7
  • galocza
    óvjon az ég az ámerikánus pereskedés-mániától. nehogy már a mi öreg európánk is az ügyvédek paradicsoma legyen...
  • ixyon
    vazze
    z intel-via perről elég sokat olvastam, és míg a VIAnak eléggé sok esélye van arra, hogy megnyerje a chipset-pert, addig az intelnek elég sok arra, hogy elvessze a szabadalmi pert, amit a via indított. azok az architektúrális szabadalmak, amik most a viánál vannak, nos azok után már pereskedtek, és az intel tejelt is minden pentium sorozatú proci után...c sak azt állítja, hogy a p4ben ez már nincsen benne.... csak az a helyzet, hogy mág a vak is megtalálja a fejlesztői doksikben:D
  • CAD
    Es ha van nemi valosag alapja a dolognak? - akkor mar nem is olyan nevetseges. Jajjde objektiv ez a cikk.
  • Seaweed
    Hehe :)
  • netrunner
    "Nevetséges, de lassan már ott fogunk tartani, hogy a kerék feltalálójának leszármazottjai beperlik majd az összes autógyártót, bicikligyártót és így tovább szépen sorban az összes érintettet."

Hát igen, tényleg nevetséges, de sajnos így van. Lassan már minden sz*r-ért pereskednek. Meg kellet volna nézniük a legutóbbi South Park részt: ....én vagyok ne pereskedj panda... :)