UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
20nak nem duplája a 60,de lehet én vagyok a hülye :-o
Lammer
megvan a bejelentés!

"

Legkésõbb december elsején megkezdi a sebességnövelést a UPC a Chellón, tudta meg a Nyugat.hu Szûcs Lászlótól, a UPC Magyarország szóvivõjétõl. A jelenlegi Chello Classic 768/256 kbit/sec (le-/feltöltési) sebesség 1536/512 kbit/sec-re változik, míg a Chello Plus 1024/512-rõl 3072/512-re nõ. A Plus csomag feltöltési sebessége azért marad változatlan, mivel a UPC úgy véli hogy már ez is megfelelõen nagy sebesség.

Változik a sokat bírált adatátviteli korlát mérete is. A Classic csomagban a változtatás után 30 GB, a Plus esetében 60 GB lesz a limit (eddig 15/20 GB volt). Ha a felhasználó le- és feltöltött adatainak összege meghaladja ezt a mennyiséget, akkor csökkentett sebességgel netezhet tovább az adott hónapban."

szarnak a pofon... dupla sebesség,dupla korlát
<#rolleyes>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

NecroJoe
Az mondjuk furcsa hogy a cseheknél alacsonyabb a feltöltési sebesség és azon nem is emelnek. Kiváncsi vagyok a Chello Easy mennyi lesz (ha lesz).

Necro

de pl én mindig 40-50 gb-ot töltök (chello classic) és még csak 1x korlátoztak, de akkor is használható maradt (20-al még lehetett tölteni)

hát, kb.
15 vagy 20, olymind1
a gáz ebben az, hogy másfél megabittel (azaz 180 kbyte/seccel) már 2 nap alatt elérhetõ...

FtranX
hát ez van sajnos, de azért jobb mint a semmi.

Korlátot sztem nem lesz eltörölve, viszont az 1538kb/s már egész kellemes. Emléxem a modemes 56kb/s-re még, sosem gondoltam volna, hogy pár év alatt több tízszeresével fogok tölteni <#smile>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lehangoltál, 5 gigát emeltek, nálunk 15 náluk 20, és bekerült egy chello easy 5 gigával

chello easy 5 GB
chello classic 20 GB
chello plus 40 GB
chello professional 80 GB

FtranX
nézzétek meg ezt a linket:

A cseheknél dupláznak:

http://www.upc.cz/cz/vysokorychlostni-internet/?page=zakladni_info_

😊

a forgalom változatlanul hagyása mellett ez halottnak a csók

FtranX
honnan??? 😄D

én 768al elégedett lennék, adatforgalmi korlát nélkül (vagy legalább 50 gigával)
idegesítõ hogy vissza kell fognom magam, és számolgatni hogy mi mennyi

Z
Ma hívtam fel az axelerot:

tarifák üzleti elõfizetõk számára:

512 - 13900/12900.- HUF nettó/hó

768 - 17900/16500.- HUF nettó/hó

Ha ezt dulpázzák, akkor szénnéalázza a Chellot. Úgy, hogy nincs adatforgalmi korlát... 😊

Csak sajna még tart a hûségnyilatkozat...de ami késik nem múlik.

Végre van verseny, csak a rohadt politikusok miatt nem jött elõbb. Folyton csak a pofájuk jár, hogy tudás alapú társadalom, meg Internetet mindenkinek. Eddig ültek a seggükön a cégek. Na most majd meglátjuk ki hogy tud durvítani.

Lehet, hogy ezzel fogom riogatni telefonon a UPC-t: nos marad az adatforg. korlát, vagy már izzíthatom is az Axelero hotline-t? <#eplus2><#hehe><#eplus2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ugy tudom hogy a chello classic 1500/256, a plus 3000/768 lesz

FtranX
FtranX
<#eljen><#eljen>

Jó lenne, ha a sima csellót felemelnék legalább 30 gigára és 1024/512-re.

Mighty
Lesz itt meg kanaan 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lammer
Chello bennfentes a HWSW fórumáról!!!
"És hogy ONtopic is legyek, csepegtetek egy kis információt okos fejetekbe biggrin_2.gif Szóval igen, beismerem, nagyon valószínû, hogy a matáv a november közepére idõzített akcióval egy ideig beelõz. Nagyjából december elejére lehet várni a chello sávszélesség- és korlátemelését, és nem egy éjszaka alatt, hanem ahogy az 512->768 upgrade is volt, városok között kis eltérésekkel. Népharagot megelõzendõ: még nincs meg a sorrend, nem tudom, hogy melyik város jön elõbb vagy késõbb. És nem, nem mondom meg, hogy mik lesznek az új csomagok, mert még változhat."

Lammer
mert mondjuk a sima rádiótól kifordúl a belem,,, vagy ha acc Psytrance meg Black metal meg Dark ambient adókat, komolyan körbecsinálom magam...

Botond
22nap alatt az is napi több mint 5 óra rádiózás egyébként,az már kicsit sok sztem :-)
Botond
sima rádió az nincs arra?:-D minek ezzel a netet terhelni?:-D
Lammer
khmmm én sajnos most Novemberben most itthon leszek 22 full napot! khmmm gondolhatod, ha nem találnám fel magam, szarrárádióznám magam, régen sokat is hallgattam, mostmár inkább egésznap mp3ak szólnak lokálból...

Botond
akinek van 120órája egy hónapban rádiózni az nem semmi :-)
ja, és ha ehhez hozzáveszem hogy nekem két hete egyáltalán nem jelenit meg semmit a forgalommérõ lap, akkor talán jogosan tartom szarnak az egészet

számolj utána
ha öt napig hallgatsz webrádiót 256 kbiten, akkor már meg is van a 15 giga
egy sec alatt 32 kbyte, egy perc alatt 2 mega, egy óra alatt 115 mega, azaz egy nap alatt majdnem három gigát forgalmaz
5 nap, és akkor nem csináltál mellette az égvilágon semmit (egy weboldal egy mega, néhány poénos csatolt levél amit megkapsz a haveroktol szintén sok mega, bemész a veszett jó csajok topicba megvan 5 mega...)

Botond
webkamera és rádió 0-24 kell hogy menjen jó sokáig,hogy meglegyen a korlát :-D hamarabb halsz meg a fáradtságtól semhogy ilyesmivel le tud magad korlátoztatni :-D
Lammer
nagyon sok???
na ebbe ne menjünk bele, lehet a szomszéd MArinéninek is sok, mert õ ellevelez, meg elszörfõl párszáz megát...
csak amikor MArinéni rájön, hogy tud beszélgetni az 56ban kiszökött bátyjával Kanadából webkamera segítségével, naszóval érted???
nem kell 1bõl warezra gonodlni...
VOD, webkamera, online Rádió, Linux disztrib... seccperec 😉 meg van a 15GB!

az a 15 giga három darab dvd

Botond
nagyon sok aza 15giga,nem véletlenül mennek ki a limitbõl a júzerek,és ennek következménye a korlát
Lammer
szerencséd van...
mert egy átlag júzer aki neaggyisten többet forgalmaz, mint 15Gb annak löttek...
ezért mondom, hiába itt a kánanán, pár napig...

Botond
nekem 10 hónap alatt egyszer sikerült lekorlátoztatni magam,szal nekem mindig gyorsabb lesz :-)
Lammer
meddig 5 napig? <#rolleyes>

Botond
hát a tv csak aztat mondta,hogy még gyorsabb lesz a dolog :-)
Z
"forgalomkorlát emelés" - eltörlést akartál mondani? 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

forgalomkorlát emelés legyen, ne sebesség

Botond
lesz sebesség növelés aszondja a reklám a tvbe,érdekes :-)
The Garrett
NA nekem már 1 hete 120 ping szerverekre, érdekesmódon a letöltés megy rendesen.

Szomszédnek ugyanez...gg.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ÁjjLe BoBBi
ehh 😄 ilyet se hallotam még.
nekem mindig pár nappal hamarabb nyomják vissza mint kéne. általában 3-4. akkor még töltök hozzá kb.5gigát és jóvagyok 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Csak áramtalanítani kellett a modemet😊

Mighty
És ha ezt ide beírod, akkor nem leszel lekorlátozva? Esetleg hívd fel õket, akkor talán megoldódik a problémád.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok
Már nov 2 van és még mindig le vagyok korlátozva. Hogy is van ez?

Nyugi van, csak bátorkodtam megemlíteni, hogy a szolgáltatás mûxik, szal valószínûleg "körülötted" van a gubanc. Igazán nem gondoltam, hogy ezt ennyire nehét megérteni.

attol, hogy nálad megy, és nálam nem, még nem nálam van a hiba, ez nem világos?

Dehogynem:

Válasszon az alábbi lehetoségek közül Forgalom (M😎

Tárgy hónap Havonkénti összesítés Napi összesítés

Október

8539 MB

1131 , Sun Oct 31 12:07:21 2004
A kérés nem teljesítheto. Kérem próbálkozzon késobb!

operával is megnéztem, ugyanugy nem jó, sokadszorra sem - nem nálam van a hiba

Nálam mutatja a 10Gb-ot

nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem már két hete nem megy a forgalommérés - mondjuk már nem is izgat

Kim Basinger
27 gb utan sincs korlat 😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

a számláló késéssel mér, tehát szerintem az utolsó nap töltöttél mint állat, és az a mérõ hibája miatt átcsuszott erre a hónapra