UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
Egyszer és mindenkorra tisztázzunk valamit. Amikor valaki szerzõdést köt chello-ra azt tudja hogy 30GB a forgalom limit. Ilyenkor nem áll le a net csak a le,-és a feltöltés lesz lassabb. Utána ne kezdje el jártatni a pofáját senki a limittel kapcsolatban, mert ez tudta mikor szerzõdést kötött. És nekem ne mondja el senki hogy a 30GB letöltött adatt az mind legális. Téma lezárva, részemrõl.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
Kicsit zavaros amit írtál. "külföldre is mennek fileok" és akkor most ezekkel mi van. Több GB foglalnak el mint a belföldi társai?

Munch
Jah. Pl nézz meg kiadványszerkesztõ céget, többszázmegás egy oldal. Azért azok is küldözgetve vannak bõven. Itt jöhet a válasz hogy legyen chelloja minden ilyen cégnek, hogy ne mérjen. Persze... Külföldre is mennek fileok.

bertino
hagyjad már, nem látod, hogy észre se veszi magát... xD
csak nyomja a magáét

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

robotnyk
a munkájához kell és nem épp txt-ket cserélnek egymás között
Mo.Organ
TXT file havi 30 Gb ? Ember ! <#conf><#confused>

Skynet85
Esetleg belegondoltál abba hogy vki nem azért tölt mert épp warezol, hanem mert a munkájához kell és nem épp txt-ket cserélnek egymás között mert van iylen is pl én... Meg mi ez a demagóg ámítás, hogy a normálisa félév után leáll a letöltéssel már bocsi, de ha leveleznék és oldalkat böngésznék akkor most is 56k-s modemet használnék és nem téged boldogítanálak. Itt most nem arról beszélek aki minden szil sz**-t letölt mert hû de új meg menõ hanem mondjuk oylankoról akinek van egy fix érdeklõdési köre és abban mélyül el.

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Munch

bertino
pontosan

ott van #3743-ban a bizonyíték

a ping és a sávszélesség semmilyen viszonyban nem áll egymással - lásd müholdkapcsolat, ahol lehet 2 megabited lefelé, de a ping katasztrófális.

precision
jajj jönnek a véresszájú farkasok :-V
<#vigyor5>

Bazinga!

precision
ha te mondod 😊
elég gyakran szakad, ami még a kisebbik probléma, mert más szolgáltatónál is szakad a net néha, igaz nem ilyen gyakran mint itt...de mikor a pingem 50-60 egy 2,5mbit/0,5mbit -es vonallal, a 'pistikének' meg 15-20 az 1mbites adsl -el akkor picit elgondolkodom, hogy hogy is van ez 😊

Bazinga!

Véresszájú farkasok közé pottyantál<#vigyor1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
schrank: remélem a "gyökerezést" nem nekem mondtad...nem értem ezt a stílust, én sem ilyen stílusban írtam, miért nem lehet normálisan válaszolni...mind1.

Vlala: nem nézem természetesnek, csak ha már van, használom. azt ne mondd hogy te még sose töltöttél le bármilyen jogvédett cuccot, legyen az bármi...

amugy a #3754 -et csak 'poénnak' szántam, még szmájlit is raktam...nem gondoltam hogy emiatt még le is gyökereznek

písz

Bazinga!

Ez kicsit lehangolt most :S

Mighty
Internet explorer már akkor elkezdeni letölteni, mielõtt te OK-t nyomsz. Ezután az addig letöltött részt tényleg magasabb kb/sec-el írja. Firefox detto.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Azért van még a szolgáltatóban tartalék, classicom van de amikor elkezdek letölteni 2200!kbyte/sec-rõl indul a mese..

Mo.Organ
Teljesen egyetértek veled. Saját magambol kiindulva beszélek, sok minden faszságot letöltöttem aminek semmi értelme nem volt. Max fél évig lehet csinálni, azt utána úgy is ráun a normálisabb fele.

Mo.Organ
Chello light-al tökéletesen lehet online játszani.<#email>

UPC-warez csomag... beszabás.
Tök jó, hogy néhányan természetesnek, sõt, kötelezõnek nézitek a warezt. 13 ezer / hó? Annyi úgysincs, mert annyiért egy játék is drága.

bertino
<#banplz><#banplz>

schrank
a netezõk 90%-a NEM WAREZOL !!! a letöltési adatok szerint ezért ilyen a korlát a csellónál csak a sok kis faszkalap töltöget össze vissza minden szart amit nem is néz hallgat játszik vele csak az ilyen gyökerek nyavalyognak a 30GB miatt <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

precision
idézem saját magam: "legyen egy chello-warez csomag, ami mondjuk 3/3 mbit, max 13 pénz/hó és nincs korlát"
ezt értem alatta 😊
30 gb elég játékra...de amíg a netezõk 90% -a warezol nincs értelme csak játékokról beszélni...mindenki szed le zenét, filmet, játékot...de ok, beszéljünk a nem warez letöltésrõl, abból is simán össze lehet hozni 30 gigát

Bazinga!

Mo.Organ
Chello-warez csomag alatt mit értesz? Nincs korlát? Honnan lehet azt tudni hogy te csak játszol és nem töltesz? 30Gb nem elég játékra?

precision
szolj a upcseknek hogy legyen egy chello-warez csomag, ami mondjuk 3/3 mbit, max 13 pénz/hó és nincs korlát
nagy sikere lenne, szarrá keresné magát vele a upc, és a kábelek is simán elbírnák a "terhelést" 😊

Bazinga!

bertino
lál

Mo.Organ
Ez van. Kinõttem már az állandó töltögetésbõl. Uncsi. <#email>

bertino
húúúú, az király, fõleg ha ezt most komolyan is gondoltad 😄D

legyél már egy fokkal közvetlenebb, és ne ilyen hülyeségekkel butítsd a népet, és fõleg ne rongáld ilyen bazi képpel a topicot, köszi

Mo.Organ
2006 forgalom. havi 120 óra minimum a netezés.
[/img]

bertino
szívembõl szólsz, van, és ez a szerencse...

megnézhetné magát a világ, ha csak chello NET lenne mindenhol 5/30/60GB "korláttal" <#idiota><#kuss>

mellesleg szól arról vhol a szerzõdés/ÁSZF, hogy tovább kúrelhatjátok a sávszélt ? mert én ezt valahogy nem hiszem (áramból meg vízbõl se nagyon létezik korlátolt mennyiség hanem vagy van, vagy nincs)

persze ti védve vagytok, mert a sávszél (12kbyte) megvan(mérhetõ, ellenõrizhetõ módon), csak hát olyan choke-os, mint a szaggatott kelttészta...

Mo.Organ
Ha menni akarsz akkor úgy sem lehet visszatartani téged. Akkor meg mirõl beszélünk itt. Szidni meg minden szolgáltatot lehet. Én is szidom az e-on, mert kibasztak velem és akkor mi van. Ha lemondom az elõfizetést akkor max gyertya marad lámpásnak, meg agregátor a hûtõmnek. Ott nem lehet szolgáltatot váltani. A csapbol kifolyó víz is egy szolgáltatótol jön, ott sincs választásra lehetõség. De itt van!

bertino
lál, szal ha még tovább növekszik az a tetves 5 GB is, még tovább odaküldtök 2 pofont a sávszélnek ? 😄
na, én hülye 3. éve vagyok elõfizetõtök, de mostmár betelt a pohár 😊
nézz körül: ADSLelek korlátlanul vannak hirdetve szerintem mindenhol, chello meg elmehet a búsba a korlátjaival 😊
és mostmár jönnek a telefonelõfizetés nélküli ADSLek, szal pont ideje lesz szerzõdést bontani, amint csak lehet <#nyes>

Mo.Organ
Ballagjál be a szolgáltatodhoz azt bonts szerzõdést. Boldogítsál másokat.
Ha okasat kérdezel segítek mint másoknak, 5Gb meg nem egyenlõ a 8Gb-al szerintem?

bertino
ártatlanka <#idiota>

éjjel váratlan módon ismét babráltak vmit a kapcsolatommal... megszakadt, kaptam a szokásos 192.168 kezdetût és utána visszaadták a régi IPm megint és olyan szinten mostmár alig jönnek be a lapok, hogy az valami hihetetlen
elhiszem, hogy az 5 gigás megengedett forgalom mellett, már 8 GBnál tartok, de azért ennyire rossz néven venni...

csak errõl beszélek!

Mo.Organ
Te itt most mirõl beszélsz?

bertino
meg amikor annyi sávszéled nincs, hogy a kurv@ MSN bejelenkezzen, mert szükséged van rá, az is átb@szás!

bertino
a nagy átb@szás az, amikor az amugyis korlátolt light sebességedet még choke-osabbra állítják, az
az már átbaszás a javából

meg a pingjeiddel minden rendben, csak az SG míg bejön 3 perc...<#levele>

schrank
ez nagy átbaszás ez az ingyen 2 hónap nehogy benyeljétek én is ezért váltottam light-ra mert õk úgy adják a x hónap free cuccot hogy amennyivel ilcsóbb a net az egy évre szerintük 2 hónap free <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mo.Organ

Mo.Organ ez az Ipodos dolog hogyisvan? 2év hûségszerzõdéshez adják?

http://thenamelessphoto.com/

nálam is sokat szarakodik mostanában 😞

http://thenamelessphoto.com/

Met
jó az ízlésed<#ravasz1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

precision
hova vigyem? 😊

Bazinga!

bertino

Mo.Organ
Komolyan kérdezem van olyan fórum itt hogy adsl? Mert kiváncsi lennék az õ rájuk is.

Mo.Organ
A Stella vagy a Heineken, ezt a kettöt szeretem. Akkor ezt meg is beszéltük.<#pias>

precision
emelj nekem sávot és korlátot és kapsz egy rekesz sört a munkahelyen jól jön <#eplus2>

Bazinga!

bertino
íme egy ember, aki érzi mikor van hatalma...
bezzeg ha áramszolgáltatónál lennék, nálad most totális rendszer shutting down-t alkotnék, máris nem lenne ilyen vigyori pofád 😊

Mo.Organ
Lejárt a szabim <#rinya> Most akkor belassítom a sok netezõt. UUUUUUUUU. Rosszat szoltam? <#buck><#nyes>