22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Flower
    4800/700
  • Mo.Organ

én is érzem. akkor most mi a gond?
  • Mo.Organ
    és most mi van?
  • ÁjjLe BoBBi
    szemmel látható a fejlődés
  • BigPunisher
    biztos soxor volt már itt róla szó, de az uj elégedetlenkedők kedvéért szerintem érdemes megemlíteni, hogy bizony sokat jelenthet a sebesség szempontjából ha a tuzfal vagy a router vagy maga a torrent program nincs faszán beállítva (nincs rajtuk engedélyezve a torrent kliens által használt port pl.)
    utorrent használóknak nagy segítség lehet a magyar oldalon található sok részletes leírás(aktiv, passziv, port forwarding stb)....
  • stewko
    Csak egy megjegyzés torrentekhez: pár hét óta folyik a duma (pár fórumon - google-be mondjuk "utorrent" +"throttle"), hogy melyik isp korlátozza a p2p forgalmat. Na valszeg mindegyik, vagy ha nem akkor fogja.

Én az emelés óta tapasztalom :) Az előtt az átlag letöltés 100-200, most meg max 100, de inkább 20-30-40. Extreme-en vagyok.
    Pl hiába állítom be 90KB/s-re a max feltöltést, a nagy átlagban összesen 10 KB-al megy (mondjuk 1 download és 1-2 seed). Max chello-snak megy egy ideig korrekt sebességgel.

Persze van pár trükk, de egyik sem csoda. Pl titkosítás, vpn használata, de igazából ezeket is el lehet kapni.

(Na de őszintén... a helyükben nem ezt tennéd? A világ pénzét költhetnék el sávszélre, az sem lenne elég ha mindenki 1MB/s-el torrentezne)

Stewe

• schrank
    jó lesz 2*30-nak is matek zseni
  • Scooby87
    perc :)
  • Scooby87
    és simán lehet szedni is olyan helyről ahol mondjuk 300k-val enged ,de több szállal...ezáltal 1200k/val szedhetsz....egy dövödö kb 30
  • Scooby87
    ddebrecenben azért a többség már száguldozik a neten :D
  • schrank
    nem tudom kitől de jött az 400-zal is mint a disznó jó kis krimi ez
  • NeoMaN
    Ehh, tőlem húztad 80K-val ma.
    :))
  • schrank
    azé figyeni kell mit susmutónak az ember háta mögött pedig elég jó ez a hannibal rising úgy hogy ne ....szogassatok
  • NeoMaN
    Ígynézed-e?:
  • bakvarnyu
    Próbáld ki msn helyett a Skype programot.
  • bertino
    és kit érdekel ?
    másik: miért nem huztad le magadat még a WCn ?
  • schrank
    ne kötekeggy mert kikeresem a telefonszádat a t-comnál
  • Casillas
    a második
  • krisz073
    Sziasztok.

Tud valaki valami pontos infot a korlát megszünéséröl?
    Van ahol azt írják,hogy teljesen megszünik.Máshol az van ,hogy ha 3 hónapba is 250GB felett van a teljes forgalom akkor jön a segre pacsi :D
  • bertino
    nem is ujdonság :)))))
  • schrank
    képszelt mostis nézem amit leszettem ma jöttek le az évadok úgy hogy most egy kicsit pihenetetem a hálokarit
  • NeoMaN
    A legnagyobb vagy!

Fikáztad a sok leechert, erre 3 napja csak azt látom tőled, mit hol mennyivel szedsz..
    :))))

Jaaa, és persze megnézed!
    :DDD
  • lokissrác
    mihez? nekem már megemelték :P minimum.. ::) nomeg medium átmenetileg ::)
  • Sikoly85
    Még két hét...
  • Gerginho
    Lenne egy kérdésem, miért van az hogy msn-en videóhívást kezdeményezek, és nagyon rossz a hang nem lehet érteni, pedig eddig nem volt ilyen rossz. Igaz nagy a távolság, mert Amerikában lévő rokonnak szeretnék beszélni, de nem jön össze mert nem lehet érteni, de ha ő mással beszél akkor jó, ez betudható a fejlesztéseknek, tehát ha le zajlott akkor javulhat?
    Bocsi, ha ez esetleg off.
  • schrank
    nekem most a hannibal rising 350-nel csordogál de hagyjuk abba ezt a KB/s-os fasságot köszike
  • Gerginho
    Hát nekem eddig nagyon jó, de most magyar serverről töltök és max 260-al jön csak, a szoftverbazisról pedig 580-600 között jött, de azért ez a 260 is jobb a max 60-nál
  • Dancyka2
    Jó nektek! Én Plus os vagyok v. voltam és már azt se tom nekem még semmi váltás! :(:(:(:(
  • schrank
    nekem mondod én ár 28-án váltottam rá és mit mondjak zsíííír
  • Gerginho
    Szerdán rendeltem meg a medium csomagot, és ma már meg is van ,
    hát a light után, ugye ami már a minumum, sokkal jobb, össze se lehet hasonlítani.
  • Dancyka2
    Igen volt modem ki/be lapcsolás és még semmi! Pedig Debrecenben lakom azért itt szerintem csak kellene "frissíteni"!
  • Balázs1991
    Bár néha ezek a fél perces leállások idegesítenek, mint ami most is volt épp az előbb.
  • Balázs1991
    Nekem semmi bajom nincsen se torrentel se semmi mással. Én minimum csomagba vagyok de mivel a növelés elött léptem be engem egyből oda tettek be, és a torrenten is 140kb/s-el jön ami ennek a csomagnak a maximuma. Egyébként Móron lakom(Székesfehérvár mellett).
  • alfigator
  • PyRex
    modem kibekapcs vót?
  • nikopol
    Nyugodtság....én is plusos voltam igaz emeltek de most is csak 10megás a netem, holott 20at igértek.De azt mondták fognak még emelni.
    Neked is, csak még nem tartanak ott
  • schrank
    én éreztem változást több volt ebben a két hétben az adatforgalmam mint az előző 12 hónapban együttvéve habár más az első 10 napban kétszer ennyit szedett le nna de mindegy én ezeket végig is fogom nézni
  • Dancyka2
    Én anno Chello Plus-os voltam de még semmi változást nem észleltem!
    Miért? :'(:'(
  • Munch
    380-400. De most ftp-röl is jön 600-at.
  • NeoMaN
    Jah, de monnyuk innen sg-ről mennyivel jön monnyuk egy demó?