22959
-
én meg arról hogy most már tényleg nem lesz több illés búcsú koncert
-
Biztos ezt nézem mikor élőben megy majd a vista promója :D -
Scooby87 #6111 most komolyan 23óra 40perc tájékán kerül fel az új info? -
Én 23 óra 41 percről tudok!
-
Scooby87 #6109 ez most olyan hasravágós válasz volt...vagy szimpla guny? -
Speedy86 #6108 Azért kajak ennyire érdekel titeket hogy megvárjátok? Vagy csak én vagyok koránfekvő?:D -
Igen 23 óra 42 perckor figyeljed az híreket. -
Scooby87 #6106 amúgy ma még kiderül a változtatás? -
Speedy86 #6105 Én személy szerintem azt se bánnám ha 4 mbites lenne korlát nélkül a classic, a plus meg korlát nélkül 8.
Még így is versenyben maradnának szerintem mert a chello(szerintm) megbízhatóbb és állítólag az adsl 8 mb-ét nem lehet sok heljen elérni és már lelassulva juthat el hozzád -
UPC CHELLO a 3. legnépszerűbb fórum na ilyen se volt még
-
Scooby87 #6103 jaja bocs...elíram -
"chello meg 5"? classicot akarál írni? -
Scooby87 #6101 ÁSZF-et időben mikor írják át a mai nap folyamán?
-
Majd ha közzéteszik az ASZF-ben az új értékeket (download/upload/limit), akkor majd átírom a bannert. Addig még Mr Organ is írhat akármit, nem mozdítom az ujjaimat :P -
Scooby87 #6099 amúgy akkor a light 1,5 megás lessz a chello meg 5?...a plussz 10?...a korlát meg marad? -
a legtöbb szerződés nyáron jár le mert 3 éve nyáron kezdődöt el a nagy roham -
Scooby87 #6097 valaki mondjon már konkrétumokat!!! -
22,23,24.....hoppá 30!
-
Speedy86 #6095 Én abba bízok, hogy a chello felveszi a versenyt az ADSl-el hiszen 1 év és csődöt jelenthet a chello.
Miért is jó a chello? Mert ugyanannyi pénzért lassabb mint a konkurencia és még korlátok is vannak? Egyedüli előnye hogy nem kell telefonvonal.
Én nyárig várok ha akar reagál e valamit ha nem akkor .... -
Dodo55 #6094 Én meg még csak 20GB-nál tartok :P
Szerk: Bocs, 21 -
jajlis #6093 Kiváncsi leszek én arra, bár úgy lenne:P -
-
Most mit kell nyavajogni legalább pörög a fórum, miután
megtudtuk a végeredményt úgyis pangás lesz mindenki be lesz bszva, napokig ünnepeljük majd a plusz 1 giga korlátemelést
-
Akkor én vezetek 12.-ével! -
Csak? 
-
13.-án én is elértem a 30GB-ot :/ -
Én még a hó közepét sem értem el és oda lett 30 giga korlát!
-
Inkább irasd át a bannert az új értékekre,ne langyuljál! -
akkor meg mi a faszé sírsz engem hóközepén leállítottak a szaros öt gigájukkal te meg 200-zal is sírsz
-
mert kisebbségi komplexusuk van és most ezt élvezik, hogy ők a királyok, mert tudnak valamit, amit más nem :) Nekem 8, mert ebben a hónapban is már a 200GB-ot verdesem korlát nélkül, szal tőlem elmehet mindenki oda, ahova akar :) -
éljenek a langyi-bangyik
-
Megsúgom,nem ez az egyetlen fórum! Több oldalon még regisztrálni sem kell,hogy beleolvass!Amúgy mindenki találgat,én amit máshol megtudok beírom ide is,de mindig langyos! 
Pedig ott azt mondták tuti!
-
jajlis #6081 Nem vagyok türelmetlen, de nem értem hogy ebbe mi olyan nagy titok, hiszen pár nap és minden kiderül, akkor akik egy kis infót tudnak miért nem mondják el.Ezt nem értem. -
jajlis #6080 Nekem négy nap elég volt hogy erre rájöjjek olvasd vissza mit írtam eddig, és azt hogy a többiek mit, aztán tapsolj,agyas. -
A kis türelmetlen!
-
már bocs, de igaza van. Engem pl. kifejezetten idegesít, hogy te folyamatosan úgy teszel, mintha tudnál valamit (lehet, hogy tudsz is) és ezt hangoztatod, különböző "langyos", "forró" és egyéb - akár szexuális identitásnak is beillő - jelzőkkel. Ugyanakkor a privát üzenetekre egyáltalán nem is reagálsz, még egy "nyasgem"-et sem, szóval akkor miről beszélünk? jajlisnak tök igaza volt. -
Regisztráció időpontja: 2007. 01. 25.
-
jajlis #6076 ebböl a fórumból elegem van, regisztráltam mert azt hittem hogy mi chellosok segítünk egymásnak, bármilyen infót megtudunk elmondjuk, bocsánat de itt unatkozó emberek vannak akik egymásthülyítik," Én tudom, de nem, mondom meg" én is tudom de megmondom egy csokiért" ti nem tudjátok én tudom.... ovodás színvonal.na csá. -
akkor csak a te kedvedért amelyik dolgon emelnek azon nem elég csak az emelés pláne ilyen mértékű
mindent vagy semmit
-
jaja, hiszen az egy nap alatt letölthető adatmennyiség a korlát. de ha az egyiken nem változnak, akkor most vagy fél nap lesz vagy 2 :P