Ahová lépek szörny terem!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Para volt felsõfokon, a kevés jó horrorfilmek egyike. Tök reális az alapszituja, az ilyen frankón meg tudja mozgatni az ember agyát.
(rá is keresek dc-n 😄D)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Megnéztem felirat nélkül. Inkább illett volna elsõ résznek, mint negyediknek. Azért nézhetõ.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
...
MAGASBRA!!!
Tom,Vigyázz!!
Gondolom elékeztek eme szavakra!
Az első rész szerintem fergeteges volt a második sem rosz és IME itt a 3 rész!! DVD-n és VHS en oktober 2. ota kaphato persz enem nálunk😊
remelem jo film lesz!!😊 na csummi
www.tremors3movie.com