22959
-
#14288 thx:) -
#14287 Sebességben nagyon nem tud versenyezni a sima ADSL. -
#14286 ADSL nehezen fog lépni bármit is, miután csak vesztik az ügyfeleiket... -
gallik #14285 Nagy titokban tartották !
De leesett az állam az árakon !
az extrémemet már át is váltottam ma reggel goldra 15 perc alatt
20/3 mbit és szerencsére nálam csak ritkán korlátozzák a p2p forgalmat
Most is jön 2,5 MB-al le fel meg 320KB :)
nagyot alkotott a upc !
Az ADSL lépett erre vmit ? nem is látok ilyen csomagot egyéni ügyfeleknek, vagy csak horribilis összegért.
-
#14284 Jó lett -
#14283 hellabella.
április 30.-31.-én lesz vége a hűségidőmnek.
most extremem van és bronzot szeretnék. megszüntetni tudom és újat kötni kell, vagy lehet faragni belőle?
ha tudjátok a választ és válaszoltok is, köszönöm :) -
#14282 Jah,csak így listaáron kapja ha hűségszerződés alatt módosít,amúgy meg olcsóbb lett volna ha lejár és most köti. -
#14281 sztem benne van minden. -
#14280 Nah, csináltam egy nulladizájn FAQ -ot! Észrevételeket, ötleteket szívesen fogadok, hogy mit kéne beleraknom még és/vagy a már bentlévő dolgokat át kéne e fogalmaznom pl, és ha igen hogy...stb.
FAQ
Ha megfelel, felőlem mehet banner alá akár! -
#14279 felfele tudsz módosítani csak lefele nem -
#14278 Hát ez most akkor vicces, mert 3 hete hosszabbítottuk meg 2 évre a szervződést... mondhatták volna, hogy lesz ilyen változás. Nah mind1... -
#14277 holnap csinálhatok egyet -
#14276 Egy FAQ se ártana!
Pl. új e-mail cím végződések @upcmail.hu, új levelező szerver nevek: pop3.upcmail.hu, smtp.upcmail.hu. (persze a címek is működnek) Stb. -
bahni1990 #14275 hello most fog májusba lejárni minden upc szolgáltatásom és most olcsóbb lett net olcsóbban 2szer gyorsabb csomagot kapok de a telefon drágább lett van arra lehetőség h a telefon marad ugy ahogy van a de a netért kevesebbet fizetek? köszi előre is várom a választ -
#14274 Március 31-től érvényes, de csak az új előfizetőkre, tehát ha téged köt a hűségnyilatkozat, akkor semmi nem fog változni addig amíg le nem jár a hűség és nem kötsz új szerződést.
Második lehetőség az, hogy listaárért felfele módosítod az előfizetésed, ebben az esetben listaárat fizetsz: Bronze: 5000, Silever: 7500,Gold: 9500 -
#14273 Hali! Régen néztem a Chello topikot meg a honlapot, nem nagyon követtem az eseményeket. Jól látom, hogy megint név váltás volt, és most 2 Mbit-es lesz a silver (eddigi extreme?)? És mikortól lesz érvényes? -
#14272 Akkor a tagok közül valaki.
Mo.Organ egyértelműen leírta, hogy már nem érdekli a dolog:)
#14267:
amíg hűséged van marad a régi csomagod,vagy módosítasz,ahogy én is mediumról silverre.
-
#14271 mármint arra lusta hogy ha nem link akkor copypasteljen -
#14270 szerintem ezt írd be a banner alá:
Aktuális információk, árak: <a href="http://www.upc.hu">KATT IDE!</a>
És akkor lehet rá klikkelni, sok luzer még arra is lusta sajnos :) -
#14269 szerintem más upc -s (upc dolgozó) nem jár ide -
#14268 Szia!
Végülis mindegy, hogy ki rakta be a bannert,viszont tény addig semmi nem volt,amíg nem szóltam a modnak:)
Annyit viszont megtehetnél még, hogy #14263-as hsz alapján kiteszel a banner alá linket,ami a UPC-hez vezet.
Szerintem akkor valaki olyan legyen a házigazda,aki Upc-s,de ez már csak magánvélemény.
Üdv
Brand -
#14267 most az aktuális csomagokat is átalakították erre vagy azok maradtak ? -
#14266 A topikot minden nap látogatom, csak nem írok bele.
Egyébként a bannert én raktam bele és nem más :)
Ha valakai szeretne házigazda lenni akkor jelezze és megbeszélhetjük, mert már nagyon nem érdekel a dolog. Lassan egy éve nem dolgozom a cégnél a konkurenciát erősítem. :)
-
#14265 Nem tudom, hogy szokta-e látogatni ezt a topikot. Csak annyit tudok, hogy #13237 óta nem írt ide. -
#14264 A házigazda egyáltalán szokta látogatni ezt a topikot?
Kandurex rakta be bannert még délelőtt ,mivel megkértem rá. -
#14263 Már ketten is kértük, hogy a banner alá helyezzen el a Házigazda egy linket, ami a upc honlapjára hivatkozik. (#14223, #14224)
Esetleg ez lehetne a szövege: "További információkért és árakért tekintsd meg a upc honlapját! Ha bármilyen kérdésed lenne, előbb tájékozódj ott!" -
tompka #14262 Ezaz. király
Jee Silver :) -
lokissrác #14261 Na, király hogy lelett cserélve : ) -
#14260 -
#14259 Nézd meg a UPC honlapján. -
#14258 Srácok ami a bannerba van Internet izék azok miylen árba vannak? mind a 4?? -
#14257 Semmi nem látszik. -
#14256 nálatok látszik a jelenlegi banner ?
nálam egy deka se, mivel a felső bannerablak alsó része egy picit szélesebb "mintha lenne ott valami" de igazából üresség az egész. -
#14255 nekem így van
net 8000, tv 3900
összesen 11900 -
nbj #14254 köszi, akkor minál gyorsabban próbálok intézkedni, mert egy "csöppet" jobban megéri :) -
#14253 Igen 6000-et fizetsz! -
nbj #14252 és azt szeretném még megkérdezni h a ezeket rendeljük akkor pl a silver netért 6 ezer ft-t kell fizetni? mert h azt írja h ekkore van ez az ár:"* két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrende-
lése vagy meglévő kábeles szolgáltatás esetén." -
#14251 Teljes mértékben :) -
nbj #14250 azt szeretném kérdezni h nekünk a netünk(dolgozónet) és a kábeltvnk(családi) is a upcnél van, és már rég lejárt a hűségnyilatkozatunk. tehát ha a silver netet rendeljük meg a családinak megfelelő kábelt és aláírjuk a hűségnyilatkozatot akkor az akciós árat kapjuk? -
#14249 Ja és persze 750 a szélessége,mint az előző banneré volt,vagyis rákattintva nagyobb lesz azért,de végülis nekem mindegy,én csak kreáltam egyet:)