UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
Igen

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
Bocs napok óta nem láttam a gépem. mi volt a gond mostanában?

PíszLávJuniti
pingelés ment ?
Sztem olyankora a DNS szerverükhöz nem tud csatlakozni.. Van hogy ip alapján megy a ping, de domain alapján nem..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mike
minek? mert mondjuk van egy öcsém azért

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jájj.. Például azért mert nem biztos, hogy csak egy ember használja a gépet, márpedig ez egy családban elég gyakori.<#beka3>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A chello kezdõlapján, arrafelé amerre az adatforgalmad tudod megnézni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Minek 5 e-mail cím?
Nekem is csak 1 van és kész.Nem értem minek többet csinálni,én még amit a chello-hoz adtak azt sem használom.Minek?????
Szerintem teljesen felesleges.
<#zavart1><#zavart1>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hello
Classicom van és ugye az 30 giga maxal müxik.Namost volt már 1 párszor,hogy túlléptem<#vigyor3> és visszafogták a sebességet 90%-al és következõ hónap 1-ig nem jött vissza a sebességem.Ekkor ajánlatos modem reset.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Mike
hali

most olvasom, hogy a chello classichoz 5 db e-mail tartozik és 25 alias
alias-t tudok állítani, de az e-mail-t hogy kell?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nekem is szarakodott ma
ugyanez volt nálamis. elment 10percre. ha visszajött akkor kb 10percig töltött be egy weboldalt. utánna megint elment 20percre. és ez így ment este 8ig. 2napig csinálta ezt.

http://thenamelessphoto.com/

ez mostanában rendszeres, elmegy hosszabb-rövidebb idõre (5-20 perc), aztán visszajön. Az utóbbi néhány hétben fordul elõ, tapasztalataim szerint délután 2 és este 9 tájban.

mozesapo
Lehaltak az chellos dns szerverek. Ennyi.

pedestrian
mostmár így látom nekem sem kellett volna semmit csinálni. azért érdekes hogy Bp-n és Veszprémben is ilyen konkrétan behal.kiváncsi vagyok mitõl. közben nekem is ment Skype és Azureus folyamatosan.

Met
semmit, mondjuk áramtalanítottam azt is de utána se javult meg, az ICQ ment folyamatosan😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pedestrian
modemregisztráció.

Met
milyen regisztrációval?

tulajdonképpen nem csináltam semmit, egyszercsak jó lett

majd ha jön Mo.Organ elmeséli mi volt ez😊

amúgy Bp. VII.ker

pedestrian
(veszprém)

pedestrian
Ez volt nálam is. Nálad magától javult meg? én meg cseszekedtem a regisztrációval.

Met
Létezik olyan, hogy nem jönnek be a weboldalak de pl. az ICQ mûködik?
Semmelyik weboldal semmelyik böngészõvel nem jött be, 10-20 percig. Már kergettem vírust meg a tûzfallal is játszottam de nem volt hatása. Egyszercsak megjavult.

repro
de az én IP címem nem az ez biztos.
mind1 blokkoltam a bánatba és kész 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

mrzed001
Ha a 255.255.255.255 a destination akkor az azt jelenti, hogy a te géped próbál kifelé kapcsolódni a 68-as porton ami pedig a
bootpc 68/udp dhcpc #Bootstrap Protocol Client
Fogadni mernék, hogy a te IP-d pedig a 80.99.93.254 volt akkor.
Lényegébe egy DHCP kérés (bár már megy a neted, és van IP-d, szóval nem tom miért is akarna a DHCP újat kéregetni). A lényeg, hogy nem támadás, hanem csak felesleges kommunikáció

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mozesapo
Írsz egy mailt az [email protected], mellékeld ip címet, azt már küldik is a fekete autót. domain name: "catv-50635dfe.catv.broadband.hu", ezt is mellékeld.

repro
off help stb:

80.99.93.254:67 ip címrõl folyamatosan zaklatnak 😊
PeerGuardian azt mondja, hogy 255.255.255.255:68 a Destination, UDP protocol.
Gondolom, h ez a szolgáltató akármije, de mije? vagy miez? vagy nem?
Elõre is köszönöm, ha van valamilyen tipp vagy megfejtés.

N0 TXT TLK PLZ!4!

precision
arra nem gondolsz hogy a upc sávszéle nem annyi mint amennyivel a userek szemét kiszúrják? a upc -nek már servere sem lehet? 😊 amugymeg #3549

Bazinga!

Mighty
Miért kell egybõl káromkodni?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PyRex
Sziasztok!

A miénk a radiomax nevû webrádió ami jelenleg hivatalosan szünetel, helyette m3music test néven hallgathattok zenét - ez tényleg teszt adás. Amennyiben sikerül a chello-val megegyezni, hogy relay szerverként átvegyék a stream-eket, akkor nem fog beleszámítani a chello-s adatforgalomba és persze lesz frissítés is (a zenei adatbázis már csöppet idejét múlt...)

A szerverünk amúgy a Datanetnél ven jelenleg.

Üdv!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Munch
Hogy a picsába legyen csellós egy webrádió? Elbírjon 2-3 hallgatót? Vagy hogy gondoltad?

schrank
köszike akkor marad a zeneszHUB-os recsegõ mi <#fejvakaras>
de ha az se csellós akkor kapják be <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mighty
Ha a radiomax.hu a chello hálózatán van, akkor nem számít bele.

Megnéztem, nem a chello hálón van.

radiomax.hu
megfelel ennek:
195.56.146.186

IP whois kérdés eredménye:

whois.arin.net - kapcsolódás...

Továbbadva a következõ whois szervernek: whois.ripe.net...

inetnum: 195.56.146.176 - 195.56.146.191
netname: COLOCATION-DATANET-HU
descr: org_unit_en: GTS-DataNet Telecommunication Co. Ltd.
descr: org_unit_hu: GTS-DataNet Tavkozlesi Kft.
descr: Budapest
country: HU
admin-c: ZR1-RIPE
tech-c: MK1117-RIPE
rev-srv: ns.datanet.hu
rev-srv: ns3.datanet.hu
status: ASSIGNED PA
mnt-by: AS3340-MNT
source: RIPE # Filtered

route: 195.56.0.0/16
descr: DataNet Telecommunications Ltd.
descr: Public Internet Access Provider
descr: Hungary
origin: AS3340
mnt-by: AS3340-MNT
source: RIPE # Filtered

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

schrank
ha felmegyek a chello.hu-ra és azokat a csellós rádiókat hallgatom azok beleszámítanak a adatforgalomba vagy mivel hogy csellós fasság nem mérik ? kérdezi egy classic-osból vált light-os <#help><#awink>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

délóta szarozik ez a rohatt szar. néha van net de akkor g*ci lassú. másnak is szar vagy csak nekem?
(bp 9ker)

http://thenamelessphoto.com/

mozesapo
Egy picit oda kell figyelni, és ügyesnek lenni, azt bye-bye korlátozás.

Mo.Organ
Én nem mondtam hogy a következõ hónapban teljesen le leszel korlátozva. Ha meg nem korlátoztak le annak meg csak örülj.

bertino
nem is történik ugy szerintem se, nálam is hasonló példák voltak, inkább csak ugy kellene történnie, sztem mondjuk ezt 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

robotnyk
akkor ezt magyarázd el részletesen, ugyanis általában a hónap utolsó 1-2 napjában rengeteget töltök, és a számláló is volt amikor 40 giga fölött állt meg, és a 30 giga fölötti rész mindig az utolsó napokban jött hozzá, az elmúlt kb 2,5 év alatt ez legalább 8-10 alkalommal megtörtént, és soha nem voltam az egész következõ hónapban lekorlátozva. a figyelmeztetõ email alapján sem hiszem hogy ennek úgy kéne történnie ahogy mondod...
Mo.Organ
Én nem csak olvasom, de a gyakorlatban is alkalmazom minden nap.

mozesapo
Mindenkinek. Olvassátok az ászf-et. A hónap elsõ napján feloldják a korlátot, nullázzák a forgalmat.
És lighttal is el lehet érni a korlátot 1-2 nap alatt.
Ha meg valami nem jó akkor hívni kell a 1221-et, azt ha jól adod elõ, stb, és õk is látják, hogy nem is ment a neted, akkor feloldják a korlátot.

Mo.Organ
ezt nekem irtad ?

mozesapo
Nincs olyan hogy az elözõ hónap miatt korlátoznak le, ez hülyeség. Olvasd már el az ÁSZF-et is.

Mo.Organ
priviben a segítség

Met
Ez hogy mûködik akkor?
31.én még nem korlátoztak le, a csúszás miatt késõbb mondjuk 2-3.án kerülök korlát alá
olyankor hó végéig marad a korlát vagy mi?

Mo.Organ
De van

mozesapo
Olyan nincs hogy átcsúszol a másik hónapra. Minden hónap elején 0-nak. Érdemes felhívnod a 1221-et, hogy a mérõ hibája miatt lekorlátoztak, bla, bla, bla.

Mo.Organ
A forgalom mérés az mindig van csak olykor sajna te nem tudod nyomon követni. Ettõl függetlenül ha eléred lekorlátoznak. A rendszernek is van feldolgozási ideje és ebbõl adodott hogy te átcsuztál a hónap elejére.

bertino
pfu, nekem már vagy 4 honapja nem jött mail, hogy 90%nál járok, szal <#banplz> <#smile>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Penge4
De igen, a saját számlálóm szerint igen, mert nem számoltak akkor sem, szinte egész hónapban csak 2-3 napot ment a számláló, de elõzõ hónapban sem küldtek semmit, hogy túllépem és nem is lassítottak.
1.-én még ment normálisan, majd tegnap reggel amikor bekapcsolatam a gépet, csak lestem, hogy milyen lassú. Felmentem a chello.hu-ra megnézni, de ott kérés nem teljesíthetõ. Ebben a hónapban még 300 megát sem forgalmaztam...

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

Mo.Organ
a múlt hónapban nem lépted át az 5 GB-ot?

Penge4
Ma mindenkinek ilyen tetûlassú a chello?
Chello Light-om van és olyan a sebesség, mint amikor lekorlátoznak. A vicc az egészben, hogy biztos, hogy nem korlátoztak le, mert 1: még csak másodika van.
2: a számláló nem is mûködik és múlt hónapban se számolt nagyon.
Ja és nem olyankor mailt is szoktak küldeni. Valami karbantartás van? Mert arról talán illene tájékoztatni az elõfizetõket...

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu