22959
-
Hát, én is előfizetője vagyok... :D És lehet, hogy maradok is, pedig már utálom őket :) -
Küld el nekem a modemed számát amit az oldalán vagy az alján találsz.
Priviben természetesen.
Azt megnézem most a modemed milyen jelszintel is megy. -
de ha ilyen lenne mindenkinek akkor nem lenne ennyi előfizetője :D úgy értettem :D -
Mindenesetre +fav :) -
Én is előfizetője vagyok... -
Nem, nem is. inkább leírom újból. Lényeg, hogy 3Mbitre fizetek, régen ment úgy 2-2,5-tel, semmi gáz nem volt vele, aztán utóbbi hónapokban 1-1,5, majd az utóbbi hetekben 0,5-1 Mbit/s. Telefonra azt mondják, hogy náluk minden ok. Na de nálam is. Erős gépem van + friss reinstall. Kb ennyi. kérdés: maradjak upc, vagy menjek adsl, központ 2 km-re. -
hát én se értek hozzá:D
de szerintem szar helyen vagy...lehet éppen ott speciel vmi stimt a nettel..jaja kérdezd ,meg a többi lakót!!
de szerintem máshol meg tuti működik a cselló pesten(gondolom te pesti vagy :D) ..mert ha nem így lenne akkor nem is lenne ennyi előfzetője sztem!!! -
öööö, bocs!
Azt hiszem legjobban a #7460 és #7493 fejezi ki :) -
Írd le egy beírásba pontosan a problémádat részletesen azt megbeszéljük. Oksa. -
Ki a picsa kapott itt új billentyüzetet hogy ennyit flamel??
-
Mindenesetre kösz az eszmecserét, sokat tanultam. Még egy lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy világossá váljon: ez a világ az átbaszásokról szól.
-
Ja, Nyíregyháza. Nos, lehet, hogy nem mindegy, hogy 2 000 000, vagy 100 000 ember között oszlik el a terhelés, de nem tom, nem értek ehhez. -
Merre lax? Holnap megkérdezem a házban a többi lakót. -
ÉN is pl egy 10 emeletes tömben lakom és nekem speciel még nem volt gondom a csellóval!!
Nekem a 3 Mbit sokszor több is igaz nem sokkal de több :D
letölteni pedig 360-400 k között szoktam !!szal nekem semmi bajom vele!!
már 3 vagy 4 éve van cselló és megvagyok vele elégedve!!
csak én is hozzá szóljak a vitához :D -
minimum teljesítés classic esetén 100/32
na köszönjük szépen. Persze a huszonyhatodik kis eldugott mellékletben... Na ebből is tanultam. -
Kész, én befejeztem, reménytelen... :( -
De az ÁSZF-ről beszélsz? -
Kb 2km tőlem a kp. Viszont egyedül a 1024-es feltöltés + hogy nem kell semmit baszkurálni a már bekötött rendszeren, ez a két dolog, ami a upc mellett voksol. Általában szopó vagyok minden ilyen döntésemben, tehát végülis mindegy, hogy melyiknél maradok. -
Nem tudom, mivel én nem te vagyok, fogalmam sincs, hogy hova tetted el szerződéskötés után. -
Honnan kotorjam elő a szerződést? -
LeePí17 #7495 az ADSLnél igérik a 8M sávszélt..holott mo.organék ezt már kibeszélték, ugyanis 8Mb a központtól 2Kmen belül lessz..távolabb csökken..
de szived joga dönteni melyik szolgáltatót választod.. -
Rosszul. Senki nem ígért 3mbit-et. Tessék szépen elővenni a szerződést és megnézni, hogy mi a GARANTÁLT sávszélesség.
-
Jó, akkor összegzem, és befejezem a "flém"-et.
Ha nekem egy szolgáltató azt ígéri, hogy 3Mbit/s-sel fook letölteni havi 11e-ért, és a hny aláírása után valójában 2Mbit/s-sel töltök, a halált nem érdekelné. De az, hogy folyamatosan a fele és a hatoda között ingázik a sebesség, de inkább az utóbbi felé tendál, na asszem erre jogosan hozok fel kétségeket azt illetően, hogy a UPC technikailag, vagy erkölcsileg be tudja tartani ígéretének legalább az 50%-át. Csak még mielőtt újra aláírok egy többéves hny-t. Azt hiszem ez érthető. Rosszul látom? -
Nem kell minden 20 másodpercben beírni, hogy mennyivel töltesz épp.
Ha szerinted ez a chello hibája és úgy gondolod, hogy megtettél érte mindent, mégsem történt változás az ügyben, javaslom: válts szolgáltatót. (De szerintem több 10 ezer chello előfizető van többlakásos házban és érdekes módon kevés embernek van ilyen gondja - konkrétan te vagy az első, akiről tudok.) -
?? -
"soha semmilyen szerverről semmilyen körülmény között nem tudnál gyorsabban tölteni" ez a helyzet általában. Még a sima szörfözés is kib... lassú. -
Jó, szerintem a flame-et meg be lehet fejezni. -
FELMENT 800-RA!!!!!!!!!! (0,8Mbit/s) -
Jó és kevesebb. Na és akkor mi van? Én a 6 megabitemmel is néha 10k-val töltök le valahonnan és akkor mi van? Nem a chello hibája. akkor lenne a chello hibája, hogyha soha semmilyen szerverről semmilyen körülmény között nem tudnál gyorsabban tölteni. -
Ha legalább annyi összejönne, már attól is boldog lennék! -
Általában a gyakorlatban, jelen pillanatban 0,5, ami az egyhatoda annak, amiért fizetek. -
chello nem is fogja elérni soha a maximumot, csak kb. a maximum kb. 0,93%-át. -
Egyelőre a 3Mbitről beszélünk, ami 1,3 a gyakorlatban. Hoppsz, kevesebb, mint a fele. -
Most pl 500 kb/s-sel töltök onnan, ahonnan az össze haverom 2500-3000 körülivel. Gépemmel minden oks,bivalyerős, friss install. -
"Nem, de azért többel, mint felével."
Na ez egy baromság. Szerinted most hogy majd a chello plus-t 20mbit-re emelik, akkor majd minimum 10 megabittel kell, hogy töltsek majd mindig? gondolkozzál már... -
A maximumot soha nem is érte el nálam a chello. De mondom, itt az lesz a gond, hogy valaki kertesházban lakik egyedül, valaki 4 lakásosban, valaki 15, valaki meg 50 lakásos házban. Szerintem ennyi a tapasztalatok ilyen fokú eltérésének az oka. -
Nem, de azért többel, mint felével. -
Ha van olyan oldal, ahonnan tudsz a sávszélességedközel maximumával tölteni, de mondjuk kevés ilyen van, az szvsz nem a szolgáltató hibája. Gondolod mindig mindenhonnan maximummal kellene, hogy jöjjön minden? -
Én is telefonáltam. Erre azt mondták, hogy az ő rendszerük szerint minden rendben. Na erre mit mondjak?
Máskor mondták, hogy le vagyok korlátozva. Érdekes volt, mert alig voltam otthon a hónapban, és össz 2 DivX-et szedtem le. Persze a sebességmérő, amit ők mondtak, az kihozta a 2,5Mbps-t, de a többi, amiket magamtól kerestem meg, azok átlag 1,3Mbps-t mutattak. Ha valakit átbasznak az nem lúzerség. Nem az a szopó, akit átbasznak, hanem annak kéne szopnia, aki át akar baszni. -
Bocs de lúzerek mindig voltak. Ha nem szólsz a szolgáltatónk, hogy a pénzedért nem azt kapod, amit kellene, akkor bocs, de meg is érdemled. Én meg amióta chello-s vagyok (sok éve), azóta gyakorlatilag nincs panaszom a netre. Ha volt, akkor egy telefonnal megoldottam...