71
MInden supergamez fan ide!
-
#25 Idáig is király volt, de az új fejlesztésekkel verhetetlen ;-) -
#23 KIRÁLY A SG. -
#14 ez van. -
#13 en nem iratkozok fel! -
#12 Jelen! -
#11 Ad. -
#10 Csatlakozom az előttem szólókhoz ! -
ricky #9 The Best -
#8 JAJAJAJA
-
#7 Sirály!:) -
#6 Nyugi van itt reklám, csak lehet, hogy Te nem vetted észre -
TheZsenyka #5 ROFL, ha gondolod segítek a transzparensek elkészítéséhez amikkel a szimpátia tüntesésen készülsz felvonulni -
#4 Ugy erzem, hogy nekem is itt a helyem dicsoiteni az SG mivoltat. Gratulalok a keszitoknek, es tovabbi megingathatatlan lelkesedest kivanok nekik a munkajukhoz. -
ROFL #1 Hi all!
Csak szeretném kifejezni tiszteletemet és elismerésemet a supergamez csapatának. Ennyire szinvonalas magyar internetes újságot sehol sem láttam még, pedig nem ma kezdtem a netezést. Imádom, hogy minden hardware, informatika, és tudományos hírről infót kapok, bár az is igaz, hogy játékok terén el vagytok még maradva.
Nagyon jók, és egyre gyakoribbak az átfogó tesztek, elemzések, ezek is szupik, és tök jó hogy egyből meg lehet beszélni a témát az automatikusan létrejövő új fórumtopikban. Megarulz! Az egész fórum is úgy jó ahogy van! A moderátorok éjjel nappal szűrik a hülyéket, és érdekes infókat lehet olvasni a topikokban. Szóval mindent bele, csak így tovább. Ja és tegyetek már ki reklámot, mert sajnálom, hogy ennyi munkáért semmi kis összeg nem illet titeket, szinte lelkiismeretfurdalásom van az olvasás közben :DD Komoly! Na bye.