91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
OMFG -
Off:
Bejöttek a műhelybe egy Actros-al, azt mondták, fékezésnél balra húz.
Lemértük a féket, jobb elöl semmi. Levettük a kereket, azután vicceskedtünk kicsit.:)
On: -
Azért az a PzIV elég jól megy bal lánctalp nélkül is. -
Johann Wind #50913 Csak mert Chuck hagyta magát. -
sakkay #50912 A szőrkitépés nagyon király..ma már nem menne, a mai hősökön nem nagyon van.
-
sakkay #50911 Végignézted?
-
És ha jól tudom csak egy ember volt aki képes volt legyőzni de őt .Bruce Lee .Itten ni. -
És végezetül csak ennyit tennék hozzá.
-
Nem lehet káromkodni a filmben. Ennyi:) ÉS! Nem lesz káromkodás,csúnya szavak.
No ha belegondolsz akkor mi ez ha nem A bizonyosság!
Ha megnézed a szereplők listáját és Norrisnak csak ennyit kellett mondani.
Rettegnek tőle.
Azért mondom ,nem játék ez kérem szépen.
Egy volt kormányzó pl csak összecsapja a bokályát és bólogat.
Van alapja a róla terjengő szóbeszédnek én azt mondom:))
Mert jut eszembe azért Villis is megmentette már párszor a világot mégse mer beszólni .
És Stalone? Az egyszemélyes hadsereg akinek a nevére minden ázsiai kommunista ország katonája összecsinálja magát. Ő sem. -
De volt valami kikötése nem? Valami izé ha lesz akkor ő nem lesz. Vagy valami hasonló :D -
És ami a szép, az Expendables 2-ben ott lesz a többi nagy öreg akciósztárral. :) Jó fej. -
Solt #50905 Jáááj! :D -
- Te mé' mentél a Balatonra?
- Hámmer!
-
Már a múltkor linkeltem ,lesz a Feláldozhatóak 2
És ugyi valahogy megdumálták Norrist is. Az évszázad filmje lesz ,lett légyen bármekkora marhaság is:) -
Chuck Norris ismeri a PI utolsó számjegyét.
Amikor Chuck Norris fekvőtámaszt csinál, nem a testét nyomja föl, hanem a Földet nyomja lejjebb.
De lényegében az összeset lehetne idézni. Én komolyan a mai napig sírva röhögök az összesen, annyira jók! -
Solt #50901 Szegény David Guetta is elkövetett egy hasonló hibát... ment is a telefon! :D
-
Chuck Norris tudja kérdést, amire a válasz 42!
Chuck Norris megpróbálta a lehetetlent... És sikerült neki.
De ezzzzzzzzzzzz:)
Chuck Norris minden Star Wars filmben főszerepet játszott. Ő volt az Erő. -
Mindjárt válaszolok, csak valaki kopogtat az erkélyen... :D -
:D -
Nono!!! Aztán majd el jön érted. Azért ezzel nem jó viccelni.
Mert volt aki ezt mondta. "Szerintem Chuck Norris nem a legerősebb a világon... Mennem kell, valaki csenget. ":) -
Solt #50896 -
Vannak akik már unják, de szerintem Csak Norisz megunhatatlan. Én legalább is jókat röhögök rajta.
**--**
Ez milyen :D
-
Solt #50894 :DD -
Chuck Norris eltörölte a "lehetetlen" szó létezését. -
hüJe :D
Majdnem leestem a székről :D -
Solt #50891 Ha kérdés az, ha Norris hazamegy, hova mennek onnan a többiek? :D -
Hatalmas:))))
Mi lesz ha Chuck Norris elhagyja a bolygót ,bele sem merek gondolni.
Mert jó,Elvis is hazament ,meg Jackson is meg még sokan mások ,de ha Norris is itt hagy minket ki fogja megmenteni a világot?
-
Imádom ezeket a gifeket!
-
Mit találtam:)
Nagyon jó.
-
Jeeeeeeeeee :D :D
-

Nekem is az egyik kedvencem.
Ez a jelenet pl
-
Solt #50885 Gyönyörűűűűű... 
-
Solt #50884 Én ilyen téren elég gyerekes vagyok... iszonyatosan bele tudom élni magam! :)) Azonosulok egy számomra szimpatikus szereplővel, és átélem az egészet... :)) -
Hát biztos láttam már százszor. Egyik kedvenc filmem. Csak azért rekom be, mert már vagy fél órája ezen röhögök. Annyira ott van :D
-
Ja. Nem is kifejezetten Neked mondtam ;)
Szerintem ez kamu. Ha meg nem, akkor valami kis kinyaltseggű szarjankó, akinek mindent megvesznek csak maradjon csendben.
Én nagyon örülök neki, hogy amikor é ngyerek voltam nem voltak ilyen szarok, egyben sajnálom a mostani és a következő fiatalokat, mert oyln fasza gyerekkoruk, mint nekem / nekünk volt, nekik már nem lesz.
Ezek nem tudnak fáramászni, nyilat csinálni, parittyázni, hóból várat építeni, kukoricát lopni és azt nyersen megenni vagy tűzön megsütni, stb..
Szar nekik én mondom!
Én a nyarakat a nagyszüleimnél töltöttem az alföldön. Olyan élményeim vannak, hogy az elmondhatatlan!!!! Kurva jó volt!!!!! -
Várjá mán:) Én nem is foglalkoztam az árával,pusztán ilyen konfigot még élő embernél nem láttam.
Engem amúgy pont nem érdekel mennyi az annyi,valóban igazad van:) magánügy.
Persze emez összeg asszem itt bárkit kisegítene mostanság és nem gondolnám ,hogy PC re költenénk. No de ez van ,az élet nem egy habos torta mint szokták ezt mondani:) -
Vótmá, de akkor is :p
-
Na látod ;)
Amúgy meg ha nem lopta, csalta a pénzt, akkor legyen boldog a konfigjával.
Mindenki arra bassza el a pénzét amire akarja. Igazam van? Nem? De! Nyóc.. -
Romeo One #50878 Én nem is akarok. De azért 2,5 M-ből be tudnék vásárolni elég rendesen. Bakker, a saját meg a nejem mocija összesen nem éri el (meg sem közelíti) ezt az értéket... -
Ez is lehet:)