22959
-
Aspyrin #2021 huácsááá
Bp. 8ker:
Communications 2406,25 Kilobits pro Sekunde
Storage 300,78 kilobytes pro Sekunde
1MB file download in 3,40 Sekunden
-
Pontius #2020 hát ha a táblázatot nézzük és ha a hazai UPC a holland mintát fogja követi (sztem azt fogja követni) akkor a következő emelésnél a feltöltés 1024 kbps-re fog növekedni -
#2019 Legközelebb a feltöltést is felemelhetnék mondjuk 1 megabitre. Jobb lenne a DC. -
#2017 minnyár jön punker oszt leoszt! :D -
#2015 + -
Cicero #2014 Nemtom milyen csomagok vannak :o Azt tudom, hogy a leggyorsabb van nekünk, az melyik? -
#2012 köszönjük, majd értesítjük! -
#2010 rendben. -
Cat #2008 a lite sose fog gyorsulni, az egy belépő szintu csomag, ugyanilyen lesz sztm 2 év mulva is
ennél több egy kezdő netezőnek nem kell -
Pontius #2007 hm? ezt hogy érted? nem igazán értem mire célzol :) -
Cicero #2006 De akkor most csak a Lite gyorsul? Vagy mi?!?! :D:DDd -
Pontius #2005 Nézegesd
Sztem annyira nem állunk rosszul, inkább a fizetésekkel van baj... :(
Ha pl. hollandokat nézzük akkor egy emeléssel vagyunk tőlük elmaradva, az pedig annyira nem is rossz. Még egy emelés és a classaik és a plus sebessége meg fog egyezni a holland sávszéllel. -
#2004 én sem panaszkodom, 2003ban fizettem elő, azóta ugyanannyit fizetek, és 5ször gyorsabb lett a netem. -
Pontius #2003 Mihez képest drága?
Sztem elég yól állunk árakban európai viszonylatban. Inkább a fizetéseket kellene emelni és akkor egy szava sem lehetne a magyar embernek :)
Persze van amivel nem lehet felvenni a versenyt pl.: Svédek, hollandok vagy belgák. Ez a csoport már egy külön kategóriát, külön dimenziót alkotnak :)
De a többivel (a mi csoportunkban) simán versenyben vagyunk az első helyért. -
#2002 jajah. De így a korlátozás utáni 512K sem olyan rossz már, Végül is kb. 1,5 éve pontosan ennyi volt a chello (classic) :) -
#2001 az mindig a 10% szal evidens -
#2000 5 megabit nem rossz, de még igy is nagyon drága
menjünk tüntetni az európai árakért -
#1999 a korlát sajna maradt, de a korlát utáni sebességet emelték. Classicnál 256K-ra, Plus-nál 512K-ra korlátoznak. -
#1998 Tényleg el is feljetettem kérdezni: a 30gigás korlát maradt classicnál? vagy azt is emelték? -
#1997 De a nagyot azért jobban :) -
#1996 lightot is emelhetnék 768/256ra :-) -
#1995 aki a kicsit nem becsüli -
#1994 plus - 600K -
#1993 nah wow....classicom van és 300k-val húzok...nah lol -
#1992 HOHOHOHOOOOOOO 275k átlagba...torrentről.....nahh végre.... [XIII.ker] -
deicide #1991 huzgálom én a modemet..ki-be..!
de semmi:( -
#1990 na igen, a marketing... Naivitás volt azt hinni róluk, hogy majd valami olyasmit mondanak, hogy "Bocs emberek, nem elég sűrűn vannak a DSLAM-ok ahhoz, hogy mindenki egyenlő szolgáltatást kapjon, azonnal telepítünk még pár ezret."
Amúgy elnézve a grafikont az ADSL2+ sem hoz majd sok megváltást. A WIMAX viszont érdekes lehet. -
Cat #1989 készülnek az ADSL2+-ra
http://www.sg.hu/cikkek/37136
másrészt a marketing továbbra is ki tudja használni, még ha műszakilag nem is megvalósítható
sőt, annál inkább mondhatnak nagyot, hisz nem ők tehetnek majd róla hogy valójában nem müködik, ők nyujtják, tessenek az előfizetők közelebb költözni a központhoz
és mivel ugyse tudják kihasználni az ügyfelek, nagy központi fejlesztéseket se igényel, viszont mehet a reklámkampány -
#1988 hát kíváncsi leszek, hogy mit csinál, mert állítólag az előfizetők többségénél már elérték az ADSL technológia korlátait.
magyarul hiába emelnék a max sávszélt, a legtöbb usernél nem nőne semmit sebesség. Fórumokban már most is sokan panaszkodnak, hogy kapcsolatuk lassab mint kéne. -
#1987 312-315 K/sec az SG-ről. sirály! -
#1986 ezt nem is tudtam! :)
smsweb szerverek nincsenek véletlenül a UPC-nél? -
Cat #1985 mondok jobbat - tölts sg ftpjéről, az UPCnál van elhelyezve, és ezért a 30 gigás limitbe se számít bele! -
Cat #1984 ez a matáv karácsonyi emelésétől erősen függ, mert BIZTOSAN fognak valamit csinálni november-december táján -
Cat #1983 nálam is megemelték, 286-290 kbyte/sec körül van -
#1982 én netlimitert lesem és 294 körül megy
-
#1981 az ilyen sebességmérő oldalak elég megbízhatatlanok. (még a performance.chello.at is)
rakj be egy fájlt mondjuk az origo szoftverbázisról flashgetbe és nézd a DU-metert. -
#1980 Csináltam pár sebességtesztet reset után, hát elég vegyes eredményekkel, nemsemmi mennyire pontatlanok ezek.
Íme "pár":
Első
második
harmadik
negyedik
ötödik
hatodik
hetedik
nyolcadik
Abban mindegyik (egy kivételével) egyezik hogy emeltek :)
A vicecs az hogy a netböngészés láthatóan gyorsabb
A letöltés ftpről, hááát nem az igazi :) de majd megjavul -
#1979 zsir -
#1978 nm -
#1977 kössz.. bevált:D ittis 2,5 )