UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
csak nyomja a magáét
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ott van #3743-ban a bizonyíték
elég gyakran szakad, ami még a kisebbik probléma, mert más szolgáltatónál is szakad a net néha, igaz nem ilyen gyakran mint itt...de mikor a pingem 50-60 egy 2,5mbit/0,5mbit -es vonallal, a 'pistikének' meg 15-20 az 1mbites adsl -el akkor picit elgondolkodom, hogy hogy is van ez 😊
Bazinga!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Vlala: nem nézem természetesnek, csak ha már van, használom. azt ne mondd hogy te még sose töltöttél le bármilyen jogvédett cuccot, legyen az bármi...
amugy a #3754 -et csak 'poénnak' szántam, még szmájlit is raktam...nem gondoltam hogy emiatt még le is gyökereznek
písz
Bazinga!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Tök jó, hogy néhányan természetesnek, sõt, kötelezõnek nézitek a warezt. 13 ezer / hó? Annyi úgysincs, mert annyiért egy játék is drága.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ezt értem alatta 😊
30 gb elég játékra...de amíg a netezõk 90% -a warezol nincs értelme csak játékokról beszélni...mindenki szed le zenét, filmet, játékot...de ok, beszéljünk a nem warez letöltésrõl, abból is simán össze lehet hozni 30 gigát
Bazinga!
nagy sikere lenne, szarrá keresné magát vele a upc, és a kábelek is simán elbírnák a "terhelést" 😊
Bazinga!
legyél már egy fokkal közvetlenebb, és ne ilyen hülyeségekkel butítsd a népet, és fõleg ne rongáld ilyen bazi képpel a topicot, köszi
[/img]
megnézhetné magát a világ, ha csak chello NET lenne mindenhol 5/30/60GB "korláttal" <#idiota>#idiota><#kuss>#kuss>
mellesleg szól arról vhol a szerzõdés/ÁSZF, hogy tovább kúrelhatjátok a sávszélt ? mert én ezt valahogy nem hiszem (áramból meg vízbõl se nagyon létezik korlátolt mennyiség hanem vagy van, vagy nincs)
persze ti védve vagytok, mert a sávszél (12kbyte) megvan(mérhetõ, ellenõrizhetõ módon), csak hát olyan choke-os, mint a szaggatott kelttészta...
na, én hülye 3. éve vagyok elõfizetõtök, de mostmár betelt a pohár 😊
nézz körül: ADSLelek korlátlanul vannak hirdetve szerintem mindenhol, chello meg elmehet a búsba a korlátjaival 😊
és mostmár jönnek a telefonelõfizetés nélküli ADSLek, szal pont ideje lesz szerzõdést bontani, amint csak lehet <#nyes>#nyes>
Ha okasat kérdezel segítek mint másoknak, 5Gb meg nem egyenlõ a 8Gb-al szerintem?
éjjel váratlan módon ismét babráltak vmit a kapcsolatommal... megszakadt, kaptam a szokásos 192.168 kezdetût és utána visszaadták a régi IPm megint és olyan szinten mostmár alig jönnek be a lapok, hogy az valami hihetetlen
elhiszem, hogy az 5 gigás megengedett forgalom mellett, már 8 GBnál tartok, de azért ennyire rossz néven venni...
csak errõl beszélek!
az már átbaszás a javából
meg a pingjeiddel minden rendben, csak az SG míg bejön 3 perc...<#levele>#levele>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
Bazinga!
bezzeg ha áramszolgáltatónál lennék, nálad most totális rendszer shutting down-t alkotnék, máris nem lenne ilyen vigyori pofád 😊