22959
-
Biztos Pyrex az
-
Dodo55 #7754 Ezek szerint most akkor tényleg senkinek nem korlátoznak, mert tesztelnek?
Meg akkor a karácsonyi dolog is teszt volt, mint ahogy többen(én is) sejtették? -
mivel hogy én sem írtam egy hétig nem is volt semmi fontos dB-ket hasonlítgatott a sok agyas hogy kinek jobb a kapcsolata
-
1 hétig szabin voltam, nem is néztem ezt a topicot (volt valami lényeges?), szóval nekem gyorsan elröppent a várakozási idő nagy része.
Asszem mától tűkön fogok ülni 9 napig :) -
2 év alatt rengeteget változott az ár is meg a sebességek is "tovább is van mondjam méééég ?mondjaaaad ..."
-
nem vagyunk beszélő viszonyban de ez most ....
-
diegoam #7749 internetet hosszabb távra tervez bekötni az ember, akkor már miért ne lehetne 2 évre akár...
"akit teheti dolgozónetet fog rendelni" - na én nem tehetem pl., képzeld ilyen is van -
Borg #7748 Kb a hónap 2/3-ánál vagyunk, ami egyenletesen elosztva a FUP szellemében olyan 250/3=166G forgalom. Ezt 160-an lépték túl, tehát kb ugyanannyian, mint a múltkori mintavételnél (akkor ha jól emléxem, vmi 150 user volt, a nagyságrend stimmel).
Az első 450GB-nál jár.
heh -
Sokan nem értik schrank cinikus humorát, te is közéjük tartozol.
Persze ez a modor nem biztos hogy egy fórumba illő, de attól még más, pl én jókat tudok röhögni rajta.
(És közben bízom benne hogy nem komolyan beszél)
Ha pedig mégis komolyan mondaná, akkor egy szánalmas tahó xD
Húúúú már csak 9nap :) -
két évre minek pláne a light szerintem mindenki aki teheti dolgozónetet fog rendelni még nekem is az lesz márciustól 
Mooooo te meg Moooo-ndjál meg a Borgnak mert ... miért is
-
az a baj, hogy egyedül neki nem tűnik fel :( -
Rossz nézni,hogy milyen flegma és lenéző az emberekkel.... -
diegoam #7743 tanulj meg számolni esetleg..., 2 év alatt 18.000,- Ft szerintem... -
biztos nem volt gyerekszobája
szerintem -
Valami lerohaszthatná már azt a hatalmas pofádat... -
gratulálok spórolsz 3K-t egy év alatt figyeld meg előbb-utóbb még viszed valamire 
amúgy memfisztől kérj tanácsot neki pont annyiba kerül havonta a haszontalan vezetékes teló mint amennyit te meg fogsz spórolni az idén , hiába élni tudni kell
-
diegoam #7739 sziasztok,
szerintetek, az tuti biztos, hogy március 1-től 5500,-Ft lesz a jelenlegi light/leendő minimum csomag havidíja? mert akkor érdemes még márc. 1 előtt új előfizetőként beköttetni, akár 1 vagy 2 éves hűséggel 5250 vagy 4750 Ft-ért. Csak attól "félek", hogy esetleg márc.1-től lesz valamilyen csinnadrattás akció... vélemények???
köszi -
Aspyrin #7738 Nagy Fuvaros street, a 3Mbit-ből átlag 2.9Mbit megvan.
[lekopogja] -
van aki meg kerüli és van aki ülve nyalja (még ha PÜ-be is
)
-
Na megkerültem a holdat. Mennyit kell még aludni akkor ?????
9 nap ????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én már nem is várom. -
hülyeség, a C-betűig nem futja a hálózatból
-
1Obi1 #7734 Arról nem is beszélve, hogy elöszőr csak a kisebbségek kapnak korláteltörlést... -
Houston kicsit rosszul hallak. Megkerülöm a Holdat azt leszek.
-
jajlis #7732 Népszínház utca, és a net minősége kiváló.
-
józsef körúthoz közel vagyok, baross u. környéke
minőség fasza -
randi xDD -
Flower #7729 Körút meyik fele, mihez lakx közel? Nem kell utca házszám, de ha akarod, az is leírhatod :D
Minőségre milyen? -
Aspyrin #7728 Precision és jómagam is onnan netezünk (meg még valaki akinek nem jut eszembe a neve - elnézést kérek érte :D). Chello classic mindkettőnknek. -
Neked sajnos nem marad már sávszél mert B betűs a neved !
Önkormányzatnál párezerért meg tudod változtatni Z-re!
-
Flower #7726 8kerből van valaki?
Pontosan honnan és milyen a nete? -
chicco24 #7725 Hogyan tudok Ip címet váltani,úgy hogy ne csessze el a gépem? Én csak egyszer szeretnék Ip címet váltani bizonyos okok miatt. Tud valaki valami biztos és biztonságos megoldást? -
- minusz shift -
mármint a nullával állok szarul -
Szerinted a nézik vércsoportot is?
Ha igen akkor §-al elég szarul állok.
-
na ez már nekem is sok
-
ha felnőtt vagy ne higgyél a mesékben ha meg gyerek akkor már rég ágyban lenne a helyed
-
mi az hogy nem marad sávszél emelés?meg így is jó azé?hát qrvára jó lesz ha nem lesz sávszél emelés b+ -
Uhhvazz, ezt nemtudtam!
Tuti belső infó vagy csak kamu??? -
de ha most előfizetsz beküldöd az ügyfélszámod akkor megnyerheted a fődíjat 
-
Plusz nézik azt is hány éve vagy előfizető meg milyen az iskolai végzettséged és a végén súlyozott átlagot vonnak! -
Nem, mert az előfizetők neve szerinti fordított ABC sorrendben emelnek.
Naponta 10 user kap emelést. "A" betűsök szívnak mert nekik emelnek legutoljára, ráadásul mire megkapnák ők is a nagyobb sávszélt addigra bedtellik a kábel áteresztőképessége, szóval lehet hogy A B C D és E kezdőbetűs előfizetőknek már nem marad semmi, nem lesz emelés náluk.
Ez van.
Így is jó még azé! Nem kell búslakodniuk, mert legalább a korlátjukat tutira eltörlik.