28
-
#28 Nem teljesen értem mi a bajotok velem...
Lez: Olvass már egy kicsit pontosabban, magamat idézem "bocsánat azoktól akik önhibájukon kívül fertőződtek meg" nem rájuk gondoltam...
fotel: Nem vagyok Sulinetes, amikor én suliba jártam, nem volt... Semmi bajom ha segíteni akarnak (nemhiszem hogy csak párszázezren vannak) rajtuk... DE vegyétek észre, ezt a betegséget (és megint bocs a kivételektől) önhibából kevesen kapják meg...
Értitek mire gondoltam? Ez olyasmi mintha szándékosan csukott szemmel, saját akaratodból sétára indulnál egy aknamezőn! EZT a betegséget EL LEHET KERÜLNI, MEG LEHET ELŐZNI! Nem azzal van a bajom hogy gyógyítani akarják, hanem azzal hogy van és hogy TERJED... EZ az ami bosszant... -
#27 ZOMBEE - te sem vagy komplett
Egyébként miért fáj nektek hog segíteni próbálnak párszázezer emberen?
MaDFoX - nem értem mi a bajod... nekedn em mehet nagyon rosszul a sorod pl Magyarországon nem sokan interneteznek és köjéjük tartozol, bár ha sulinetes vagy akkor... bár ez is lehet, de te akkor nagyon-nagyon beteg vagy - tudlajdonképpen mindenképp azvagy ;)))
-
Lez #26 MadFox és a többi hasonlóan gondolkodó idióta.
Ha annyira aggódsz a túlnépesedés miatt, akkor önygyilkold le magad az emberiség üdvéért.
Milyen jogon döntöd el te, hogy ki az, akinek joga van élni, és kinek nincs?
Az, meg hogy aki elkapja, az megérdemli. Nem hallottál még a szerencsétlen, fertőzötten született csecsemőkről? És talán nem ez a jellemző, de azért vannak olyanok is, akik nem saját hibájukból kapják el. -
#25 :) Miért Ninju szerinted nem sok ez egy kicsit? Vagy ha nem akkor sem hiszem hogy egy ilyen betegség (ami ugye meghatározott körülmények közt fertőz többnyire) egyáltalán számít. Ez nem olyasvalami, amit az utcán sétálva elkapsz... Szóval ha terjed akkor igenis megérdemeljük (érdemlik, bocsánat azoktól akik önhibájukon kívül fertőződtek meg) és inkább leszek az utolsó "szervdonor" (utánuk) de tartom az álláspontom, ez a bolygó túl kicsi ennyi embernek, akik ráadásul kakálnak rá... -
#18 Hahh... Úgysem győzik le! Végre egy kór ami rendberakja az emberiséget és legalább nem szaporodunk mind a nyulak... Nézz tévét kiskomám ne az asszonyt maceráld... ;D
Régen volt a himlő meg a pestis, most meg itt vna ez és az ebola. 7000 ember hal meg AIDS-ben? És hány hal ÉHEN??? Sokan vagyunk ezen a kis bolygón...
MÁS: Fogd fel úgy ha legyőzik az AIDS-t akkor az hal ki... Egy vírusnak is kell élettér (persze ott vannak a majmok, amikre nem nagyon hat, de hát vki biztos nem fért a bőrébe... ;D ) -
#15 "fehér vérsejtet"
Micsoda rasszizmus! :DDD
-
Boris #10 Atee és mások!
Virusok ellen általában nincs gyógyszer, pl. az influenzára sincs, csak védőoltás. Csak a tüneteket enyhitik és az immunrendszert erősitik azok a gyógyszerek amiket beszed ilyenkor az ember, a többit a szervezetnek kell elvégeznie. Az AIDS-el pont az a baj, hogy a szervezet nem tud védekezni ellene (illetve a HIV virussal szemben).
-
atee #9 Nem vedolotas kene hanem gyogyszer!
Mindenki oltsa be magat aztan hajra:) -
#7 Minden héten új ellenszert találnak ki, de a következő héten rendszeresen bebizonyosodik, hogy csak vaklárma volt.Nem ártana, ha végre tényeket állítanának elénk és nem ígéreteket. -
Bekomman #6 Micsoda fantáziakép -
Bekomman #5 Már csak olyan 15év és minden most reménykedő kaphat. Kár ezeket bejelenteni mert addigra úgyis meghal akinek most kéne az akkoriak meg majd megveszik akkor. Minek izgatni a szegény haldoklókat. -
TheZsenyka #4 Remélem kihúzom addig... -
TV #3 Ahogy kiveszem ez védőoltás, nem ellenszer.
De mindegy. Állítólag a hepatitisz B sokkal fertőzőképesebb, gyógyíthatatlan, és halálos. So ez egy kicsit felfújt dolog. Bár az AIDS látványosabban öl. -
#2 Közúti balesetben ennek többszöröse, ott nem kellene valamit tenni? Az miért olyan elfogadott dolog?