1,6 GHz-es Athlon XP, még az idén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 2,5 eve van AMD procim, de meg egyszer sem sult meg (sot ismeroseim kozul senkinek sem) Igaz mi menet kozben nem kapkodjuk le a hutobordat :) AMD nel is az van normal esetben mint a tobbi procinal. Ha tulmelegszik lefagy a Windows. Amugy az uj AMD procikba mar van beepitett hovedelem. Keretik uj kifogast kitalalni (lassan tenyleg csak a "szebb" marad. Az meg relative, mert nekem jobban tetszik az AMD proci.)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
nemkene csapolni mar a masikat, k6-2 ota ez megy, nem unjatok meg? b@sszameg
én kérek elnézést...
Miért baj az ha a processzor melegszik? Megfelelő hűtővel tökéletesen működik. Max a bios-ban látom, hogy hány fokos, de azt is egyszer megnézem, elkönyvelem, hogy ennyi meg annyi a többi meg le van szarva.
Egy gyenge hasonlattal élve az M3-as motorja is több hőt termel mint a Barkasé, de ezért találták fel a hűtőt.
Tudjátok kis intelbuzik a teljesítménynek ára van, az intel azért nem termel annyi a hőt mert alacsonyabb a teljesítménye:) Hahahahahaha
Szerencsétlen kis köcsögök!
Egy gyenge hasonlattal élve az M3-as motorja is több hőt termel mint a Barkasé, de ezért találták fel a hűtőt.
Tudjátok kis intelbuzik a teljesítménynek ára van, az intel azért nem termel annyi a hőt mert alacsonyabb a teljesítménye:) Hahahahahaha
Szerencsétlen kis köcsögök!
De kar hogy a januarba megjeleno Thoroughbred fele annyit se fog fogyasztani mint egy P4.
Oszt akkor mi lesz? Csodbe megy az elmu?
Hujek!
Oszt akkor mi lesz? Csodbe megy az elmu?
Hujek!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Miért törölheted vele a valagadat? Meséld már el!
Nagyon örülök az AMD fejlesztéseihez, a gond csak az, hogy a 3 hónapja vett procimmmal kitörölhetem a valagam.
Szedjél nyugtatót...
A sok inteles köcsög persze nem sérelmezte, hogy pár hete még minden cikk az AMD nehéz helyzetéről szólt. Másról sem tudtak írni a kis buzik minthogy Athlonon sütik a tojást meg azzal fűtik a lakást meg ehhez hasonló szellemességeket. Most hogy az Athlon befűtött a P4-nek már nem olyan szellemesek. Az egészben a legsiralmasabb az, hogy nekünk magyaroknak az egészhez semmi közünk sincsen mi csak kis pontok vagyunk a térképen, sőt rajta sem vagyunk a térképen, de ahhoz kurvára értünk, hogy leszóljunk másokat akiknek még csak a nyomába sem érhetünk soha. Szánalmas!
nem ertem egy hirt miert kell 25 cikkben megirni. az elozo pont errol szolt