22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mo.Organ
    Ugyan az mindkettő csak másképp hívják a gyereket.
  • mateus33
    Sztem ha nincs benne szerződésben,h a közalkalmazotti netet igénylők hátrányos megkülönböztetést fognak kapni,vagyis ők nem érdemlik meg a terv szerinti változást,akkor nem jogos,ennek kell utánajárni. Speciel engem is érdekel,mert nekünk is ilyen van és nem mindegy,h ugyanazért a pénzért 5 vagy 10megás netet kapunk:)
  • bertino
    nekem mááá vmit babrálnak a modememmel, csak 4 gigával léptem pedig át eddig a korlátot :D
  • monolite
    nem hiszem, hogy ugyanaz lenne a két konstrukció
    sebességben, szolgáltatásban igen
    de én semmi mást nem csináltam a munkahelyen, mint kértem egy igazolást, amit bevittem upc-nek, ők meg megkötötték velem egy évre a classic-ra
    a szerződés tehát classicra szól, nem vmi más megnevezésre
    ráadásul itt van előttem, hogy a kedvezmény havonta 4320Ft (A listaáras 11510Ft-ból, így lesz 7190Ft).
    ezt ha felszorzom 12-vel, akkor 51840Ft jön ki. Ez pedig nem egyezik a Chello.hu oldalon feltüntetett, DolgozóNet konstrukcióval, mivel én semmit nem íram alá a cégnél, hogy bármiféle kedvezményt kapnék tőlük, stb.
    akárhányszor nézem át a szerződést, ezen bizony classic szerepel
    a hirdetmény pedig azt mondja, hogy classicból extreme lesz
    (Csak a rend kedvéért: nem sírok, hogy miért "csak" medium, ha az is lesz végül, de elvi szinten nem értem, hogy miért nem extreme...)

m.
  • Zsoltika 007
    Már sajna nem megy. Már néhány óra alatt át reggeli a mérőt az új mac címhez az eddigi 2 nappal ellentétben. Én így szívtam meg múlt hónapban.
  • Mo.Organ
    ne priviben nyald a
  • Athletic  Bilbo
    Privi ment zombi :)
  • chicco24
    Én arra vagyok kíváncsi,hogy zökkenőmentes lesz-e az átállás márcuis 1.-én vagy nem. Mert egyenlőre nagyon nagy csend van a sávszél emelés körül.
  • A tumi
    Én még nem kérdeztem,de az egyik itteni topiktárs azt mondja,hogy csak akkor adják a dvd lejátszót,ha a lemondott és az újra igényelt net bekötési helye NEM ugyanaz.
    Meg kell kérdezni az ügyfélszolinál,mert ők tudnak BIZTOSAT mondani.
  • Mo.Organ
    dolgozo net = közalkalmazott net úgyanaz. Csak mondetam
  • CzGobe
    kb fél 2kor elment a netem, most néztem és visszajött... ftw?
  • bld
    hasonló a problémám nekm is, viszont ha tényleg így van akkor még msot átváltanék standard-re mert akkro kapok egy hordozható dvdlejátszót is grátiszba és érdekelne h van e értelme váltani
  • bertino
    ez egy kicsit kib@szás csak...
  • mateus33
    Hm,ez érdekes,mert nekem is Classic van,és eddig mindenhol az volt,h ezt váltja az Extreme...
  • monolite
    Én nem dolgózó net-es vagyok, hanem közalkalmazotti kedvezménnyel van a classic.
    Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt mondták medium lesz elsejétől.

Ami egy felől jó, mert így is több, mint a jelenlegi classic.
    Viszont kicsit borzolja a kedélyemet, hogy én classicra szerződtem, ergo extreme-re kellene, hogy váltsanak. (Még1x mondom a lényeget tekintve majdnem mind1, hiszen gyorsulni fog a netem de az igazságérzetet borzolja enyhén a dolog.)
    Ha vki újonnan köt, azt mondom, ok, legyen medium, de így...

Nem értek hozzá, nem bújtam át betűről betűre a szolgáltató kötelezettségeit és az ide vonatkozó paragrafusokat sem ismerem, de vki elmondhatná, hogy ez így jogszerű-e az élő szerződésekkel kapcsolatban, vagy sem (addig értem, hogy a szolgáltatás minősége nem romlik, sőt gyorsul, de ettől függetlenül...).

köszi:

m.
  • mateus33
    Szerintetek az miért van,hogy a chello-s emailcímemet szinte sehol sem adom meg,mégis minden nap érkeznek rá hülye idegen emailek. Címzettnek ráadásul nem is én vagyok megadva,hanem az [email protected],mégis megkapom...
    Valamit tud ez ellen tenni a upc,vagy minden nap törölgethetem ezeket?
  • HunnernesKonge
    Nekem se mér. Kiírja szépen hogy _ MB És ha rámegyek az előző honap fülre kidob egy oldalt hogy Nincs adat.
  • PyRex
    nemtom, pedig semmit nem csináltam, csak csomót töltök le/fel és leszarom, hogymennyit :D Lehet, hogy azért nem korlátoznak, mert nem folyton ezen izgulok :DDD
  • bakvarnyu
    itt valami bűzlik
  • kicsirobi
    Volt olyan akinek mér és nem lett korlát
  • PyRex
    nem, egyszerűen nem mér, ennyi :D
  • PyRex
    nálam is augusztus-szeptember körül, amennyire emlékeim nem csalnak :D
  • bakvarnyu
    Mac csere?
  • nyamiag #7372
    nálam szeptemberben :)
  • PyRex
    Én - hogy őszinte legyek - nem emlékszem, hogy mikor mért utoljára nálam rendesen :D
  • Munch
    Áh, de ha nullát mutat akkor mák. Nálam mér. Csak nem tudom korlát lesz-e ha átlépem, vagy mák v2.0, és gyors marad.
  • PyRex
    dehogyis
  • bakvarnyu
    ip szűrővel ?
  • zoolee
    áááá....
    De hosszú idő ez a 16 nap....

7364# Én mikor még csak 512 es em bolt akkor az első hónapban az 5 gigát 34 re tornáztam, és annyira belassították, hogy nem tudtam csa zni se...X(
  • PyRex
    Chello Plus: 75GB. a mérő 0-t mutat... :D
  • NeoMaN
    Én úgy tudom ma született döntés arról, hogy csakis ajánlott levélben, 2000FT-os illetékbélyeget mellékelve lehet beküldeni. Aki meg nem küldi, annak egyből szerződésbontás.
  • Munch
    Például? Aki átlépte vélekedjen már, mert akkor nem kínlódok.
  • bertino
    oké főnök, végülis most, hogy kienged a keretek közül kicsit a chello, nincs semmi gond, én csak kíváncsi voltam :-)
  • PyRex
  • Mo.Organ
    örülj hogy nem ajánlott levélben kell feladnod. És még annak is örülj hogy
    nem kérik pontosan a listát mit is töltöttél. Ja meg hogy honnan.
  • bertino
    ööö
    ez egy vicc ?
    miért van szükség erre ?
  • Met
    LOLLL
  • Mo.Organ
    Neked kell mérni a forgalmadat és minden hónap utolsó napján egy e-mailban el kell küldened majd az elöre meghatározott cimre.
  • bertino
    ez engem is érdekelne
  • vonyarc
    A változások után fog működni az adatforgalom számláló oldal, vagy nekem kell mérnem a 250 GB-t?