22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mo.Organ
    most puncsolsz??? Nekem is ugyan ezek a számok vannak. :):):)
  • Dodo55
    Downstream
    Power Level: 5.5 dBmV

Upstream
    Power: 41.5 dBmV

Ez jó?
  • Mo.Organ
    Tedd le holnap reggelig a földre a modemed mert magasan van és nehezem mennek fel a bit-ek. Akkor kicsit jobb lesz a szám is. :)
  • mateus33
    Ezt írta ki:D
  • Mo.Organ
    Aki privit ír annak holnap lekorlátoztatom a netét
  • Mo.Organ
    utána meg PIN kód megadosat
  • Mo.Organ
    Játszunk Cable Modem MAC Address beírosat
  • Mo.Organ
    Mi az a 36.8? Nem a testhőmérsékletedet kértem
  • mateus33
    Pénzhez nem lehet vele jutni? Akkor nem kell:D
  • Golyo69
    :D:D
    csinálni kell a bannerba 2 sort :D
    és nem fogja mindeki baxtatni :D
  • Mo.Organ
    00:22:E6:78:2D:DE

A modem számom lehet vele garázdálkodni.
  • mateus33
    Receive Power Level
    5.1 dBmV

Transmit Power Level
    36.8 dBmV
  • NeoMaN
    Nálam 9.2 ami neked 2.1
    Hogymiaz nemtom, de nem is érdekel.
    :DDDDD
  • NeoMaN
    Véged, innentől kezdve ezzel baxtat majd priviben mindenki...
    :)))

Mennyi a jó powerlevél?
    :DDDDDDDD
  • Golyo69
    Receive Power Level
    2.1 dBmV

Transmit Power Level
    40.3 dBmV
  • Mo.Organ
    na súgdmeg neked mennyi
  • Golyo69
    mennyi a jó ? :D
  • NeoMaN
    Vigyázz, megnemondd a modemed számát, mert lecsap rád a CTU vazzeg...
    :)))
  • Mo.Organ
    Akkor legalább annyit tegyél meg hogy ird be ezt. http://192.168.100.1/
    és írd le milyen értéket mutat neked a Receive Power Level, és a Transmit Power Level
  • Gfreiter
    Amúgy én abban a hónapban alig voltam otthon, és össz 2 DivX-et töltöttem le, más pedig nem használja a netet rajtam kívül. Csak mondom, hogy ennyi volt, és nem lenne okom valótlant állítani.
  • Gfreiter
    Én is remélem. De lehet, hogy az csak a lekorlátozásra lesz gyógyszer. A netem lehet, hogy ezért lassú...? Mert mintha többen használnánk. Na mind1, jó8 mindenkinek. És köszi szépen még1x a tanácsokat, és sry ha valakit felbosszantottam.
  • bertino
    nos, ami azt illeti volt másnál is már itt példa, hogy vmiért megnövekedett a forgalma, és állítólag ő nem generált annyit, hogy lekorlátozzák
    hogy igaz-e vagy sem, nem tudni, ellenben remélem márc. 1től megváltozik végleg ez az egész...
  • Gfreiter
    Erre én is gondoltam, de azt mondták, hogy azt nem lehet. Szerintem meg nincs olyan, hogy valamit nem lehet, de ezt én megintcsak nem fogom tudni megmagyarázni annak, akivel éppen beszélek, és ő a szakértő, nem én.
  • mateus33
    Nem lehet h vki lopja a netet,s te már pár nap múlva a lekorlátozott neted használod? Vagy álmodban netfüggő vagy és annyit töltesz h megtelik a 30GB 4nap alatt:D
  • Gfreiter
    Sajnálom. Más, ha hivatalos keretek között adok ki magamról valamit. Tényleg bocs, nem akartalak felbaszni. Rendes gyerek vagy.
  • Mo.Organ
    Felhívsz egy szolgáltatod a neved mellett lévő űgyfélazonosítod fogja elkérni. Onnantól kezdve a gépen mindent lát rólad. Mivel beletartozol az adatbázisba. Most ha nem bizol senkiben az szomorú. De ha egyszer segítséget kérsz meg tanácsot akkor valamit tenned is kell érte. Na mindegy kicsit felbasztál agyilag.
  • Gfreiter
    Rendszerint azt mondták, hogy a rendszer szerint nálam minden rendben van. Az esetek kb 20%-ában kérték csak el a modem számát.
    2 esetben volt, hogy azt mondták le vagyok korlátozva, amiből csak az egyik lehetett jogos, a másikról konkrátan tudom, hogy alig töltöttem le, de nem tudtam bizonyítani, a rendszer szerint túlléptem a havi forgalomhatárt.
  • mateus33
    Itt lett volna a lehetőség...
  • Gfreiter
    Én elhiszem, hogy Mo.Organ segíteni akar, meg is köszöntem neki. Sajnos már jártam rossul mert ghamar megbíztam másban. Nyilván itt ettől nem kell tartanom, de akkor sem kellett... Nem ez a lényeg. A telefonkagylót elég sűrűn emelgettem, a végén meg már beletörődtem. Azt pedig bertino sehol nem említettem, hogy én bárhol is elvárom, hogy max sávszéllel töltsek le.
  • Mo.Organ
    Meséld már el nekem amikor felhívtad a központot akkor mi történt?
  • PyRex
    "Lehet inkább kihagyom, ha nem baj, de azért kösz"

te tényleg lúzer vagy, hát erre már mást nem tudok mondani :))) lol, megérdemled, hogy szívsz. segíteni akarnak neked és te "nem bízol benne". ezek után KÖTVE HISZEM, hogy akár egyszer is felemelted a szaros telefonkagylót, hogy felhívd a chello-t...
  • Mo.Organ
    Javithatatlan optimista
  • Mo.Organ
  • bertino
    te egyébként egy oltári nagy kötekedő alak vagy
    miből gondolod, hogy mindenhonnan fogsz tudni letölteni maximális sávszélességgel ?
  • Dodo55
    Történt valami lényeges, hogy ennyi új hsz?
  • Gfreiter
    Amúgy tényleg rendes vagy, de sajnos senkiben nem bízom :( Tudom, hogy rossz tulajdonság :(
  • Gfreiter
    Lehet inkább kihagyom, ha nem baj, de azért kösz :) Lehet, hogy te voltál az egyetlen segítőkész kollega a múltkor? :)
  • Mo.Organ
    még 5 perced van mert megyek lassan haza a munkából
  • precision
    ha meg is tudnád mit érnél vele? nem mondanának neked semmit azok a számok
    Mo.Organ úpécés megbízhatsz benne...
  • Gfreiter
    Én nem tom megnézni?