161
Ti mit csinálnátok, ha szrelmes lennél az osztálytársadba, de a többiek cikiznek miatta és nem is mered megmondani neki!!!
-
elizzz5 #161 Háát még én sem akarom megtudni egy darabig mivel 18 vok!! És én nem látom anyán hogy örömet okozna neki a gyermeknevelés!!Bitti mert megnöttem és egy nagy szamár lettem :))!!
Naon szeretem a pici babákat de mikor megnönek már nem ollan aranyosak :D!! -
#160 en sokszor elkeseredek,de van egy dolog,amiert erdemes nönek lenni,es szerintem minden nö eleteben ez a legfontosabb: egy uj élet adása :)
persze en 17 evesen még nem tudhatom milyen érzés gyermeket szülni,de van egy edesanyam,és latom rajta,h mennyi örömöt okoz a gyereknevelés -
elizzz5 #159 Én örülök hogy nőnek születtem.
-
#158 hajaj :) -
#157 na jo tisztelet akivetelnek,termeszetesen ;) a nök is tudnak undoriitoan viselkedni... -
#156 A maradék pedig homokos, mi? :D
Embert barátjáról. -
#155 hat ebben van vm :) plane most ujabban egyre több 20 ev körüli sraccal talalkozom (baratom haverjai),es elkepeztö h hogy beszelnek az aktualis v volt baratnöjükröl,meg miket müvelnek...pedig alapbol jofejek,de a nökhöz valo hozzáállásuk nem valami biztato -
elizzz5 #154 Jah hisz te lány vagy :))!Férfiak többsége egy érzéketlen tuskó tisztelet a kivételnek! -
#153 ez igy van,de nekem nincs baratnöm ;) -
elizzz5 #152 Szeresd és becsüld meg ha megérdemli!!Hidd el ez a legnagyobb ajándék amit adhatsz neki:))!! -
#151 Amúgy meg azzal, ha komoly vagyok. Vagy egy üveg sörrel, vagy csokival, valami hasonlóval.. -
#150 kukival. :D Vagy ez most nem olyan meglepés, vagy mi.. :D -
#149 az jo ha neked tetszik :)
van baratnöd?mert igen ez abaratnös topic es erdekelne h te mivel szoktad meglepni a baratnödet (ha van) -
#148 ja, nekünk az árnyas oldalak a vizsgák lesznek. :D -
#147 Nagyon nagyon jó.. a környezet, a hangulat. Először amikor mentem beirakozni, már akkor úgy éreztem, hogy a mennyországba érkeztem.
Csinos titkárnő..
Aztán ez csak erősödött, mikor láttam, hogy a suli 90%-a lány, és szinte mindegyik nagyon szép, de minimum ápolt. :D
Még a klotyók is tiszták, és mindig van papír, szappan, ez tudom, középiskolákban nem jellemző, mert voltam egy párban. :D
Meg mit írjak még.. jó az osztály, vannak nagy arcok, kocsma közel van, majdnem szembe a sulival, Vasutas művház, ha épp valami nagyon szar uncsi óránk van, mint pl. ma angol, akkor oda megyünk vígadni.
Meg még közel is van, innen ahol lakom 1867 lépés, gyalog 10 perc cigivel együtt.
Senkinek rosszabb középsulit. :D
Hogy negatívat is mondjak, a két legjobb tanár tavaly óta nem tanít, akik tényleg tudtak nekünk újat mondani, szóval esett az oktatási színvonal. De az a durva, hogy két tanár elvesztésétől ez már meglátszik.
Szóval a történelmi Buddha is valami hasonlót tapasztalhatott, amég nem szembesült az élet árnyas oldalaival. :D -
#146 igeen a zolika az osztalytarsam :D
ja a teri elsös :) es neked hogy tetszik ott? -
#145 nem, de biztos láttam már. :)
én másodikos vagyok, és a mi évfolyamunkon nem volt lány Ri. szakon, de az elsősök közt vannak lányok, lehet ő is ott van..
refi gimiben Brassói Attilát ismerem, ő már végzett ott, meg lehet öccse is oda ment Zoli. -
#144 varjunk csak akkor sztem te ismered az antal terit nem? ö is odajar rendszerinfora
en még gimibe jarok,reformatus,12-es vagyok -
#143 Comeniusba járok, rendszerinfo szak, okj-s képzés.. Te? -
#142 igen igen :)
egyetemista vagy? -
#141 Tök jó, Te is pécsi vagy? :D Én issss.. -
#140 attol függ,h hogy szeretnél kettesben lenni vele,elmélyedös beszélgetösen v felpörögve hülyülösen :)
hideg idöben belehet esetleg ülni ilyen szolidabb pub-okba,cukraszdaba.
ha pedig kevesbe romantikazos,kevesbe zart közegben szeretnetek lenni,akkor menjetek el pl csocsozni biliardozni,v iesmi,ott is ellehet ütni az idöt,beszelgetni is lehet,de mégsem ücsörögtök orakon keresztul.
en peldaul nem szeretek nagyon punnyadt hangulatban lenni,es nemtudok sokaig megulni a fenekemen,es sztem a legtöbb fiatal lany ilyen,de van az ellenpelda,aki egyfolytaban otthon ucsorog,inkabb nyugodtabb légkörre vagyik...attol függ h mien a leany.
mondjunk en nemigazan jarok olyan helyekre,amiket leirtal,mivel itt pécsett nemnagyon vannak ilyen helyek,de en setalni hidegben is szeretek -
#139 a hugod?!+ -
#138 Ez engem is érdekelne! :)
Székesfehérvári helyekkel se kíméljenek az odavalósiak.. :) -
#137 Én csípem a kávézókat is. -
#135 Alkotni naponta kettőt szoktam(ha nem zabálom túl magam),gyarapítani meg minden hó elsején(ki is tart majdnem a hó közepéig)... -
#134 És alkotsz is, meg gyarapítasz is? -
#133 Hash, alkoss, gyarapíts... -
#132 Hasis...
Hm... -
#131 Nem bunkóztam,csak szimplán válaszoltam a kérdéseidre. -
wick #130 Csak hogy ne bunkózz velem: az assasinok a 11. század végén alakultak meg.A síiták szélsőséges iráni szektájának voltak a képviselői ai iszlámban. Hasissal turbózták magukat a politikai gyilkosságaik során. A keresztes háborúk kapcsán említhettétek az iskolában, ha... . 1258-ig működött államuk. Vezetőjük a Hegyek öregje volt. Harcosok szent rendje voltak. De ha tudtad bocsesz, bocsika. -
#129 Á..dehogy... -
#128 Előkerested:) -
#127 Nov.02.
-
#126 Egyszer ítad egy mailben asszem.
Na most te jössz:nekem mikor van?:) -
#125 Honnan is tod ily pontosan? -
#124 Jövő hó huszadika,ugye? -
#123 Kiskorúnak érzed magad? -
#121 Egész pontosan: Ide írd hány éves vagy!
Lassan frissteni kell az adatot... -
#120 nemrég felpörgettem a fényerőt a monitoron, és meglepődtem az eredményen...