25
-
MuldR #25 Nekem 2,5 eve van AMD procim, de meg egyszer sem sult meg (sot ismeroseim kozul senkinek sem) Igaz mi menet kozben nem kapkodjuk le a hutobordat :) AMD nel is az van normal esetben mint a tobbi procinal. Ha tulmelegszik lefagy a Windows. Amugy az uj AMD procikba mar van beepitett hovedelem. Keretik uj kifogast kitalalni (lassan tenyleg csak a "szebb" marad. Az meg relative, mert nekem jobban tetszik az AMD proci.) -
#24 nemkene csapolni mar a masikat, k6-2 ota ez megy, nem unjatok meg? b@sszameg -
_HABLA_ #23 Miért baj az ha a processzor melegszik? Megfelelő hűtővel tökéletesen működik. Max a bios-ban látom, hogy hány fokos, de azt is egyszer megnézem, elkönyvelem, hogy ennyi meg annyi a többi meg le van szarva.
Egy gyenge hasonlattal élve az M3-as motorja is több hőt termel mint a Barkasé, de ezért találták fel a hűtőt.
Tudjátok kis intelbuzik a teljesítménynek ára van, az intel azért nem termel annyi a hőt mert alacsonyabb a teljesítménye:) Hahahahahaha
Szerencsétlen kis köcsögök! -
MuldR #17 De kar hogy a januarba megjeleno Thoroughbred fele annyit se fog fogyasztani mint egy P4.
Oszt akkor mi lesz? Csodbe megy az elmu?
Hujek!
-
_HABLA_ #10 Miért törölheted vele a valagadat? Meséld már el! -
#9 bocsi : fejlesztéseinek* -
#8 Nagyon örülök az AMD fejlesztéseihez, a gond csak az, hogy a 3 hónapja vett procimmmal kitörölhetem a valagam. -
#6 A masik topikban meg managertablettat ajanlottal neki :))) -
TV #5 Szedjél nyugtatót... -
_HABLA_ #4 A sok inteles köcsög persze nem sérelmezte, hogy pár hete még minden cikk az AMD nehéz helyzetéről szólt. Másról sem tudtak írni a kis buzik minthogy Athlonon sütik a tojást meg azzal fűtik a lakást meg ehhez hasonló szellemességeket. Most hogy az Athlon befűtött a P4-nek már nem olyan szellemesek. Az egészben a legsiralmasabb az, hogy nekünk magyaroknak az egészhez semmi közünk sincsen mi csak kis pontok vagyunk a térképen, sőt rajta sem vagyunk a térképen, de ahhoz kurvára értünk, hogy leszóljunk másokat akiknek még csak a nyomába sem érhetünk soha. Szánalmas! -
xtaki #1 nem ertem egy hirt miert kell 25 cikkben megirni. az elozo pont errol szolt