22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Aspyrin
    huácsááá
    Bp. 8ker:
    Communications 2406,25 Kilobits pro Sekunde
    Storage 300,78 kilobytes pro Sekunde
    1MB file download in 3,40 Sekunden
  • Pontius #2020
    hát ha a táblázatot nézzük és ha a hazai UPC a holland mintát fogja követi (sztem azt fogja követni) akkor a következő emelésnél a feltöltés 1024 kbps-re fog növekedni
  • FtranX
    Legközelebb a feltöltést is felemelhetnék mondjuk 1 megabitre. Jobb lenne a DC.
  • FtranX
    minnyár jön punker oszt leoszt! :D
  • ÁjjLe BoBBi
    +
  • Cicero
    Nemtom milyen csomagok vannak :o Azt tudom, hogy a leggyorsabb van nekünk, az melyik?
  • ÁjjLe BoBBi
    köszönjük, majd értesítjük!
  • ÁjjLe BoBBi
    rendben.
  • Cat #2008
    a lite sose fog gyorsulni, az egy belépő szintu csomag, ugyanilyen lesz sztm 2 év mulva is
    ennél több egy kezdő netezőnek nem kell
  • Pontius #2007
    hm? ezt hogy érted? nem igazán értem mire célzol :)
  • Cicero
    De akkor most csak a Lite gyorsul? Vagy mi?!?! :D:DDd
  • Pontius #2005
    Nézegesd
    Sztem annyira nem állunk rosszul, inkább a fizetésekkel van baj... :(
    Ha pl. hollandokat nézzük akkor egy emeléssel vagyunk tőlük elmaradva, az pedig annyira nem is rossz. Még egy emelés és a classaik és a plus sebessége meg fog egyezni a holland sávszéllel.
  • robotnyk
    én sem panaszkodom, 2003ban fizettem elő, azóta ugyanannyit fizetek, és 5ször gyorsabb lett a netem.
  • Pontius #2003
    Mihez képest drága?
    Sztem elég yól állunk árakban európai viszonylatban. Inkább a fizetéseket kellene emelni és akkor egy szava sem lehetne a magyar embernek :)
    Persze van amivel nem lehet felvenni a versenyt pl.: Svédek, hollandok vagy belgák. Ez a csoport már egy külön kategóriát, külön dimenziót alkotnak :)
    De a többivel (a mi csoportunkban) simán versenyben vagyunk az első helyért.
  • PyRex
    jajah. De így a korlátozás utáni 512K sem olyan rossz már, Végül is kb. 1,5 éve pontosan ennyi volt a chello (classic) :)
  • robotnyk
    az mindig a 10% szal evidens
  • Mike
    5 megabit nem rossz, de még igy is nagyon drága
    menjünk tüntetni az európai árakért
  • PyRex
    a korlát sajna maradt, de a korlát utáni sebességet emelték. Classicnál 256K-ra, Plus-nál 512K-ra korlátoznak.
  • Zsolo007
    Tényleg el is feljetettem kérdezni: a 30gigás korlát maradt classicnál? vagy azt is emelték?
  • PyRex
    De a nagyot azért jobban :)
  • Botond #1996
    lightot is emelhetnék 768/256ra :-)
  • Sil3nt
    aki a kicsit nem becsüli
  • PyRex
    plus - 600K
  • Sil3nt
    nah wow....classicom van és 300k-val húzok...nah lol
  • Sil3nt
    HOHOHOHOOOOOOO 275k átlagba...torrentről.....nahh végre.... [XIII.ker]
  • deicide
    huzgálom én a modemet..ki-be..!

de semmi:(
  • FtranX
    na igen, a marketing... Naivitás volt azt hinni róluk, hogy majd valami olyasmit mondanak, hogy "Bocs emberek, nem elég sűrűn vannak a DSLAM-ok ahhoz, hogy mindenki egyenlő szolgáltatást kapjon, azonnal telepítünk még pár ezret."

Amúgy elnézve a grafikont az ADSL2+ sem hoz majd sok megváltást. A WIMAX viszont érdekes lehet.
  • Cat #1989
    készülnek az ADSL2+-ra
    http://www.sg.hu/cikkek/37136

másrészt a marketing továbbra is ki tudja használni, még ha műszakilag nem is megvalósítható
    sőt, annál inkább mondhatnak nagyot, hisz nem ők tehetnek majd róla hogy valójában nem müködik, ők nyujtják, tessenek az előfizetők közelebb költözni a központhoz
    és mivel ugyse tudják kihasználni az ügyfelek, nagy központi fejlesztéseket se igényel, viszont mehet a reklámkampány
  • FtranX
    hát kíváncsi leszek, hogy mit csinál, mert állítólag az előfizetők többségénél már elérték az ADSL technológia korlátait.
    magyarul hiába emelnék a max sávszélt, a legtöbb usernél nem nőne semmit sebesség. Fórumokban már most is sokan panaszkodnak, hogy kapcsolatuk lassab mint kéne.
  • FtranX
    312-315 K/sec az SG-ről. sirály!
  • FtranX
    ezt nem is tudtam! :)

smsweb szerverek nincsenek véletlenül a UPC-nél?
  • Cat #1985
    mondok jobbat - tölts sg ftpjéről, az UPCnál van elhelyezve, és ezért a 30 gigás limitbe se számít bele!
  • Cat #1984
    ez a matáv karácsonyi emelésétől erősen függ, mert BIZTOSAN fognak valamit csinálni november-december táján
  • Cat #1983
    nálam is megemelték, 286-290 kbyte/sec körül van
  • ÁjjLe BoBBi
    én netlimitert lesem és 294 körül megy
  • FtranX
    az ilyen sebességmérő oldalak elég megbízhatatlanok. (még a performance.chello.at is)

rakj be egy fájlt mondjuk az origo szoftverbázisról flashgetbe és nézd a DU-metert.
  • Zsolo007
    Csináltam pár sebességtesztet reset után, hát elég vegyes eredményekkel, nemsemmi mennyire pontatlanok ezek.

Íme "pár":

Első
    második
    harmadik
    negyedik
    ötödik
    hatodik
    hetedik
    nyolcadik

Abban mindegyik (egy kivételével) egyezik hogy emeltek :)

A vicecs az hogy a netböngészés láthatóan gyorsabb

A letöltés ftpről, hááát nem az igazi :) de majd megjavul
  • EmIn3m02
    zsir
  • ÁjjLe BoBBi
    nm
  • AlieN911
    kössz.. bevált:D ittis 2,5 )