22959
-
#1728 :S -
#1727 hát eddig még semmi :\ -
#1726 +k -
#1725 hogy télleg akortól emelnek sőt, inkább kizárt sztem -
Pontius #1724 Mi a nem biztos? :) -
#1723 nem biztos az -
#1722 háhhááá
de állat :DD -
#1721 jujj de izgiii :)) -
Pontius #1720 jah vágom miért írtad
Júli 4-től kezdik az átállást...
Hát elvileg az ország nagyrészén csak nagyobb sávszélt kell engedniük, ami szoftveresen megoldható szal lehet holnaptól gyorsulunk... -
Pontius #1719 merre fele lax?
Tudsz valami amit mi nem?
Hát yólenne, már alig várom, hogy ha elindítok innen ZSG-ről egy letöltést akkor ezt írja:
Az ön letöltési sebessége: 305kb/s -
:) #1718 szerintetek éjféltől már gyorsulunk ?:D -
#1717 a kis pöcsök hogy csúsztatnak!
emelni csak két hónapmúlva fognak, a hálózatuk basztatását meg már most elkezdték.. novemberig akkor még így fog szakaodzni ez a szar? -
#1716 "A nemzetközi internetes adatforgalmi (AORTA) kapacitás bővítésének szükségessége miatt a július és szeptember vége között tervezett chello sebességnövelés kezdete egy kicsit kitolódik és ténylegesen augusztus 1-jétől történik meg. Várhatóan azonban augusztus folyamán az összes előfizetőnél megnövelhetjük a sebességet, így sokak számára ez korábban megtörténik a tervezettnél."
-
Aspyrin #1715 most éppen 15-nél tartok, csak a kezdet volt a nehéz -
#1714 nehogymár gond legyen 2 gigát megosztani.. öregem. -
Aspyrin #1713 Sebességnövekedés -
Aspyrin #1712 15 giga -
Cat #1711 UPC telefonszolgáltatás Egerben és Gyöngyösön -
#1710 Hm itt nem tudom mennyi kell, de végülis könnyen lehet megosztást csinálni, BitTorrent-el.. -
#1709 van má' magyar is , csak nem tudom a címét :C
-
Aspyrin #1708 Köszi, én valami twistert találtam, de ott minimum 2 giga megosztás kell :-( -
#1707 , hátha mást is érdekel.. -
Aspyrin #1706 Megtaláltam. -
Aspyrin #1705 A csellós hub címét megadná vki? -
geigermuller #1704 tegnap szakadt, most jó -
#1703 5 percenként megszakad ma... utána 5 perc még feláll normálisan, 5 perc után megint kész... ezt játsza 4 órája. -
#1702 dejo neked... gyere a győri kapuba :_ D -
#1701 jövő honaptól itt megint emelik a sávszélességet,igy már 2500kb/s lesz nekem
amugy itt miskolcon sose szakad meg a net,legalábbis nálam asszem össz vissz egyszer szakadt meg miota megvan a netem -
orkenyid #1700 Itt is szakadozott délután.
http://home.hun.chello.hu/upcmnfc/start/tamogatas/karbantartas/ -
Aspyrin #1699 htx -
#1698 speedtest -
Aspyrin #1697 A csellós speedtestet linkelje be vki plz, winreinstallom volt. -
#1696 mai nap az teljesen kész...minden rohadt lassú stb...ez volt 2-3 nappal ezelött...remélem hamar befejezik a fejlesztést. -
#1695 nekem :( -
#1694 ma nekem is kimaradások voltak -
Puntigamer #1693 én nem otthon vagyok, szal nem tudom, amúgy sokat baszakszik, lehet hogy az emelés miatt... reméljük:D -
#1692 áhh szar a net!
kinek baszakodik még? -
#1691 bix-re vagy a honlapra ? :) -
Cat #1690 én novemberben, indulásakor probáltam, 1 honap után lemondtam
ne mondd le egyből a matáv telefont, próbálgasd pár hétig
nálunk az volt a gond, hogy 2 napig ott volt hagyva, mi se hivtunk, minket se hivtak, és simán leszakadt. Akkor venni csak észre, ha hivni akarnak, és nem cseng ki - ilyenkor ujra kellett indítani a modemet.
A szerelővel dumálva azt mondta, hogy kevés az IP, és másnál is van ilyen, szóval nem egyedi hiba. Persze fél év alatt biztos alakítottak valamit, de 2e ft megtakarítás nem akkora, hogy megérje az idegeskedést. A percdij nélküliség meg csak akkor van, ha UPC telefont hivsz - nekünk tavaly novemberben egy darab ilyen ismerösünk nem volt, és sztm most sincs... -
nacsag #1689 upc telefon 1.2 k Ft ért havonta precdíj nélkül, tapasztalatok?