91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Azt nem tudom,de ha jól sejlik mostanában van valamelyik temetőben megemlékezés a Budapest ostrománál elhunyt áldozatok emlékével kapcsolatban.
  • artivizsla #50635
    Mutatnék pár könyvet ismét, ha még nem unjátok :

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.

Ezt pedig közben a neten találtam.
  • Romeo One
    Tavaly valamelyikőtök emlegette a Kitörés-túrát. Idén van ilyen terv?
  • Romeo One
    Kókemén. Szerintem cimborák ezzel:
    tuning 1
    tuning 2
    tuning 3
  • Her Laca
    Ez olyan 580 körüli. A legbrutibb a 70 es.
  • PhantomAss
    7950? az nem a legújabb bruti kártya?
    omg vérpistike szagot érzek...gyakorlatileg ki sem lehet használni azt a kártyát, és már rohan megvenni, utána elfűrészeli
  • Her Laca
    Ő pénze,ő baja:) De legalább van némi műszaki érzéke, mint írta is, hogy a nyákból nem fűrészelt :)) Arra kíváncsi lennék,hogy leszerelte e fűrészelés előtt vagy csak befogta satuba a terméket oszt neki a flex el.
    Mindig mondom,hogy nagy az isten állatlertje és sajna alacsony az a kerítés.
  • artivizsla #50629
    A jövő viszont, még tényleg előtted van.

Érdemes időnként archiválni a Mozilla személyes beállításait, könyvjelzőit, az újratelepítéskor pedig, csak vissza kell másolni és meg van minden újból.

C:\ Dokument and settigs \ "Felhasználó neve" \ Application Data \ Mozilla

[Extension]
    [Firefox]
    [plugins]

Ez a 3 mappa tartalmazza a könyvjelzőket és egyéb beállításokat.

Érdemes az Outlook esetében is megtenni mindezt, így az is jól jön egy újbóli telepítés alakalmával.

Microsoft Outlook mentése :

C:\ Documents and Settings \ "Felhasználó neve" \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook \ *.*

Mindkét esetben a fájlkezelőben a "rejtett fájlok megtekintését" előbb be kell kapcsolni, hogy láthassuk a megfelelő mappákat.

• Lacusch69
    Semmi baj, csak a személyi száma 2-vel kezdődik...
  • LeonSilver
    Ja, néztem én is a lapját... nc
  • Solt
    Akkor inkább vágjon ki a házból, aztán vesz valami normálisabbat később... vagy legalább kérdezne... nem akarom bántani, de a személyi száma kettessel kezdődik... :D
  • Solt
    Igen... meg azt is, hogy felteszem 75hz-re... mindig csak akkor folyamatos, ha azonos az fps a frissítési frekvenciával...
  • LeonSilver
    Vannak ilyen kretének. Én ilyenen már meg sem lepődök.

Szakmabeli nem volt képes 200ft-ért venni az AMD procihoz (régen) iylen távtartó szart. Mondom neki, ha lesarkazod nem vesszük vissza mert az nem gar. Ááááá, ő aztán nem... persze fék óra múlva megjelent, hogy nemeleheteneesetleg... Hát nem.

Ez is nemhogy vett volna valami normális gépet, fűrészelt... Kretén, mondom én.
  • otiq
    Próbáltad, hogy leveszed 50Hz-re?
  • Solt
    Baszki... levág egy darabot a 7950-ből, mert nem fér bele a filléres házba... nem térek magamhoz! :D
  • LeonSilver
    Nyehehe! Ez olyan, mint a faszi aki behozta a gépét, hogy a friss cd olvasó nem adja ki a tálcát. Persze, mert a barom facsavarral rögzítette a házba és beletekerte a tálcába is. :D
  • Solt
    Kattints az EZ-re... spoilerben szürkén jelenik meg a link... :)
  • LeonSilver
    Na. Mit basztál el? Egyik dugót nem nyomtad rá a kártyára?
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát Urak... EZ nálam az utóbbi idők legdurvább húzása júzer oldalról... :D Könnyezem...
  • Solt
    Nincs mit... ;)

Én INNEN szoktam okosítani magam... :)
  • Szepy2884
    Hát, bízzunk benne hogy sikerül jót választani. Azért majd mond el milyet vettél.
  • Willenbrock
    Kösz az infókat,kicsit okosabb lettem-semmi tapasztalatom nincs ezekkel az új tévékkel azért kérdeztem ennyit :)
  • Solt
    Én úgy tudom, hogy minőségben nem okoz gondot.

Nem hülye kérdés... nem kötelező minden csip-csup szarhoz érteni! :))

• Willenbrock
    Akkor egyelőre marad ez a kábeles átalakítás,ha lesz új videókártyám azon lesz hdmi csatlakozó is és akkor a hang is megoldódik.(addig a fülhallgatót használom ahogy eddig)A képátvitel sebességébe/minőségébe nem játszik az bele hogy ilyen átalakításon megy át a jel? (utolsó hülye kérdés volt:))
  • Solt
    ZSENIÁLIS!!! :)
  • Solt
    Nem! Hangot csak akkor visz át, ha hdmi vagy displayport kábel megy a vga-ba, és a tv-be is. Ha dvi átalakítót használsz, akkor csak a kép megy át...
  • LeonSilver
    Váááááááá, ez nagyon jó!
  • Solt
    Ez is igaz... :)

@hetti: Akkor másik vga-val megszűnne a gond... ezért gondolok a pci-e slot táp ellátására, mivel ezek a szörnyetegek már innen is vesznek fel nem kevés áramot...
  • Fürtös
    Mivel ha jól emlékszem akad köztetek aki a komoly zenét kedveli és olyan aki a rockot,had offoljak kicsit:

Nagy kedvencem ez a társulat:
    2Chellos-Californication
    2Chellos-Smells like teen spirit
  • Willenbrock
    Akkor ha a veszek egy hdmi-dvi átalakító kábelt akkor a tv-t tudom csatlakoztatni a pc dvi kimenetére.Ekkor visz át hangot is ha csak a tv-be bemenet hdmi? A képátvitel minőségét befolyásolja-e az ilyen átalakítón keresztül csatlakoztatás?
  • hetti
    kimondottan a gpu tápellátására gondoltam
  • sakkay
    Köszi.Ezt már próbáltam de nem ok.
    Azért köszi.
  • V43 1105
    Ez esetleg?
  • LeonSilver
    Igen. De a jövő miatt linkeltem ;)
  • sakkay
    Késő..nekem.
  • Lacusch69
    Ha egy monitor nem tudja követni a jeleket, akkor nem ugrál, hanem elmosódás jelentkezik.
    Az öreg SM223-asomon elég jól látszik.
    (Az 5ms nagy átkúrás, a valóságban olyan 12-15ms, majdnem minden típusnál)
  • Solt
    TV-n nincs... TV-n hdmi van, az tudja a kép mellett a hangot is átvinni. A dvi csak a képet továbbítja...
  • Willenbrock
    Végülis mindegy milyen csatlakozói vannak a TV-nek nem,mert 1-2000 ft-ért lehet átalakítót venni és akkor meg lehet oldani hdmi-ből dvi-t is.Akkor viszont nincs is olyan hogy "nem PC-hez való lcd tv"-ami a csatlakozókat illeti nem? Minimum DVI csatlakozója mindnek van amit eddig láttam.
  • Solt
    Már tápcsere is volt, de, ha táp gond lenne, akkor csinálná 60fps-nél is...

"Bios, winfos, CCC, egyéb driver beállítás A-Z-ig kipróbálva..."

:))
  • LeonSilver
    Néhányszor játam így már én is, amíg el nem kezdtem használni EZT!!!!!
    Azóta nem kell elrakosgatnom a könyvjelzőket. Ráadásul ha valamit el is baszok, vissza lehet állítani egy régebbi állapotot. Kurva jó stuff!!