22959
-
#1528 de mongyuk nekem az ASE olyan adatokat ír ki..
pl:
játékban olyan 25-40 között. -
#1527 Igen, PL=PacketLoss -
#1526 Érdemesebb nagyobb méretű csomagokkal pingetni, mert a játékok nem a
ping default 32 byte-os csomagjait küldözgetik.
ping -t -l[méret byte-ban] server-IP -
Cat #1525 start run cmd
ott ping index.hu -t
és figyeled
ha megunod, ctrl+c, és a végén ott lesz hogy packet loss 0%... -
Pontius #1524
Ezen a képen hol írja?
PL=PacketLost?
-
#1523 megpingelsz egy szervert...:)
kiírja a végén -
Pontius #1522 barátnőm panaszkodott, hogy nem megy náluk de nálam semmi nem volt -
deicide #1521 a szombati az volt vagy 1 óra....!!
a tegnapi meg legalább 20 perc...(( -
#1520 de kb 2 percre... -
deicide #1519 Hello Chellosok...:)
Szombaton éjszaka és tegnap nem esett ki nektek a szolgáltatás....?? -
Pontius #1518 na igen
de nincs valami teszt, hogy pl:
100csomagból 90ért ide 10 elveszett útközben -
#1517 megpingelsz egy szervert -
Pontius #1516 helo
hogyan tudom megnézni, hogy mennyire packetlostos a netem? -
deicide #1515 ha érdekell bövebben miért is érdeklödöm a dolog iránt akkor küldök neked valamit mailban...!:)))
úgy talán kerekebb lesz minden...)!! -
#1514 sőt, egy olyan mac addresst kell kerítenie, amivel egy körzetben van. -
#1513 Tök jó ez az oldal, fel kéne törni !!! -
#1512 Inkább látogass el ide :P -
#1511 naa naa .. ne keverjük a szezont a fazonnal, az IP az nem fizikai , hanem software szintű ami neked kell az a MAC address, amit pl. a MAC shift nevű progival lehet ügyesen cserélgetni, de ezzel a korlátozást nem tudod kikerülni, mert a modem MAC-jét kéne kicserélni , valaki másére, akit _még_ nem korlátoztak le, viszont akkor meg ő nem tud felmenni a netre, mert a modeme mac-ja már foglalt ... -
#1510 jah . hát ez ilyen .. megnézek egy filmet egyből törlöm , épp a kedvenc eggyüttesemtől akarok egy számot hallgatni, megint le kell szedni ..meghallgattam törlöm is.. ezek a fránya jogszabályok :P -
#1509 arról nem is beszélve hogy ettől még az ip nem fog változni... -
Cat #1508 szoftveresen persze átirhatod a hálókártya macadressét, de akkor ujra be kell regisztrálni a chellonál
egyébként mi a franc értelme van az IP váltásnak? nem mindegy hogy milyen négyjegyü számod van? -
#1507 kalapács, mikorhullámú sütő ilynek, csak akkor az új kártyát szintén rekisztrálni kell -
Pontius #1506 igaz :)
(SMAC) -
deicide #1505 akkor én hibába akarok mindenféle okos dolgokat eszközölni ki...?
álitolag van valami mac andress changer progi amivel lehet modositani a fizikai ip...!
igaz ez...? -
Cat #1504 sehogy, ezt a szolgáltató osztja ki, ez mindenhol igy van
a megadott hely nem ipváltásra van, hanem a hálókártyád macadressének beirására -
deicide #1503 Sziasztok...Chellosok:))
Engem az érdekellne hogyen lehet a gépen a fizikai IP címen változtatni...?
Ami nekem meg van adva hely ott nem tudok...((
Vagy milyen progival lehet ezt modositani....?
-
#1502 megmondaná nekem vki hogy az MTV-n és a CNN-en miért megy chello reklám? szerintem ez nem éppen törvényes, ugyanis lehet látni hogy rávágták az éppen aktuális reklámokra, plusz régebben előfordult az is hogy némán mentek ezek a chellos reklámok és nem is reklám szunetben hanem musor közben, de ugy látszik már finomitottak a dolgon.... -
#1501 nekem meg 29,4 GB-n. pedig hónap elején nekem sem pörgött a számláló. -
#1500 megy, viszont néha rohatt lassú.
van hogy fél nappal később kézbesítődik ( több postaládával kipróbáltam.. ) -
#1499 Most néztem, 121Mb-on van a chello számlálóm. Pedig egész hónapban töltögettem rendesen mint máskor. Kb havi 15Gb szokott lenni. -
Aspyrin #1498 aha -
#1497 Nektek megy az SMTP? (mail.chello.hu) -
#1496 Értem mért olyan nagy a pingem mostanában a Chello Plusssal, mert ti lefolgaljátok mindenféle töltögetéssel, amit aztán ugyis töröltök -
#1495 hat picit elerzekenyultem, mikor unokatesomtol kerdezem mennyit fizetnek az itteni netert. kb 3-4 e ft bol van 512/128 as netuk, korlatlan adatforgalommal... jah es az a 3e ft itt kb annyi mint nekunk otthon 2 nyaloka. >/
a legjobb viszont, hogy a pingem 1-2 otthoni szerverre jobb, mint az otthoni chellos netemmel. NC -
#1494 itt se mér jól már egy ideje...nem is zavar...:) -
#1493 reklama! -
#1491 Akkor a szokásos , már pár napja átléptem volna a 60G-t :P -
#1490 És mi lenne, ha jó lenne nálatok? -
#1489 én meg se szólalok .. 88g-nél tartok EBBEN (!) a hónapban ^.^ -
#1488 A kép bal oldalán az UPC által mért januári adatforgalmam látható, a jobb oldalon a valós. Hogy is van ez? A decemberi forgalom is érdekes lévén, hogy Chello Classic-om van!
[IMG] http://pix.dox.hu/pix3/a3350ba76ecbd4df6aa4fb6c20a033d4.JPG [/IMG]