22959
-
#10164 ? -
lucifer007 #10163 csá azt szeretném megkérdezni hoyga ki lightos az érzet e változás mert 1 honapja is hamarab emelték fel :)jo lene most is már:) -
#10162 . -
#10161 ott a pont. -
Aspyrin #10160 Én ezt nem értem, kb. 1000 hozzászólás ment el azzal, hogy emberek beírták, hogy"ilyen gyors a netem", "nekem meg ilyen"
Pedig teljesen világos, ezek a témával szorosan összefüggő hozzászólások. Az ember kíváncsi(legalábbis én) a többi júpíszis hangszertársra. Ha csak hivatalos hírekre vágynék felesleges lenne a topiknak a puszta léte is, hiszen arra a szolgáltató oldala is tökéletesen megfelelő. -
#10159 mit nevezel te értékes információnak? -
#10158 Én ezt nem értem, kb. 1000 hozzászólás ment el azzal, hogy emberek beírták, hogy"ilyen gyors a netem", "nekem meg ilyen", "nekem ma rosszabb mint tegnap", "nekem a torrent jó volt de most nem, de már igen", satöbbi...
Kérdem én, ennek mi értelme? Most attól, hogy teleszpemelitek a fórumot, nem lesz gyorsabb :) Szerintem meg kéne várni azt, amikorra befejeződik a bővítés minden területen és ha valakinek azután sem jó, akkor sem itt kell rinyálni, hanem felhívni a chello-t.
Nem akartam senkit megbántani, meg bunkó lenni, de kurva idegesítő, hogy van kb. 100-150 új hozzászólás minden nap és nekem kell kibogarásznom, hogy van-e értékes információ a sok "megosztom a sebességemet másokkal" hozzászólás között... -
#10157 én ennél cifrábbat és példa-ellenpéldás monológot írtam, de aztán nem tettem közkincsé. ebben az egyben igazuk van az ittenieknek. Hiába rinyálsz, attól még nem fognak gyorsabban fejleszteni. le kell nyelni a békát - ami nehéz mert egyre nagyobb varangy a szemétje... ;)
tegnap délelőtt, egészen délutánig egész jó volt, mondhatni normálisan működött az amit szoktam csinálni, de estére teljesen behalt. -
GuTi21 #10156 Nálam két napja délután elég stabilan 1,5mb. Ez sem sok, de leaglább lehet vele valamit kezdeni. Ez márt csak azért is érdekes, mert ha februártól ilyen lett volna akkor tuti ezért járna itt a szám. De mivel egy hónapja délutánonként 200kbps-ből kellett gazdálkodnom most elégedett vagyok :D -
#10155 tudom :D csak gondoltam berakom :D -
#10154 böngésző bug -
Csaba42 #10153 Nekem is egy pár napja nagyon jó volt a net:
Mostanában megint visszaesett 10-100 KB/sec közé. De engem nem bosszant annyira, mint egyeseket (legalábbis ahogy olvastam). Ha jól emlékszem, Dunaújvárosban május 7-én fejezik be a fejlesztéseket, szóval még van addig idő :). Az a lényeg, hogy van net, nincs az, hogy szünetel. Amúgy a lentebb említett "probléma" (Golyo69) régebben nálam is volt, aminek örülni kell, mert igen ritkán van :(. -
#10152 az ilyen net nem lenne rossz :D ezt nem olyan rég mértem :D:D egy pár hete
-
csul1 #10151 Hát nem tudom mit csinának Tatabányán belül még nem sokmindenkinek emelték a sávszélét köztük nekem sem. A hónap közepéig elég gagyi volt a net 100kbit/s és 50kbit/s között volt a sávszélem de mint írtam azóta már stabil 512/128 kbit/s. Ezzel csak annyit akarok mondani hogy szeirntem a technikai fejlesztéseket már 2 hete befejezték de a sávszél maradt, úgy néz ki hogy "nem szeretnének túl hamar végezni ezzel a fejlesztéssel". -
GuTi21 #10150 Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy tegnap nem ment 2mb alá. Remélem ma sem fog. Bár sokan panaszkodtak ma itt a városban, hogy egyáltalán nem ment. Lehet hogy mivel nem ment nekik nem terhelték a hálót és azért volt gyorsabb nálunk. -
Dodo55 #10149 Ahol megvolt már a központ fejlesztése, ott stabilan megvan a max sebesség, és a ping is jó. -
Zoelee #10148 nekem még amíg light-om volt nagyon jó pingidők voltak, de amióta standard még azzal is nagyon jók voltak, (de amióta """fejlesztések""" vannak azóta lehetetlen akármit is kezdeni ezzel nettel) pl cseh cs source szerveren 25-30-as ping, havernak t-onlájnos dsl-el 90-100. -
GuTi21 #10147 Azért nem egészen jó példa. Mert amíg építkezek kölcsönből albérletben lakom hameg nem akkor magamat szídhatom a tető miatt. De itt nem én döntöttem úgy a pénzemért, hogy "tető nélkül kell beköltöznöm", hanem a chello döntött helyette. Jó lett volna, ha előbb befejezi a házat és mikor kulcsrakész akkor adja át. Addig meg ellaktam volna albiban vagy egy kisebb lakásban. -
#10146 ha fuj ha esik lehet akármilyen NETed, egyiknél se 100%, hogy a minősége megmarad :DD
amugy olvass vissza pár oldalt, nemrég teleírkálták kinél mennyire fos a 10 mega és kinél nem -
#10145 hali mindenki
8megás adslem van és chello extremre váltanék
mineke a pingek akik játszanak bármivel is? külföld belföld egyaránt érdekel, ingadozik még a chello? mármint arra gondolok, hogy ha sokan néznek tv-t vagy sokan vannak körülöttem akiknek chellojuk van vagy ha esik, ha fúj ha hideg ha meleg van =>ezeket a problémákat kiküszöbölték már? és állandó a 10mega le? és az 1mega fől ha az időjárásra már nem érzékeny?
köszi a válaszokat előre -
nbj #10144 ugyancsak újpest és semmi baja :Pszerncsére, le is kopogom -
Zoelee #10143 ha azért kapta volna meg akkor már nekem is az lenne -
Sikoly85 #10142 De te nem azért kaptad meg az 5megát mert már sok ideje lightos voltál? -
lokissrác #10141 ráadásul március eleje óta... én már egy hónapja nyomom anagyobb sávszéllel -
lokissrác #10140 na ez is hülyeség :D:D mert már sok helyen meg van emelve ;) -
#10139 Igen, a beharangozott ütemterv szerint április elsejével kezdik el a minimum és a medium csomagok sávszélességének emelését. -
chicco24 #10138 2nap és 14 óra múlva emelnek a mediumosoknak?vagy csak az első bővítési körzetben levőknek? -
#10137 Szóval akkor várjunk türelemmel júniusig, vagy én Miskolciként már gondtalanul netezhetek április 2-töl mert itt akkorra igérték a fejlesztések befejezését?! -
#10136 Nálam Újpesten továbbra is hulla a torrent, de én kivárom az április 24-ét. Aztán akkora rinya hegyet zuditok a 1221-re, hogy hetekig Mr. Organ se mer nekem irni még pmet se :) -
Dodo55 #10135 Nekem régebben csak a T-Com hálózatán lévő peerektől jött lassan a cucc.
Mostmár tőlük is jön 15-20KB/s-el, ami teljesen elfogadható, ha azt nézzük, hogy milyen elavult az ADSL technológia.
Nagyon örülök annak, hogy amikor az ADSL és a Chello között kellett döntenem, akkor a Chello-t választottam. Akkor még nem ismertem a technikai részleteket, de mostmár tudom, hogy nagyon jól választottam, ugyanis az ADSL technológia a DOCSIS-hoz képest nem nevezhető technológiának... -
#10134 Nézd a teljes fejlesztés befejeztéig kár bármiről is nyavajogni.
Ez olyan mint ha kölcsönböl építenél egy házat. Még nem laksz benne mert építik, de már fizeted a kölcsönt vissza. Nyavajogsz hogy nincs tető, nincs fűtés .... de te nem ezért vettél fel akkora kölcsönt. Mindenhez idő kell. A fejlesztés nem abbol áll hogy egykét madzagot ide-oda teszek azt faxa lett minden.
Ha kész az fejlesztés mindenhol és még mindig szar a rendszer na akkor aztán lehet rinyálni. De addig ez már egy lerágott csont hogy este megint meg megint meg megint szar.
Elhiszem hogy bosszantó, de sajna ez van.
Valaki mindn nap ezzel jön, csak sajnálni tudom, hogy ez a legnagyobb problémája az életben hogy milyen lassú megint a chello. -
do2 #10133 chello torrent mostanában elég gyér mondjuk nem is müxik most -
#10132 Mo.Organ Upc-s házon belül mit lehet hallani erröl a lekorlátozásról? Meddig fog tartani? Vagy még mindig azaz upc-s álláspont hogy ök nem korlátoznak semmit?? -
#10131 Vannak nem chellos tartományok amik nincsenek lekorlátozva és jól jön az adat de sajnos ebböl nagyon kevés van. -
#10130 sajnos nem mentettem képet arrol, hogy ma 1000 felett volt végig a letöltésem. Ígyhát egy DVD-i anyaggal lettem ma gazdagabb. -
#10129 Na ezért ez így nem igaz
-
#10128 Nem csak a T-online-osoktól nem jön megfelelö sávszéllel hanem a chellosokon kivül senki mástól sem úgyhogy ha nincs legalább egy chellos seeder akkor nem is érdemes belefogni a letöltésbe. -
#10127 nem lehetséges, hogy a T-online korlátozza a chellosok felé történő feltöltést? Ott sokkal inkább jelentkezik a sávszélprobléma -
#10126 Ez az igazán felháboritó elvileg nem lenne joguk semmit sem korlátozni de hát nem merték bevállalni az emeléssel együtt járó letöltési lázt. Kiváncsi leszek mikorla törlik el ezt a korlátot. -
Nálam nincs nagyobb baj a sebességgel, szerencsés vagyok :)