22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    mi az, hogy hogy működik ?
  • devilk
    Helló!

Érdeklődnék, hogy is van ez a letöltési korlát... Ebben a hónapban eddig 301 GB-ot töltöttem, decemberben 250 GB-ot, novemberben szintén. De már kaptam levelet, hogy sokat töltöttem, hogy működik ez? HELP, PLS!
    THX
  • Stefling
    Nem irigyellek benneteket..:S röhej amit csinálnak és akkor még csodálkozik az ügyfélszolgálatos nő, hogy lemondják sokan, ha van jobb, és ekkor jön a hülye kérdése: Évek óta nincs gond a upc szolgáltatásával, nem a upc-re jellemző, miért mondja le? --> LOL :D Legalábbis tőlem ezt kérdezték november végén.
  • Stefling
    Igen, ilyenkor jön rá az ember arra, hogy néha nem árt utánna járni a dolgoknak, ha pl vége van a hűségnek. :)
  • tompka
    Jelenlegi ÁSZF! Benne van a régi csomagok ára is!
  • tompka
    Érdemes tudni, hogy meddig van hűséged, vagy meddig kapod a kedvezményes árat. Ha ezt tudtad volna, akkor nem lepődtél volna meg :)
  • DjDano
    Persze örüljek, a hülye is látja mire megy ki itt a játék, arra hogy előfizessek a magasabb csomagra! A listaárról meg annyit, ilyen csomag már nem létezik, így nem tudom milyen listaárról beszélsz. Mocskos egy cég, remélem a Digi kinyírja őket pár éven belül...
  • zomgzerg
    lejárt az árgarancia, a hűséged. azért
    örülj hogy nem a 9500Ft-os listaárra tettek, hanem ilyen kedvezményes ajánlatot kaptál. persze akkor már érdemesebb váltani silverre +500ért, de akkor is.
  • fsb

:DDDDDDd UPC silver. ilyen volt ma egész délután nálunk...
  • DjDano
    Mondja el nekem valaki milyen jogos emel az UPC árat???? Jó ideje Chello mediumom van (5 megabit), tudom erre már nem lehet előfizetni, de nekem ez a pofátlan senkiházi cég felemelte 6000-ről 6990 FT-ra! Januárban még 6000-et fizettem, erre ma megjön a számla és azon már az emelt összeg szerepel!

MOCSKOS DISZNÓK!
  • mflex #16484
    138 :DD
  • CzGobe
    még szép, h van :D onnantól listaáras vagy
  • somdav95
    Folyton azt csinálják, válts át másik csomagra...
  • wrx sti
    Sziasztok!Érdekelne van e köztetek olyan akinek a UPC felemelte az internet havidíját a hűségidő lejárta után.
  • pyrohun #16480
    135 aláírás (most).
    Hmm, mennyi felhasználója is van a UPC-nek? Több százezer? Ez a 135 még arra sem elég, hogy fossá röhögjék magukat ezen :))
  • mflex #16479
    1 hónapja még 78 körül volt... jelentős mértékben nőtt az aláírások száma: 133
  • Narxis
    Jaj istenem, ezt valaki beveszi?

Egyetlen módon tudtok rájuk nyomást gyakorolni, ha szolgáltatót váltotok, persze akinek van rá lehetősége. Akinek nincs az uTorrent 1.9 vagy Azereus kliens legfrissebb változatát használja.
  • koczkas
    p2p
  • ACE
    Megjelent egy új stable utorrent 1.8.2 túl sok változás nincs ahogy nézem...
  • tompka
    Nálam mind a 3 megy.
  • Balumann
    Jah ezekszerint nem csak nálam vannak gondok. De mi van a nyitott torrent oldakkal, mininova, thepiratebay, torrentz.com ? :S Egyik sem működik...
  • zomgzerg
    http://asva.info/ncore-technikai-gondok-2009-01-24.html
  • ChaosTeam
    Én nem tudom mi van mostanában, de a 2 nagyobb torrent oldal amire járok mostanában alig akar megnyílni, vagy meg se nyílik, vagy nagyon lassan állandóan GateWay errort ír....
  • Piko888
    Köszi, azzal tényleg megy
  • Balumann
    Be van. De lehet, hogy most a seederek miatt jön ilyen lassan (majomról töltök most), ncore-ről valamiért most nem akar jönni Azureussal se :S
  • Narxis
    Be van kapcsolva a titkosítás? Én még nem próbáltam mert Invitel nem korlátoz, de lehet alapból nincs bekapcsolva.
  • Balumann
    Hmm, felraktam az 1.9 beta-t. Megörültem, nem fagy tűnik el új torrent hozzáadásakor, és nem fagy a gépem 1-2 perc után. Viszont ugyan úgy lassu al etöltés :(
  • somdav95
    Az se működik jól mindenkinek.. Bár nekem most szerencsém van.. :)
  • Narxis
    uTorrent 1.9
  • precision
    nincs
  • mila69en
    én a upctorrent kliensét javasolom
  • Piko888
    Srácok hogy lehet megoldani hogy torrentben teljes sebességel töltsek? Van valamilyen progi?
  • mflex #16462
  • Balumann
    Bedugod a kábelt a videóba, kikeresed a csatornát amit fel szeretnél venni és rec általában :|
  • Peter1
    Bocsánat, látom, hogy rossz helyre írtam.
  • Peter1
    Sziasztok,az volna kérdésem, hogy az UPC-ről hogyan tudok felvenni műsorokat a videóra. A videó működik (tehát a régi filmeket lejátsza), de nem tudok felvenni vele. A videó Thomson típusú. A váaszotokat előre is köszönöm.
  • MEdievil
    Chello forgalommérő már lassan 1,5 hete nem mutatja mennyit töltök le elég zavaró nem akarnám túllépni a 300 gigát de most ezért nem állok neki matekozni mi mennyi. Most csak nem mér vagy csak kiírni luxus a forgalmat?
  • Balumann
    Köszi megpróbálom, de majdnem 2 évig működött ez nélkül. Tegnap este is ment egy ideig, aztán megint nem nyitotta meg (fél óra után). :-/
  • Zsoltika 007
    Mondjuk én nem csináltam meg és így is szépen megy nálam.
  • Zsoltika 007
    Lehet az a baj hogy a nod összeakad az azureussal. Régen volt ilyen probléma vele. Nekem is használhatatlan volt a gép miatta. Ezt csináld meg! Hátha segít.