Barátnõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naon szeretem a pici babákat de mikor megnönek már nem ollan aranyosak :D!!
persze en 17 evesen még nem tudhatom milyen érzés gyermeket szülni,de van egy edesanyam,és latom rajta,h mennyi örömöt okoz a gyereknevelés
Alah Alik Ya Sidi!
Alah Alik Ya Sidi!
Embert barátjáról.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Alah Alik Ya Sidi!
van baratnöd?mert igen ez abaratnös topic es erdekelne h te mivel szoktad meglepni a baratnödet (ha van)
Alah Alik Ya Sidi!
Csinos titkárnõ..
Aztán ez csak erõsödött, mikor láttam, hogy a suli 90%-a lány, és szinte mindegyik nagyon szép, de minimum ápolt. :D
Még a klotyók is tiszták, és mindig van papír, szappan, ez tudom, középiskolákban nem jellemzõ, mert voltam egy párban. :D
Meg mit írjak még.. jó az osztály, vannak nagy arcok, kocsma közel van, majdnem szembe a sulival, Vasutas mûvház, ha épp valami nagyon szar uncsi óránk van, mint pl. ma angol, akkor oda megyünk vígadni.
Meg még közel is van, innen ahol lakom 1867 lépés, gyalog 10 perc cigivel együtt.
Senkinek rosszabb középsulit. :D
Hogy negatívat is mondjak, a két legjobb tanár tavaly óta nem tanít, akik tényleg tudtak nekünk újat mondani, szóval esett az oktatási színvonal. De az a durva, hogy két tanár elvesztésétõl ez már meglátszik.
Szóval a történelmi Buddha is valami hasonlót tapasztalhatott, amég nem szembesült az élet árnyas oldalaival. :D
ja a teri elsös :) es neked hogy tetszik ott?
Alah Alik Ya Sidi!
én másodikos vagyok, és a mi évfolyamunkon nem volt lány Ri. szakon, de az elsõsök közt vannak lányok, lehet õ is ott van..
refi gimiben Brassói Attilát ismerem, õ már végzett ott, meg lehet öccse is oda ment Zoli.
en még gimibe jarok,reformatus,12-es vagyok
Alah Alik Ya Sidi!
hideg idöben belehet esetleg ülni ilyen szolidabb pub-okba,cukraszdaba.
ha pedig kevesbe romantikazos,kevesbe zart közegben szeretnetek lenni,akkor menjetek el pl csocsozni biliardozni,v iesmi,ott is ellehet ütni az idöt,beszelgetni is lehet,de mégsem ücsörögtök orakon keresztul.
en peldaul nem szeretek nagyon punnyadt hangulatban lenni,es nemtudok sokaig megulni a fenekemen,es sztem a legtöbb fiatal lany ilyen,de van az ellenpelda,aki egyfolytaban otthon ucsorog,inkabb nyugodtabb légkörre vagyik...attol függ h mien a leany.
mondjunk en nemigazan jarok olyan helyekre,amiket leirtal,mivel itt pécsett nemnagyon vannak ilyen helyek,de en setalni hidegben is szeretek
Alah Alik Ya Sidi!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Lassan frissteni kell az adatot...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Igen ,tudom mit jelent a nevem.
Jó mesélj!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me