22
geforce2 vel nem megy az nfs4?
  • Fecske
    Hali!
    Van egy GeForce2 MX400-as kártyám (Abit Siluro) és az lenne a kérdésem, hogy Windows XP Pro alatt hogy lehet rávenni a 4X-es AGP-re? Az alaplapom Via-s (Via Apollo Pro 133A, amugy Abit VH6T), és támogatja a 4X-es AGP-t (az van írva róla, hogy Sideband-del), már felraktam hozzá vagy egy tucat különböző verziójú "4in1 Driver"-t, meg "VIA Gart Driver"-t is, de a Sisoft Sandra mindig 2X-es AGP-t ír ki. Régebben működött 4X-esen (amikor még WinME-ról update-eltem XP-re), tuti mennie kellene most is. Van valami progi, vagy hogy kell? köszi a helpet
  • KeKKSZike
    Valaki segítsen nekem plz!

A Fifa2003 nem megy nekem hjól, a grafikám tökre szétesik.... ;( Nem lehet,hogy azért, mert a képen látható dolgok, mind Disable?!

http://www.extra.hu/kekksz/helpme.jpg/
  • maximus2000
    Milyen kábellal kötöd össze a tv-t a vkártyával?
    Mert Scart-RCA átalakítós kábelt kell használnod
    csak így müködik.
  • Wajk
    talán lehet, hogy már nem aktuális, de annyi, hogy csatlakoztasd rá a Tv-re a kábelt. Csak akkor fog élni...
  • Pheel
    Más: kinek mi a tapasztalata? NFS Porsche megy XP alatt vagy sem (MX)
  • Borg
    MM2 Gef2MXen ment rendesen a 11.xx és a régi 5.xxes driverekkel, de 12.00 felett, és Gef2Pro val már valóban nem...
  • Inquisitor
    "nekem az nf tök kockás, és geforce 2.-őm van"
    Hehehe. Ezek a próblémák egy időben sokszor elöjöttek, emléxem akkor egy hónap alatt vagy 6 játékhoz toltak ki patch-et ...
    De pl. a Midtown Madness 2 se megy normálisan semmilyen driverrel GeForce szérián nekünk :(
  • l-toro
    amikor a jatek meg "uj" volt voodoo 3 kartyam volt es nem kellett patch elnem, de lehet csak szerencsem volt. a lenyeg a geforce om ugyeben meg mindig nem talaltam patch et ugyhogy megdobhatnatok egy cimmel.
  • Anee
    hát EA oldalról gondolom
    jelentek meg szépszámmal pecsek hozzá
  • Lord Novi
    nekem az nf tök kockás, és geforce 2.-őm van
  • l-toro
    milyen patch re gondoltal es honnan toltsek??
  • Anee
    patch-et raktál már fel????
  • l-toro
    win9x 21.81 de probaltam 11.01 essel is
  • ember
    milyen driver van fenn a kártyához?
  • l-toro
    sziasztok! az osztott kepernyos jatek miatt a baratommal nfs4 ezni akartam, de nem indult el csak szoftveres modban. megneztem a 3dsetup ot es lattam hogy csak tnt kartyaig tamogat. ujabb kartyakkal mar nem lehet nfs4 ezni? ha tudtok megoldast segitsetek!!!!!!!
    koszi.
  • I.C.ram
    nem valoszinu mert az nfs4 az voodoo-ra lett kitalva