22
geforce2 vel nem megy az nfs4?
-
#22 Hali!
Van egy GeForce2 MX400-as kártyám (Abit Siluro) és az lenne a kérdésem, hogy Windows XP Pro alatt hogy lehet rávenni a 4X-es AGP-re? Az alaplapom Via-s (Via Apollo Pro 133A, amugy Abit VH6T), és támogatja a 4X-es AGP-t (az van írva róla, hogy Sideband-del), már felraktam hozzá vagy egy tucat különböző verziójú "4in1 Driver"-t, meg "VIA Gart Driver"-t is, de a Sisoft Sandra mindig 2X-es AGP-t ír ki. Régebben működött 4X-esen (amikor még WinME-ról update-eltem XP-re), tuti mennie kellene most is. Van valami progi, vagy hogy kell? köszi a helpet -
#21 Valaki segítsen nekem plz!
A Fifa2003 nem megy nekem hjól, a grafikám tökre szétesik.... ;( Nem lehet,hogy azért, mert a képen látható dolgok, mind Disable?!
http://www.extra.hu/kekksz/helpme.jpg/ -
maximus2000 #20 Milyen kábellal kötöd össze a tv-t a vkártyával?
Mert Scart-RCA átalakítós kábelt kell használnod
csak így müködik. -
Wajk #18 talán lehet, hogy már nem aktuális, de annyi, hogy csatlakoztasd rá a Tv-re a kábelt. Csak akkor fog élni... -
#15 Más: kinek mi a tapasztalata? NFS Porsche megy XP alatt vagy sem (MX) -
Borg #14 MM2 Gef2MXen ment rendesen a 11.xx és a régi 5.xxes driverekkel, de 12.00 felett, és Gef2Pro val már valóban nem... -
Inquisitor #13 "nekem az nf tök kockás, és geforce 2.-őm van"
Hehehe. Ezek a próblémák egy időben sokszor elöjöttek, emléxem akkor egy hónap alatt vagy 6 játékhoz toltak ki patch-et ...
De pl. a Midtown Madness 2 se megy normálisan semmilyen driverrel GeForce szérián nekünk :( -
l-toro #11 amikor a jatek meg "uj" volt voodoo 3 kartyam volt es nem kellett patch elnem, de lehet csak szerencsem volt. a lenyeg a geforce om ugyeben meg mindig nem talaltam patch et ugyhogy megdobhatnatok egy cimmel.
-
Anee #9 hát EA oldalról gondolom
jelentek meg szépszámmal pecsek hozzá -
#8 nekem az nf tök kockás, és geforce 2.-őm van -
l-toro #7 milyen patch re gondoltal es honnan toltsek?? -
Anee #5 patch-et raktál már fel???? -
l-toro #4 win9x 21.81 de probaltam 11.01 essel is -
#3 milyen driver van fenn a kártyához? -
l-toro #2 sziasztok! az osztott kepernyos jatek miatt a baratommal nfs4 ezni akartam, de nem indult el csak szoftveres modban. megneztem a 3dsetup ot es lattam hogy csak tnt kartyaig tamogat. ujabb kartyakkal mar nem lehet nfs4 ezni? ha tudtok megoldast segitsetek!!!!!!!
koszi. -
#1 nem valoszinu mert az nfs4 az voodoo-ra lett kitalva