22959
-
Na most akkor ez normál hogy jön befelé 5kb/s vagy nem? Valaki tudna ebben segiteni? -
Szerintem meg nem termeszetes a 4-5kb befele jovo forgalom ,tul sok. Egy darabig nekem is csinalta semmi nem futott es folyamatos volt a fel-letoltes 5-6kval.Nem jottem ra mi okozta.Mostmar visszaallt szerencsere, alapjaraton 0.9-1.5 download es 0 az upload. -
Dodo55 #5086 Tényleg, olyan mérő progi van, ami nálam jól tudna mérni?
Mert routeren keresztül netezek, és arra még van kötve egy gép az enyémen kívül. -
www.dumeter.com es ez egy program. Meri a le- es feltoltes sebesseget valamint napi, heti, havi statisztikat csinal a le- es feltoltott mennyisegekrol. -
Inkább csak oldalakat bújok,nem nagyon töltögetek videokat. Ez a DU meter ez egy program vagy oldal? Ha program akkor honnan tudom leszedni? köszi -
Inkább csak oldalakat bújok,nem nagyon töltögetek videokat. Ez a DU meter ez egy program vagy oldal? Ha program akkor honnan tudom leszedni? köszi -
Attol fugg, mit ertesz napi 10 ora netezes alatt?
Online TV-t nezel, csak olvasgatsz, vagy esetleg a video megoszto oldalakat bujod.
Kerdesedre a valasz: ellenorizd le magad, mennyit forgalmazol egy atlagos napon (javaslom a du meter-t, vagy bw metert) -
Aspyrin #5080 Búék :) -
14 giga bőven elég netezésre.
Az adatforgalom természetes, valami program mindíg kinéz a netre.
Itt ha belépsz látod az adatforgalmad. -
Sziasztok.Most köttettem be a STANDARDOT.Az lenne a kérdésem hogy, havonta letöltök kb 1GB zenét.Ami marad 14GB az elég arra hogy minden nap netezem kb 10órát? Még egy kérdés: Kerio tüzfalam van,és ha nézem rajta az adatforgalmat (nem töltök le semmit közben) akkor nekem szünet nélkül jön befelé 4-5 kb/s.Ez normális? Mert mikor még matávos netem volt,akkor nem jött igy befelé semmi. Még valami: Valahol meglehet nézni mennyit használtam már el 15GB-ból? Köszi -
engem most korlátoztak le light-tal 20GB felett
-
Na neked is frankó szilvesztered lehetett
-
B.U.É.K. -
-
és nézzünk be utána egy kenyai oldalra is, vajon tudják e már mi az az internet?
-
nézzünk be egy osztrák fórumra h sírnak e ott is
-
...és akkor még itt sírnak az emberek... :) -

-
Cat #5069 nemnem, tévedés.
A chello light az 19,98 euró (5e ft), ezért kapsz 600 kbit le, és 128 kbit feltöltést, és mindössze 1 gb adatforgalmat! Ehhez vehetsz külön opcióként sebességnövelést, plusz 5,90 ért havonta (tehát összesen havi 26 euróért), ezért a 600 helyett 2048/256 a sebességed. Adatforgalmi korlát ugyanugy 1 giga!
Ráadásul ott irja alul, hogy csomó kistelepülésen (Hirtenberg, Kottingbrunn, Leobersdorf, Traiskirchen, Tribuswinkel stb.) nem 600, hanem 400 az alapsebesség, amit a sebesség opció csak 1 megabitre növel.
Ez jóval szarabb mint a magyar, mert itthon 5 giga a forgalmi korlát.
-
igen -
€ 5,90 Aufpreis pro Monat! - ez azt jelenti 6 Euro 1 honapra? nem beszelek dajcsul -
Akkormár a Hollandia 20 / 2 megabitje, vagy a Svédország 24 / 1 megabitje jobb. Korlátlanul, meg kis felárért asszem lehet pl. 24 / 8 megabitet is kapni - lool... -
néztem de úgy gondoltam ennyi is elég ahhoz hogy elindítsam a lavinát
-
De nézd meg a többit, egyiknél sincs forgalmi korlát, csak a chello plus symetric-nél. -
nnnna mivan kialudt a flém 
200km-re nyugatra ilyen a chello light
-
"A Szolgáltató nem köteles a 30 napos értesítési határidő betartására olyan esetekben, amikor az ÁSZF módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé"
a korlátmentes szolgáltatás újnak is minősíthető. Ettől függetlenül én sem gondolom, hogy jan. 1-től korlátlan lesz, de azt meg sejtem, hogy nemsokára az lesz. Ennyit erről. -
Ez mennyiben érint engem? Ezzel a problémáddal fordulj a UPC-hez.
Sok lightosnak meg elég az 5 giga, viszont szeretne gyorsan letölteni.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy a UPC ilyen csomagokat alakított ki. Idővel változni fognak (ez biztos szerintem), de nem jan. 1-ével :) -
a light-osok többségét meg pont hogy nem érdekli a sebesség csak tudomásul kéne venni hogy 2007-ben a havi 5GB adatforgalom egy kalap szart sem ér elégcsak egy mai weboldalt egy öt évvel ezelőttihez hasonlítani
-
Korlát nem érdekel, sávszélemelés viszont inkább :)
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! -
a korláteltörlést belelehet magyarázni ebbe :P -
"A Szolgáltató nem köteles a 30 napos értesítési határidő betartására olyan esetekben, amikor az ÁSZF módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott szolgáltatások feltételeit nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely elöfizetői díj csökken." -
az ÁFSZ-ben benne van hogy csak akkor kell 30nappal előtte ha téged negatívan érint (havi díj emelés stb):P -
Írhatsz ide bármit (ha akarod még tényként is veszem), de attól én fenntartom magamnak a jogot, hogy a hivatalos bejelentésnek hiszek.
Maradjunk ennyiben: "Januárt 1-től biztos nem lesz változás, mivel az új ÁSZF-t 30 nappal az életbe lépése előtt ki kell rakni a weboldalra és egyéb helyekre."
Másod ÁSZF b*****tor -
Nézd én neked semmit nem fogok megosztani az biztos. De ha kicsit is érdekelne a dolog akkor mér rég tudhatnád az igazságot mert már le lett itt írva tényszerüen.
Egyébként szánalmas hogy mennyit görcsöltök már ezen a f****sz korlát eltörlés dolgon -
-
Na akkor szerintem most neked kellene leszállnod a magas lóról. Te, mint UPC-s tudsz valamit, de nem mondod el nekünk, viszont osztod az észt erről-arról.
Egyszer azt írjátok el lesz törölve a korlát, most meg azt, hogy "Senki nem mondta azt hogy január 1. megfog szünni a letöltési korlátozás".
Valami nagy nagy zűr van a fejedben, csak nem értem, hogy miért. Eddig eléggé értelmesnek néztelek.
Arra felelj légyszives, miért nincs reklámhadjárat, ha ekkora pozitív változás lesz chello ügyben? Na ez az, amiért egy ki...ott nagy kamunak tűnik az egész. -
Akkora ködben vándorolsz ember, jobb ha bekapcsolod a fényszoroidat. Senki nem mondta azt hogy január 1. megfog szünni a letöltési korlátozás, de az biztos ha egyszer ez meg is fog történni qwra isteni hogy neked akkor sem lesz benne örömöd, mert a köd mellé homály is tartozik ahogy észre veszem.
ÁSZF b****tor. -
tényleg uncsi már ez a korláteltörlős vita
egyikőtöknek sincs bizonyítéka a saját "teóriájához" ugyhogy felesleges is vitázni. písz. -
Ok, töltsetek csak januárban mint az állat, de ne sírjatok ha felültetek az Urban Legend-nek!