216
Milyen chill out és ambient albumokat, válogatásokat ismertek?
-
neménvoltam #16 stef pako and frederik - seaside atmosphere (evolutions ambient seagull) -
neménvoltam #15 az télleg nagyon jó lett! -
OPM #14 nem tudom, mit szóltok hozzá, de nekem nagyon bejön Blank & Jones - Relax c. albuma. A saját tüc-tüc számaikat nem szeretem, de ezen az albumon valamit nagyon eltaláltak :) Szóval ajánlom mindenkinek! -
Curtis Fuller--Up Jumped Spring
egy kis jazz stuff -
Ralph Myerz and the Jack Herren Band - A Special Album
Down to the Bone - Spread the Word (akinek vannak DttBtől még albumai, jelentkezzen :)) -
-
Enigma: Return to innocence -
Cai - Confessions of a Soul Digger
Four Tet - Pause
Aiden Baker - Concretion -
neménvoltam #8 olyan mixet hallgatok épp... pff... eddigi legjobb chillout mix amit hallottam: Stef - Real Dream . Még mindig megy a www.di.fm -en. Aki tudja, hogy DC-ről milyen hubon lehetne ezt leszedni, az szóljon, egyelőre egy nagyobbon sem láttam... -
ez nekem is megvan :) télleg jó :) -
kasika #6 juno reactor, infinity project, doof, younger brother, maskalin... mondjuk ezek goás chill zenék, de ott vannak -
Garfield #5 Ajánlott cuccok megint általam:
Cafe del mar Vol. 1-10.
CdM Dreams Vol. 1-3
Nacho Sotomayor: La Roca Vol. 1-5 (szerzői album, nem mix!!!)
Jose Padilla: Navigator (esetleg még a Souvenir)
Kontor Sunset Chill Vol. 1-4
A stílus más, de az érzés ugyanaz:
Chris Reátóól bármit. -
neménvoltam #4 Thx az ötletet. -
Dani19.. #3 most hallgattam jose padilla-adios ayer-t..
szamomra az a chill etalon. -
neménvoltam #2 Na felhozom én ezt a topicot, még ha utáltok is érte, de nem pont akartam új topicot nyitni és gondoltam megkeresem van-e ilyen. Szal sztem nagyon is jó a chill out zene, most épp ezt hallgatom: Solar Quest - Trisine -
Garfield #1 Első kérdés. Café Ibiza - Best of Balearic chill out and ambient vol. 1, 3, 4 lelőhelyet tudtok?
Ha még valaki nem hallotta volna, akkor én ezeket, illetve a Cafe del Mar sorozatot ajánlom, de nagyon.