UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
Igen a magyarban a kis szavakkal lehet szépen variálni..
Akár 150000 Ft...
Várható nyereség...
stb.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
Vitatkozhatunk napestig, de beláthatod, hogy 16k huf-ért senkinek nem éri meg garantált 2.5 mbit-et adni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Blufox
Ha ezt vesszük alapúl amit ide másoltál,én is másolok ahol homlok egyenest szembe köpik a tények egymást.

A szélessávú technológiának köszönhetõen, a hagyományos telefonvonalon elérhetõ letöltési sebesség többszörösével juthat egységnyi idõn belül lényegesen több információhoz.

Úgye a hagyományos tel,(modemes) az max 56kb/sec volt,annak a többszöröse már nem hagyományos. Pláne nem cábel esetén.Namármost 192kb/sec az mi? sebesség? mert váleményem szerint ,csiga lassú. Rgo,nem tudja a jobb kéz mit irt a bal kéz. Vagyis.Vásárlók szándékos félrevezetése ,ha úgy tetszik átverése.

Blufox
16 rugóért kicsit pofátlanság ez. Amikor szerzõdést kötöttem ,abban ott a GARANTÁLT ! szó is ám. Na akkor erre varj farzsebet,és akkor csak 2.5mb/sek-rõl volt szó.Akkor ki is a légy?😊))

Mighty

Mighty
Tudod, ott van az a max. szócska. Az azt jelenti, hogy ennyi lehet maximum, de lehet ennél kisebb is, mint ahogy néha elõ is fordul.
Garantálni a több megabitet csak a béreltvonali szolgáltatásnál szoktak. De az meg annyiba is kerül.

Mighty
Nos, én az ÁSZF-ben (mert ez a mérvadó) ezt találtam:

Garantált letöltési sebesség:
Chello Plus 100 kbit/s (Minimál érték) 512 kbit/sec (Célérték)
Garantált feltöltési sebesség:
Chello Plus 32 kbit/s (Minimál érték) 192 kbit/s (Célérték)

Ki is az a bizonyos légy? 😊

Blufox
<u>A csomag tartalma:
max. 5120 kbit/sec letöltési és 512 kbit/sec feltöltési sebesség</u>

Na ez az ami nincs.<#violent><#violent>

Blufox
Akkor egy kis ismertetõ a chello pluszról.

chello plus

A chello plus az internetes szolgáltatások "non plus ultrája". A 5120/512 kbit/sec álomsebesség mellett havi 60 GB adatforgalmat biztosít, valamint egyszerre három számítógépet is kiszolgál. Így elsõsorban kisebb cégek, vállalkozások számára ajánljuk.

A csomag tartalma:
max. 5120 kbit/sec letöltési és 512 kbit/sec feltöltési sebesség
3 email cím és 15 álnév (alias)
10 MB email tárhely címenként
30 MB webtárhely saját weblapok számára
60 GB havi szélessávú forgalom*
max. 3 PC között megosztható hozzáférés
ingyenes vírusszûrõ és spam-szûrõ szolgáltatás a chello postafiókhoz

Blufox
Tudod én is úgy jártam mint a légy... a fényre ment azt jól rá ba@ott.

A www.upc.hu oldalon megtekinthetõ az ajánlat.

Mighty
Pedig az állandó 2.5 mbit-et sem garantálja a UPC...

Blufox
Nem várok el 5mb/sec-t mert nem is tudja ezt egyenlõre szolgáltatni, a másik,hogy én nem is vártam el.Ha,figyeltél volna én chello+vagyok ami ugye alapból garantál 2.5mb/sec-t. Tehát semmit nem vártam el csak azt,hogy amiért fizetek azt kapjam is meg,nem pedig fapados sebességért300-400k/sec fizessek,teccik érteni?

<#nevetes1>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Mighty
Lehet, hogy botranyos, de ennyi penzert ne varj garantalt savszelesseget. Az elerheto _maximum_ 5mbit. A szerzodesek alapjan nem lenne koteles allandoan ezt nyujtani. Csak az o erdeke, hogy minel kevesebbszer legyen fennakadas. De hiba mindenhol elofordul.

Blufox
Itt mérhet ki ki kedve szerint😊)http://www.sebessegmero.hu/index.php

Blufox
UPC

Blufox
Ez a botrány.

Blufox
Szia!😊 Igen chello plssom van,mint irtam utálom ha sokat kell molyolnom a letöltõgetéssel.A mért adat a chello plusz-é.

Akkor én is egy kicsit CSALÓDOTT vagyok,ma ugyanis a "jó"kis 5mb/sec helyett 300-400k/sec a sebességem,nincs korlátozva!!! Azt mondja agyaska,terhelt a rendszer. Mondomneki a lóvém az jó? kit érdekel,hogy a rendszer terhelt? Én fizetek te(upc)+szólgáltatsz,azaz szolgáltatnál.
Na ma ki is akasztotta rendesen.

Köszi szépen a segítséget, a proxy volt a problem. Megnézem a kártya címének az átírását is, mer nem akarok mindig modemet reggelni, ha átdugom😊
Köszi még1x<#worship>

Válasz 2348-ra
xp-nél a következõképp néz ki:
start>vezérlõpult>rendszer>hardver>eszközkezelõ>hálózati kártyák>realtek vagy amid van...rákatt>speciális>network address
na ezt állítod be a laptopon arra amit a pc-d ír ki !<#wave>
bertino
aki egy kicsit is utánajár vki/ vagy vmi okmány, dokumentum felé, ami a korlát áthidalását tartalmazza, simán kikerülhetõ... csak egy kis kutakodás kell

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Internet explorer >> Eszközök >> Internetbeállítások... >> LAN beállítások >> Proxykiszolgáló
Ha van oda valami írva akkor van proxy, ha nincs akkor nincs

Fizikai címe van a hálókártyának, sztem erre gondoltok. Legalábbis az Everest szerint van. Erre van vmi progi amivel meg lehet változtatni? Modem is kihúz-bedug de semmi. Vagyis ua: IP-m van, de semmihez nem tudok csatlakozni. Lehet, hogy a proxy lesz a problem, de azt hogy lekk megnézni? <#lama>vagyok... bocs

És azt hogyan írja át?

A 2344-re mondanám, hogy sokkal egyszerûbb ha a laptopon állítja a hálókártya azonosítóját azonosra a pc-jével... Onnantól jó lesz!
Használsz proxy-t a laptopon? Csak mert proxy-n keresztül nem tud csatlakozni a regisztrációs oldalhoz... (hátha azért nem jön be)
Ha nincs akkor:
Esetleg a külsõ modemet reg. elött próbáld meg áramtalanítani, talán segítt.

De ezaz, hogy régebben ment a modem reg, de most nem. Mondjuk akkor még a home.hun.chello.hu kellett. Akkor megpróbálom azzal a linkkel, amit írtál. Köszi szépen a helpet. Routerre én is gondoltam, de elõbb-utóbb úgyis csak a laptop marad meg valószínûleg. Köszi még1x.

Ez igy elég problémás mivel más a két gép modem azonosítója. Ezért minden átdugásnál újra kell regisztrálnod a modemet a kezeles.chello.hu honlapon.
Én azt javaslom, hogy vegyél egy rútert és arról oszd meg a neted a 2 gép között, vagy az asztali pc-be vegyél még egy hálókártyát és arról vezesd át a laptopra...

Morpheus
Nem vesszük sértésnek.😊 Bõven elég ez a 2Mbit korlátlanul.😊Csak kérdés. Kb. 1éve emelt a Chello. Elõtte az 512-vel mit csináltál? Ugyanúgy használtad nem?😊 Ja és a mostani emelésnél kihagyták a korlát emelését. Így aki eddig töltögetett lefelé warez (sicc!) dolgokat, azok maximum most hamarabb érik el a korlátot.😊

u.i.: most nézem, hogy lehet, hogy neked Chello pluszod van? A kép alapján legalább is ezt veszem ki. Akkor az elõbbi bekezdésbe tedd bele ennek a sebességét.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Sziasztok! Egy kis helpet szeretnék kérni. A laptopomra szeretném rádugni a netet, ok ez meg is van, kapok ip-t meg minden, de nem jelenik meg semmi oldal. A modem reg oldal sem. Régebben ment simán, de mostanában egyáltalán nem. Az asztali gépen nincs semmi problem, új win után is megy minden. A laptopon xp home sp2 van. Minden hálózati beállítás ugyanaz a 2 gépen.

bertino
jelezd befele UPC felé... tod... errõl megy itt mindig a rizsa

nem ez már a második alkalom...a mai és a tegnapi hogy hajnalban nincs net😞(

vagy is van...de valami brutál modon lelassulva😞

ti ilyennel találkoztatok már...?

VIII..ben lakom...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Blufox
Bárki is bármit mond, nekem a chello bevált. Azelõtt Tvnetwork-om volt ami szintén jó de belehaltam a lassú letõltögetésbe. Ezzel meg mint az atom ,villámgyorsan lekapok bármit ,akár varez oldalról akár korlátozott sávszélességü helyröl.Megéri nekem az árát mert nem molyolok feleslegesen hanem azonnal támadásra kész akkor amikor akarom. Nem sértésként irom de ilyen adsl 500 meg 1mb/s engem a viz verne ki. Természetesen attól még jó lehet.

Blufox
Ez most lett mérve kb 2 perce.

Blufox
Helló,mostanában nekem stabilan ennyin halad a chello,néha van csak kiakadva.

mrzed001
Csak nekem ingadozik durván az up sebessége (meg szakadozik piszkosul)
Ráadástul mintha Fatáv felõl szarakodna a down is
(BP XIV)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

maozedong
annyi nálam is..

Resurrection!

na most nem panaszkodom hanem virulok fasza ftprõl 315-304 között ingázik😊 szóval most fasza minden, rendbetették itt a dolgokat (8.ker)
ÁjjLe BoBBi
5 giga

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

a lightnál mennyit lehet tölteni? 3 vagy 15giga?

http://thenamelessphoto.com/

nyami
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte

Übertragungsdauer: 4 sec.
Bandbreite: ~2000 Kbit/s

próbál javulni

ÁjjLe BoBBi
Communications 2394,74 Kilobits pro Sekunde
Storage 299,34 kilobytes pro Sekunde
1MB file download in 3,42 Sekunden

vajon meddig ? :\

Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
213.46.246.135
Übertragungsdauer: 3 sec.
Bandbreite: ~2666 Kbit/s

<#nevetes1>

nyami
peedtest

Übertragungsdauer: 15 sec.
Bandbreite: ~533 Kbit/s

:@@@@@@@

bertino
modemreset ?

bertino
szintén és szintén 😊

Zsolo007
Nekem pár órája jött vissza..Péntek délben ment ki....Miskolci vok 😊

ÁjjLe BoBBi
Communications 188,08 Kilobits pro Sekunde
Storage 23,51 kilobytes pro Sekunde
1MB file download in 43,56 Sekunden

na úgy látom már javul a net. :@@@@@@@@@

ranGer2
elõbb néztem mostmár csak Bandbreite: ~103 Kbit/s

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?