91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ott vannak azok:) Csak nem gúvad eléggé az a szem:) Gúvaszd jobban .
    Amúgy tényleg szar .Sanyó mesteré tuti sokkal jobb lesz.
  • Glo
    A HD-re kíváncsi leszek, mert gúvad a szemem, de nem látok egy kontaktot se, mikor elkezdesz rácsapni :)
  • Her Laca
    De ez nagy tévedés ám,hogy messerrel lehet ezt csak csinálni.
    Ugyan úgy Hurrival,vagy Spittel is. Ez nem gépfüggő dolog.
    Azért is jó ez a videó ,legalábbis szerintem,mert jól lehet látni benne a jó megoldásokat és a rosszakat is.Mert pl ,hogy már megnéztem párszor jó pár dolgot biztos máshogyan csinálnék,de hát ott,akkor ez így sikerült. :)
    De a lényeget asszem lehet látni.
  • Sanyo
    Elfelejtettem, hogy pontosan hol volt a hóbucka és a fehérségtől nem láttam. :)
  • Sanyo
    Megy a feltöltés.
  • Willenbrock
    2:00-nél rendesen kaptál :)
  • Sanyo
    Még 15 perc és kész a render.
  • Sanyo
    Ha van gmail accountod, akkor automatikusan bent vagy a tecsöveden is. Ha csak párszáz mega akkor feldobom a pcpilotra, onnan le tudod szedni. Így nem kell jelszavakkal szórakozni.
  • Her Laca
    Az a neveem? Fingom sincs már mi az accom régen csináltam. Azt hol tudom megnézni?
  • LeonSilver
  • Sanyo
    Az a rész mindig ilyen, bár most nem volt annyira súlyos. Azért megküzdöttem vele és örültem, hogy másnapra már letakarították. Havas-jeges úton csak az első 100 méter a móka, utána már csak szenvedés. :)
  • Glo
    Én is jöttem már a Fehérvár-Zámoly szakaszon télen, éjjel, olyan hóviharban hogy villámott(!!). Kb 11 óránál kellett tartani a kormányt, hogy ne vigye le a Wagoner-t az útról. Eléggé lefáradtam agyilag, míg a Vp-Tata vonalat leküzdöttük :)
  • Glo
    MEnnyit trimmeltél a rudderen, hogy egyenesben tartsd? :))
  • Sanyo
    Nem. :) Kész a felvétel, most illesztem és renderelem. Ha mailban elküldöd a youtube accodat, akkor fel is töltöm neked.
  • Her Laca
    Stoppos nem volt az úton?:)
  • Sanyo
    Nos, ezt vagdaltam és most jön Laca trackje. :)
  • Sanyo
    Itt van, most éppen mást renderel a vegas, de amint végzett elindítom az Il-2-t.
  • Her Laca
    De elküldtem emilbe is.
  • LeonSilver
    Én nemszeretem. Valahogy olyan izé..
    A Corel VideoStudio-t sokkal jobban komálom.
  • Her Laca
    Ok :) Küldöm.
    És ha feldobom a TS re a pumákokhoz? Az nem jó? Csak gyorsabb.
    Laca könyvtárba teszem.
  • Sanyo
    Azért mondtam, hogy küld át a tracket, 1080p-ben lerenderelem és feltöltöm neked.
  • Her Laca
    OK:) Majd veszek egyet ,hogy néha csináljak egy videót:XD
    No meg én hülye vagyok ezekhez bakker ,én kővel dolgozom.mondhatnám sutyerák vagyok:)
  • Sanyo
    Sony Vegas.
  • LeonSilver
    Nekem ez fent van a gépen, de nem próbáltam még összefűzésre, csak tömörítésre. De állítólag tud összefűzni is!

http://www.formatoz.com/
  • majonur
    Hat igen, sajnos jelen pillanatban meg mindig optimizalatlan a CLOd, eleg komoly befektetes egy olyan gep amin kozel maxin szepen fut, en egy HD 6970 kartyan futattom, elotte egy ketmagos 4870x2 vel, azzal borzadalyosan szar volt.
  • Johann Wind
    Bennem viszont bennem van a magyar virtus és állandóan leállok fordulózgatni, még a biplánokkal is vagy akár 4-5 Ratával is.:);)
    Egyszer esőben Stukával 3 gárda vadász ágyús Ratával alacsonyan fordulózgattam, 1-t leszedett a lövészem, de vmelyik eltalálta a benzintankom és elkezdett égni a szárnytartályban a benzin és megpróbáltam elérni a közel lévő saját vonalakat szinte a földet súrolva, de persze az egyik leszedett.:) Persze offline.
  • LeonSilver
    EZt most leltem:

VirtualDub:

"Megnyitod az első avi-t, aztán file menüben Append Avi Segment-tel megnyitod hozzá a másodikat, aztán a Video és Audio menükben bepipálod a Direct Stream Copy-t és elmented az egészet Save as AVI-val"

Meg egy ilyent:
    "Peck's Power Join
    Én is ezt használom, ha darabolva kapok AVI-t.
    Gugolon próbálj rákeresni."
  • Her Laca
    Mégis mi a retekkel lehet azt a 9 darab tökéletes minőségű videómat összefűzni ,hogy ne konvertálja át mássá egy retek program sem.
    Már vagy a negyedik szart próbálom,de mindegyik mégggggggggg tömörítget,de én nem akarom,csak ,hogy egy filmmé álljon össze.
  • Johann Wind
    Irigyellek.:) Én is vettem egy új videokártyát feltelepítettem a CloD-t, nagy nehezen beállítottam a grafikai beállításokat és átállítottam a billentyűket az Il-2-nél megszokottakra, mire ezzel végeztem vmi hibára hivatkozva kidobott, én pedig az "elmész a f....ba" felkiáltással leszedtem a gépről. Megint. Nekem olyan játék kell ami elé leülök és simán tudok vele játszani, nem beszélve arról hogy rossz a netem is.
  • Johann Wind
    Jó kis cikk, jó kis videóval.
  • majonur
    Nagyon jo volt. Varom a jobb minoseget. Kedvet kaptam a Messerhez, vegre sikerult normalis videokartyat vennem, most mar fut szepen a CLOD.
    Csinaltam egyszeru kuldiket full mission builder-ben, elkezdek gyakorolni.
  • Her Laca
    Nos az első gépet meglőttem ,majd a jobb minőségben látni lehet ,de valóban messziről tüzeltem,viszont ott jött mögötte a másik hurkány ,nem nagyon volt idő vacakolni. No meg a spit is.
    A hiba az ott van,hogy kétszer is rácsapás után felé húztam emelkedés közben a hurrinak egyszer meg is pingelt. Nem szabad. El kell távolodni tőle akkor nem lesz energiája utánad húzni. Meg a végén elkoptattam a sebességet.Na mind1 otthagytam:)
    Alapvetően jól kontrolláltam a dolgot (kicsit korán volt így a célzás nem volt az igazi:XD ) Mondjuk a második hurkány az bírta a lövéseket rendesen ,mert kapott azért jobbról balról,de úgy látszik nem volt vészes.
  • majonur
    En ugy lattam, hogy csak azzal a geppel kezdett egy kicsit fordulozni amelyik mar megserult.
    Nagyon tetszik ez az enegria harc, eddig mindig a voros oldalon repkedtem, fordulozas a vegtelensegig,de szivesen megtanulnam ezt a stilust.
  • Johann Wind
    Szted mik voltak a hibák? Mond el hogy tanulhassunk.:) Az első gépre mintha túl messziről lőttél volna, a másik pedig az hogy leálltál velük fordulózni. Sztem. Kár hogy nincs külső nézet.
  • Her Laca

Na nekiálltam jobb minőségben. Nem vagyok én filmkészítő:)
  • LeonSilver
    ÉN totális parancsnokkal próbálkoztam néhányszor, de valahogy sohasem sikerült összefűzni a nagy fájlokat.
  • Sanyo
    Ha elküldöd nekem a tracket, megpróbálkoznék vele én is. vo101sanyo kukac gmail pont com
  • Her Laca
    No most tölti de szar lett a minőség.
    Megcsinálom még egyszer valami mással,de addig is felteszem,olyan amilyen.
    Valamit csak lehet látni belőle.
  • makuka75
    Köszi szépen, igy már érthető. Begyakorolom, csak realisztikus módban szeretnék repkedni, úgy az igazi.
  • Her Laca
    Ez azért van ,mert ha be van kapcsolva akkor reális a hajtómű kezelése ,működése. Ha ki kapcsolod akkor árkád lesz és Vér Istvánoknak való.:)
    Az életben is fulladt ,tehát ha szimulátor akkor itt is.
    Amúgy meg kell tanulni kezelni,a gázzal kell játszani és mielőtt lenyomod érdemes a hátára fordítani. Gyakorolni kell ,mikor mit csinál és az alapján kell kezelni a vasat.
    Azért fulladt mert a korai spitekben és hurkányokban karburátor volt,nem pedig olyan fejlett befecskendezés mint a BF ekben. Ezt később ők is átvették,onnantól már nem fulladt.