22959
-
Jól van na. Lassan telnek a hetek.
-
már karácsony óta "két hét"
-
Én sem tudom pontosan, de szerintem 2 héten belül. -
#5664 beírásban leírtam neked hogy milyen TV a "szarok" Erre fel berakod ide a képed a TV-ről hogy neked milyen van. Panasonic. És szerint az ár az egyből automatikusan azt jelenti, hogy faxa lesz rajta a kép és a hang minőség. Ekkora ökörséget meg hogy a UPC nem SZABVÁNYOS sztereot sugároz, ez meg csak véképp bebizonyitotta rólad hogy mennyire is mindentudó ember vagy. Írd már le akkor hogy milyen NEM szabványos sztereot sugároz a UPC. Komolyan mondom Leszerepeltél. Nagyon - nagyon.
Egyébként a TV2 és az RTL klub NICAM rendszerben adja a hangot a MGM meg A2. Teljesen külömbözik a két rendszer. Egyébként meg amit írtak már neked mások is. El kellene gondolkodni azon ha mindenki másnak müxik sztereoban akkor lehet hogy nálad van a hiba. -
Ha már offoltok, hozzáteszem egész jó filmek mennek MGM-en és sokat közülük meg nem is láttam, bár mivel jórészt klasszikusok nem is csoda -
lofszt se érdekel a tv :| egyebkent meg a szar film sztereoban is szar ,a jo meg junoszty tévén is jo. -
Figyelj nagyokos, minden sztereo, rtl-klub, tv2, minden, csak az MGM nem. Az meg hogy az upc nem szabványos sztereo jellel sugározza az MGM-et, arról nem tehetek és a tv se tehet.
Ha ez szar akkor nem tudod miről beszélsz
..sztereo / virtuális Surround hangzás A2/NICAM sztereó).. -
Mo.Organ , azt nem árulod el hogy mikor jelenti be a UPC a változásokat?
-
Na beszéljhük meg normálisan nem vitatkozva és anyázva.
Az az igazság hogy a MGM csatornát A2 sztereoban sugározzuk. Az mpx felirat nálad azt érzékeli hogy a csatorna nem sztereoban jön.
Kapcsolgasd a TV-et és nézd meg mondjuk hogy az RTLklubnál mit ír ki.
NICAM szterot kell hogy kiirja. Ha ezt teszi akkor a TV-en nincs rendesen beállitva az A2 sztereo hang. Állitsd be.
Ha Samsung vagy Panasonic TV-éd van akkor hát hogy is mondjam hogy ne bántsalak meg. Add el. Tapasztalat.
Ha hömbölögsz állandoan akkor azt is kapod, ha segítséget kérsz akkor megkapod. Csak ne legyél mindenben nagyon okos.
-
do2 #5663 mozesapo
megaztán mindenki másnál sterejó,csak nálad nem,akkor szerinted mindenki hazudik ?:) -
do2 #5662 a nicam sterejót nembirja a tévéd bazdmeg rtl klub tv2 stb mind nicamos.. a gyér tévét ezeket nembirja..:( vegyél újat... ezt meg add oda a szegényháznak.. -
Szép is lenne ha szar lenne, örülnél neki ha ilyened lenne, érdekes minden más adón ami sztereo, működik normálisan.
MGM -
T-Kábel csatorna kiosztás
Mini CsomagEzt rakd össze hogy mennyibe kerülne az amit te szeretnél nézni.Árban mennyibe jönnél ki? -
do2 #5659 mozesapo szar a tévéd a nicam sterejót nembirja..... a tvkártyámon is full sterejó minden,meg a tévémen is...
-
A Zene csatornákon és néhány csatorna kivételével minden mono. Látom megint morcosan ébredtél. Lazíts, és váltsál T-Com HD tv-re -
Most nézem a MGM-et és sztereo. Bazd ki a TV-ét
Ja amugy látod hogy mennyi adás sztereo, és mennyi a mono a kiosztásba? -
Hazudnak, mint az állat. Ha sztereo lenne, tudnám állítani a tv-n, hogy mono v. sztereo. De mivel nincs marker jel, így kuka. -
Csatorna kiosztás
Keresd ki melyik városban laksz, aztán gyönyörködj benne -
De az upc a magyar szinkront nyomatja monoban. Hogy nézz utána rendesen. -
Most megnéztem a csatorna kiosztást és a MGM sztereoban sugároz. Így hát dobd ki a TV-et -
Úgy hogy eredetileg angolul sztereo, inkább adják úgy felirattal. Ennyi. -
Ha valamit monoban adnak akkor abbol hogy csinálnak sztereot meséld már el? Én a TV-en maximum az álsztereot tudom bekapcsolni hogy jobb legyen, és te?
-
Nem csak szemcsés, kockás is mint az állat. Vagy vegyük az MGM-et, egyszerüen röhej hogy mono a hangja, inkább adnák sztereoban felirattal.
-
Muhahh. Na de ne offoljunk ehh. -
ez "szemcsésség " nem mentség a garfield fétisedre 

-
Ja. :D
Azt ki mondta, hogy magyar adásokat akarok nézni? xD
Ezaz bazz, hogy családi csomag öt rongy/hó és alig lelni benne jót, ezért inkább nem is fizetem. Plusz a képminőség felháborító.
Nyilván többe kerül, de nem lenne szar ha kitalálnák, hogy csak azért fizessek, amit nézek is, meg nem bánnám, ha nem lenne szemcsés szar a kép. -
Talán még emelés is lesz?
-
langyos
-
Egyik fórumon azt olvastam,hogy a két nagyobb csomagnál lesz korlát törlés,ha igaz,állítólag egy upc-s szerelő mondta neki! Lehet,hogy fake!
-
takarodj! -
Csak 25 óra kellene!
-
Az is! 
-
Mindenkinek figyelmebe ajanlom ezt a linket:
funny:)) -
monolite #5639 jogos, bár a classic-kal is a jelenlegi sebesség+korlát párosításával folyamatos (csak) letöltést feltételezve nagyjából két nap (annyi sem kéne, sikerülhetne kb. 30 óra alatt) és kész is a korlát elérése
-
mi van a ps2 iso-k eszik a adatforgalmat ?
-
a hd boxon megy garfield
ugye Munch
-
Nekem személy szerint semmi gondom a sebeséggel,meg vagyok elégedve a 3072/512-vel,de a korlát nagyon zavar,sőt idegesít! Amikor aláírtam a szerződést,gondoltam elég lesz nekem a 30 giga,majd beosztom! Azóta eltelt közel másfél év! Sajnos nem tudom beosztani a limitet hó végéig,ebben a hónapban is 12.-től lelassítottak!Útálok 40-el töltögetni!Szeretném ha eltörölnék ezt a korlátot,vagy legalább 100Gb-ra felemelnék! -
A profi minőségű adást, te hogy képzeled el? Milyen TV-én lesz szerinted egy adás profi? Mitől profi az adás? Jelenleg 35 csatorna magyar nyelvű a UPC hálozatán. Ha ebből nem tudsz magadnak megfelelő adást találni, akkor semm a UPC kell szidna, hanem a csatonát, hogy milyen műsorokat készit.
Szerinted a HD box jó. Látttál már egyáltalán ilyet. Tudod mennyibe kerül a havi dija?
-
kiszivárgott már csak nem fogjuk beírni ide a közösbe -
megbocsáss? :)