30
hangkartyagond
-
Mikilaci #30 köszi szépen, ha meglesz akkor majd írok.. -
#29 nah a lényeg lemaradt, szóval felteszed a progit és megnézed az alaplap nevét és típusát. akkor már tudunk segíteni -
#28 Rakd fel ezt progit -
#27 SZiasztok! Lenne egy DVD iróval problémám: Folytan minden DVD irásnál ezt irja ki: Illegal DISC
Could NOT PERFORM START of DISC-at ONCE
Burn Process FAILED at 2x
Szóval vajon mi lehet a hiba? -
#26 -
Mikilaci #25 Sziasztok ! Integrált hangkártyához ami noname nincs telepítő cd és semmi.. mit kell ilyenkor csinálni ?
Thx -
#24 Szevasztok, A havernak van egy kyroII-es kartyaja, winxp alatt nincs tv out, es a jatekok is furcsan adjak elo magukat. Aki talalkozott mar ezzel a problemaval dobja mar be a mento otletet. (a driver az utolso hivatalos winxp driver) -
Cableguy #22 Nekem viszont más problémám van ha tudna valaki segiteni:
az HPT366 370 stb a Raid funkciókat vezérlő hardverből tudja és akár WIN98 alatt is müködik. Ezek a funkciok SCSI-n is müködnek egy ismerösömnek egy Adaptec2940UW SCSI kártyája és 2db.9,1GB-IBM UW winyója van viszont ezt csak NT alatt tudta csikozni. Viszont az Adobe programjai csak Win98 alatt müködik normálisan. Win2000 alatt is müködik szoftveres raid vezérlés de az Adobe szintén beint. Ezért kérek bárkit aki tud segíteni szoftveres RAID programban ami Win98 alatt megvalóstja a csíkozást hogy segitsen nekünk.
Köszi
Ja még valami: A raid 1 és 0 -án kivül van még több RAID funkció is de azokat sajnos nem ismerem. Ha jól tudom RAID5-ig létezik ilyen. Viszont csak az ismeretek miatt én is kiváncsi lennék mik ezek. Köszi
-
#18 a live utalja a viat ez lehet a gond. -
Protozerg #16 HELP!!!
Tomato alaplaphoz honnan lehet BIOS-t letölteni?
Sűrgős!!! -
Ramza #14 Köszi, közben úgy néz ki adtak egy jó tanácsot: valaki baszkurálta a biosomat :) -
Ramza #13 Van egy nagyon hülye gondom a gépemmel, szinte szégyellem is leírni...légyszi ne röhögjetek ki Minden hajnalban (ugyanakkor, 4:40-kor) bekapcsol a gép magától. Ez mi a ráktól lehet? -
Rocco #10 Két vinyóm van, és 1 CD-Rom.
Hogy helyes csatlakoztatni az IDE kábelra?
1. Primary IDE csatlakozó: 1 vincsi(master) másik vincsi (slave)
2. Secondary Ide csatlakozó: CD-Rom (master)
vagy:
Primary: 1 vincsi (master) CD-Rom (slave)
Secondary: második vincsi (master)
Előre is köszi a választ -
Laci #9 Én az 1,4GHz-s AbitK7-esemet csökkentettem 500MHz-sre (a minimumra), aztán utána be se indult. Kikapcsoltam a fokapcsolót (ATX ház, tát áram alól kiiktattam), majd miután visszakapcsoltam, addig ment amíg a BIOS-ba be tudtam lépni és visszatenni 1,4-esre. Azután ment újra. Csak nemtom mit szarakodott, hogy 500-on nem ment. Már az is baj, ha túl lassúra állítja az ember??? -
#8 huzd ki a 220 bol is ne csak az aksit vedd ki -
t0M #6 Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni a kovetkezo problemaban: adott egy Abit BE II alaplap es egy 466Mhz Celeron processzor. Biosban fel lett huzva 600mhz-re, de azota be sem indul a gep! Mi lehet a baj? CMOS clear mar volt, de semmi valtozas. Aki tud kerem segitsen!
Koszonom. -
liogreen #5 De ha nagyot rúgok bele mert .... akkor már nem olyan környezetbarát a sok kis műanyag alkatrész. -
#4 A led-es nem termel ózont. Ez máris egy előny. -
liogreen #3 üdv,
kérdezném, hogy melyik a jobb, s melyiket érdemes venni: laser vagy led nyomtatót, s mi a led-esben a csalafintaság, mert az ára elfogadhatób (talán a minőség).
előre is köszi. -
TheZsenyka #2 Jajj... hát vidd vissza garóba... ha meg használtan vetted, húzd a tulaj fejébe... persze ha 100Kg-al ver téged súlyban, ezzel ne kísérletezz... nyílván hibás... ilyenről még nem is hallottam... -
Daru #1 Az a gondom,hogy egy ismerosomnek vettem hankartyat,elvittem telepitem,hang megszolalt,na ekkor ledobbentem.Ugyanis ugy szolt,mintha a bakelitlemezt nagyobb fordulatszamon jatszanad le(szoval gyorsabban,es magasabb hangon).Probaltam ujrarakni a drivert,slotot cserelni,de minden maradt.A gep egy osregi PI-es,NT oprendszerrel.Ha valakinek van elkepzelese ennek okarol irjon.Koszi