22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • A tumi
    Én a munkahelyen is szoktam tötizni.
    :))
  • chicco24
    A szörfözést az ember kb 3 év alatt megúnja.Én megúntam. De ha nem akkor arra ott a munkahelyi és a sulis gépek. A chello elméletileg otthonra lett kitalálva. És mit tud az ember otthon csinálni a neten amit a munkahelyi gépén nem??Letölteni és filmeket nézni. Na már most a 15 erre giga lószar. Szóval ennyit az okoskodásodról és a próbálkozásról hogy kioktass engem.
    Ez az ország pedig egy nagy rakás szar.És ebben én is benne vagyok sajnos. Ez így van.
  • Mo.Organ
    Kicsit fogjál vissza magadbol. Ha neked a világhálon való szörfözés azt jelenti, hogy hálózaton belül töltögetsz le filmeket mag Gamet, akkor te valójában azt sem tudod mi az az internet.

"Ez az egész ország egy nagy rakás szar" és ebben vagy te is ha jól tudom.
    Buzi chellorol meg még nem hallottam, csak lightról, standardról . . . .
  • chicco24
    Akkor most már lőttek a hálózaton belüli letöltésnek:((Basszus ez nagyon nagy érvágás. Nekem a 15 giga kb 4 nap alatt elúszik. Ha február 1ig nem lesz változás akkor felbontom a szerződésem. Így semmi értelme netezni.Mármint annak aki nem szörfözni akar.Akinek ugyanis van a munkahelyén vagy a sulijában net annak nem éri meg. Az pedig hogy emeli a sebességet vagy nem a chello,teljesen mindegy. Rohadtul nem érdekel a sebesség ha nincs mit tölteni.Ez az egész ország egy nagy rakás szar.Buzi chello.
  • mozesapo
    A jogvédők vittették el, így akkor már megfelel?
  • bakvarnyu
    Lassu a chello standard , ne csinald mar
    Mire kellhet attul gyorsabb?
  • Mighty
    Miért kaptam vajon házigazda jogot?

Érdekes :)

Na, akkor mi kerüljön be a banner helyére, lévén a hub úgy néz ki, nem lesz többet, a torrent oldal meg meghivásos (és lehet az is értelmét veszti hamarosan).
  • Dodo55
    Hát minőségben sokkal jobb a Chello bármilyen ADSL-nél.
    1.5 éve van nekem, és kevesebb mint 10x volt eddig, hogy kimaradás volt, és sose tartott tovább 1-2 óránál.
    A pingjeim nagyon jók.
    Meg sokkal kényelmesebb is, nem kell mindig kézzel felmenni, és sokkal jobb a Chello által használt modem-gép kapcsolattípus, szerintem win98-on azzonnal kábelbedúgás után menne a net bármilyen állítagátas nélkül.
  • báttyó02
    most akkor eltörlik a korlátot vagy nem leehet még tudni?
    mert erősen gondolkodok az adsl-en....most v 3hónapja lejárt a chelloval a 2éves előfizu,szal már 11ezer forint fölött kön a havi számla,úgyhogy nagyon gyorsan lépnem kell....
    vagy korlátlan adsl(amit ugye emelnek elég keményen)
    vagy lejebb lépek a chello standard-ra,ami lassú,és nagyon kevés 15giga korlát :\\

csakhát annyi h az adsl-t nem ismerem,fingom nincs hogy mennyire megbízható
  • schrank
    annyian fikázzák a szolgáltatónkat hogy nyugodtan hívhatjuk őket rosszfiúnak
  • PyRex
    Most akkor melyik az igaz? :D
  • mozesapo
    Elvitték a szervert a rosszfiúk. Ennyi.
  • schrank
    ha egy kicsit visszakerestél volna rájöttél volna hogy megszűnt a HUB mert feb. 1-től teljesen felesleges hálózaton belüli adatforgalomra összpontosítani remélem nem indítottam el egy országos szintű pletykát
  • Zsov
    Én meg vagyok elégedve a UPC-vel (a a tv adás más tészta..:))...,de egy jó torrent oldal hiányzik nekem; a bay-re meg nem tudok meghívót szerezni...:(
  • chicco24
    Tudna nekem segíteni valaki? Nem jön be a chello hub. Valamit régebben be kellett állítani a hálózati kapcsolatoknál,de már elfelejtettem hogy mit. Nem tudja valaki?A tűzfalam engedi,a windows tűzfalat is levettem.De nem kapcsolódik a hubhoz.
  • AlieN911
    Igy van..Emeljenek már duplázzanak..
  • precision
    adsl uploadja még mindig nevetséges chelloéhoz képest, szal amiatt nem sírok, bár ha ingyen emelik nem fogok tiltakozni :D ...inkább a korlátot törölhetnék el
  • PyRex
    remélem lép a chello gyorsan válaszul a tonline 8mbit-es adsl-jére (még ha nem mindenhol elérhető, akkor is), a plus-t minimum 10-re kéne emelniük szvsz meg nem ártana a 2mbit up sem... vagy egye fene, 1,5 de akkor ne legyen korlát :DDDDDDDD
  • PyRex
    Milyen reklámban? Ezt vitassuk csak meg gyorsan... :))))))
  • schrank
    ki kéri kitől ugye nem a konkurencia meggyökerezésének a módjáról írtál
    amúgy rájöttem a csellóreklámban a sebesség a köbön mire céloz alig 3 hét múlva
  • schrank
    családi ház egy része ki van adva albérletbe és két hardcore töltögetős miatt kéne két min. ch classic a településen nem elérhető a dsl
  • Mo.Organ
    Családiházas rész vagy lépcsőház?

Elvileg és gyakorlatilag is azt szokták mondani hogy nem. Vannak természetesen kivételes esetek, de akkor minden kritériumnak eleget kell hogy tegyen az illető. Egyébként semmi értelme sincs két előfizetésnek egy helyen.
  • PyRex
    Erről van szó. És hosszú távon pontosan emiatt életképtelen az ADSL. Jó persze aztán jön az ADSL 2+, ésatöbbi, de az is csak 24 megabit (ha jól tudom), a chello meg már most megtehetné sok területen, hogy akár 30 megabitig felvigye a sávot (mármint technikailag "megtehetné").
  • Cat #5208
    Nem arrol van szó, hogy a T-Online nem akarja, hanem az ADSL-nek nagyon komoly fizikai korlátai vannak, a telefonközponttól mért távolsággal egyenes arányban csökken a nyújtható sávszélesség nagysága. 1 kmen belül meglesz a 8 mbit, de 5km-re már 1 megabitnek is örülni kell. És ezen csak nagyon drága módszerrel lehet változtatni (az eddigi egy DSLAM helyére hármat kell rakni területileg szétszórva, hogy minden előfizető nagyon közel legyen).
  • kazi1984
    Nekem is Light van és bízom benne hogy eccer majd egy pöppet emelnek a speed-en meg az adatkorláton
  • schrank
    figyuzzá egy lakcímre lehet több net előfizut köttetni
  • schrank
    nekem light van de már nnagyon unom
  • mooo
    Nekem classic van és már bekorlátoztak :\
  • PyRex
    mozesapo: neked chello plus-od van, igaz? mert nekem is. ésegyikünknek sem működik a forgalomszámláló.. most ez lehet, hogy hülye feltevés, de az nem lehet, hogy a plus-osoknak fogják eltörölni a korlátot? [reménykedik]
  • kazi1984
    Na akkor mégsem annyira jó lépés ez a t-online-tól, bár én úgy tudom, hogy ott valamelyik csomagnál adatkorlát sincs. Ennyivel talán jobb.
  • mozesapo
    Na itt van az, mikor nem olvastok. Up to 4 és Up to 8 csomagok lesznek. Vagyis ahol megy 4-en v. 8-on ott megy ahol nem ott is annyit fizet mint akinek megy 4-en v. 8-on. Hogy szopatás az egész 1000-el. Érdekes helyzetet fog teremteni az előfizetők között.
  • kazi1984
    Az nem kifejezés hogy nagyot emelt egyik t-online-os ismerősöm mondta hogy állítólag 4mb-re és 8-mb-re is emel. Szóval a UPC-nek eléggé kedvező lépéseket kell tennie hogy megtartsa az előfizetőit.
  • Dodo55
    Szóval akkor eltörlik a korlátot.
    Mert valamit lépnie kell a UPC-nek, mert a t-online elég nagyot emelt.
  • PyRex
    Nekem is van olyan haver, aki mindig mindenért rinyál, pedig simán ki tudná fizetni... :)
  • Mo.Organ
    A magyar emberrel csak egy a baj. Mindent akar csak fizetni ne kelljen érte. Van olyan ismerösöm aki sajnál 2000ft többet adnia azért hogy legyen egy classic csomagja. De dohányzik és mellette a hétvégén a discoba súlyos ezreseket basz el piára. Na az ilyeneket nem tudom és nem is sajnálom, és legföképp a rinyálásuk nem érdekel. (Nem akartam itt senkire sem célozni csak a meglátásom írtam le)
  • scs17
    erre találták ki a belépési díjat
  • kazi1984
    Jah és mindez ugyanannyiba kerülne mint most a Light mivel ugye a szerződésben benne van hogy fix havi-díja van a netnek.
  • kazi1984
    Én annak örülnék ha a Light 512/128-at felemelnék 1mb/512-ra pl. és lenne mondjuk az 5 gb helyett 10 gb korlát és akkor az lenne a chello light és ami meg most light az lenne a mégszarabb csomag amit most akarnak bevezetni kezdőknek.
  • schrank
    adsl-nél ott van a leszívás a telefon előfizuval aztán idéntől azzal májerkodnak hogy a céges nethez nem kell telóra előfizetni
  • Cat #5192
    most néztem adslt, havi 4e ért lehet venni 512est. Ez alá nehéz chelloval menni, tekintve hogy a cégnek adnia kell egy sokezer ftba kerülő kábelmodemet, aminek az árát szintén ki kell termelnie az előfizetésnek.