22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
    én meg arról hogy most már tényleg nem lesz több illés búcsú koncert
  • Zsoltika 007
    Biztos ezt nézem mikor élőben megy majd a vista promója :D
  • Scooby87
    most komolyan 23óra 40perc tájékán kerül fel az új info?
  • dante3
    Én 23 óra 41 percről tudok!
  • Scooby87
    ez most olyan hasravágós válasz volt...vagy szimpla guny?
  • Speedy86
    Azért kajak ennyire érdekel titeket hogy megvárjátok? Vagy csak én vagyok koránfekvő?:D
  • bakvarnyu
    Igen 23 óra 42 perckor figyeljed az híreket.
  • Scooby87
    amúgy ma még kiderül a változtatás?
  • Speedy86
    Én személy szerintem azt se bánnám ha 4 mbites lenne korlát nélkül a classic, a plus meg korlát nélkül 8.
    Még így is versenyben maradnának szerintem mert a chello(szerintm) megbízhatóbb és állítólag az adsl 8 mb-ét nem lehet sok heljen elérni és már lelassulva juthat el hozzád
  • bakvarnyu
    UPC CHELLO a 3. legnépszerűbb fórum na ilyen se volt még
  • Scooby87
    jaja bocs...elíram
  • dante3
    "chello meg 5"? classicot akarál írni?
  • Scooby87
    ÁSZF-et időben mikor írják át a mai nap folyamán?
  • Mighty
    Majd ha közzéteszik az ASZF-ben az új értékeket (download/upload/limit), akkor majd átírom a bannert. Addig még Mr Organ is írhat akármit, nem mozdítom az ujjaimat :P
  • Scooby87
    amúgy akkor a light 1,5 megás lessz a chello meg 5?...a plussz 10?...a korlát meg marad?
  • schrank
    a legtöbb szerződés nyáron jár le mert 3 éve nyáron kezdődöt el a nagy roham
  • Scooby87
    valaki mondjon már konkrétumokat!!!
  • dante3
    22,23,24.....hoppá 30!
  • Speedy86
    Én abba bízok, hogy a chello felveszi a versenyt az ADSl-el hiszen 1 év és csődöt jelenthet a chello.
    Miért is jó a chello? Mert ugyanannyi pénzért lassabb mint a konkurencia és még korlátok is vannak? Egyedüli előnye hogy nem kell telefonvonal.
    Én nyárig várok ha akar reagál e valamit ha nem akkor ....
  • Dodo55
    Én meg még csak 20GB-nál tartok :P

Szerk: Bocs, 21
  • jajlis
    Kiváncsi leszek én arra, bár úgy lenne:P
  • dante3
  • bakvarnyu
    Most mit kell nyavajogni legalább pörög a fórum, miután
    megtudtuk a végeredményt úgyis pangás lesz mindenki be lesz bszva, napokig ünnepeljük majd a plusz 1 giga korlátemelést
  • dante3
    Akkor én vezetek 12.-ével!
  • mozesapo
    Csak?
  • Blekk Síp
    13.-án én is elértem a 30GB-ot :/
  • dante3
    Én még a hó közepét sem értem el és oda lett 30 giga korlát!
  • dante3
    Inkább irasd át a bannert az új értékekre,ne langyuljál!
  • schrank
    akkor meg mi a faszé sírsz engem hóközepén leállítottak a szaros öt gigájukkal te meg 200-zal is sírsz
  • PyRex
    mert kisebbségi komplexusuk van és most ezt élvezik, hogy ők a királyok, mert tudnak valamit, amit más nem :) Nekem 8, mert ebben a hónapban is már a 200GB-ot verdesem korlát nélkül, szal tőlem elmehet mindenki oda, ahova akar :)
  • schrank
    éljenek a langyi-bangyik
  • dante3
    Megsúgom,nem ez az egyetlen fórum! Több oldalon még regisztrálni sem kell,hogy beleolvass!Amúgy mindenki találgat,én amit máshol megtudok beírom ide is,de mindig langyos!
    Pedig ott azt mondták tuti!
  • jajlis
    Nem vagyok türelmetlen, de nem értem hogy ebbe mi olyan nagy titok, hiszen pár nap és minden kiderül, akkor akik egy kis infót tudnak miért nem mondják el.Ezt nem értem.
  • jajlis
    Nekem négy nap elég volt hogy erre rájöjjek olvasd vissza mit írtam eddig, és azt hogy a többiek mit, aztán tapsolj,agyas.
  • dante3
    A kis türelmetlen!
  • PyRex
    már bocs, de igaza van. Engem pl. kifejezetten idegesít, hogy te folyamatosan úgy teszel, mintha tudnál valamit (lehet, hogy tudsz is) és ezt hangoztatod, különböző "langyos", "forró" és egyéb - akár szexuális identitásnak is beillő - jelzőkkel. Ugyanakkor a privát üzenetekre egyáltalán nem is reagálsz, még egy "nyasgem"-et sem, szóval akkor miről beszélünk? jajlisnak tök igaza volt.
  • schrank
    Regisztráció időpontja: 2007. 01. 25.
  • jajlis
    ebböl a fórumból elegem van, regisztráltam mert azt hittem hogy mi chellosok segítünk egymásnak, bármilyen infót megtudunk elmondjuk, bocsánat de itt unatkozó emberek vannak akik egymásthülyítik," Én tudom, de nem, mondom meg" én is tudom de megmondom egy csokiért" ti nem tudjátok én tudom.... ovodás színvonal.na csá.
  • schrank
    akkor csak a te kedvedért amelyik dolgon emelnek azon nem elég csak az emelés pláne ilyen mértékű mindent vagy semmit
  • CzGobe
    jaja, hiszen az egy nap alatt letölthető adatmennyiség a korlát. de ha az egyiken nem változnak, akkor most vagy fél nap lesz vagy 2 :P