UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
jelentem Miskolcon minden rendben! (legalábbis nálam)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

nekem 4 percenként lefagy
Most, itt Baranyába teljesen jó a chello. Semmi probléma, torrenttel, pingekkel is minden oké. Ilyen netet szeretnék, remélem ez nem csak egy kis ideig fog tartani. Üdv
Feltöltés maximális.
#12075 erre valaki?

jbal
még mindig szar nálatok is?
vagy itt van a hiba?😞

jbal
nem tudom mikor szándékoznak tenni valamit.javult már a helyzet.
de ezeknél hetente van hasonló probléma:\

PyRex
a hiba az ön gépében van :|

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

scs17
Nálam ez van. Szerinted én kitaláltam? Gondoltam, megosztom,hogy hátha másnál is elõfordul. Ennyi. Téma részemrõl lezárva.

PyRex
lol nem, nem basztak el, alapból szar 😊

jbal
ok akkor megnyugodtam emrt tegnap kötötték át új helyre és azt hittem h vmit elb*sztak

precision
ja, nálunk is sz*r

Bazinga!

jbal
nektek is lasúskodik most?10 megás net és fél perc mí bejön egy oldal sg-n és msn-re se jelentkezik be

PyRex
de ennek nem a utorrenthez, hanem a chello (hibás) torrent korlátozásához van (volt) köze. a többi klienssel is ugyanez volt.

scs17: aha persze, és akkor miért nem lett rohadt nagy balhé ebbõl a világon, hogy hibás utorrent verzió jött ki? vagy csak a chello-val hibázik? akkor meg nem a program a hibás...

nyamiag
nekem volt egy ideig, hogy ha bekapcsoltam a torrentet, vagy egy percig jött be az oldal, vagy egyáltalán nem. de szerencsére ez már a múlté -.-

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

scs17
Ez van. Utorrent nélkül megy a net, mellette pedig nem. Attól még, hogy valaminek nem tudod a magyarázatát, még nem hülyeség.

CzGobe
nem azért, de 1.7.5 is van már. és hát a torrent progitól lassulna be a net, háááát^^

eom$

PyRex
Ez hülyeség, már ne haragudj.

Zsoltika 007
Hát az a baj nekem is a régi van. 😊 Meg ha nem fut akkor nem is okozhat semmit 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

precision
aham, és ha nem fut torrent és ugyis szar a net akkor mit csináljunk? 😊

Bazinga!

scs17
*sorra,

scs17
Programok között mentünk sorra kizárásos alapon jutottunk el az Utorrent 1.7.4-hez. Technikailag nem tudta megmagyarázni, hogy miért. Õ is meglepõdött, talán egy bug a progiban.

PyRex
és miért nem? érdekelne a technikai oldala is...

scs17
Akinek az a problémája hogy lassú a net és Utorrent 1.7.4-t használ, az próbáljon visszaállni egy korábbi verzióra (pl 1.6.1) . Nálam ez megoldotta a problémát, mivel egy informatikus ismerõsömmel kibogoztuk, hogy miért nem akarnak betöltõdni az oldalak.

Zsoltika 007
Itt is jó volt eddig.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

PyRex
nem, mindenhol szarfos lett sajnos. Én Bp. II. kerületben vagyok (az I. határán) - itt MINDIG kifogástalan volt. De komolyan - szinte soha nem volt probléma. Most meg - néhány kivételes naptól eltekintve - csapnivaló a szolgáltatás sajnos.

Zsoltika 007
És az a fura hogy én pl vidéken vagyok. Tehát nem egy adott helyre koncentrálódik a probléma.

PyRex
dettó

gyerekek, amennyire odavoltama chello-ért, most annyira hánynom kell a szolgáltatás minõségétõl. abban már 100% vagyok, hogy ha lejár a hûség, akkor a(z 'ál' ) 20 megabites netet dobom ki az ablakon. De az is lehet, hogy komplett szolgáltatót váltok.

Zsoltika 007
Nálam is ez van egyre gyakrabban.

precision
az a "vicc" hogy nálam már akkor is ez van ha nem fut semmilyen torrent... alig akarnak bejönni a weboldalak, de pl ftprõl meg jön majdnem maximummal

Bazinga!

Valaki mostmár elmondhatná mi a franc van, mert ha fut a torrent, akár szinte minimális sebességgel, minden weblapra fél percet kell várni.

Teljesen olyan, mintha torrent érzékelése esetén minden adatcsomagomat, legyen az bármilyen protokollú, a várólista legvégére helyezne a rendszer, így okozva hatalmas várakozási idõket. Mert sávszélesség az van most is rendesen, szóval letölteni tudok ugyanúgy 10 megabittel, csak böngészni nem...

Nevetséges, hogy amíg a fejlesztések folytak, és a szolgáltatás minõsége nem volt garantálva, addig minden tökéletes volt nálam, mióta meg befejezõdtek a fejlesztések, azóta csomószor ez van.
Monortelnél lejáró szerzõdést, hogy a legolcsóbb újrakötni?
Hosszabbítás, vagy forulónapos felmondás és azonnal újrakötés akciós áron, vagy itt is ki kell várni a 3 hónapot?

Chello Medium (5Mb/s) átadó, májusig hûségnyilatkozatos - fizetek ha átveszed

Jövõ májusig hûségnyilatkozatos Chello internetelõfizetésem átadó, mivel az új helyen nem lehet bekötni, ahová költöztem. 7900.-Ft/hó. Gyorsabbra minden további nélkül átalakítható. Miért jársz jobban ha ezt veszed át és nem újat kötsz? Mert adok 5000 forintot a segítségedért és természetesen megkapod elõre a havi 500.- különbözetet is, amivel olcsóbb lenne egy új. Minimális adminisztrációval jár, utána a Tied, mintha új lenne. Ha már van chello-d de lejárt a hûségnyilatkozatod, szintán átveheted ezt, szolgáltatás-kiesés nélkül. Ezen keress: 06 209 343 447 vagy [email protected] . Budapestiek elõnyben!
Éss igeeen! életemben másodjára léptem át a 30Gb adatforgalmat<#taps><#taps>
eddig 34giga volt a rekordom. most 32 megdöntöm 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

schrank
igen mindegyikben de a kicsikkel többnek tûnik mert tovább tart <#hehe> nnna persze az elmélet nem mindíg válik be gyakorlatban <#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Met
250 gigás átlag van a kissebb csomagokon is?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

N3TuddKi
visszasírod majd még a téonlányt...<#hawaii>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

schrank
és ez neked dühkiváltó valahol az egyik utcában van a szomszédutcában meg már nincs <#nemtudom>

precision
de nálam nem csak az sg szar hanem minden...

Bazinga!

nem én a chelloról beszélek, hogy örsön van itt 10km-re meg nincs...
schrank
a te kérdésed pontosan így szól :
- az érdi dsl központ miért budaörsön van <#rinya>....... <#hehe>

Érden mért nincs kiépítve a chello? A T-Online-on 8mb-s netem van, de Érden max 550el tudok tölteni! Ez nem normális dolog! Bezzeg Budaörsön van, pedig itt van a szomszédba!
0Fritz0
Az esetek többségében az sg.hu szarakodik és nem a chello. (nálam)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

precision
mostanában egy kalap sz*r a szolgáltatás minõsége, kb 2 hete, szinte mindig...weboldalak (külföld/belföld egyaránt) alig akarnak bejönni... nem lesz ez így jó... alig töltök le vmit, max 10 giga a havi forgalma, legalább az sg.hu -ra ne kelljen már fél percet várni...

Bazinga!

A példáid mind monopolhelyzetben lévõ vállalatok, egyébként sem szokásuk sem kedvezményt adni, sem a hûségnyilatkozatos szerzõdés nem dívik náluk. Ellenben a példaként sokkal ideillõbb mobilszolgáltatók szoktak adni hûségkedvezményeket.
CzGobe
1) mert miért ne?
2) mert magyarországon vunk és itt mindenki pénzszûkében van^^
3) én csak azt mondtam, h adHATNA

eom$

Mighty
Miért adjon még nagyobb kedvezményt? E nélkül is maradnak az elõfizetõk illetve jönnek az újabbak.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CzGobe
aki hûségnyilatkozatnélkül marad több évig a chellonál, az hülye... én is ilyen vok, de meg volt rá az indokom, én azért nem vok hülye, de abban lehetne finomítani, h aki már a 4-5ig évét írja alá, az nagyobb kedvezményt kap, pl, v vmi ilyesmi

eom$

Mighty
Miért? ELMÜ talán ad valamit? FÕTÁV, BKV, stb ad valamit? Ezeknek mind sokkal több éve vagyok elõfizetõje, mégsem kapok kedvezményt.

UPC legalább megadja azt a lehetõséget, hogy ha aláirsz x évet, akkor olcsóbban kapod.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

te nemértesz engem.. nem arról van szó hogy nem köthettem volna új hûségnyilatkozatot.... hanem arról van szó hogy az a hûség hgoy vki több éven ekrsztül ottmarad 1 cégnél.. nem a nyilatkozat,hanem magába ez a több év... Én errõl beszélek.... Azokat kellene jutalmazni aki mindenféle hûségnyilatkozatok nélkül chellonál marad évekig..
Na én ezt akartam kihozni
Golyo69
köszi...

GGMU