22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    thx:)
  • Mighty
    Sebességben nagyon nem tud versenyezni a sima ADSL.
  • bertino
    ADSL nehezen fog lépni bármit is, miután csak vesztik az ügyfeleiket...
  • gallik
    Nagy titokban tartották !
    De leesett az állam az árakon !
    az extrémemet már át is váltottam ma reggel goldra 15 perc alatt
    20/3 mbit és szerencsére nálam csak ritkán korlátozzák a p2p forgalmat
    Most is jön 2,5 MB-al le fel meg 320KB :)
    nagyot alkotott a upc !
    Az ADSL lépett erre vmit ? nem is látok ilyen csomagot egyéni ügyfeleknek, vagy csak horribilis összegért.
  • gduck
    Jó lett
  • gebana
    hellabella.

április 30.-31.-én lesz vége a hűségidőmnek.
    most extremem van és bronzot szeretnék. megszüntetni tudom és újat kötni kell, vagy lehet faragni belőle?

ha tudjátok a választ és válaszoltok is, köszönöm :)
  • mateus33
    Jah,csak így listaáron kapja ha hűségszerződés alatt módosít,amúgy meg olcsóbb lett volna ha lejár és most köti.
  • mflex #14281
    sztem benne van minden.
  • precision
    Nah, csináltam egy nulladizájn FAQ -ot! Észrevételeket, ötleteket szívesen fogadok, hogy mit kéne beleraknom még és/vagy a már bentlévő dolgokat át kéne e fogalmaznom pl, és ha igen hogy...stb.

FAQ

Ha megfelel, felőlem mehet banner alá akár!
  • tommyg
    felfele tudsz módosítani csak lefele nem
  • Balumann
    Hát ez most akkor vicces, mert 3 hete hosszabbítottuk meg 2 évre a szervződést... mondhatták volna, hogy lesz ilyen változás. Nah mind1...
  • precision
    holnap csinálhatok egyet
  • gduck
    Egy FAQ se ártana!

Pl. új e-mail cím végződések @upcmail.hu, új levelező szerver nevek: pop3.upcmail.hu, smtp.upcmail.hu. (persze a címek is működnek) Stb.
  • bahni1990
    hello most fog májusba lejárni minden upc szolgáltatásom és most olcsóbb lett net olcsóbban 2szer gyorsabb csomagot kapok de a telefon drágább lett van arra lehetőség h a telefon marad ugy ahogy van a de a netért kevesebbet fizetek? köszi előre is várom a választ
  • DjDano
    Március 31-től érvényes, de csak az új előfizetőkre, tehát ha téged köt a hűségnyilatkozat, akkor semmi nem fog változni addig amíg le nem jár a hűség és nem kötsz új szerződést.

Második lehetőség az, hogy listaárért felfele módosítod az előfizetésed, ebben az esetben listaárat fizetsz: Bronze: 5000, Silever: 7500,Gold: 9500
  • Balumann
    Hali! Régen néztem a Chello topikot meg a honlapot, nem nagyon követtem az eseményeket. Jól látom, hogy megint név váltás volt, és most 2 Mbit-es lesz a silver (eddigi extreme?)? És mikortól lesz érvényes?
  • Brand
    Akkor a tagok közül valaki.
    Mo.Organ egyértelműen leírta, hogy már nem érdekli a dolog:)
    #14267:
    amíg hűséged van marad a régi csomagod,vagy módosítasz,ahogy én is mediumról silverre.
  • precision
    mármint arra lusta hogy ha nem link akkor copypasteljen
  • precision
    szerintem ezt írd be a banner alá:

Aktuális információk, árak: <a href="http://www.upc.hu">KATT IDE!</a>

És akkor lehet rá klikkelni, sok luzer még arra is lusta sajnos :)
  • precision
    szerintem más upc -s (upc dolgozó) nem jár ide
  • Brand
    Szia!
    Végülis mindegy, hogy ki rakta be a bannert,viszont tény addig semmi nem volt,amíg nem szóltam a modnak:)
    Annyit viszont megtehetnél még, hogy #14263-as hsz alapján kiteszel a banner alá linket,ami a UPC-hez vezet.
    Szerintem akkor valaki olyan legyen a házigazda,aki Upc-s,de ez már csak magánvélemény.
    Üdv
    Brand
  • schrank
    most az aktuális csomagokat is átalakították erre vagy azok maradtak ?
  • Mo.Organ
    A topikot minden nap látogatom, csak nem írok bele.
    Egyébként a bannert én raktam bele és nem más :)

Ha valakai szeretne házigazda lenni akkor jelezze és megbeszélhetjük, mert már nagyon nem érdekel a dolog. Lassan egy éve nem dolgozom a cégnél a konkurenciát erősítem. :)
  • tommygiant
    Nem tudom, hogy szokta-e látogatni ezt a topikot. Csak annyit tudok, hogy #13237 óta nem írt ide.
  • Brand
    A házigazda egyáltalán szokta látogatni ezt a topikot?
    Kandurex rakta be bannert még délelőtt ,mivel megkértem rá.
  • tommygiant
    Már ketten is kértük, hogy a banner alá helyezzen el a Házigazda egy linket, ami a upc honlapjára hivatkozik. (#14223, #14224)
    Esetleg ez lehetne a szövege: "További információkért és árakért tekintsd meg a upc honlapját! Ha bármilyen kérdésed lenne, előbb tájékozódj ott!"
  • tompka
    Ezaz. király
    Jee Silver :)
  • lokissrác
    Na, király hogy lelett cserélve : )
  • bertino
  • Mighty
    Nézd meg a UPC honlapján.
  • John Cena
    Srácok ami a bannerba van Internet izék azok miylen árba vannak? mind a 4??
  • mflex #14257
    Semmi nem látszik.
  • bertino
    nálatok látszik a jelenlegi banner ?
    nálam egy deka se, mivel a felső bannerablak alsó része egy picit szélesebb "mintha lenne ott valami" de igazából üresség az egész.
  • precision
    nekem így van
    net 8000, tv 3900
    összesen 11900
  • nbj
    köszi, akkor minál gyorsabban próbálok intézkedni, mert egy "csöppet" jobban megéri :)
  • DjDano
    Igen 6000-et fizetsz!
  • nbj
    és azt szeretném még megkérdezni h a ezeket rendeljük akkor pl a silver netért 6 ezer ft-t kell fizetni? mert h azt írja h ekkore van ez az ár:"* két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrende-
    lése vagy meglévő kábeles szolgáltatás esetén."
  • DjDano
    Teljes mértékben :)
  • nbj
    azt szeretném kérdezni h nekünk a netünk(dolgozónet) és a kábeltvnk(családi) is a upcnél van, és már rég lejárt a hűségnyilatkozatunk. tehát ha a silver netet rendeljük meg a családinak megfelelő kábelt és aláírjuk a hűségnyilatkozatot akkor az akciós árat kapjuk?
  • mflex #14249
    Ja és persze 750 a szélessége,mint az előző banneré volt,vagyis rákattintva nagyobb lesz azért,de végülis nekem mindegy,én csak kreáltam egyet:)