22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • NeoMaN
    Na megyek aludni. Itt a búcsútippem a classicra:

5M/768kb 100Giga korlát

cső
    :D
  • PyRex
    Szerintem ez rohadt jó hír, én spec. nagyon örülök és megkockáztatom: ha nem adjátok túl drágán, akkor fogok többet fizetni a nagyobb uploadért is. Mivel most már logikailag egyértelmű, hogy a plus marad a legnagyobb csomag és korlátlan lesz, megéri a nagyobb up nekem. ADSL meg mehet a sunyiba a távolsággal aránytalanul csökkenő sebességével, meg a szarfos feltöltésével. :)
  • Scooby87
    ezeket eddig mindenki tudta nem mondtál semmi újat..
  • jajlis
    Nem reagáltam, mert annyira beharangoztad ezt az infó dömpinget hogy ahoz képest nem sokmindent kaptam, pl de ezt nem csak én kérdem clssic ügyben lesz korlát vagy sem, számok nélkül elmondhatnád.Szerintem.
  • precision
    ezeket eddig is sejtettük, én azért nem "reagálom túl" mert oké hogy ezek tényleg információk, csak sajna számok nélkül hiányosak...bár a 6. pont sokmindenkit érinthet, feltéve ha a classic belefér a "nem kis csomag" kategóriába :)
  • Mo.Organ
    Kicsit több reakcióra vártam de látom sokan elaludtak. Nekik kívánok légzésekben gazdag álmokat.
  • Drizzthsz
    Megtenném, ha nem lennének itt azok a fránya 8mb-s adsl-ek. Bizonyt6alan dologra nem szeretnék aláírni hűséget, bár úgy látom, hogy valami 8/1mbites cucc lenne a reális, olyan 100 giga körüli korláttal.
  • precision
  • Mo.Organ
    Írj alá hűség nyilatkozatot.
    Classic Chello
  • Speedy86
    vagy könyörögd ki a munkahelyen:) Nekem bevállt:)
  • CzGobe
    THX, még szerencse h van megbízható belső emberünk :P legalább mi is belelátunk a dolgok menetébe ^^
  • Dodo55
    Írj alá hűséget, és akkor csak 9 vagy 10.
  • Drizzthsz
    Most a számok miatt jó kis féltonnányi privi-hullámot indítasz el a saját postaládád felé szerintem. Mind1, én tudok várni, csak az zavar már nagyon, hogy még mindig 11,5-t fizetek a classicért, amikor ugyanezt a szintet már a feléért is kaphatnám. Emiatt az emelés, meg korlátmódosítás szerintem egy percig sem volt kérdéses...
  • Speedy86
    ha kettőnél lesz és a classic marad a 2. legnagyobb akkor gondolom:))
  • Dodo55
    Még annyit mondj, hogy a Classicnál lesz -e korlát törlés?
    Gondolom igen, de azért megkérdezem.
  • nyamiag #6297
    (Y)
  • Speedy86
    ezzel most összefoglaltad amire rájöttünk:))))
    Azért köszi!
  • CUCLI
    hm. ámen :D
  • Mo.Organ
    Na hivatalos belső tájékoztatás meg nem volt meg eddig, de az eddig informáciok szerint a következők várhatóak.

Meg egyszer megjegyzem ha lesz hivatalos tájékoztatás akkor ti lesztek az elsők akik tudni fogjátok a konkrétumokat számokkal együt.

Most is tudok számokat, de addig nem szeretném megosztani amig én sem kapok róla konkrétumokat, nehogy az legyen, hogy egyesek ezt kézpénznek veszik és mennek rinyálni ha nem ugy lesz.
    Igaz ez már csak inteligencia kérdése.

1. Lesz sebesség növelés le/feltöltésnél egyaránt. De ez csomagonként más más mértékű lehet.
    2. Bevezetésre kerülhet még egy csomag, de ez nem a legalsó elé, és nem is a legfölső után várható.
    3. Feltöltésnél extra dolgok is várhatóak, akik ezt esetleg igénylik
    4. Március lehet a változások ideje.
    5. Pénzbeni változások nem lesznek.
    6. Korlát eltörlés is lesz, de nem a kis csomagoknál.
    7. Havi adatforgalmi limitek is fognak változni.

Ennyi mostantol megint lehet veszekedni, okoskodni. Legyetek türelmesek szerintem a héten konkrét dolgok is lesznek.
  • Speedy86
    bocs utánaszámoltam. 4.5 gigás dvd 30 perc:))))))))))))
  • dante3
    Az már nem fér bele vagy mégis!
  • Speedy86
    hát nem hülyeség:)))))
  • Mo.Organ
    Na még egy tampon reklám azt vagyok
  • PyRex
    20 megás CHELLO PLUS... OMG! Nagyobb vinyó?? MINEK VINYÓ?? Bármit akarok, 20 percen belül letöltök LOOOOOL :D Mostantól semmit nem tárolok a vinyón, ha kell valami, download és csá :)
  • dante3
    biztosan egyszerre lettek írva!
  • CUCLI
    sg feature..
  • CzGobe
    off: Hány 6283as számú üzi van? :DD lol
  • Grave Digger
    2 perc klántárs, 2 perc :)
  • Speedy86
    vagyis 1.25:)
  • Speedy86
    tehát classical 1 MB/s.
    Nagyobb vinyó kell. Vagy nagyon sok!:)))
  • CzGobe
    még 10 perc :))
  • NeoMaN
    Hát, ha ilyesmit le mer írni, talán má iccaka csak nem gondolják meg magukat.
    :)
  • Speedy86
    Nem kell olvasni ha nem teccik
    Stílus maga az ember....
  • Aspyrin
    Lol, csesszétek meg, több mint 200 üzenet nulla tartalommal
  • ULTRA
    "de holnap lesz a hivatalos bejelentés és akkor lehet tudni a pontos számokat."

Ezt lefelejtetted az idézetből, na jó éjt
  • Speedy86
    Ennyire durva emelésre szánnák magukat? Ha télleg "képesek" erre akkor ez szerintem simán kiüti az adsl-t.
    Bár ennek nem kell örülni mert ugye ha nincs konkurencia akkor nincs értelme a fejlesztésnek. Mint ezt tapasztaltuk régebben mikor nem havonta volt sávszélességemelés:))
  • Steroid
    Ph-n egy sráctol, de a teljes idézet úgy hangzik, h. holnap lesz hivatalos bejelentés, szal holnap minden kiderül, és nem csak szivatjuk egymást :)
  • ULTRA
    megvan, PH! fórum :) Szakos...
  • ULTRA
    Kitől idéztél?
  • PyRex
    még 20 perc :)