161
Ti mit csinálnátok, ha szrelmes lennél az osztálytársadba, de a többiek cikiznek miatta és nem is mered megmondani neki!!!
-
#23 Cö-cö védekezébe szorultál:) -
#22 Nem neked, csak általánosságban...
(mer persze vannak kivételek) -
#20 Vannak dolgok, amiket egyszerűen el kell kerülni!
távolsági, házinyúl... -
#19 hány éves ? -
#18 Nekem meg az a bajom hogy a haverom húga tettszett meg.Már dundorodik a melle meg egész jó fej. -
help #17 februárban lesz 16 -
#16 1ébként hány éves a csaj ? -
help #15 köszi -
#14 sok szeremcsét -
#13 ilyenekkel nekem is volttak régebben ilyen problémáim , de aztán rá fogsz jönni,hogy semmi értelme szégyellősnek lenni...abszolút semmi értelme.Ha szereted a csajt , mond meg neki,de azé abban 1etértek,hogy elöbb udvarolgass neki,asztán mond csak meg. -
TheZsenyka #12 Jaja... a közvetítők, ha véletlenűl veled egyneműek, tutkóra éppen akkor szeretnek bele a kiszemelt áldozatba :) -
help #8 Na jó de tök szar érzés, hogy a hátad mögött meg rólad beszélnek :-((((((( -
izb #5 Miert cikiznenek??
-
help #4 Na jó de ez még nem az a korosztály. Ez még csak a 15.-16. év! -
#3 én megmondtam neki
de nem kellettem
persze azt mondta, hogy a férje miatt, de azért lehetünk barátok...
szóval felesleges volt csak a szívedet fájdítod
persze ha nem beszélsz az is szar
-
TheZsenyka #2 Ne fárassz... :) Ennyire ráérsz? :) De ha esetleg komoly lenne a dolog és nem csak fárasztassz: Kit érdekel mások véleménye? Őket szereted vagy az osztálytársadat? -
help #1 Az a helyzet, hogy szerelmes lettem az osztálytársamba, de tudom, hogy a többiek cikiznének ezért, és nem merem megmondani neki, hogy szeretem!!!