22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    nálam mindenfelé tökéletes, mármint működik :)
  • Munch
    nálam chello mail se megy.
  • The Garrett
    btw meghalt valami kulfoldi vonal?
    csak europai oldalak jonnek be kulfoldiek kozul, US semmi :S
  • The Garrett
    "...a világ
    bármely pontjáról elérhető tárhely szolgáltatást vehet igénybe a szolgáltatótól..."

akkor gondolom nem csak UPC sek tudnak onnan tölteni.
  • precision
    végülis használható a dolog...de ez fizetős gondolom
    a gmailnek van asszem vmi hasonló dolga, az kb olyan hogy asztalon egy ikon, belehúzod a fájlokat és az feltölti neked a tárhelyedre, ahonnan bármikor letöltheted, ja és persze ingyenes, ha jól tudom
  • vonyarc
    Napok óta nem megy a forgalommérés nálam se. Kelenföld
  • Mighty
    "Vagy gondolj bele formázod a winyod de, nem akarod kiírni a programokat mert nem látod értelmét. Csak feltöltöd, formázod a winyot azt visszatöltöd a progikat."

Asszem gyorsabb egy másik partícióra átmásolni vagy CD-RW-re...
  • NeoMaN
    Ez is egy álláspont.
    :)
    Rapidshare nem ilyen?

Amúgy 60Ft-os lemezáraknál nem hinném, hogy valaki inkáb töltöget mintsem kiír.
    :)
  • dienesoft
    Nah tök jó, 5 házzal arréb laknak a rokonaim, náluk már van gyors net. Engem meg elküldtek a seggbe, hogy legyek türelemmel, itt nincs semmi baj. Az hogy lehet, hogy 1 sarokkal arrébb már van, de itt még nincs emelés? Amúgy nagyon dühös vagyok most ez egész nyomornetre, de ezt akkor is áruljátok el nekem: minek köszönhető?
  • Mo.Organ
    Szerintem ez egy nagyon nagyon jó dolog.

Gondolj bele letöltesz egy avi filmet. Nem kell kiírnod és elvinned a haverodnak hanem csak megadod a kódot, és letölti otthon magának.

Én személy szerint nagy lehetöséget látok benne.

Vagy gondolj bele formázod a winyod de, nem akarod kiírni a programokat mert nem látod értelmét. Csak feltöltöd, formázod a winyot azt visszatöltöd a progikat.
  • NeoMaN
    A júzerek nagyrésze sztem bőven az.
    :D
  • Met
    nem, aki ilyen cuccal tol illegálist az komplett idióta :D
  • NeoMaN
    Valami ilyesmint reklámoz a mikrofos is....
    Na, ha valaki ilyen cuccal tol illegálist az tuti bukta.
    :D
  • precision
    ez jó kérdés...azt írja hogy más felhasználókkal oszthatja meg, de ez számomra nem világos hogy a szolgáltatás felhasználói vagy bárki
    Mo.Organ biztos pontosabban tudja
  • CzGobe
    csak UPC előfizetők tudnak innen letölteni?
  • precision
    én olvastam róla az ÁSZF -ben, részlet:

3.3.6 UPC WebTáros tárhely szolgáltatás

A UPC WebTáros szolgáltatásra történő előfizetéssel az előfizető működő Internet kapcsolattal a világ
    bármely pontjáról elérhető tárhely szolgáltatást vehet igénybe a szolgáltatótól. A UPC WebTáros
    szolgáltatás által biztosított könyvtárrendszer segítségével az előfizető fájlokat tölthet fel a tárhelyre,
    amelyeket ezt követően kezelhet és más felhasználókkal is megoszthat. A UPC WebTáros szolgáltatást
    akár nagyobb méretű fájlok más felhasználók részére való elérhetővé tételére, biztonsági mentésék
    végrehajtására és prezentációk közzétételér is alkalmas. Az ingyenesen letölthető UPC WebTáros
    szoftverkliens segítségével az előfizető UPC WebTáros szolgáltatást Microsoft Windows 2000 vagy
    Microsoft Windows XP operációs rendszer alatt működő virtuálisan csatlakoztatható hálózati
    meghajtóként is igénybe veheti
  • Mo.Organ
    WEBTÁROS hallottatok már róla?
  • Flower
    "A kérés nem teljesítheto. Kérem próbálkozzon késobb! "
  • zebrock
    lol
  • schrank
    nem én játszok vele hanem az alattam hozzászóló
  • Mo.Organ
    miez? PACMAN 3D verzióban??
  • Mighty
    Minden online játéknál kell a jó ping...
  • schrank
    mer aztán ezekhez kell a jó ping mi
  • tompka
    másnak sem működik a forgalommérés?
  • shiftáj
    bocsika, monornetes vok. azt lehet tudni h még fognak-e húzni erre fele [nagykáta], mert extreme helyett nekem vmi átmenetes, 7mb/0.7mb van :D
    választ előre is köszi
  • Mighty
    Tudomásom szerint az újpesti fejlesztések még tartanak. Érdekes, nekem nincs gondom az online játékkal :)
  • Mo.Organ
    te miről beszélsz?
  • FLeK0
    szimplán szerencsés vagy, a upc magyarország vezetőinek vagy barátaiknak a lakhelye körül élsz, így ott már befejeződtek a 'fejlesztések'.
  • bertino
  • PyRex
    schrank nyugodj meg: ezután is mindenki k*rva sokat fog letölteni. de abban is biztos lehetsz, hogy nem emiatt nem tudsz játszani. nálam pl tök jók a pingek, fullos a sebesség. akkor most ez hogy lehet?
  • schrank
    áááá értem mire célzol a kiskakas a torrentező a darazsak víz meg mittudomén még micsodák meg adat
  • Mo.Organ
    Erről egy mese jut eszembe. A kiskakas gyémánt félkrajcárja.

Elmeséljem?

Szívd fel begyem a vízet . . .
  • dienesoft
    Már megint ugyanott vagyunk, ahol a part szakad. Valaki rinyál, mert nem csinálták meg a netet és hogy sokkal lassabb mint eddig. Tökéletesen megértelek. De kéremszépen, ugyanilyen problémám van nekem is. Sőt, ugathatnék, mint a hülye, hogy kétszer olyan lassú volt a netem, mint előtte!( mára normálisan beállt).
    De megyek vele valamire? Nem. Érdekel valakit? Nem. Tudunk vele valamit kezdeni? Nem. Nem te vagy az egyetlen, aki így jártt, egyszerűen ez van. Egyet tudsz tenni: várj (úgy mint én), hogy a fejlesztések befejeződjenek.
  • schrank
    akinek nem inge nem veszi magára de emlékszem azokra akik a korlát eltörlése után alig egy héttel már májerkodtak a 100GB-os forgalmukkal de neveket most ne mondanék mert így is kezditek felszívni a vizet
  • DjDano
    A múlt havi adatforgalmam még a 30 gigát se érte el... pedig 5 megával nem nehéz összehozni
  • Zsoltika 007
    Ahhoz képest hogy te magyarázol a magyar mentalitásról fa**án kiosztod az összes usernek hogy kuss mer te neked netezni kell. Ja bocs mert mi is használjuk a szolgáltatást (és nem mellékesen fizetünk is érte). De hát te azt le**arod ugye? Csak neked jó legyen. A szomszéd meg mindenki más bekaphatja.

Na ez a ratyi mentalitás!
  • bertino
    ezaz, mondjad még a magadééétt lééccciiii így se vagy elég mélyen
  • schrank
    jaj most ne kezdjük el hogy kinek mennyi esze van T-com
  • bigapó
    hagyd, Ő már csak ilyen kis-Diktátor fajta:))

egyébként jelzem, hogy nálam szintén előfordul ugyanez a probléma, kedves Scrank kollega, hiszen én is ezt a cipőt hordom, csak nekem más a méretem...kissebb, úgyhogy talán kevesebbet is nyomok a latba, de ez most lényegtelen.
    ja és egyáltalán nem töltök le minden szart és nem állandóan megy, de ha így lenne, ahhoz sem lenne semmi közöd, mint ahogy arra DjDano rávilágított:))

és továbbra is azt javaslom, hogy várjuk meg a fejlesztések végét, addig pedig felesleges mindenféle RINYÁLÁS...
    peace még mindig:)
  • bertino
    már megint annyi eszed van, mint egy adag töknek