22959
-
kicsirobi #7355 Nagyon sok oldalon látom,hogy senkit se korlátoztak le.Már csak kibírják korlát nélkül.
Dolgozónetről még mindig semmi? -
Erre én is kíváncsi lennék, 20 gigánál járok. :( -
néha korlátoznak néha nem, de nem érdemes reckírozni vele, ezt a pár hetet már bírd ki. -
Neeeeem, nem ezé írtam, nyílván örül ő ennek, csak most gondolkodóba estem, hogy mivel én most 24Gb-nál járok, akkor kell-e nekem még spórolni
-
ha zavarja hogy nem korlátozták le akkor ezen könnyen segíthetünk.
-
Heeejjjjj, vkit már korlátoztak le?
Haverom már 50Gb-nál jár (Classic) és nem korlátozták, kíváncsi lennék, hogy csak mákja van, vagy esetleg már nem korlátoznak? -
megvan a közel max jelenleg, de hogy mi lesz az emelés után, azt senki nem tudja. -
kicsirobi #7348 Nálam is mindig jó a sebesség.Valamikor még több is:) -
Mivel a chello internet szolgáltatása kábeltv rendszeren megy ezért sok problémától mentes mint például az adsl azon tulajdonsága hogy minél messzebb vagy a központtól annál gyengébb a jel és így a sebességed is. Itt bármilyen távol is vagy a központtól ugyanolyan jó a jel és a sebesség. Nekem megvan a 3 megabit és az 512 feltöltés is. Tehát eddigi tapasztalatom alapján nálam mindíg megvolt az ígért sebesség. Gondolom máshol is. -
madvi #7346 Hali!
Mostanság jönnék vissza a csellósok közé. mert a 3Megabitből alig-alig lett 6Megabit...
Annó én voltam a legboldogabb, hogy egy költözködésnek köszönhetően lehetett ADSL.
A kérdés csak annyi, hogy eltekintve a mindenhol előforduló kimaradásoktól, lassulásoktól, megvan-e az elérhető sávszélesség közel maximuma?
itt, most a max 8Megabites lehetőségből épphogy megvan a 6.
köszi a segítséget,
madvi -
neki szvsz tökmindegy :) -
K Ace #7344 Ennyire azért ne várd a sávszélesség emelést. :D -
lol :) -
Nálam a következő jelenség figyelhető meg jó pár napja:
Ha nyomkodom késsel az oldalamat akkor fáj, és vérzik is.
De nem jelentem a dokinak mert félek nem a sebészetre visz hanem az ideggyógyászatra.
-
Nálam a következő jelenség figyelhető meg jó pár napja:
FTP letöltéskor leesik a sáv 10k alá majd iszonyatosan kezd ugrálni,
más tapasztalt hasonlo doldgot? Még nem jelentettem a hibát, mert arra tippelek nem egyedi jelenség. -
aha -
aha, akkor olyan 25nek mindenképp kell lennie lefelé, ugye ?
-
90%-al lassítják vissza tudtommal.
Nekem mondjuk a chello classic 50kbyte/sec el töltött le és 8kbyte/sec-el fel mikor le voltam korlátozva. -
Dodo55 #7337 Khmm azt kérdezte lekorlátozva mennyi :)
Az nincs a bannerben. -
?
korlátoltan érdekel bakker -
banner -
standardnek mennyi is a sebessége fel/le korlátoltan ? -
Borg #7333 Per pillanat 10-es átlaggal pingelek, loss nélkül.
Csak mostanában este, csúcsidőben szar. -
Jah csak sokat nem ér ha közben elvesznek a csomagok és újra kell küldenie.(A kérésre nem érkezett válasz határidőn belül.) -
Landor #7331 mit akarsz, a 17es átlag az nagyon penge
-
B+ Borg... Ezek a véresszemű akárkik semmivel sem voltak különbbek, mint a szekrény... a f@szé nem csapsz szét a másik fél között is??? 
Csak azért nem privátban küldöm, hogy a többi kiskakas is vegye már magát észre!!! -
vonyarc #7329 A változások után fog működni az adatforgalom számláló oldal, vagy nekem kell mérnem a 250 GB-t? -
A tumi #7328 OK.
Végre... -
nyugi, már megkapta ami jár neki (ki van tiltva) -
A tumi #7326 Kisfiam volt már betörve az arcod?
Ha anyukád nem tanított jómodorra én majd megnevellek helyette
Jobb ha visszaveszel az arcocskádból...mert még valaki betöri.
Te beteg állat.
LÚZER!!

-
Borg #7325 Nekem épp ilyen marhajó a netem:
-
Borg #7324 Fejezzétek be az offolást. -
Büntit kapott szegény. :)
Amúgy a VOLT logójában lévő kép alapján lehet, hogy van neki számszeríjja!!!!
:DDDDDDDD -
schrank mindig is egy gyökér volt -
Na mi van unatkoztok hogy egymást basztatjátok?????????? -
"Vegyél vissza az arcodból, most van rá egy heted."
ahaha :| -
amilyen stílusban schrank barátunk itt megnyilvánul, az világosan mutatja a szellemi színvonalát
-
beintős-mosolygós, ja értem, szal így bárkit el lehet küldeni akár a kurva anyjába is? -
nézd a szmájlit
-
túl nagy az arcod...