22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • trigonometry
    érdekes reklamáció lenne ...elnézést torrentezek és hát izé mér hálózaton belül és hát...
  • bakvarnyu
    Nem tudom akkor reklamáljál a központba. Bár nem tudom hogy lehet ilyesmit bizonyítani.
  • Robikas
    Nyomtam Azureus-val is, ugyanez volt a gond. Ott is szűrt rendesen, a számláló még is pörög.
  • bakvarnyu
    Próbáld már ki az Azureus-t nekem azzal hibátlanul megy.
    És annál van külön ilyen opcio, hogy ip szűrés nem kell
    konfig fájlt buherálni.
    Utorrent is fent van de azt még nem próbáltam.
  • Robikas
    Hello

utorrent 1.6
    ja, írja a blokkoltak listáját. Kiírja azok ipjét is akikkel kapcsolatban vagyok, leellenőríztem manuál, szal összehasoníltottam azzal a ip sorral ami itt a fórumon meg van adva, és ok. Mégis számol.
  • bakvarnyu
    melyik torrent kliens?
    kiírja a blokkolt ip cimek listajat?
  • CzGobe
    erre nincs gyógyír, vagy chellos es nem szamol, vagy nem chellos es szamol. lehet rossz az ip szuro, vagy hívd fel 1221 ingyenes...
  • Robikas
    Hali!

Help!!!! Valaki mondjon valami okosat az előző kérdésre, mert lassan kitépem a kábelt a falból....
    Lécci help!

üdv
  • CzGobe
    kimenő portot állítgass, vagy legyél passzív
  • Zsov
    Hello! Tud valaki segíteni? Ma rákötöttem a gépem routerre (két gép együtt) és minden csodásan megy ,de a dc-ről nem tudok letölteni csak rólam szednek...Ha valaki tud tippet mit kell még beállítanom szívesen venném a tanácsokat!
  • schrank
    nekem is mért szűrővel csak nem tudni hogy számolta is vagy csak mérte-e mert a kettő nem ugyan az én meg az 5 GB-szarommal nem nagyon tudok kísérletezgetni
  • Robikas
    Üdv!

Lenne egy kérdésem, problémám: szal torrent klinesben belőve az ip-szűrés, a nem chellos tartományoknak viszlát, le is ellenőríztem manuálisan is hogy akikkel kapcsolatban voltam chellos ipvel nyomultak. Ehhez képest az a nyamvadt számláló simán beleszámolta aza adatforgalomba? Ez mitől van? Kezd felidegesíteni. Ja, és standard csomaggal tolom.

köszi a segítséget
  • Mighty
    INGYEN

[apro]nincsen semmi. olvassa el mindig az aprobetus reszt[apro]
  • schrank
    ha ez a hír így igaz akkor a classik az max 6/1Mbit-es lesz 40-50GB korláttal
  • fagyalllo
    :-)))
    semmi varázslat, nincs ip szűrés, a belső forgalom max. 5 giga talán... én se értem. a forgalommérő októberben mutatott 3MB-ot, azóta folyamatosan nulla. hehe
  • CzGobe
    én roppantmód szeretnék ilyet, hiszen ebben a háztömbben van a upc-nek egy irodája :P
  • wba
    Chellos torrent oldal
  • CzGobe
    azta! bár igaz nem a hálózaton belüli töltögetés szerepel csak ebben a 70-80 gigában? :) (valaki ugy tette fel a torrent kliensedet, h rötgön az ipszűrést is bekapcsolta? :P)
  • trigonometry
    jaja ha nagy baj ezen könnyen lehet segíteni
  • Mo.Organ
    Ha ez neked gondot jelent csak szólj, elintézzük hogy korlátozzanak.
  • fagyalllo
    érdekes "problémám" van, kb. 4 hónapja nem megy a forgalommérés, 70-80 gigákat töltögetek le és semmi korlátozás (classic csomag). ez mitől lehet? van valakinek hasonló gondja? :-)
  • trigonometry
    "A feltöltés sávszélessége február végéig a következőképpen alakul: a majdani 1 megabites szolgáltatás legnagyobb feltöltési sebessége 128 kilobit per másodperc lesz, a maximum négy megabites csomagnál 256 kilobit, a 8 megabites csomagnál 512 kilobit, a legnagyobb 18 megabites csomagnál pedig 1024 kilobit."

a kihuzott rész miatt nem tudom elképzelni (nem értem meg) miért ne lenne szükséges a sávszélemelés és korlátmegszüntetés a chellonál

Chellonál 3megabit/512 van, korláttal!
  • schrank
    oda van írva csak nem így akár hanem így akár
  • Mighty
    Nem atveres, mivel oda van irva az akár szo.
  • mozesapo
    Azért kiemelnék egy nagyon fontos szót - AKÁR elérheti -. Te is szeretnél ilyet chellon, hogy pl. a classic akár 10Mbit/s letöltési sebesség?
    Hogy nagy átverés az egész T-com emelés, mert van akinek nőni fog, van akinek marad az ami van.
  • CzGobe
    kp-kp között nem telefon vonalon (dsl) megy az adat :P
  • schrank
    én ezt nem értem a központtól mért távolság miért számít ha a célközpont a halál...szán van akkor nem mindegy hogy egy felhasználó mennyire esik a központtól a központ-központ közti távolság az lényegtelen
  • CzGobe
    Huh, ez azért elég durva emelés...
    Kábelnetnél milyen sebességkorlátok léteznek amúgy? Itt is elérhető lenne pl 22Mbps?
  • Cat #5363
    http://www.sg.hu/cikkek/49716/januar_15_tol_emel_savszelesseget_a_t_com
  • schrank
    linkeld a híreket lécci tudod "messzirő jött embeeee aszt mondd amit akaaa"
  • scs17
    ámen
  • Mighty
    Megjelent a hír, miszerint a T-Com 15-én emeli a sávszélt. Remélhetőleg a UPC is hamar lép ezügyben és jövőhéten már egy módosított ÁSZF-et lehet olvasni :)

Aki nagyon akar váltani ADSL-re, annak itt egy grafikon, ami azt ábrázolja, hogy az egyes ADSL technológiák esetén mekkora lehet a sávszélesség a központtól való távolság függvényében. Ennek fényében már jobban el tudja dönteni a dolgot.

• PyRex
    Csak sajátot néztem természetesen :))
    És még egy levelet sem kaptam - sebesség természetesen nincs korlátozva... :)
  • bakvarnyu
    Jóhogy dumeterbe 11 gigánál járok, a mérő szerint meg 1.2-nél.
    Ezt olvassad végig
  • Mo.Organ
    Nem kell összeadni a lépcsőház teljes letöltését.
  • PyRex
    Hát nemtom, 68GB-nál tartok... :)
  • scs17
    de, később hozzáadhatja úgy hogy óvatosan
  • CUCLI
    ha a "A kérés nem teljesítheto. Kérem próbálkozzon késobb!" duma van akkor ugye nem számol?
  • schrank
    ttte varnyú biztos hogy műxik ez filter
  • Mighty
    Gondolom, ja.