22959
-
ocsesz79 #7835 nem hiszem hogy ez lenne a baja -
bbllade #7834 az a gond hogy minden szerverről kidob és edddig ilyen probléma nem volt
Ez tegnap óta ilyen, és az előzménye hogy három napig nem ment a chellom
lehet hogy vmit elkurtak bent a központban? -
A tumi #7833 Sok minden lehet.
Xar a server,xar a gép,stb.
Ezt így nem lehet eldönteni.
-
bbllade #7832 szevasztok
látom másokat is érdekel a játékokban a ping , kérdés:
mitől van az hogy eddig a bf2-ben 35-40 pingem volt most meg 160 és felette
válaszokat és tippeket elöre is köszi -
ocsesz79 #7831 sokan áttérnének ott is a chellora ha lenne -
ocsesz79 #7830 Még valami,egyik munkatársam látta Győrben hogy upc-sek babráltak valamit egy póznán,vajon ott is lesz valami?Mert utánanéztem de Győrt még nem láttam a listán -
durván -
ocsesz79 #7828 a játékok pingjeit hogy befolyásolja az emelés? -
ocsesz79 #7827 csak eszembe jutott és hátha tudja vki -
nem, de ezt miért itt kérdezed? -
ocsesz79 #7825 ismer valamelyikőtök a hamachi-hoz hasonló progit? -
persze, monitoron -
és mindezt a junoszt tv nézed -
nagyot nőttél a szememben
-
HD = magas minőség, nagyfelbontás
csak azt tudom, hogy amik vannak HD rip anyagok, azoknak akkora a mérete, mint a DVDknek
és ez csak a film -
A tumi #7820 Nő a feltöltési sebesség is(jó,nem annyival,hogy odab@sszon),és a korlát eltörlése miatt nagyon sokan fognak nagyon sokat visszatölteni.
Tehát várható(szerintem) a 2 legnagyobb magyar torrentoldalról való über brutál letöltési sebesség(nem mintha ez eddig nem lett volna).

-
ocsesz79 #7819 Bertino!Egy HD film kb.mekkora?Csak azért kérdem mert olyat még nem szedtem le. -
ocsesz79 #7818 Persze mindkettőtöknek igaza van,kinek mire kell -
Dehogynem még dvd filmet se szedek sose, csakis avi-t.
Eleve nem izgatnak a friss amerikai trágya filmek sokkal inkább a régi jó klasszikusok.
-
majd ha már normálisnak számítanak a HD tartalmak, nem ezt fogod mondani :) -
nekem bőven elég lesz az is mondjuk nem is akarok 150 gigányi filmet leszedni hetente
-
ocsesz79 #7814 viszont a minimum csomag se nagy üzlet,nem sokkal többért négyszeres sebességet kap -
tudom persze :)
de csak a bithuban vagyok biztos, h lehet max sebeséggel húzni -
ocsesz79 #7812 szerintem is pénzkidobás a plus,nem éri meg a többlet pénzt -
Borg #7811 De a bithu nem egy szerver. Hanem több szálon összeadódó teljesítményről van szó. -
hát még akkor, akinek plus-a van...
mondjuk így az már sztem csak pénzkidobás :) -
ocsesz79 #7809 a lényeg hogy most a UPC odavágott a dsl-eseknek
-
pl bithurol lesz biztos amikor tudsz annyival tölteni -
Borg #7807 Valszeg nem. -
ocsesz79 #7806 ha jól tudom akkor így kb.1100-al jönne a cucc -
ocsesz79 #7805 A 10Megás letöltést egyébként szerintetek tudják majd a szerverek biztosítani? -
ocsesz79 #7804 Egy ftp szerverről töltök filmeket meg gamékat,de csak ami érdekel is,persze most hogy nem korlátoznak "kicsit"elengedtem magam.De most már nincs mit leszednem,így szerintem én is megállok jóval 100giga alatt,annyi új dolog úgy se jelenik meg egyszerre. -
nekem is ezt mondta, de sztem ne higyjünk nekik :D -
chicco24 #7802 Kíváncsi vagyok hogy 8 nap múlva a chello standard előfizetőknek is lesz-e gyorsulás vagy csak a magasabb csomagok tulajdonosainak. Mindenesetre 1 hete a nő a UPC-nél azt mondta,hogy a chello standardosoknak is gyorsabb lesz már március 1-től. Legalábbis itt Egerben. Mondjuk én addig semmit nem hiszek el amíg nem érzékelem. -
A tumi #7801 Hy!
Mit tudtál ennyit tölteni???
Nekem a több mint egy éves időszakom alatt a legtöbb amit töltöttem(le/fel) az 60Giga volt.
-
egészen biztos vagyok benne, hogy el fogod érni majd a 250-et is -
ocsesz79 #7799 Bár azt nem értem ha valakinek nem elég havi 250giga,én már leszedtem minden új filmet ami érdekelt és még a 150-et se értem el. -
ocsesz79 #7798 Classic csomaggal -
ocsesz79 #7797 Én már 136 gigánál tartok!!És nem korlátoznak!!
-
Ja én már tegnap este elkezdtem tölteni, még ha le is korlátoznak kibírom azt az egy hetet, majd holnap szólok mi van.