Nem hülye kérdés... nem kötelező minden csip-csup szarhoz érteni! :))
-
Akkor egyelőre marad ez a kábeles átalakítás,ha lesz új videókártyám azon lesz hdmi csatlakozó is és akkor a hang is megoldódik.(addig a fülhallgatót használom ahogy eddig)A képátvitel sebességébe/minőségébe nem játszik az bele hogy ilyen átalakításon megy át a jel? (utolsó hülye kérdés volt:)) -
Solt #50612 ZSENIÁLIS!!! :) -
Solt #50611 Nem! Hangot csak akkor visz át, ha hdmi vagy displayport kábel megy a vga-ba, és a tv-be is. Ha dvi átalakítót használsz, akkor csak a kép megy át... -
Váááááááá, ez nagyon jó! -
Solt #50609 Ez is igaz... :)
@hetti: Akkor másik vga-val megszűnne a gond... ezért gondolok a pci-e slot táp ellátására, mivel ezek a szörnyetegek már innen is vesznek fel nem kevés áramot... -
Fürtös #50608 Mivel ha jól emlékszem akad köztetek aki a komoly zenét kedveli és olyan aki a rockot,had offoljak kicsit:
Nagy kedvencem ez a társulat:
2Chellos-Californication
2Chellos-Smells like teen spirit
-
Akkor ha a veszek egy hdmi-dvi átalakító kábelt akkor a tv-t tudom csatlakoztatni a pc dvi kimenetére.Ekkor visz át hangot is ha csak a tv-be bemenet hdmi? A képátvitel minőségét befolyásolja-e az ilyen átalakítón keresztül csatlakoztatás? -
hetti #50606 kimondottan a gpu tápellátására gondoltam -
sakkay #50605 Köszi.Ezt már próbáltam de nem ok.
Azért köszi. -
Ez esetleg? -
Igen. De a jövő miatt linkeltem ;) -
sakkay #50602 Késő..nekem.
-
Lacusch69 #50601 Ha egy monitor nem tudja követni a jeleket, akkor nem ugrál, hanem elmosódás jelentkezik.
Az öreg SM223-asomon elég jól látszik.
(Az 5ms nagy átkúrás, a valóságban olyan 12-15ms, majdnem minden típusnál) -
Solt #50600 TV-n nincs... TV-n hdmi van, az tudja a kép mellett a hangot is átvinni. A dvi csak a képet továbbítja... -
Végülis mindegy milyen csatlakozói vannak a TV-nek nem,mert 1-2000 ft-ért lehet átalakítót venni és akkor meg lehet oldani hdmi-ből dvi-t is.Akkor viszont nincs is olyan hogy "nem PC-hez való lcd tv"-ami a csatlakozókat illeti nem? Minimum DVI csatlakozója mindnek van amit eddig láttam. -
Solt #50598 Már tápcsere is volt, de, ha táp gond lenne, akkor csinálná 60fps-nél is...
"Bios, winfos, CCC, egyéb driver beállítás A-Z-ig kipróbálva..."
:)) -
Néhányszor játam így már én is, amíg el nem kezdtem használni EZT!!!!!
Azóta nem kell elrakosgatnom a könyvjelzőket. Ráadásul ha valamit el is baszok, vissza lehet állítani egy régebbi állapotot. Kurva jó stuff!!