22959
-
trigonometry #5391 érdekes reklamáció lenne ...elnézést torrentezek és hát izé mér hálózaton belül és hát... -
#5390 Nem tudom akkor reklamáljál a központba. Bár nem tudom hogy lehet ilyesmit bizonyítani. -
Robikas #5389 Nyomtam Azureus-val is, ugyanez volt a gond. Ott is szűrt rendesen, a számláló még is pörög. -
#5388 Próbáld már ki az Azureus-t nekem azzal hibátlanul megy.
És annál van külön ilyen opcio, hogy ip szűrés nem kell
konfig fájlt buherálni.
Utorrent is fent van de azt még nem próbáltam. -
Robikas #5387 Hello
utorrent 1.6
ja, írja a blokkoltak listáját. Kiírja azok ipjét is akikkel kapcsolatban vagyok, leellenőríztem manuál, szal összehasoníltottam azzal a ip sorral ami itt a fórumon meg van adva, és ok. Mégis számol. -
#5386 melyik torrent kliens?
kiírja a blokkolt ip cimek listajat?
-
#5385 erre nincs gyógyír, vagy chellos es nem szamol, vagy nem chellos es szamol. lehet rossz az ip szuro, vagy hívd fel 1221 ingyenes... -
Robikas #5384 Hali!
Help!!!! Valaki mondjon valami okosat az előző kérdésre, mert lassan kitépem a kábelt a falból....
Lécci help!
üdv -
#5383 kimenő portot állítgass, vagy legyél passzív -
Zsov #5382 Hello! Tud valaki segíteni? Ma rákötöttem a gépem routerre (két gép együtt) és minden csodásan megy ,de a dc-ről nem tudok letölteni csak rólam szednek...Ha valaki tud tippet mit kell még beállítanom szívesen venném a tanácsokat!
-
#5381 nekem is mért szűrővel csak nem tudni hogy számolta is vagy csak mérte-e mert a kettő nem ugyan az én meg az 5 GB-szarommal nem nagyon tudok kísérletezgetni -
Robikas #5380 Üdv!
Lenne egy kérdésem, problémám: szal torrent klinesben belőve az ip-szűrés, a nem chellos tartományoknak viszlát, le is ellenőríztem manuálisan is hogy akikkel kapcsolatban voltam chellos ipvel nyomultak. Ehhez képest az a nyamvadt számláló simán beleszámolta aza adatforgalomba? Ez mitől van? Kezd felidegesíteni. Ja, és standard csomaggal tolom.
köszi a segítséget -
#5379 INGYEN
[apro]nincsen semmi. olvassa el mindig az aprobetus reszt[apro] -
#5378 ha ez a hír így igaz akkor a classik az max 6/1Mbit-es lesz 40-50GB korláttal -
fagyalllo #5377 :-)))
semmi varázslat, nincs ip szűrés, a belső forgalom max. 5 giga talán... én se értem. a forgalommérő októberben mutatott 3MB-ot, azóta folyamatosan nulla. hehe -
#5376 én roppantmód szeretnék ilyet, hiszen ebben a háztömbben van a upc-nek egy irodája :P -
wba #5375 Chellos torrent oldal -
#5374 azta! bár igaz nem a hálózaton belüli töltögetés szerepel csak ebben a 70-80 gigában? :) (valaki ugy tette fel a torrent kliensedet, h rötgön az ipszűrést is bekapcsolta? :P) -
trigonometry #5373 jaja ha nagy baj ezen könnyen lehet segíteni -
#5372 Ha ez neked gondot jelent csak szólj, elintézzük hogy korlátozzanak. -
fagyalllo #5371 érdekes "problémám" van, kb. 4 hónapja nem megy a forgalommérés, 70-80 gigákat töltögetek le és semmi korlátozás (classic csomag). ez mitől lehet? van valakinek hasonló gondja? :-) -
trigonometry #5370 "A feltöltés sávszélessége február végéig a következőképpen alakul: a majdani 1 megabites szolgáltatás legnagyobb feltöltési sebessége 128 kilobit per másodperc lesz, a maximum négy megabites csomagnál 256 kilobit, a 8 megabites csomagnál 512 kilobit, a legnagyobb 18 megabites csomagnál pedig 1024 kilobit."
a kihuzott rész miatt nem tudom elképzelni (nem értem meg) miért ne lenne szükséges a sávszélemelés és korlátmegszüntetés a chellonál
Chellonál 3megabit/512 van, korláttal! -
#5369 oda van írva csak nem így akár hanem így akár -
#5368 Nem atveres, mivel oda van irva az akár szo. -
#5367 Azért kiemelnék egy nagyon fontos szót - AKÁR elérheti -. Te is szeretnél ilyet chellon, hogy pl. a classic akár 10Mbit/s letöltési sebesség?
Hogy nagy átverés az egész T-com emelés, mert van akinek nőni fog, van akinek marad az ami van. -
#5366 kp-kp között nem telefon vonalon (dsl) megy az adat :P -
#5365 én ezt nem értem a központtól mért távolság miért számít ha a célközpont a halál...szán van akkor nem mindegy hogy egy felhasználó mennyire esik a központtól a központ-központ közti távolság az lényegtelen -
#5364 Huh, ez azért elég durva emelés...
Kábelnetnél milyen sebességkorlátok léteznek amúgy? Itt is elérhető lenne pl 22Mbps? -
Cat #5363 http://www.sg.hu/cikkek/49716/januar_15_tol_emel_savszelesseget_a_t_com -
#5362 linkeld a híreket lécci tudod "messzirő jött embeeee aszt mondd amit akaaa" -
#5361 ámen -
#5360 Megjelent a hír, miszerint a T-Com 15-én emeli a sávszélt. Remélhetőleg a UPC is hamar lép ezügyben és jövőhéten már egy módosított ÁSZF-et lehet olvasni :)
Aki nagyon akar váltani ADSL-re, annak itt egy grafikon, ami azt ábrázolja, hogy az egyes ADSL technológiák esetén mekkora lehet a sávszélesség a központtól való távolság függvényében. Ennek fényében már jobban el tudja dönteni a dolgot.
-
#5359 Csak sajátot néztem természetesen :))
És még egy levelet sem kaptam - sebesség természetesen nincs korlátozva... :) -
#5358 Jóhogy dumeterbe 11 gigánál járok, a mérő szerint meg 1.2-nél.
Ezt olvassad végig -
#5357 Nem kell összeadni a lépcsőház teljes letöltését. -
#5356 Hát nemtom, 68GB-nál tartok... :) -
#5355 de, később hozzáadhatja úgy hogy óvatosan -
CUCLI #5354 ha a "A kérés nem teljesítheto. Kérem próbálkozzon késobb!" duma van akkor ugye nem számol? -
#5353 ttte varnyú biztos hogy műxik ez filter -
#5352 Gondolom, ja.