22959
-
Flower #9764 4800/700 -
én is érzem. akkor most mi a gond? -
#9762 és most mi van?
-
#9761 szemmel látható a fejlődés
-
BigPunisher #9760 biztos soxor volt már itt róla szó, de az uj elégedetlenkedők kedvéért szerintem érdemes megemlíteni, hogy bizony sokat jelenthet a sebesség szempontjából ha a tuzfal vagy a router vagy maga a torrent program nincs faszán beállítva (nincs rajtuk engedélyezve a torrent kliens által használt port pl.)
utorrent használóknak nagy segítség lehet a magyar oldalon található sok részletes leírás(aktiv, passziv, port forwarding stb).... -
stewko #9759 Csak egy megjegyzés torrentekhez: pár hét óta folyik a duma (pár fórumon - google-be mondjuk "utorrent" +"throttle"), hogy melyik isp korlátozza a p2p forgalmat. Na valszeg mindegyik, vagy ha nem akkor fogja.
Én az emelés óta tapasztalom :) Az előtt az átlag letöltés 100-200, most meg max 100, de inkább 20-30-40. Extreme-en vagyok.
Pl hiába állítom be 90KB/s-re a max feltöltést, a nagy átlagban összesen 10 KB-al megy (mondjuk 1 download és 1-2 seed). Max chello-snak megy egy ideig korrekt sebességgel.
Persze van pár trükk, de egyik sem csoda. Pl titkosítás, vpn használata, de igazából ezeket is el lehet kapni.
(Na de őszintén... a helyükben nem ezt tennéd? A világ pénzét költhetnék el sávszélre, az sem lenne elég ha mindenki 1MB/s-el torrentezne)
Stewe
-
#9758 jó lesz 2*30-nak is matek zseni -
Scooby87 #9757 perc :) -
Scooby87 #9756 és simán lehet szedni is olyan helyről ahol mondjuk 300k-val enged ,de több szállal...ezáltal 1200k/val szedhetsz....egy dövödö kb 30 -
Scooby87 #9755 ddebrecenben azért a többség már száguldozik a neten :D
-
#9754 nem tudom kitől de jött az 400-zal is mint a disznó jó kis krimi ez -
#9753 Ehh, tőlem húztad 80K-val ma.
:))
-
#9752 azé figyeni kell mit susmutónak az ember háta mögött pedig elég jó ez a hannibal rising úgy hogy ne ....szogassatok -
#9751 Ígynézed-e?: -
#9750 Próbáld ki msn helyett a Skype programot. -
#9749 és kit érdekel ?
másik: miért nem huztad le magadat még a WCn ? -
#9748 ne kötekeggy mert kikeresem a telefonszádat a t-comnál -
#9747 a második -
krisz073 #9746 Sziasztok.
Tud valaki valami pontos infot a korlát megszünéséröl?
Van ahol azt írják,hogy teljesen megszünik.Máshol az van ,hogy ha 3 hónapba is 250GB felett van a teljes forgalom akkor jön a segre pacsi :D -
#9745 nem is ujdonság :))))) -
#9744 képszelt mostis nézem amit leszettem ma jöttek le az évadok úgy hogy most egy kicsit pihenetetem a hálokarit -
#9743 A legnagyobb vagy!
Fikáztad a sok leechert, erre 3 napja csak azt látom tőled, mit hol mennyivel szedsz..
:))))
Jaaa, és persze megnézed!
:DDD -
lokissrác #9742 mihez? nekem már megemelték :P minimum.. ::) nomeg medium átmenetileg ::) -
Sikoly85 #9741 Még két hét... -
Gerginho #9740 Lenne egy kérdésem, miért van az hogy msn-en videóhívást kezdeményezek, és nagyon rossz a hang nem lehet érteni, pedig eddig nem volt ilyen rossz. Igaz nagy a távolság, mert Amerikában lévő rokonnak szeretnék beszélni, de nem jön össze mert nem lehet érteni, de ha ő mással beszél akkor jó, ez betudható a fejlesztéseknek, tehát ha le zajlott akkor javulhat?
Bocsi, ha ez esetleg off. -
#9739 nekem most a hannibal rising 350-nel csordogál de hagyjuk abba ezt a KB/s-os fasságot köszike -
Gerginho #9738 Hát nekem eddig nagyon jó, de most magyar serverről töltök és max 260-al jön csak, a szoftverbazisról pedig 580-600 között jött, de azért ez a 260 is jobb a max 60-nál -
Dancyka2 #9737 Jó nektek! Én Plus os vagyok v. voltam és már azt se tom nekem még semmi váltás! :(:(:(:( -
#9736 nekem mondod én ár 28-án váltottam rá és mit mondjak zsíííír -
Gerginho #9735 Szerdán rendeltem meg a medium csomagot, és ma már meg is van ,
hát a light után, ugye ami már a minumum, sokkal jobb, össze se lehet hasonlítani. -
Dancyka2 #9734 Igen volt modem ki/be lapcsolás és még semmi! Pedig Debrecenben lakom azért itt szerintem csak kellene "frissíteni"! -
Balázs1991 #9733 Bár néha ezek a fél perces leállások idegesítenek, mint ami most is volt épp az előbb. -
Balázs1991 #9732 Nekem semmi bajom nincsen se torrentel se semmi mással. Én minimum csomagba vagyok de mivel a növelés elött léptem be engem egyből oda tettek be, és a torrenten is 140kb/s-el jön ami ennek a csomagnak a maximuma. Egyébként Móron lakom(Székesfehérvár mellett). -
#9731 -
#9730 modem kibekapcs vót? -
nikopol #9729 Nyugodtság....én is plusos voltam igaz emeltek de most is csak 10megás a netem, holott 20at igértek.De azt mondták fognak még emelni.
Neked is, csak még nem tartanak ott -
#9728 én éreztem változást több volt ebben a két hétben az adatforgalmam mint az előző 12 hónapban együttvéve habár más az első 10 napban kétszer ennyit szedett le nna de mindegy én ezeket végig is fogom nézni -
Dancyka2 #9727 Én anno Chello Plus-os voltam de még semmi változást nem észleltem!
Miért? :'(:'( -
#9726 380-400. De most ftp-röl is jön 600-at. -
#9725 Jah, de monnyuk innen sg-ről mennyivel jön monnyuk egy demó?