91
  • MaDFoX
    "Nem a kecskepasztort, nem az ehezo gyerekeket, hanem a terroristakat"

Jó, akkor küldjön oda katonákat és harcoljon a terroristákkal, ne "kecskepasztort" és "ehezo gyerekeket" öljön hanem terroristákat! Akkor megnyugszom, de addig, "postafordultával" küldhetik a választ Bushnak, ha esetleg más kapja meg... ...Háború va emlékszel? Amúgy zseniális nem? Ugyanojan pontos, mint a tomahawk és sokkal olcsóbb... Komolyan le vagyok nyűgözve...
    És NE értsetek félre NEM a céltalan gyilkolás tetszik, azt elítélem, együttérzek az álodzatok hozzátartozóival DE ha bárkinek természetes hogy ártatlanok halnak meg háborúkban akkor EZ most miért bánt? Mert ez megy a CNN-en? Szegény-szegény USA... Kevés amit eddig kapott...
    Ne bunkózz/barmozz/állatozz le, EZ az ÉN véleményem...
  • dewdew
    bocs elrontottam az utolso bekezdest, nem kozvetve, hanem kozvetlenul, de biztos erted, hogy mire gondolok.
  • dewdew
    Jo, tegyuk fel, hogy hibaztak, es nem lenne haboru. Attol meg a terrortamadasok ugyanugy jelen lennenek, sot felerosodnenek, mert ha amerika ugysem tesz ellene semmi, akkor szabad. Gyerunk, irtsuk ki az amerikai nepet, hiszen a kormany szarik rajuk.

Es ha az USA hagyta volna az egeszet, akkor az egesz amerikai nep fellazadt volna a kormany ellen, kiveve azt a 700 tuntetot, akik minden nap fossak a sot feleslegesen ahelyett, hogy dolgozni mennenek. Ha jol tudom, akkor vannak ott meg 220 millioan (vagy tobben), es a kozvelemenykutatasok DONTO tobbsege a visszavagas mellett allt. Ha a politikusoknak az a dolga, hogy a nep akaratat veghezvigyek, akkor az Amerikai kormany most jol vegzi a munkajat.

De terjuk at egy kicsit masik oldalra. Na nem az arab oldalra gondolok, hanem az angolra. Ebben en is eleg erintett vagyok, mivel Londonban vagyok, es mas sem jon a TV-bol, radiobol, csak a haboru. Miert nem szidja senki az angolokat? Miert csak amerika a gonosz, vilaguralomra toro allam.
    Ha igy fogjuk fel a dolgokat, akkor Amerika jogosan csinalja azt, amit csinal, de Anglia csak beleutotte az orrat. Az angolok is ott vannak par anyahajoval, sok tengeralattjaroval, es egy halom repulovel. Ok is lovik Afganisztant, ugyanolyan "bunosok", mint az USA. Megis csak az USA a ge@i. ezert gondolom azt, hogy aki ellenzi a haborut, az amerikaellenes. Majd ha felemelitek a szavatokat az osszes tobbi allam ellen, amelyik most eppen a csapast meri az afgan katonai objektumokra, akkor megertem a haboruellenessegeteket. De amig csak az USA a gonosz, addig nem.

Visszalkanyarodnek kicsit arra, hogy az USA ultimatumot intezett a vilag allamaihoz. (Vagy velunk, vagy ellenunk) Az, hogy melyik orszag mit mondd, az kurvara mindegy. A lenyeg ott van, hogy melyik orszag az, amely kozvetve segit. Anglia ilyen, megsem hallottam meg egy rossz szot sem Tony Blair (a miniszterelnok) ellen, pedig legalabb annyira benne van a szarban, mint Bush.
  • dewdew
    Persze, hogy nem mond le rola. Te lemondanal??

De nagyon elkanyarodtunk a tematol. Most az a kerdes, hogy a tetu terroristakkal mit lehet csinalni. Tovabbra sem latok mas lehetoseget annal, hogy EL KELL PUSZTITANI OKET!!! Nem a kecskepasztort, nem az ehezo gyerekeket, hanem a terroristakat.
  • dewdew
    Politika nelkul viszont meg mindig kobaltaval jarnank, es a szemet-szemert fogat-fogert lenne ervenyben. Most is az megy, csak nagyban, es orulok, hogy nem az en szememet nyomjak ki. A politika egy felsobb reteg. Most abba ne menjuk bele, hogy ez jo-e vagy sem. Dontenek valamiben, ami az embereknek vagy jo vagy nem. En az amerikai politikat valahogy jobbnak ertekelem az afgannal.
  • dewdew
    A terroristak nem politikusok, ezert nem lehet veluk politikai megegyezest folytatni.
  • dewdew
    Akkor megint megkerdezem:
    EGY olyan lehetoseget mondj, ami megallitja a terrorizmust.
  • dewdew
    A ledobott segelycsomagokrol meg annyit, hogy ahol leesik, ott a kecskepasztor EGYEDUL osszeszedi, majd kiviszi a piacra, es jo magas aron eladja. Tegnap volt a BBC-n.
  • dewdew
    Viszont nem volt kotelezo allas foglalni. Valaki azt mondta, hogy helyes, volt olyan orszag, amelyik azt, hogy helytelen, es volt olyan is, amelyik egyik mellett sem kotelezte el magat. Ez nem a kozepkor (legalabbis a nyugaton - az afganoknal meg a kozepkor se jott el).
  • dewdew
    sw!
    "A baj az, hogy az USA felhatalmazva érzi magát arra, hogy bármely ország politikájába beleszóljon, akár fegyveresen is."

Ez nem igaz! Mennyi is volt azon orszagok szama, akik a tamadas mellett foglaltak helyet?
    Tehat nem Amerika itt a gonosz vilaguralomra toro valami, hanem csak naluk van egy olyan hadsereg, ami bevetheto a szukseges esetben.
  • dewdew
    kocsog vagy!

Te sem latod a lenyeget. M.o meg nem lesz Amerika gyarmata. Ez marhasag. Es miert vagytok annyira amerika-ellenesek? Senki nem kenyszerit a hamburgerre, meg a moziba, de a kurva szamitogep billentyujet sem verhetned, ha amerika nem csinalta volna meg NEKED!!!
  • TheZsenyka
    Hmmm... Anthrax a Microsoft-nak? Ki volt az a hülye? :) Tudhatta volna hogy Windows környezetben semmi sem máködik rendeltetés-szerűen...
  • dewdew
    Ez is te voltal:
    "Mashol is meghalt sok artatlan, az amerikai bombazasoknak koszonhetoen, es az megsem erdekelt senkit. Kerdem en miert??"

Azert mert Amerika altal elkovetett halalozasok haborus helyzetben tortentek. Ilyen elofordul. En biztos vagyok benne, ha haboru lenne, akkor meghalnek. Voltam PaintBall-ozni, es tudom, hogy nem lehet ugy elbujni, hogy ne talaljanak el. Tehat ha haborus ovezetben elek, akkor szamitok arra, hogy lehet, hogy 2 perc mulva vegem.
    De most nem akarom azt hinni. Viszont az ilyen buzi terroristak miatt lehet, hogy el kell fogadnom ezt az eletfelfogast? Elj a manak, mert ki tudja mi lesz holnap???
    Nem hasrautesszeruen beszelek, ugyanis Londonban vagyok. Eleg nagy a valoszinusege, ha lesz valami, akkor az itt lesz es nem Budapesten.
  • dewdew
    Cogito Ergo Sum!!!
    Ezt irtad:
    "En csak annyit szeretnek nyomorul kis porhuvely, hogy elhessek meg par evet, es ha lehet gyermekem, akkor ne egy felelemmel teli vilagban kelljen felnonie"

En is ezt szeretnem, de amig vannak olyan emberek, akik csak ugy jokedvukben hatbatamadnak, addig nem fogok nyugodtan es bekessegben elni. Es most ujra visszakanyarodnek egy korabbi hozzaszolasomra.
    Artatlanok halnak meg mert haboru van. Ez termeszetes. Nem jo dolog, de a haboru velejaroja. Szeptember 11-en viszont meg nem volt haboru.
    Amerika adott 3 hetet az afganoknak, es tudni lehetett, hogy tamadni fognak.
    Laden hatulrol bejelentes nelkul aljas modon tamadott.

A haborunak is vannak szabalyai. Akarmilyen kegyetlen is tud lenni, akkor is vannak szabalyok.

Es orulok, hogy te okosabb vagy a CIA es az FBI-nal, es tudod, hogy nem o volt.
  • dewdew
    Egy olyan modszert mondj, amivel megallithato a vilag romlasa. En nem tudok jobbat, el kell pusztitani a gonosz embereket. Miert szarik bin Laden a sajat nepere? Es a tobbi birka miert koveti. Ha baja van Amerikaval, akkor forditson hatat, vonja ki magat a forgalombol, stb, de amit most tett, azzal a sajat nepet szivatta meg. Laden tudta, hogy Amerika tamadni fog. Ez 10000000 %-ig biztos volt, hogy nem fogjak turni a szept 11-et.

Az ANTHRAX meg nem irhato a haboru szamlajara. Akkor is megcsinaltak volna, ha nem tor ki a haboru. Ezek a szemetek csak olni akarnak az iszlam moge bujva.
  • dewdew
    Meg valami.
    Amerika most haborus helyzetben all, haboru van, lonek, visszalonek, egyertelmu, hogy vannak aldozatok. Anelkul nincsen haboru. De most HABORU VAN!!! A terroristak meg bekeidoben hatulrol amikor az "ellenseg" (azert van idezojelben, mert akkor meg nem volt igazi ellenseg) aludt, akkor fogtak a kest, es beledoftek Amerika szivebe.
    Ha valaki vedi ezeket a barmokat, akkor az maga is egy barom.

Nem tudom, hogy feltunt-e nektek, hogy a bombak mellett elelmiszercsomagokat is dobalnak. Ezt paran vagyon viccesnek vettek, es poenkodni kezdtek, es cinikusok voltak vele. De ha nem lenne ez a helyzet, akkor nem dobalnak az elelmiszereket, es akkor meg tobben halnanak meg. Csak akkor eppen nem a haboruban, hanem az ehinsegben.

Amint felszamoljak a terrorcsoportokat, Afganisztan ujja fog epulni, es nem az afganok fogjak felepiteni, hanem Amerika. Beviszik az orszagba az infrastrukturat, fejlodes indul, ahonnan el lehet kezdeni valamit. De ez a szent szar, ami ott folyik, es az iszlam szentseget hangoztatva amerikaellenesse teszik a nepeket, az nagyon durva. Ha ezt a rengeteg penzt nem arra b@sznak el, hogy haboruzzunk, akkor nem ott tartananak, ahol tartanak.
  • dewdew
    Az a baj, hogy nem a hazajuk mellet, hanem az iszlam szentsege mellett allnak ki. Valaki azt monta nakik (jelen esetben bin Laden), hogy az iszlam szerint Amerikat buntetlenul le lehet rombolni, es a buta kecskepasztorok mennek is az Isteni szora.

Az meg nem hazaszeretet, hogy felulok egy buszra/repulore, es a hazamert felrobbantom magam. Ez orultseg.

Lehet, hogy en gondolkodom maskent, de nincsen olyan, amiert en ezt kepes lennek vegigcsinalni.
  • MaDFoX
    De nézzétek egy kicsit a másik oldalt is!!!!
    Tételezzük fel hogy arab kecskepásztor vagy, és egy "feltételezett katonai célpont" mellett legelteted az állatokat, amúgy nagyívben szarsz mindenre... Na az egyik éjszaka egy qrva nagy bomba robban a szomszédban és kinyír a családoddal együt... Amerika meg egy szent... SZART! Mit gondolsz a bunkerekre már két hete folyamatosan ömlő bombák csak katonákat ölnek???!
    Valljuk be Amerika gyáva katonákat küldeni oda ahol esetleg meghalhatnak és inkább szétbombáz mindent, bunkert, repteret, játszóteret, ovódát... :C
    "bin Laden 6000 amerikait olt meg 1 perc alatt" igen azóta meg Amerika megöl széplassan ugyanennyi ártatlant és a menekülőket olyan körülményekbe hajtja, ami talán még annál is rosszabb... Pedig csak a szaros életüket mentik, futnak a bombák elől...
  • dewdew
    Igen, ezt tenyleg nem tudom, de bin Laden 6000 amerikait olt meg 1 perc alatt...
  • dewdew
    Igen. Mar valaki irta, hogy bin Laden egy zseni. Tenyleg az, mint Hitler is az volt, csak az okossagukat pusztitasra hasznaljak fel. Ha ezek az emberek az eszuket pl kutatasba fektetnek, akkor beloluk lennenek a Nobel-dijasok. De az ilyen mocskoknak el kell pusztulniuk!!!!
  • dewdew
    Saddam Hussein sem egyedul volt, megis mindenki rola beszelt. Most a fejeseket kell levadaszni, hogy a csorda szetessen, akikkel aztan utana konnyebben lehet vegezni.
  • dewdew
    b!
    "minden népnek nekiugranak szó nélkül az tarthatalan"

a szeptember 11 szerinted semmi volt?!?!?!?!?!?!
    En igenis orulok, hogy van egy vilag csendore, es nem az en seggem kell odatolni, ha haboru van.

Mondj egy olyan lehetoseget, hogyan lehet megallitani ezeket a kocsogoket. Ha semmit nem teszunk a terrorizmus ellen, akkor ugyanigy folytatodik minden, es 5 ev mulva nem lesz egy 20 emeletesnel magasabb haz a vilagban, es repulok sem lesznek. Valahogy valaszolni kellett a terrortamadasra, es ennel nem is csinalhattak volna jobban.

Na meg a terroristak indoka is erthetetlen. Ugye itt megy a nagy antiamerikanizalas. Miert is? Ott Afganisztanban a nep miert van annyira felhaboroda? Meg csak azt sem tudjak, mi az a McDonalds, mi a szamitogepes jatek, mi az amerikai auto, stb. A nep 90 szazaleka a pusztaban el es nomad eletmodot folytat. Es akkor most ezek ugralnak Amerika ellen. Ha Te ugralnal, azt meg megertenem, mert utalod az amerikai fiilinget. De konyorgom! Te sem vagy rakenyszeritve arra, hogy hamburgerrel tomd a pocakod, es brusz villiszt nezzel a moziban.

Osszefoglalva a velemenyem: Pusztuljon el az osszes kocsogbuzi az osszes orszagban. Aki az en bekes eletemet akarmilyen modon veszelyezteti, az HALJON MEG!!!!!! En sem bantom oket, ok se bantsanak engem. Es hangsulyozom, hogy nem az arab neppel szemben vannak fenntartasaim, hanem a terroristakkal. Az artatlan arabokat a "barataimnak" tekintem, de a bunosok ne keruljenek a szemem ele.

Meg valami. A halott (nem csak afgan propaganda???) artatlanokat sem ertem meg. Haborus helyzet eseten az a legalapvetobb dolog, hogy jo messzire elkerulom a katonai objektumok kornyezetet, es akkor biztosan nem talal seggbe egy bomba. A mai haditechnika mar olyan fejlett, hogy a bombanak megmondjak, hogy hova essen, es oda esik. Persze hibak is elofordulnak, de a legdurvabb az volt, hogy 1 merfolddel korabban esett le. Hat azok miert nem nemtek el a katonai bazis kozelebol. Sajnalom oket, de ez van.

Egyebkent meg a vallassal tele van a tokom. Most elore elnezest kerek minden hivo olvasotol, de gondoljatok csak bele. A vilag haborui evszazadokra visszamenoleg mire vezethetok vissza: vallas. Most is ez megy, szent haboru Amerika ellen.
    Eddig is imadtam, amikor vasarnap delutan amikor az ember pihenne, akkor jonnek a hitteritok, es megprobaljak megmagyarazni, hogy ha hiszek Istenben, akkor nekem jobb lesz. Eddig mindig elkuldtem oket, de legkozelebb ha jonnek, behivom oket egy kavera, es ha mar ok annyira eroszakosak a hitteritessel kapcsolatban, akkor en is az leszek, es megprobalom oket lebeszelni a hitrol. Fogadok, hogy sokkal tobb ervem lesz a hit ellen, mint nekik mellette.

dewdew
  • Zolka
    Az anthraxról bővebben:
    http://www.origo.hu/tudomany/elet/20011015amit.html

Azoknak, akik mindenfélét beírnak róla, de nem értenek hozzá :-(
    Zolka
  • huarez
    Bin Laden nem jó csákó,de nem kéne mindig az USA-t szopni! Az a baj Szebe, hogy ebből tényleg nagyon nagy gáz lesz!Akkor már nem csak a Ms családtagok fognak szomorkodni!
  • Rincewind
    Bombázzák szarrá az egész rohadt erab világot! Ne maradjon egy hangya se életben ott! Szabadítsák meg a földet attől a fertőzástől, amit iszlám fundamentalizmusnak neveznek!
  • KaanGr
    Nekem szeptember 11-en, amikor a hireket neztem a Harcosok Klubja jutott az eszembe? Nektek nem?
  • dewdew
    Olvastatok Robin Cook Vektor címu könyvét? Az a könyv egy New York-i terrorkísérletrol szól, amit lépfene baktériummal akarnak végrehajtani úgy, hogy egy felhokarcoló légkondicionáló rendszerében helyezik el a port, ami tele van lépfene baktériummal. Mivel az akciót nem egyszeru végrehajtani, ezért biztosra akarnak menni, tehát ki akarják próbálni, hogy valóban sikerült-e a megfelelo baktériumot eloállítani, ezért mielott nagyban bevetnék, kipróbálják egy találomra kiszemelt emberen, akinek levélben küldik el a port, aki gyanútlanul kinyitja a levelet, és beszipákolja a port. Szerintem most épp ez zajlik, mivel elszórtan jelennek meg a lépfene fertozöttek, ok is levélben kapják a port, és nem is egyforma baktériumtörzzsel fertozodnek meg, hanem különbözokkel.

Lehet, hogy bin Laden olvasta a konyvet?
  • Kenny
    elkene egy antivirus progi az ms nak :))
  • An-Dee
    Véletlenül nem arról volt szó a TV-ben, hogy az Antrax nem terjed levegőben, csak érinkezés útján, mert sporás, olyan mint a gomba.
  • Lacc
    Atomot nekik. Esetleg hidrogénbombát. Kurva arabok, azok se jobbak mint a cigányok.
  • Borg
    Egy ilyenfajta támadást nem az iszlám, hanem csak egy katonai diktatorikus POLITIKAI vezetés tud végrehatjtatni. Tehát Irak. Ez az egyetlen hely, ahol a vezetö, Szaddam Husszein az iszlám vallás fölé emelte magát.
  • Alien!
    Valszeg már a '80-as években feladták,csak most ért oda....
  • MaDFoX
    Istenem rossz volt a címzés?!
    Méé nem Bill kapta meg!?

Rive: Igaz! Ez nem volt olyan rossz ötlet... Különösen most, hogy a "szent háború" szabad kezet kapott...

Az a szöveg meg hogy Amerika húzzon bele elég bizarr, különösen egy GBU szerintem semmiben sem különbözik Usama levélbombáitól, legalább annyira pontosan célbaér, ugyanolyan gyáva és alattomos és ugyanúgy ÁRTATLANOK esnek álozatul!!!...

Tudjátok az lenne a legjobb ha minden ami. meg arab összálna egy nagy körbe, középen meg a vezetőik "lejátszanák" ököllel az egészet... Nem lenne ártatlan áldozat és a politikusok is végre azt csinálnák amire valók...
  • John Rambo
    Naja! Csak nehogy olyanra terjenek at amire nincs vedooltas, mert akkor vege lesz gyorsan mindennek...